Written by Bella | July 5th, 2017

Meskipun dihimpit dengan pelbagai spekualsi tentang isu bersama Fattzura, Neelofa nampaknya enggan terlalu memikirkan hal tersebut dan menikmati percutian beliau di Koh Samui, Thailand bersama rakan-rakannya. Ini adalah masa untuk beliau menenangkan fikiran daripada segala masalah.

Menerusi foto-foto yang dimuat naik oleh beliau di Instagram, Neelofa cukup gembira dengan percutiannya itu apatah lagi dengan keindahan pulau tersebut yang menenangkan jiwa.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto percutian Neelofa di Koh Samui dengan membaca entri ini sepenuhnya.

110 responses to (10 FOTO) Percutian Neelofa Di Koh Samui

  1. Boolan says:

    Patutnya buat la reunion kombo suri hati mr pilot dengan hero seorang Cinderella. #teamlofattzura #ukhwah

    21

    1
    • Miss Unibes says:

      Baguslah Lopak. Jgn layan Fattzura tu. Qalif moden konon. Aku ketawa je baca komen org terutama #DoaYangBayekBayek #SolatHajat40MalamBagiMemohonJodohAntaraFattahDanFazura . Lebihkurang mcmtu hashtag dia. Fazura hilang exclusive sejak ‘berdrama’ ngan Fattah. Dulu tak macamni gila perhatian. Nampak sgt buat semua ni sebab ada kaitan ngan Lopak. Shilalat plak tetiba bff ngan Fazura. Alasan dah lama kawan. Mmg dah lama tapi tak serapat waktu ni kan. Nampak tak mainan diorang? Walau tak rancang tapi dia ada satu kuasa yg sekali sentuh je automatik main peranan. Lol. Jgn ingat aku peminat Lopak k.

      207

      60
      • pemerhati saja says:

        Haha..shila amzah tu ke?..haha kebudak-budakan..tak pyh nak kisah sgt lofa..lepas kontrovesi satu satu..i tgk makin byk job u..rezeki kan..mgkin byk sgt di fitnah padahal bukti pun takde.. duta oppo, titan, yes4g, tn50, putrajaya holding, bank rakyat & byk lagi la..murah betul rezeki u lofa..pada haters patut tgk ni sebagai inspirations ok..nak sokong artis lain tak perlu fitnah & kutuk sana sini..tgk apa jadi ngan Neelofa? makin suksess uols..Alhamdulillah #silencereader

        109

        43
      • Anonymous says:

        ala….all this hanya hiburan. suka tgk tak suka tutup. Lofa pun sama je pun. Masa era lofattah, gitu jugak peminatnya. Anyway, peminat2 diaorg ni dah takde family tersayang ke….rakan sekerja ke… yang ambil berat betul dengan artis. Tak boleh faham kalau ada yang sanggup tahajud malam2 untuk artis. Agak2 apa komen Ustaz/Ustazah, berdoa untuk hiburan. Berdoa untuk orang mmg digalakkan. Tapi kalau prioritynya artis, aiyooooo..Get a life!

        41

        0
        • pemerhati saja says:

          Dah kenapa balas komen sdiri???..avatar sama kot..psiko ni..takut i..merata komen..ni kenyataan kena terima…i tgk Neelofa makin suksess je..rezeki dia kan..tak payah nak cari salah, fitnah org sgt..dgn i skali di tuduh penjilat la apa la..padahal i takde duk kutuk sapa2??? Pelik u ni..
          #selamathariraya

          35

          4
        • Pekerja Gomen says:

          Makcik Hajjah ni jauh lebih gedik kot…
          Tak ekslusif langsung dia ni…
          Bila dah kena tinggal… bajet suci dalam debu plak…
          Permainan ko ni dh banyak kali main…
          Dari zaman Hans, kerabat Kelantan, Fattah, Krabat Selangor….
          Dh kena tinggal dgn RMS tiba2 kuar video klip acah2 patah tu cinta sejati suruh kembali… eh… gi mampos

          84

          0
      • Anonymous says:

        kesian..masih x move on. hahaah

        19

        0
      • rosmah says:

        bkn peminat, tp cerita detail kemain. kalau peminat sampai dlm kain pon ko korek tau kan.

