Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 FOTO) Dynas Mokhtar Nikmati Parti Buih Bersama Rakan-Rakan Di Hotel Mewah Sebelum Berkahwin April Ini

Bakal berkahwin buat kali kedua bersama usahawan Shazrik Din pada 21 April depan selepas enam tahun bergelar ibu tunggal, pelakon Dynas Mokhtar baru-baru ini sempat meluangkan masa dan bersantai dengan rakan-rakanya di The Taaras Beach And Spa Resort, Pulau Redang.

Advertisement

Antara rakan artis  yang turut serta dalam percutian tersebut ialah Yasmin Hani, Sazzy Falak dan Daphne Iking.

Diraikan dalam majlis ala-ala Bridal Shower, Dynas kelihatan begitu seronok sekali dan sempat berkongsi beberapa foto aktiviti beliau dan rakan-rakan termasuklah ketika mereka sedang mandi buih bersama-sama di hotel mewah tersebut.

Jom lihat beberapa lagi foto kemeriahan parti mandi buih tersebut dan juga foto percutian Dynas bersama rakan-rakan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 Comments

  1. Smartbird

    April 2, 2018 at 1:51 am

    Kenduri “Doa Selamat” dah takde lagi ka? Just wondering….Melaya Muslim kan.

  2. lelaki

    April 1, 2018 at 10:38 am

    lepas nie ramai lee pompuan2 melayu kat luar sana nak ikut cara mcm nie nk celebrate pre wedding mcm nie..konon2 hollywood sgt lee.petite

    • Your inner self

      April 1, 2018 at 12:59 pm

      Kat mana yg salahnya buat mcm ni?????Dont publish the act of mand buih je lah. Its that simple. It is in your mind sir. Benda yg awak x biasa, bukan maksud salah. Maksudnya, fikiran awak terhad dlm lingkungan gitu2 je. Awak mmg bkn jenis blh hidup dgn yg lain selain bangsa n tanh melayu. Klu tiba2 tercampak ke brazil ke, mau koma awak sebab susah nk adapt n semua sekeliling jadi dosa

  3. Anonymous

    March 31, 2018 at 5:05 pm

    wpun dia janda,dia tetap laku. tu neelofa anak dara msih sorg2. kuikui

  4. Anonymous

    March 31, 2018 at 10:08 am

    Nk menegur biarlah berhemah.a

  5. Anonymous

    March 31, 2018 at 1:45 am

    huduh

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top