Written by Bella | September 9th, 2015

Selepas beberapa selebriti melancarkan jenama tudung mereka sendiri, kini aktres  Nora Danish dalam proses untuk melakukan perkara yang sama tidak lama lagi.

Nora  baru-baru ini sempat untuk berkongsi beberapa foto ketika sesi fotografi produknya  itu yang dikenali dengan nama Owl Shawl by ND di akaun Instagram beliau. Memang cukup manis sebenarnya wajah beliau apabila mengenakan tudung.

Masih panas dengan pelbagai kontroversi nampaknya berjaya menepis perkara dan melangkah lebih jauh dalam hidupnya demi menjamin masa depannya nanti.

Semoga perniagaan Nora dalam memperkenalkan koleksi tudung beliau sendiri akan mendapat sambutan daripada orang ramai.

Jom kita layan beberapa foto Nora Danish  yang cun dan manis bila bertudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

38 responses to (10 FOTO) Nora Danish Yang Tampak Manis Dan Comel Bila Bertudung

  1. lily says:

    first kew? comel camera 360… LOL

    0

    0
    • sandha vs danish says:

      fasha sandha lagi cantik..x mekap lagi cantik,natural beauty..pernah jumpa depan2 dgn fasha,nk dibandingkan dgn danish myanmar,jauh langit bumi..danish myanmar x cantik,dh la pendek bawah,muka jendul,hidung bsar,bawah hidung tu tinngi..klu muka mcm nd tu blambak minah myanmar yg keja kilg lagi cantik..selebriti paling cantik selepas normala samsudin..zaman skolah dlu lagi sy perasan kcantikan fasha memg lain dari lain..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Istigfar bnyk2. Sesungguh nya awak telah mnghina ciptaan Allah

        0

        0
      • (-_-) says:

        Istigfar bnyk2.. Buruk cantik nya rupa seseorang itu kn sebaik2 ciptaan Allah. Jgn lh smpai mnghina

        0

        0
      • agak2 la ... kata2 tu says:

        Dik … klu rasa nak beri pendapat tu agak2 laaa. Yg adik mengumpat rupa paras ND tu sampai nak ‘ SYEH ‘ spt org kena kerasukan tu … fikir2 dulu sblm menaip. Rupa paras tu bukan dia yg minta atau ND tu cipta sendri TETAPI ALLAH SWT YG CIPTA. Kesimpulannya kamu MENGUMPAT CIPTAAN ALLAH SWT. Adik ni boleh akak kategorikan ‘ BERANI TAHAP GILER ‘ SMPAI RASA SERONOK NAK RASA PANASNYA API … KLU DI DUNIA … ADIK RASA PERCIKAN API ITU SAKIT … AGAK2 SERONOK TAK KENA API NERAKA … ?. Klu minat fsha pun … fikir dulu sblm berkata2. Kay!

        0

        0
        • Anonymous says:

          akak sronok x dgn api neraka? so sanjung la bitch myanmar tu,mmg btul nd x cantik mana pun..dh tngok real pun..bintik2 pnuh muka dan dada..mcm syndrome..artis yg btul cantik sekerat dua je,cth nya fasha,julia rais dan neelofa je..yg lain smu kelaut,harap mekap je tebal..edit..

          0

          0
        • agak2 la ... kata2 tu says:

          Dik … akak tak pernah sanjung mana2 artis pun . ‘Sanjung’ prkataan yg bombastic utk artis hiburan. Apa faedahnya ?. Klu minat dengar lagu2 tu adalh tp akak setakat dngr jer. Tak kisah lah Nd tu cantik atau tidak tapi MENGUTUK KEJADIAN ALLAH ITU BRDOSA. Fahamkan konteks msg yg akak sampaikn. Apa kata adk CANTIKKAN MATA HATI dulu. Insya Allah smua yg adik lihat di dunia ini akan cantik2 belaka trutama mlihat anak2 OKU yg tdk sempurna fizikal mrk. Mrk juga cantik trutama di sisi Allah. Mungkin adik ni Cantik Fizikal … cuba Cantik dan Maniskn HATI skali. K!