        7

        0
      • Wewi says:

        Betul. Fazura da hilang exclusive

        0

        0
    • jojo says:

      yg obvious batak sebenarnya fans fattzura esp fans fazura. sbb dekat media social sakan kutuk lofa. sedih jugak hidup diorang ni

      cuba pegi google. type “fazura tumblr”. click result yg pertama

      good luck

      103

      -70
    • Lopol says:

      Bosannnnn lopak fake..hatibusuk asyik nk memerli ja

      11

      0
    • Anonymous says:

      Happy mendenya kalau selang 3.958 saat ko upload gambar & video & instastory masa bercuti. Aku bercuti tak sempat pegang phone sbb enjoy sgt.

      29

      1
  2. Anonymous says:

    lofake.. puiii

    39

    3
  3. Anonymous says:

    bosannya pegi 3 orang je.. time ramadhan kemain lagi nak g umrah la baca buku islamic la,. after ramadhan terus pakai seluar terbelah lols

    61

    1
    • wekkkkkkk says:

      seluar mmg terbelah..kalau bukan terbelah namanya kian sarung atau skirt labuh..

      apa la

      dia nk jdi spy kt sana…sbb ada Fattzura kt sana…x ada tmpt lain lagi meh..nak pegi..
      hati busuknye minah ni

      14

      12
    • ohooiii says:

      mmg die dh rncang nk pegi umrah kan….siap ckp dkt meletop lg…nabil pegi dl..die masalah visa tak selesai lg…lps tu tak lepas gak pergi sebab de masalah mahram…org nk buat ibadah pun korg nk pertikaikan…dah2 la memburuk2kan org tu…die pergi bercuti pun pakai duit die..lantak die la…baju ape die nk pakai..seluar ape die nak pakai..kire org lagi la tu pakai tudung bagai..ade sesetengah tu bercuti je tudung pun terbang…

      2

      19
      • wekkkkkkk says:

        ade sesetengah tu bercuti je tudung pun terbang””….…(kalau fazzura u maksudkn..dia bkn pakai tudung sepenuhnya..dlm lakonn je..kalau bkn retis..lantak lah deme..siapa kisah..).

        tudung terbang..sapa suruh pegi dkt angin bergelora kencang…dh tau kencang, angin badai selatan..tengek jugk kt tepi pantai tu..

        wekkkkkkk

        12

        2
        • ohooii says:

          hahaha..u ni mesti geng fazura kan…tak terpk plak iols ni nk tujukan pada fazura tu…hahaha..klakar la u ni..nk backup retis kesyang pun jgn men terjah je..hahaha..ade I sebut nama fazura ke kt ats tu..I ckp sesetengah…so,sape makan cili die yg rasa pedasnya…tak gitewwwww..

          selamat hari raya…=)

          36

          -7
        • Pekerja Gomen says:

          kalau dia fan fazura pun apa masalahnya…
          Ko fan lopak air lagi huduh!

          16

          1
        • wekkkkkkk says:

          x lah, aku x team sapasapa, saja suka komen, lopak saya komen, fazura pun saya komen, cuma org pantai timur je x suka..fazura org mana..pulak..malaslh nk cari wikepedia dia…x ada masa..aku suka baca dn komen je..

