February 5th, 2018

Mempunyai pemandangan laut biru yang memukau dan pantai yang indah, siapa sahaja didunia ini tidak teringin untuk bercuti dan menenangkan fikiran mereka di kepulauan Maldives.

Khabarnya kini pelakon Nabila Huda bersama suami tercinta dan anak perempuannya sedang seronok bercuti di Maldives.  Memang cemburu kami dibuatnya, beruntung betul Nabila dapat menikmati keindahan pulau tersebut.

Jom kita layan beberapa foto sekitar percutian Nabila dan keluarga di Maldives dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!


28 responses to “(10 FOTO) Nabila Huda Dan Keluarga Seronok Bercuti Di Maldives”

  1. curiousity says:

    nak tanya, halal ka makanan2 kat situ?
    kalau halal, nak plan p situ. hehe

  2. Anonymous says:

    nabil ni mcm aku dulu umur 20an 30an. seksi tak de malu langsung, org nk ckp apa pun aku tak kisah termasuk la family aku, family laki aku. laki aku pun open minded, dia tk kisah dan tak pernah melarang. skrg da 40an aku da berhijab, alhamdulillah Allah bg chance berubah. bila tgk bdk2 skrg seksi aku senyum2 sndr, bila org lain kecam aku teringat betapa bebalnya aku dulu, org mcm ni mana la nk dgr kecaman org lain. semoga nabil pnjg umur dn sempat bertutup2 aurat. amin

  3. Anonymous says:

    Anak dia bawa baju tu je ke..

Loading...