Written by Bella | March 30th, 2018

Bakal berkahwin buat kali kedua bersama usahawan Shazrik Din pada 21 April depan selepas enam tahun bergelar ibu tunggal, pelakon Dynas Mokhtar baru-baru ini sempat meluangkan masa dan bersantai dengan rakan-rakanya di The Taaras Beach And Spa Resort, Pulau Redang.

Antara rakan artis  yang turut serta dalam percutian tersebut ialah Yasmin Hani, Sazzy Falak dan Daphne Iking.

Diraikan dalam majlis ala-ala Bridal Shower, Dynas kelihatan begitu seronok sekali dan sempat berkongsi beberapa foto aktiviti beliau dan rakan-rakan termasuklah ketika mereka sedang mandi buih bersama-sama di hotel mewah tersebut.

Jom lihat beberapa lagi foto kemeriahan parti mandi buih tersebut dan juga foto percutian Dynas bersama rakan-rakan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

49 responses to (10 FOTO) Dynas Mokhtar Nikmati Parti Buih Bersama Rakan-Rakan Di Hotel Mewah Sebelum Berkahwin April Ini

  1. Anonymous says:

    Dia ni janda kan? Patutnya dah berubah kepada kebaikan.. Dah tua cik kak…anak pon dah 2.. kesian terikut2 budaya barat…contoh pada anak2 utk hidup bersosial…

    4

    0
  2. tak suka yg pelik says:

    makin lama makin pelik cara2 artis kita bila nak kawin. parti ntah ape2.

    51

    0
    • Anonymous says:

      biarlah…bukan berendam dgn jantan. sama2 kawan2 rapat kot.

      61

      2
    • mr onion says:

      Kak, awak tu kawin kali ke2…. Beria sangat parti2 mcm tu… Euuww…Aku rasa bagus bekas laki kau tinggalkan kau.. Kita tgok kali ni bertahan berapa lama.. Nak buih sangat kan… You getting old, sis… Xyah perangai cm budak nak main buih. Motif? Bukan boleh ketatkan pun.. Lulsss

      4

      28
    • Anonymous says:

      janda je pon! over dr anak dara plak.

      3

      11
      • Reminder says:

        Dah tu, nk jadikan anak dara sbgai benchmark ke? Cannot gobeyond the limit of what anaj dara can do? Then br semua org puas hati. Come onnnnn, life is beyond what u see and know. Dignity bukan diukur dr janda ke anak dara. Sedara2 korang yg janda tu, manusia hina la kan??

        18

        1
    • Your inner self says:

      Pelik adalah subjektif. Apa2 yg awak x biasa, bermaksud pelik

      2

      1
  3. wekkkkkkk says:

    suka hatilah..

    3

    0
  4. Anonymous says:

    xtau knp nampak kelakar hahaha

    24

    1
  5. Anonymous says:

    tak tau kenapa nampak kelakar. hahaha

    2

    1
  6. Anonymous says:

    xtau knp nampak kelakar. hahaha

    3

    0
  7. hakak says:

    mana athilia ek bkn dorg bff ke?

    14

    0
  8. Anonymous says:

    apasala nasi lemak semua mcm x cukup santan je kiah…kikiki

    15

    0
  9. Anonymous says:

    Ni budaya mana ye, sebelom kahwin buat parti mandi buih la, apa la…Astaghfirullah….buat la majlis doa selamat ke, kan lebih afdal

    24

    1
    • greenfingers says:

      Kain msg2 pon xckup, what do u expect? Klu g clubbing buat bachelor party campur laki perempuan, campur arak lagi haru! Which is bkn takat artis, bkn artis pon berlambak camtu!

      0

      0
  10. Anonymous says:

    klu dah pernah jd bini orang dah pernah bf anak mcm ni la jadinya..ni baru nasi lemak original…kikikiki

    2

    1
    • Anonymous says:

      klu dh pernah jadi bini orang dulu2, dh tentu masa lepas nikah…si pompuan ni mulakan dulu..
      sbb bakal lki teruna ko kata..ko kata

      0

      2
  11. mak cute says:

    adoi la…ko rasa ko org barat ke nak sambut2 camni…tgk dlm gmbr ni rmi dah tua2…bau tanah tp dok acah2 budak kecik…memualkan

    17

    0
  12. entahlah says:

    Bila anak dara nk kawin buat bridal shower..emm…cam leh gak terima…bila mak janda buat mandi2 buih gini….dgn mak budak2 yg lain…huhu….tk tau nk kata apa…

    22

    0
  13. diva says:

    cerai nnt jgn lupa buat party buih ni lagi eh

    8

    3
  14. KapelRapeedah3R says:

    sweet nya gegeh nak buat bridal shower semua kan. moga kita semua boleh throwback moment ni bila baca berita pasal pasangan ini di masa akan datang huhu

    5

    1
  15. Anonymous says:

    Nonok dah berbuih lagi nak berparti buih sabun basuh pinggan.Agama apa yg kau anut jimbat?