          1

          2
      • Anonymous says:

        i used to be her fan..n aku suke sangat lofa dulu.. masalahnye kenapa mesti nak book flight sama dengan geng fattah sebab nak kantoi kan? n kenapa mesti 1 flight ? nampak x busuk hati die tu

        46

        1
      • Anonymous says:

        kira kau ni peminat lofa la ye…beria2 benar back up

        4

        3
    • hate_you says:

      pakai tudung pon tak ikut syariat Islam…..menampakkan dada.
      nanti bagi la alasan tak kan bercuti pon nak pakai stokin

      1

      0
  4. koko says:

    mmg trend ya skrg ni org bercuti time syawal? seminggu pertama je beraya.. masuk minggu kedua sume g holiday.. dh xde ek g jenguk saudara mara, attend open house, konvoi beraya umah kwn.. #tanyaje

    34

    1
    • Jemah says:

      Haah… Trend. Raya kedua aku da g bercuti. 3 Hari 2 mlm. Raya ke Lima Sambung ry blik. Raya ke6 start kje. Aku bercuti satu family. Kmi pilih Hari ry sbb time tu je semua adik2 aku dpt cuti serentak.

      0

      0
  5. justlofa says:

    RMS tak ikot ke

    14

    1
  6. Anonymous says:

    Neelofa. The only celebrity tht likes to talk about herself.. She always says..”I mcm ni…i mcm tu…such a lovely team to work with…” bla bla bla…last2 post gmbar sendiri je kat ig.. So self oriented..angkat bakul sendiri. N whats will all the makeup contouring nk pergi tepi pantai.. I don like celebrity yg perasan bagus..mmg dia bagus n berjaya..tp “perasan” tu kt boleh detect sbb diri trlmpau self oriented…

    112

    0
    • Anonymous says:

      bab tu aku perasan jgk. it’s always.. ‘I…I…I…’ dia tu mmg jenis syok sendiri ek

      41

      0
      • Qistina says:

        Time meletop pggil alif aziz & siti elizad promo biskut oat crunchy tu, kemain lagi, “eh I pun mkn biskut ni pagi2. Baik pggil I je jd duta”…. Elizad & aliff jwb balik dorg pun pagi2 mkn biskut oat tu jgk. Motif hajjah???? X say sorry ape pun, bgth gurau ke ape… perangai tamak rupenya..

        47

        0
  7. CIK bunga says:

    Lofa nk pergi bercuti hotel mewah ja. Fattzura hotel biasa ja kowt

    10

    2
    • wekkkkkkk says:

      sbb tu lmbt dpt laki…kerabat je boleh sara dia ni..tapi krabatpun x mau.
      fazura yg suka hotel biasa je pun belum berjodoh..hehuhehu

      29

      1
      • Anonymous says:

        dulu fakezura pun suka show off..masa sambut birthday majlis bukan main gah lagi siap berabis beribu ribu ringgit lagi
        skrg ni je bajet humble…koleksi kasut bole mencecah ratusan ribu

        38

        3
    • Anonymous says:

      hotel biasa la sesuai tempat macam koh samui. Baru dekat dengan nature. Kalau feel2 nak loaded and diva, stay hotel mewah di Paris ke… N.Y ke..baru sesuai.

      14

      2
      • Mak Jemah says:

        Bulan depan hajah bukan nak gi NY ke ade even UN apetah..ni yg iolls Skodeng dr ig dia la..hehe..x faham I depa dah Success apela nak hadap sangat berantakan dgn si fattah and fazura..hidup aman2 je la sudah..ignore the rest focus on work all 3 of you pls..jgn asyik nak cari gossip murahan..

        Dah bosan dah dok baca pasal ni 3 ekor..bukak mana thread semua pasai dorang..boringgg..nextttt

        31

        1
  8. Rania says:

    Siapa yg cancelled flight Tu . Mestilah fake. Kalau betul apa salhnya 1 flight . Kenapa kena cancel. Lopa update Dulu kan

    34

    7
    • Anonymous says:

      fattzura yang da book flight dlu.. pastu bila informer bagitau trus lofa pun nak nek same flight.. tak logik kalau kata kebetulan. lofa terserlah ko memang drama queen tahap dewa

      45

      3
      • Anonymous says:

        lofa psycho!

        28

        1
        • Sajasangat says:

          Dalam banyak tempat dalam dunia ni?

