Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 FOTO) Sekitar Majlis Baby Shower Sharnaaz Ahmad & Noor Nabila

Keterujaan pelakon Shaarnaz Ahmad dan isteri tercinta, Noor Nabila yang menghitung hari untuk menyambut kelahiran cahaya mata pertama tidak lama lagi memang jelas terpancar di wajah mereka.

Advertisement

Sementara menunggu kehadiran anak sulung mereka, pasangan ini telah mengadakan majlis ‘baby shower’. Walaupun majlis tersebut agak sederhana, ia tetap meriah dengan kehadiran ahli keluarga dan rakan terdekat.

Untuk pengetahuan anda, Sharnaaz dan Noor Nabila bakal menimang cahaya mata lelaki. Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis ‘baby shower’ tersebut dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. Meow

    August 13, 2018 at 12:50 pm

    Currently, urut perut kat bidan supaya tak songsang dah tak pakai dah. Kalau ye pon baby tu songsang, doktor pakar boleh betulkan dah.

  2. Plsdontsueme impoor i jist wanna a

    August 13, 2018 at 12:34 pm

    He is really lucky to have her as his wife.

    • Anonymous

      August 13, 2018 at 12:50 pm

      kan….tumpang senang…nk harap duit sendiri..berlakon pun dah sendu.

    • Anonymous

      August 13, 2018 at 11:45 pm

      Biaselah dapat bini kaya dan job pun tak de, jd keje shanaz cuma perlu mengangkang dan branak

  3. nok gebuzzz

    August 13, 2018 at 12:26 pm

    drama tv3 yg baru ni…cinta bukan kristal…tu jer la kot

  4. mak jemmsssss

    August 13, 2018 at 11:29 am

    Semoga dipermudahkan urusan bersalin nabila…

  5. Anonymous

    August 13, 2018 at 11:29 am

    apa yg ada pada buat baby shower. Sepatutnya urutlah perut tu kat bidan bagi kedudukan anak x songsang dn mudah bersalin normal.

    • Anonymous

      August 13, 2018 at 11:43 am

      sharnaz berlakon lagi ke sekarang ni??

    • Anonymous

      August 13, 2018 at 3:22 pm

      Nyampah..baby showerlah sgt..doa yg baik2..ikut adat2 melayu tk nk..sibuk nh ikut adat2 orang barat..zaman skg..kau buat aku pun nk!! Ikut ikutkan..so bodoh org melayu skg..bangga tk kena tempat..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama