Written by Bella | February 5th, 2018

Mempunyai pemandangan laut biru yang memukau dan pantai yang indah, siapa sahaja didunia ini tidak teringin untuk bercuti dan menenangkan fikiran mereka di kepulauan Maldives.

Khabarnya kini pelakon Nabila Huda bersama suami tercinta dan anak perempuannya sedang seronok bercuti di Maldives.  Memang cemburu kami dibuatnya, beruntung betul Nabila dapat menikmati keindahan pulau tersebut.

Jom kita layan beberapa foto sekitar percutian Nabila dan keluarga di Maldives dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

28 responses to (10 FOTO) Nabila Huda Dan Keluarga Seronok Bercuti Di Maldives

  1. Miss Unibes says:

    Peminat “king dan queen of kayu” mana? Hentamlah percutian NH ni. Kan hari tu NH keluar statement isu pengarah skrg nak pelakon ramai followers gitu. Padahal apa yg dikatakan NH tu betul. Perangai belakang ceritalah. Tak pernah lagi aku dgr NH ada masalah disiplin dari mana2 pengarah. Dia merokok ke mabuk ke apa tu cerita takde kaitan dgn kerjaya dan bakat. Nak dijadikan idola pun agak2 lah. Terpengaruh pun salah sendiri bukan artis. Ahakz.

    27

    1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      betol tu..tak macm artis sekor tu dh la tak laku boleh pulak suroh orang bunuh diri ..tk berdisplin ..gelek2 tunjok tetek eh macm2 lagi lah yg dia buat…! minah jambu percaya nabila dia tidak akan peduli ape yg orang2 akan cakap susah tkde orang tolong hepi holiday nabilaaaaaaaa lov uuuuuuu eeemmuah !!

      12

      0
  2. Melati hisap kerandut says:

    pakai sexy, tunjuk peha bagai…tp kesian org tengok pun tak stim..

    10

    11
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      dia pakai seksi bukan nye nak suroh orang stim ! susah tkde orang tolong huh !

      23

      1
    • Ken says:

      Bodoh tu simpan sekit untuk esok ye …

      7

      0
      • minah jambu say NO to drugs says:

        ape yg bodoh nye ! dia punye suka la nak pakai ape pon ! susah tkde orang tolong ! dia gi holiday pon tak pakai duit peminat pe !! so ape peduli !!

        4

        0
      • Ken says:

        Aku kata kat melati …bodoh si melati …

        Si Nabila aku suka dia …

        0

        0
      • zinnnade cippale cikade ui ui ui says:

        ko dah kenapa . ko tu yang bodoh. memandai mengata kat nabila. nabila ni hati dia suci. tak pernah pikir buruk pasal orang.sentiasa merendah diri, membantu orang dalam kesusahan. dia my idol.

        2

        0
        • Anonymous says:

          Aduuhhh semak orang yang jadikan artis IDOL? Minat sudah la…ini nak jadi IDOL? low class. Pilih la yang nak dijadikan idola hidup ko tu orang yang berkualiti. Ini haprak mana2 semua nak dijadikan idol.

          5

          0
    • cny says:

      sex predator detected

      1

      0
  3. Anonymous says:

    syoknya…one of the best actress…

    7

    1
  4. Abe says:

    Artis kalau dah tak laku…ni la cara nak naikkan nama balik…seksi la konon, body hitam berkerak…
    Yg si suami tu pun bodoh tahap baghal, suka jantan lain dok tatap tubuh isteri dia..

    6

    14
    • Krim kilometres says:

      Org bodoh saja cakap mcm kau ni …
      Minah tudung lagak bagus
      ..

      Bagus lagi pada satu betina tu jual supplement for babies …untuk kulit putih ..tak masuk akal langsung …

      nabila stay as you are .. ??

      7

      0
    • entah says:

      artis pompuan bertudung pun untuk tatapan org lain abe..buke hok seksi jah…kalu tok buke namo artis be…

      0

      0
    • brunes says:

      hello kulit dia hitam glowing gitu.. kau kulit putih macam kuntilanak nak buat apo hahahahahah and dia masih legit ok, sebab tu dia keluar kan kenyataan semua dengar dan dia tak minta duit awak or hutang kat along.. good enough la tu.. apa ko nak lagi

      2

      0
  5. kupukupu says:

    Artis yang tak hipokrit. What u see is what you get. And she doesn’t give a damn of what people say about her. You go girl!

    19

    0
  6. Anonymous says:

    wah….bestnya…mesti habis ratus ribu jugak kan nak datang sini.

    0

    0
    • Rezeki says:

      Tak sebab Benefit Cosmetics sponsor dia and berpuluh2 org lain utk launch mascara baru diorang. Rezeki dia. Maybe dia bayar untuk makan minum anak husband dia cam tu lah kot.

      1

      0
  7. Anonymous says:

    Abil bab2 berlakon mmg bagus n sgt berbakat, tapi on the other sides of her biarlah laki die yg tegur, org berlaki kan, kite ni outsider je, abil dah besar tua bangka sure dah tau hukum dosa pahala, so biar lah die yg decide hidup hala tuju kemana die lepas ni, watpe nak susahkan diri nasihat utk org, jage diri n keturunan sndiri sudah supaye x jd mcm abil lifestyle nye

    3

    0
  8. papa gomol says:

    jgn nak joli sgt…ko tu job da x brapa nak ada..

    1

    4
  9. Anonymous says:

    malu lah pd ank sikit

    2

    1
  10. Ken says:

    Aku rasa Nabila ni lagi cantik drp org kulit putih ……contoh nya minah sabah yg bini no dua d.red tu …. Mcm potianak lesu …. nabila is so pretty with her glowing brown skin …. Simply beautiful .

    2

    0
  11. Anonymous says:

    Anak dia bawa baju tu je ke..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    nabil ni mcm aku dulu umur 20an 30an. seksi tak de malu langsung, org nk ckp apa pun aku tak kisah termasuk la family aku, family laki aku. laki aku pun open minded, dia tk kisah dan tak pernah melarang. skrg da 40an aku da berhijab, alhamdulillah Allah bg chance berubah. bila tgk bdk2 skrg seksi aku senyum2 sndr, bila org lain kecam aku teringat betapa bebalnya aku dulu, org mcm ni mana la nk dgr kecaman org lain. semoga nabil pnjg umur dn sempat bertutup2 aurat. amin

    10

    0
  13. curiousity says:

    nak tanya, halal ka makanan2 kat situ?
    kalau halal, nak plan p situ. hehe

    0

    0