          13

          1
        • Anonymous says:

          Tu lah I pun rasa mcm lofa ni psycho. Fattah dah x jawab msg n call dari lofa. Dari situ kita tau he is totally ignoring her n want her out of his life. Tapi she can’t accept that n her ego gets to her. Tengok muka dia pun mcm makin nampak x happy n somehow mean looking. Kita tengok pun stress.

          50

          0
      • Rania says:

        Mana ko tau fakezura book Dulu eh. Lofa mmg selalu cuti ke job samui.tmpt fevret dia

        0

        2
    • Anonymous says:

      kannnnn….sendiri terefek…sendiri meroyan! aparaaaaa!
      dlm byk2 tempat nape nak follow ke ctu…takdenye kebetulan…

      29

      1
      • Anonymous says:

        Agree. Aku tak rasa Fattah n fazura ni bercinta pun. Tapi Lofa yang makan hati makan dalam. Bukan dia dengan kerabat mana ke? Rasanya she’s aiming for the big gun. Ala2 pewaris Naza ke… baru booooom. Kek kawin 10 tingkat gitu. Jgn2 dia dump Fattah becoz dia org biasa biasa aje.. ingat kerabat nak ke dia, rupanya tak juga. Hoping dpt balik ke Fattah…dia dah move on. Mesti dlm list Lofa ni, listed calon-calon husband jugak.

        14

        1
        • Anonymous says:

          of cos la…sbb tu aunty kartini n lofa’s family tak suka fattah.. orang biasa2 je.. at least anak dato kena jadi menantu dia hahaha

          9

          1
  9. wekkkkkkk says:

    ala sunyi nyer hidup x ada kekasih..baik suami atau tunang atau pakwe..
    sunyi sgt..mesti masa bercuti dkt thailand tu…mata ke laut, hati ke hmmmmmmmmm…lpas tu brguguran air mata yg dh lama bertakung di kelopak mata lopak tu..
    duit berjuta..hati kosong dn gersang, x pa thailand byk pondan…hiburkn lh hati dgn gelagat mereka..

    23

    2
  10. Anonymous says:

    abu tu talam dua muka la! dgn lofa bff dgn fazura pon bff..dasar parasit! ntah2 dia tu spy si lopak ni tak?????

    35

    1
  11. mok cute says:

    hjh lopa…pakai tudung tu biar la labuh sikit…ni pki senteng2…baju putih nmpk tetek…kena kecam tau la melenting…

    26

    1
  12. Anonymous says:

    abu tu semacam bahaya…hati2..

    16

    1
  13. Anonymous says:

    paling ketara perubahan lofa ni…TUDUNG MAKIN PENDEK. dah terikut2 style medina ke? nak jd medina ke?

    18

    3
  14. Anonymous says:

    time bercuti kat kohlipe dengan RMS pegi upload gambar madinah hahaha.. time kt koi samui kenapa ko beria sangat nak update segala ig story live sume.. sesuatu sangat ko lopa hahaha

    52

    1
  15. Anonymous says:

    rsnya x perlulah control ayu time g holiday…mcm fake je happy… aku tengok fazura tu sempoi je…lg selesa…

    37

    2
    • Anonymous says:

      fazura lgi fake,dah kena main ngn mat saleh botak bajet suci tapi prangai mcm haram.kesian ko patah dpt sisa2 jantan keparat

      103

      -46
      • Anonymous says:

        hahah lofa pun sama… tmj pn cakap lofa takde dar*.. hahaha dlu lofa pun seksi gila nak mampos..da la suke pakai push up bra bajet kim K

        29

        2
    • Anonymous says:

      Dia bosan dgn 2 ketul tu jer. Agaknye kawan2 dia yg lain pun malas nak ikut. Sbb mmg boring neelofa ni aku tengok. Konon nye need rest n holiday.apa yg penat pun x tau lah.bukannye kena masak pun. Suami anak xde. Muncul seminggu sekali kat meletop… Xde shooting drama… Bf pun xde.cuti since puasa lagi sampai lari dari Fattzura kat meletop. X Cukup2 lagi ke cuti?