          0

          0
        • Anonymous says:

          mulut manis ayat manis mcm kakak ni la truk lagi dari babi hutan..phuiii

          0

          0
        • agak2 la ... kata2 tu says:

          Mungkin betul juga apa yg adik katakan tu, akak ni lbh teruk dr Si Babi hutan sbb akak ni bnyk DOSA brbanding si babi hutan. Babi hutan tiada dosa sbb tidak berakal, dia makhluk Allah yg sntiasa berzikir kpd Allah. Smua haiwan di atas dunia ini brzikir tanpa henti kpd Allah. Masing2 ada tugas di atas muka bumi ini. Akak malu dgn Si babi hutan tau dik … sbb dialah pembersih di ats Bahtera Nabi Noh. Akak rasa akak pun tak sbaik Si Babi Hutan tu dik. Terima kasih krn mengingati akak sbg Hamba Allah yg serba kekurangn. Luv u so much 4 dat. Jom cuci Masjid dn surau. K!

          0

          0
      • Anonymous says:

        to fasha vs danish dgn anonn ats ni sah2 fans fanatik fasha..ko minat die org pun lantak la..die org pun xhadap ade peminat negative cam ko.ko kutuk nd tu aku takut ko sbnarnye lg buruk..buruk rupe xpe dik non jgn rupe dgn pangai seiring..hodoh2 belake..kate2 kite cermin akhlak n pekerti kite..ade paham????

        0

        0
    • Anonymous says:

      satu je nak tny.
      kenape lelaki bkn mahram/muhrim yg pakaikan tudung tu?
      konsep tutup aurat dan jaga aurat dah jauh menyimpang nampk gayanya gitu

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Jangan pakai tudung sebab nak jual tudung jek ye… Sekarang banyak retis yang bertudung sebab baut biz tudung. Tapi tudung x menepati syariat Islam, singkat. Nampak dada semua..

    0

    0
  3. accountant says:

    alamak..first picture tu kejendulan terserlah..haha..tp yang lain2 nmpak sgt comey..

    0

    0
    • burung hantu says:

      Sekarang semua keji kan ND semua sanjung FS.. skrg pndai plak mengutuk si hanis tu rampas laki org..bkn main kaw² korang keji siap boikot bagai.. dlu apa si FS tu buat bkn sama ke? lagi keji kot sbb ND di tggalkn time preggy.. Cbe letak diri korang kt tmpt dia tu tgk mcm mana korang hadap..ntah² ada yg bunoh diri. skrg bila dia move on pun kne keji..FS pndai jaga laki pndai jaga dri sbb dia kn dh ada suami haruslah jaga xnk smpai apa dia buat kt org jdi kt dri dia plak lgi.. biarlah nk becinta canne pon dosa dia biar dia tggung sndri kita ni doa jela smpai jodoh dia nnti… lps ni aku xterkejut tetiba semua puji tggi si hanis tu nnti… phuiiiiii

      0

      0
      • leave a comment says:

        Kalau ye pun diorang keji kau rileks je da la. Bukan diorang keji kau pun. Kau pulak sibuk pening dengan hal orang lain kenapa?

        0

        0
        • bedah says:

          Rilek?….. Nanti org keji kau … Kawan kau boleh rileks…. Adik kau boleh rileks… Kau makan hati sorang2…. Org lain semua buat rileeeeeeeeks jew…..

          0

          0
        • leave a comment says:

          Aah makan la hati sorang2. Takkan nak ajak ramai2. Bak kata aku awal tadi. Rileks je la

          0

          0
      • akukoya says:

        xnk la letak diri aku kt tempat dia..nnt aku nk try ank menteri plak.

        #aduhsarcasm

        0

        0
    • Anonymous says:

      LUASNYER DAHI………..

