Written by Bella | September 5th, 2019

Pelakon Che Puan Juliana Evans dan suaminya, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah Al-Hajj tidak ketinggalan mengabadikan kenangan manis bersama puteri sulung mereka, Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah dalam satu sesi fotografi baru-baru ini.

juliana evans

Gambar-gambar Tengku Kamiliah sepanjang sesi penggambaran itu dikongsikan oleh jurugambar Tiny Winy Photography menerusi akaun Instagram mereka. Memang geram dibuatnya apabila melihat foto-foto Tengku Kamiliah yang cukup comel.

newborn photoshoot anak juliana evans

Jom kita layan lagi beberapa lagi foto ‘newborn Photoshoot’ Tengku Kamiliah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Tiny Winy Newborn Baby Photography

Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan ShahTengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shahanak juliana evansfoto anak juliana evansTengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan ShahTengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shahjuliana evansjuliana evans suami dan anak

6 responses to (10 FOTO) Comelnya! Sekitar Newborn Photoshoot Puteri Sulung Juliana Evanas

  1. Ratu says:

    Ya allah comeynyaaaa baby diaaaaa.
    Ikut muka husband juliana sebijik.
    Sama mcm anak ramona zamzam, baby girl tapi 100% ikut muka ayah.
    Semoga baby juliana membesar dgn sihat walafiat, solehah & cemerlang

  2. blom kira lagi says:

    kalau buka mata, mgkn aku boleh kata comel sgt2. Skrg ni bolehlah..bolehlah..

  3. Anonymous says:

    harus lah posing dgn beg versace…

    • Anonymous says:

      mesti laa pose xmo kalah… dh anak che puan juliana evan pun kan harus lah selit branded items… anak retis biasa nyer pose2 gitu jerr…

  4. Akak Kantin says:

    Akak kalau tengok gambar baby buat macam ni kadang2 kesian…sebab baby tu macam jadi mangsa keadaan..Dan dia pun tak tahu apa2..Tapi hal macam ni dah jadi resam duniawi baby zaman kini…Sorry la ek..anak deorang akak yang panas…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini