Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 FOTO) Comelnya! Sekitar Newborn Photoshoot Puteri Sulung Juliana Evanas

Pelakon Che Puan Juliana Evans dan suaminya, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah Al-Hajj tidak ketinggalan mengabadikan kenangan manis bersama puteri sulung mereka, Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah dalam satu sesi fotografi baru-baru ini.

juliana evans

Advertisement

Gambar-gambar Tengku Kamiliah sepanjang sesi penggambaran itu dikongsikan oleh jurugambar Tiny Winy Photography menerusi akaun Instagram mereka. Memang geram dibuatnya apabila melihat foto-foto Tengku Kamiliah yang cukup comel.

newborn photoshoot anak juliana evans

Jom kita layan lagi beberapa lagi foto ‘newborn Photoshoot’ Tengku Kamiliah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Tiny Winy Newborn Baby Photography

Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan ShahTengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shahanak juliana evansfoto anak juliana evansTengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan ShahTengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shahjuliana evansjuliana evans suami dan anak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Akak Kantin

    September 5, 2019 at 7:40 pm

    Akak kalau tengok gambar baby buat macam ni kadang2 kesian…sebab baby tu macam jadi mangsa keadaan..Dan dia pun tak tahu apa2..Tapi hal macam ni dah jadi resam duniawi baby zaman kini…Sorry la ek..anak deorang akak yang panas…

  2. Anonymous

    September 5, 2019 at 4:31 pm

    harus lah posing dgn beg versace…

    • Anonymous

      September 6, 2019 at 2:09 pm

      mesti laa pose xmo kalah… dh anak che puan juliana evan pun kan harus lah selit branded items… anak retis biasa nyer pose2 gitu jerr…

  3. blom kira lagi

    September 5, 2019 at 3:47 pm

    kalau buka mata, mgkn aku boleh kata comel sgt2. Skrg ni bolehlah..bolehlah..

  4. Ratu

    September 5, 2019 at 2:20 pm

    Ya allah comeynyaaaa baby diaaaaa.
    Ikut muka husband juliana sebijik.
    Sama mcm anak ramona zamzam, baby girl tapi 100% ikut muka ayah.
    Semoga baby juliana membesar dgn sihat walafiat, solehah & cemerlang

    • zomba

      September 6, 2019 at 4:00 pm

      ramona zamzamkah ini?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top