      21

      0
      • didi says:

        i tak sokong mana mana side. tapi i perasan, ramai lagi fans lofattah sampai sg, brunei panggil meet & greet untuk cerita lofattah tu. and fattah jadi ambassador untuk local products pon from the series kan? kenapa cerita baru fattah ni macam hambar tak dapat sambutan? ke i yang tak tahu ada meet & greet fattzura? jangan kecam, i tanya je. cerita before this pon i tak tengok sangat. explore kat ig je dah berlambak keluar lofattah. tapi tu zaman lofattah lah. zaman fattzura ni takde pulak keluar kat explore ke twitter ke. and sejak akhir akhir ni, banyak betul job lofa. dapat masuk forbes, duta swarovski. besar besar pulak tu brand dia pegang. ni apa yang i nampak

        34

        6
        • cuma bagitahu says:

          sepjg ramadhan M&G #FattZura x slp ada 7 kali..
          sedondon lagi dah macam pengantin baru..
          xkan xtahu?

          9

          3
        • Anonymous says:

          time ramadhan tu die duta altelia amani, elrah sume die tapau time ramadhan

          4

          2
        • Akulah says:

          Kena la faham.. Dulu zaman SHMP mana ada bahagi2 peminat ni.. Fans fattzura pun suka ofattah dulu..Sejak lofa buat hal je masing2 pilih nak stay dgn fattah or lofa.. So, normal la kalau HSC tak capai 5m viewer mcm SHMP..Lagi2 peminat lofattah yg tak reti move on tu keep on trendingkan andainya takdir semata2 taknak bagi HSC trending. Lepas tu dok perli2 tak habis2 sbb tak trending la ape la.. Mcm bodoh je aku tengok.. Ingat org tak tau ler tuuu… Busuk perangai dari idola sampai ke fans..kata sokong fattah tp sebenarnya sokong lofa je tu.. Tapi tak reti malu jugak pakai nama loFATTAH..

          8

          2
  16. Sudah says:

    Lepasni keluar statement jangan kaitkan saya dengan fattah… saya pergi sebab mmg nak pergi pun… pleasela

    21

    2
    • Akulah says:

      Kalau dia keluarkan statement mcmtu awal2, taklah meroyan lofattah geng.. Dia masih nak ada kaitan lg dengan si pattah tu.. Physco gila! Scary sangat. Tak paham aku.. Elok si sherry lagi..putus bawak diri… Senyap je xde la perli2 ke ape.. Move on terus..buat hal sendiri..

      5

      2
  17. Buatperangailagi says:

    Serious ahh dia ni apa masalah dia

    20

    2
  18. Anonymous says:

    muhasabah la diri tu Lofa oii… tu je nak ckp

    9

    2
  19. Anonymous says:

    lofa psycho sangatt.. kalau jadi dengan RMS takde la die nak kacau idop orang.. da kena dump terhegeh2 cari fattah balik. euw

    24

    1
  20. anon says:

    DADA TU WOIHHHHH COVER SKETTTT

    13

    1
  21. Anonymous says:

    pathetic neelofa… dia n family dia sama je.. suke mengutuk orang.. makcik2 adik beradik die pn mulot puaka.

    31

    1
  22. Anonymous says:

    lopa memang tau team HSC nak kesana that’s why dia pun kesana..
    Hajjah pls la pakaian ko ..tudung singkat, seluar terbelah kat bawah..
    x ready lagi ke nak berhijab…
    korang xpayah la dia ni taste dia bukan Fattah pun, cuma saje cari publisiti…

    22

    1
  23. johnny bravo says:

    Hajah plain jane perasan suka berselfie, attention seeker…

    8

    2
  24. Anonymous says:

    Pasal tukar flight tu abaikan ajer lah. Kalau saya fattah pun x ingin nak naik satu flight dgn si lofah tu. Cakap berbelit mcm ularrr!
    Team Fattzura diam jer si lofa ni pulak lebih2 bercerita n menokok tambah. Apasal tak ambik video couple tu tgh lari? Bukan ke phone lofa Abu meela berjahit kat tangan ke???

