Written by Bella | May 3rd, 2016

Pengantin baru, Jihan Muse dan Ungku Hariz akhirnya boleh menenangkan fikiran mereka selepas beberapa bulan sibuk menguruskan majlis perkahwinan mereka sebelum ini.

Beberapa hari lepas, pasangan ini telah terbang ke Korea untuk bercuti bersama dan menjalani penggambaran program Romantika. Ala kira berbulan madu juga lah..2 in 1. Hehe..

Jihat sempat berkongsi beberapa foto mereka di sana dan jelas sekali sinar kebahagiaan dan cinta terpancar di wajah pasangan yang cukup sweet ini.

Kami mendoakan agar Jihan Muse dan Ungku Hariz kekal bahagia sebegini sehingga ke akhir hayat. Jom kita layan beberapa lagi foto mereka di Korea dengan membaca entri ini sepenuhnya.

7 responses to (10 FOTO) Jihan Muse & Ungku Hariz Berbulan Madu Di Korea

 1. Corse 848 says:

  Dah kahwin pakai baju sama..mmg sweet..bila tgok kat mall..couple2 dok pakai baju sama design..kaler sama..berkepit..rasa nk bagi siku..konon2 sejiwa la..x bg org lain kacau la..cintan maut yg tak maut agaknya..

  0

  0
 2. otak nara says:

  comel la…

  0

  0
 3. melati says:

  doa kan mereka lebih dr setahun…!!! & doa kan lah peejalanan bakal tunang Uqasha dlm perjalanan….dh lebih 1 purnama tk kunjung tiba…!!!!!!!

  0

  0
 4. aaa says:

  sweet……..

  0

  0
 5. che tat says:

  Anyong..anyong ha seyo..jihan hang ada jumpa tak song joong ki akuuu….oppa sarangheee

  0

  0