    4

    1
    • Apa tk bleh says:

      Kannn.. nonok dah longgar.. tak yah nak parti buih bagai.. patutnya buat majlis kesyukuran sbb kawin sekali lagi n doakan agar kali ni berkekalan…

      11

      -1
    • Your inner self says:

      Ada ke larangan parti buih dlm islam ?

      1

      2
      • mak aku says:

        Kans…Sebab tu tak pe lancar tudung dalam Zouk.Islam tak larang masuk Zouk.Ada ke larangan masuk Zouk dalam islam?

        0

        0
        • Your inner self says:

          Sebab xde laragan parti buihh, aku akan buat mlm esok. Dgn geng2 gediks aku. No photos allowed, so no chance for this to be seen by anyone. Harap2 xde yg mengumpat kata itu ini…lalalala..

          1

          1
  16. Anonymous says:

    biar lah dia nk enjoy2 dgn kawan… org ade duit…. yg sekutu tak mampu jupe kt kedai mkn ramai2… cara masing2 yg penting janda main buih pon laku.. yg g zouk jgk masih tak laku..

    7

    3
  17. Gorges says:

    Lantak la ko Dynas. Tu ari berlakon watak sakit mental. Now mandi buih. What next? Wow shop?

    6

    0
  18. El says:

    Macam Mane saat bridal shower party berbuih ini terjadi macam Mina Basaran, anak orang kaya Turki yang accident helikopter saat bridal shower bersama kawan kawannya, semuanya mati terhempas ke jurang

    21

    0
  19. Anonymous says:

    Geli tgk makcik2 ni.. Tua dah kot.. Msih nk terkinja2

    6

    0
  20. Anonymous says:

    aku rase ok jer …bukannyer parti seks…lagipon seronok tgk diorn berkawan..hepi jer..
    chills

    17

    0
  21. aku kau says:

    cara perkahwinan barat….ala xpe dia pn org2 barat

    3

    1
    • Yekeni says:

      I bet bila u kahwin mesti pakai wedding gown and veil and groom pakai tux bagai… .. kalau tak u, mak u dulu, adik u, kakak u, cousin u, anak sedara u, makcik sedara u, anak u… kan kan kan…

      0

      2
  22. nazeeya says:

    cemburu biar bertempat bang, kalau ikutkan abang pun dah kahwin dulu, ada mantan isteri.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    seronoknya..

    1

    0
  24. Ayoyo says:

    Salah ke mandi buih? Dgn pompuan2 je kot.Parti pun salah? Korang2 lain having fun blh? Mak janda n berusia (tp cantik) x blh? Mende la korang ni. Klu x terbuat mcm org lain, bkn maksudnya x blh…it just means that you are not that type. Respect each other pls

    5

    1
  25. fishball says:

    apa je. makin tua tapi takde otak! doa byk2 ye semoga berkekalan.. IF NOT.. hahaha nasib kau lah minah :D

    1

    0
    • Reminder says:

      Contoh2 makin tua xde otak : tua2 masih mengumpat, tua2 masih x jaga ksihatan mkn x beringat, tua2 pki barang kemas byk tp x cantik pun dan mengundang bahaya kna rompak dan bunuh, tua2 masuk campur hal anak bini cucu…tu la contoh tua2 xde otak

      1

      1
  26. Anonymous says:

    huduh

    1

    0
  27. Anonymous says:

    Nk menegur biarlah berhemah.a

    1

    0
  28. Anonymous says:

    wpun dia janda,dia tetap laku. tu neelofa anak dara msih sorg2. kuikui

    0

    0
  29. lelaki says:

    lepas nie ramai lee pompuan2 melayu kat luar sana nak ikut cara mcm nie nk celebrate pre wedding mcm nie..konon2 hollywood sgt lee.petite

    0

    0
    • Your inner self says:

      Kat mana yg salahnya buat mcm ni?????Dont publish the act of mand buih je lah. Its that simple. It is in your mind sir. Benda yg awak x biasa, bukan maksud salah. Maksudnya, fikiran awak terhad dlm lingkungan gitu2 je. Awak mmg bkn jenis blh hidup dgn yg lain selain bangsa n tanh melayu. Klu tiba2 tercampak ke brazil ke, mau koma awak sebab susah nk adapt n semua sekeliling jadi dosa

      2

      0
  30. Smartbird says:

    Kenduri “Doa Selamat” dah takde lagi ka? Just wondering….Melaya Muslim kan.

    0

    0

Leave a Comment

Optional