Written by Bella | August 13th, 2018

Keterujaan pelakon Shaarnaz Ahmad dan isteri tercinta, Noor Nabila yang menghitung hari untuk menyambut kelahiran cahaya mata pertama tidak lama lagi memang jelas terpancar di wajah mereka.

Sementara menunggu kehadiran anak sulung mereka, pasangan ini telah mengadakan majlis ‘baby shower’. Walaupun majlis tersebut agak sederhana, ia tetap meriah dengan kehadiran ahli keluarga dan rakan terdekat.

Untuk pengetahuan anda, Sharnaaz dan Noor Nabila bakal menimang cahaya mata lelaki. Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis ‘baby shower’ tersebut dengan membaca entri ini sepenuhnya.

12 responses to (10 FOTO) Sekitar Majlis Baby Shower Sharnaaz Ahmad & Noor Nabila

  1. Anonymous says:

    apa yg ada pada buat baby shower. Sepatutnya urutlah perut tu kat bidan bagi kedudukan anak x songsang dn mudah bersalin normal.

    1

    6
    • Anonymous says:

      sharnaz berlakon lagi ke sekarang ni??

      3

      1
    • Anonymous says:

      Nyampah..baby showerlah sgt..doa yg baik2..ikut adat2 melayu tk nk..sibuk nh ikut adat2 orang barat..zaman skg..kau buat aku pun nk!! Ikut ikutkan..so bodoh org melayu skg..bangga tk kena tempat..

      3

      4
  2. mak jemmsssss says:

    Semoga dipermudahkan urusan bersalin nabila…

    7

    0
  3. nok gebuzzz says:

    drama tv3 yg baru ni…cinta bukan kristal…tu jer la kot

    1

    0
  4. Plsdontsueme impoor i jist wanna a says:

    He is really lucky to have her as his wife.

    6

    0
  5. Meow says:

    Currently, urut perut kat bidan supaya tak songsang dah tak pakai dah. Kalau ye pon baby tu songsang, doktor pakar boleh betulkan dah.

    7

    1
  6. Tk says:

    Aku tak Minat trend artis terikut2 buat Baby Shower ni ….. buatla cara kita. Mak pakai Baju Labuh atau kurung. Doa ramai2.

    2

    1
  7. dont mess says:

    sendu..next

    1

    0
  8. Anonymous says:

    adik bradik kturunan paki gemokk gemokkk..ini paki mkn nasi bukn capati.

    0

    4

Leave a Comment

Optional