    24

    1
  25. Anonymous says:

    Boring nye cuti 3 ekor tu. Rimas tengok pakaian dia. Meleret2 kain. Konon suka pulau..suka nature tapi asik2 indoor jer lah. Sampai kan shameela tu boleh ckp I miss langkawi…hehe..
    Pastu main jenga n monopoly…astro pun xde siaran kat situ. Mati kutulah si Abu n meela kena ikut kemahuan hajjah. Agaknye lofa yg sponsor cuti tu siap flight biz class. So semua kena pretend lah happy n having fun.

    30

    2
  26. Anonymous says:

    Pakai satin on a hot beach?????
    Lol

    23

    0
  27. Anonymous says:

    Lofa takut terserempak dgn team Fattzura ke?
    Tu yang duk hotel aje…boring nak mampus.kalau tgh honeymoon best lah x keluar bilik….nk gelak lah… Water sport pun x main. Asik berselfie jer lah…

    17

    2
  28. Anonymous says:

    I cringe looking at her photos.
    Mcm berlagak sangat2.
    Sykur tengku amir dah dump her. Selamat negeri kesayangan ku. :)

    26

    3
  29. el says:

    Selekehnye die pakai baju

    13

    1
    • Anonymous says:

      Dia pakai baju bulu2 kat event swaroski tonite…. So kelakar… Orang lain simple elegant dia pulak over…. Mcm ayam jer… Adoiii malu wei…

      22

      1
      • Anonymous says:

        haah! aku pon tgk …serius lawak doh! ada ke pakai bulu2 ..bajet diva. ko nampak cheep sgt lopak oii! mcm baru masuk dunia retis ni…adoila…org len lg classy

        7

        2
      • Anonymous says:

        kann hahahaha. macam die sorang je paling over..

        6

        2
      • Anonymous says:

        ingatkan aku je yang perasan..dia tak tahu tema ke? teringat kat cerita white chick..baju ayam..hahaha omg im laughing hard..hahaha

        3

        1
  30. Anonymous says:

    U know what…. They looked so happy on their last day n when leaving the hotel.
    Sure boring nak mampussss!!
    Hahahahaha

    17

    1
  31. Anonymous says:

    Pls watch hurr.tv Ameera ckp rumah tu rumah kak nabila…abg sharnaaz and kak lofa…
    Senangnye sharnaaz…kawin basuh kaki masuk.rumah. Hang x ada rumah ka sebelum ni? Patut la 24jam tunjuk kt rumah lofa sj…ka nabila xsuka rumah hang? Bukan senang nk kawin dgn family ni..u hv to be filthy rich…billionaire baru boleh sara depa ni. Dh biasa hidup mewah…mana mau dok condo. Elok la x jadi dgn fatah.

    16

    1
  32. Jill says:

    Get lost BITCH!

    8

    3
  33. JustDoGoodandBeGood says:

    Hahahaha yg comment ni semua nampak sgt jeles ngan lofa. Eh hello, dia pun dah clarify yg dia dah plan cuti tu since early june and dia pun ada event Swarovski tu kt Bangkok. Takde istilah dia nk ngikut gang fattzura tu. Tak kisah la kalau fattzura dah plan lagi lama dari dia but you guys have to know that semua ni perancangan Allah. Kalau plan bagai nak rak punn tapi Allah tak izinkan tak jadi jugak. Org yang comment ni kebanyakkan mcm mampu baca isi hati org sbb tu mcm korg terus je judge neelofa ni padahal kenal rapat pun tidak. Cuma kenal from tv. Kesian la tgk haters ni. Kutuklah mcm mana pun tapi korg mampu ke ada duit berkepuk mcm dia? I’m not even her diehard fans but some people are plain rude. Tak terfikir ke kalau apa yg korg ckp semua tu salah and fitnah, mcm mana korg nk gi mintak maaf ngan dia? Dosa dgn manusia perlu mintak maaf dgn orgnya sendiri ya kawan kawan. Calling her names like lopak, lofake and other secara tidak langsung tunjuk mcm mana korg punya didikan dari ibu bapa. I know this is a gossip blog but we should at least mind our words. Katakan besok tetibe mati tak sempat taubat haa lagi haru. This does not imply only to the haters of neelofa but to the haters of every other actor and actress. Reminder ni tuju kt diri sendiri jugak :) Peace

