Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 FOTO) Dynas Mokhtar Nikmati Parti Buih Bersama Rakan-Rakan Di Hotel Mewah Sebelum Berkahwin April Ini

Bakal berkahwin buat kali kedua bersama usahawan Shazrik Din pada 21 April depan selepas enam tahun bergelar ibu tunggal, pelakon Dynas Mokhtar baru-baru ini sempat meluangkan masa dan bersantai dengan rakan-rakanya di The Taaras Beach And Spa Resort, Pulau Redang.

Advertisement

Antara rakan artis  yang turut serta dalam percutian tersebut ialah Yasmin Hani, Sazzy Falak dan Daphne Iking.

Diraikan dalam majlis ala-ala Bridal Shower, Dynas kelihatan begitu seronok sekali dan sempat berkongsi beberapa foto aktiviti beliau dan rakan-rakan termasuklah ketika mereka sedang mandi buih bersama-sama di hotel mewah tersebut.

Jom lihat beberapa lagi foto kemeriahan parti mandi buih tersebut dan juga foto percutian Dynas bersama rakan-rakan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 Comments

  1. fishball

    March 30, 2018 at 10:07 pm

    apa je. makin tua tapi takde otak! doa byk2 ye semoga berkekalan.. IF NOT.. hahaha nasib kau lah minah :D

    • Reminder

      March 30, 2018 at 10:42 pm

      Contoh2 makin tua xde otak : tua2 masih mengumpat, tua2 masih x jaga ksihatan mkn x beringat, tua2 pki barang kemas byk tp x cantik pun dan mengundang bahaya kna rompak dan bunuh, tua2 masuk campur hal anak bini cucu…tu la contoh tua2 xde otak

  2. Ayoyo

    March 30, 2018 at 9:57 pm

    Salah ke mandi buih? Dgn pompuan2 je kot.Parti pun salah? Korang2 lain having fun blh? Mak janda n berusia (tp cantik) x blh? Mende la korang ni. Klu x terbuat mcm org lain, bkn maksudnya x blh…it just means that you are not that type. Respect each other pls

  3. Anonymous

    March 30, 2018 at 8:04 pm

    seronoknya..

  4. nazeeya

    March 30, 2018 at 6:34 pm

    cemburu biar bertempat bang, kalau ikutkan abang pun dah kahwin dulu, ada mantan isteri.

  5. aku kau

    March 30, 2018 at 2:53 pm

    cara perkahwinan barat….ala xpe dia pn org2 barat

    • Yekeni

      March 30, 2018 at 8:47 pm

      I bet bila u kahwin mesti pakai wedding gown and veil and groom pakai tux bagai… .. kalau tak u, mak u dulu, adik u, kakak u, cousin u, anak sedara u, makcik sedara u, anak u… kan kan kan…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama