Written by Bella | December 18th, 2017

Baru-baru ini, telah berlangsungnya majlis aqiqah untuk Aqeef Anaqi iaitu cahaya mata sulung kepada pasangan selebriti Amar Baharin dan Amyra Rosli bertempat di Rose Event Space, Kuala Lumpur. Majlis bertemakan warna putih itu diadakan secara tertutup dan hanya dihadiri oleh ahli keluarga serta saudara terdekat pasangan tersebut.

Tidak dinafikan majlis tersebut cukup meriah sekali apatah lagi dekorasinya juga cukup mewah serta cantik. Kalau sekali lihat, macam majlis perkahwinan pula.

Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto sekitar majlis aqiqah Aqeef Anaqi khas buat anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Melur Putih

22 responses to (10 FOTO) Sekitar Majlis Aqiqah Anak Lelaki Amar Baharin Dan Amyra Rosli

  1. Exo says:

    Wartawan Malaysia ingat mereka tuhan boleh tentukan kenaikan populariti artis. Artis baik dgn kau, baru kau up stories penuh pujian. Artis tak baik dgn kau, kau cari berita negatif kasi up burukkan artis.

    Wartawan Butthurt.

    8

    0
    • Miss Unibes says:

      Simple. Cantik. Tapi perlu ke AB pegang tangan AR yg juga gendong baby? Kan bagus biar AB je bawak baby. AR bolehlah pegang kain je takut jatuh. Mungkin kain panjang. Dan AR ni muka mcm garang. Ada nampak mummy happy? Mummy taknak AR buat muka garang. Mmm mesti ada yg ingat aku penjilat Izreen Extend. Lol.

      0

      21
    • Anonymous says:

      muka anak macm muka amar…cute jugak anak u amyra mate dia besar comel…semoga bahgia…

      7

      0
  2. Miss Unibes says:

    Simple. Cantik. Tapi perlu ke AB pegang tangan AR yg juga gendong baby? Kan bagus biar AB je bawak baby. AR bolehlah pegang kain je takut jatuh. Mungkin kain panjang. Dan AR ni muka mcm garang. Ada nampak mummy happy? Mummy taknak AR buat muka garang. Mmm mesti ada yg ingat aku penjilat Izreen Extend. Lol.

    0

    12
  3. Farah says:

    Alamak…muncung anak dia sebiji muncung bapak…

    2

    1
  4. Anonymous says:

    mujurlah amar x kawen si extend tu walaupun ak dari dulu merasakan amira cantik ni ptut kawin ngn org lelaki yg lbh high class tapi yelah dah jodoh kan hehe.

    21

    0
  5. sesuai says:

    Pasangan yg sama cantik, sama padan.

    10

    0
  6. Anonymous says:

    Soooo boringggggg…..next….

    2

    2
  7. nok gebuzzz says:

    amyra mmg cantik la….suke tgk muka dia kalau senyum…

    2

    1
  8. kakikucinghitam says:

    makin cantik amyra.. nampak matang dah… tp baju tu ketat benar nampak korset

    3

    0
  9. Nazeeya says:

    Terlebih dulu saya minta maaf apa yang saya tulis ini akan menguris perasaan setengah orang, bila kita berada ditaraf ekonomi yang bagus, kita menghabiskanya dengan bermewah dan apabila tiba waktu ekonomi menurun, musibah mendatang, masa itulah meminta simpati public untok menanggong beban yang dideritai.

    3

    0
    • Anonymous says:

      Terlebih dulu saya juga nak minta maaf. Saya rasa untuk setiap moment bahagian seseorang ?amaada kita tumpang bahagia atau kalau ada benda negatif diam sahaja.

      Ambil contoh kata allahyarham Dato’ Haron Din apabila kita sayang atau ambil berat tentang sahabat kita atau siapa sahaja, bersangka baik selalu. Tak perlu ucap seolah-oleh mereka begitu dan begini.

      0

      0
  10. Anonymous says:

    Menyampahhh…..neeeeext……

    1

    1
  11. putihkaseh says:

    AB tolong Amira turut anak tangga lah, baju Amira labuh takut tersangkut nanti, itu pun nak kecoh

    0

    0
  12. Anyn says:

    Amyra suka gelak sakan. Kdg menyampah je

    0

    3
  13. Anonymous says:

    Sape suruh pakai baju labuh…bodoh piang….

    0

    2
  14. Alia says:

    Tak minat dgn pelakun laki bini nii..

    0

    2

Leave a Comment

Optional