    2

    4
    • Anonymous says:

      Dengan izin Allah jugak lofa kena reject istana… X dpt duduk dgn fattah dlm flight… Dgn izin Allah jugak Fattah dapat kesedaran dan know the truth about her kan? kan? kan?

      7

      0
    • pembaca says:

      Betul u..i sokong sgt..beriya-iya duk kata kat lofa mcm2..org tu ada event kat bangkok, just sggah je kat pulau tu..kenapa lah duk cemuh lofa, mcmlah lofa musnahkan hidup beliau..u perasan tak yg duk komen ulang2 avatar hijau ni mmg org yg sama. .jenis psiko, agaknya diehards fan patjurah #jgnbenci2 #selamathariraya

      2

      2
      • JustDoGoodandBeGood says:

        just ignore them. Org mcm tu semua sejenis mcm tahu perancangan Allah. Kalau Allah dah plan, kebetulan yg dihadapi oleh mereka tu pun memang tak mustahil. But still, they feel like such coincidence are suspicious.

        0

        0
    • Betty Crocker says:

      Lopa pergi koh samu flight pergi and balik hari yg sama dgn fattzura , coincidence much? So didikan mama tini bagus sgt ke sampai LMK siap perlekehkan fattah, makcik lopa meroyan dkt ig fattah tu salah didikan sapa pulak? Duit berkepuk kalau hati tak happy tak boleh tengok org lain senang tak guna jugak , money can’t buy happiness & manners .

      1

      1
    • Anonymous says:

      tapi kalau dah flight sama tu kebetulan sgt ke kalo bukan saja ? haha

      0

      0
  34. Anonymous says:

    Sian lopak niat dihati nk dok sblh fatah dlm flight skali fatah cancel daa flight tu. .. booo hajah!!!
    Ko tk malu ehh org da tknk ko terhegeh2 pipi2 tershoorong2…euww..kalau aku la malu woii da la musuh ketat dpt role yg ko terhegeh2 nk balik skali dpt lak fatah lps tu pg bercuti gn fatah…sedih jadi ko lopa..dr vip kt rakyat marhaen reject ko!!!

    11

    0
  35. Anonymous says:

    hahaa lofa trying hard nak tunjuk event swarovski and she’s better than anyone.. adoii fazura n fattah rilex je takde beria nak post kt ig setiap saat

    14

    0
  36. nuyu says:

    bukan nak mengata tp yes..Lofa ni mcm psycokan..dan perasan bagus sbb die ego kut. ok sorry Lofa.

    10

    1
  37. Anonymous says:

    Gembira kerrr…dr raut muka dh tahu lopakkk sedihhhh..wajah penuh kesedihannnn

    5

    1
    • Betty crocker says:

      Plan cinta tak jadi seorang jutawan tudung yang sejenis tak boleh kalah , lopa ni dia kena dgr lagu bisa apa by fazura

      1

      1
  38. lynn says:

    Ni gambar photoshoot di koh samui. Mana gambar percutiannya? Lol #sarcasm

    1

    0
  39. Anonymous says:

    dah menyampah tgk lopak sekarang…bosan dgr criter2 pasal die…bosan sgt2…

    0

    0

Leave a Comment

Optional