      0

      0
  4. burung hantu says:

    Sekarang semua keji kan ND semua sanjung FS.. skrg pndai plak mengutuk si hanis tu rampas laki org..bkn main kaw² korang keji siap boikot bagai.. dlu apa si FS tu buat bkn sama ke? lagi keji kot sbb ND di tggalkn time preggy.. Cbe letak diri korang kt tmpt dia tu tgk mcm mana korang hadap..ntah² ada yg bunoh diri. skrg bila dia move on pun kne keji..FS pndai jaga laki pndai jaga dri sbb dia kn dh ada suami haruslah jaga xnk smpai apa dia buat kt org jdi kt dri dia plak lgi.. biarlah nk becinta canne pon dosa dia biar dia tggung sndri kita ni doa jela smpai jodoh dia nnti… lps ni aku xterkejut tetiba semua puji tggi si hanis tu nnti… phuiiiiii

    0

    0
  5. yaya says:

    gamba last kanan sekali tu atita haris ek?

    0

    0
  6. lola says:

    burung hantu ni lah nora danu.sbb tu meroyan mcm hilang akAL..kn kna tinggal time pregnant

    0

    0
  7. jejai says:

    sameeeee jer semua patern tudung, xde beza pun ngan jenama bini aron ajis, azza elite DLL….NN kena cari originality sndri, mcm tudung neelopak la open sale jer terus sold out

    0

    0
  8. Anonymous says:

    last picture tudung hitam 1000 kali lebih comeii dari nd

    0

    0
  9. Her Ladyship says:

    Pakai Tudung, Bukan tutup rambut atau kepala,
    Semua wanita islam wajib Pakai….
    Bila Allah yg Perintah…..
    Garenti Manissss………….
    Tak kira , Siapa engkau……………..
    Apa ajelah si Nara nie…
    Asal Artis pakai Tudung…. puji2an……

    0

    0
  10. lin says:

    akan tetapiiii…. nora dipakaikan tudung oleh lelaki..konpius jap???

    0

    0
  11. Joyah Pok Pek says:

    First thought comes to my mind seeing 1st pic – macam kain kapan da..terus rasa ngeri lak..apa jenis fesyen la nih..memperlihatkan kan seluas2nya kecendolan dahi

    0

    0
  12. Tirooo says:

    whatever it is, dia tiru idea vivy yusof.
    Duck scarves. Hihi! Dia tukar pergi owl. Label semua sama besi jugak…. Hurm.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Atitaharis <3

    0

    0
  14. Lara says:

    Dia betul-betul berhijab ker? Or just promote produk? Btw, to me la kan.. kalau dia just jual tudung semata2, this is such an insult to hijabis in Malaysia. It is just wrong, can’t define what.. but just wrong.

    0

    0
  15. Aku says:

    Pada aku lah mcm mana pun ko pelacur ke ko kan.. Klau buat bisnes yg halal itu ok lah… Tk hijab ke hijab ke antara dia dgn Allah.. Kita dh nasihat tk jln pe… So sapa kita nk kutuk2 smua kan…. N bagi aku org kita uat bisnes aku turut bangga… Tu jer… Semoga maju kehadapan bangsa ku…

    0

    0
  16. papan says:

    Owl bkn maksud illuminati…ka…..nk jual tudung diri sndr seksi nk mampos

    0

    0
  17. #divaGM says:

    Bising2 jual tudung….aku senang, tiap2 tahun pg MUAZ je murah…dh berbakul2 tudung, selendang…u name it, i pin it…haaaa…salam from #divaGM

    0

    0
  18. mel comel says:

    #divaGM… samelah kite aku pon suke g MUAZ tudung sgt murah..setakat nk tutup aurat tak perlu tudung beratus2 ye x?

    0

    0
  19. Jujur Aku nak ckap… Manusia klo suka mengumpat org ni..dye adalah lebih keji dri Shaitan…bersihkn lah hati tu dgn membaca ayat suci Al Quran

    0

    0