Written by Bella | December 11th, 2017

Beberapa hari lalu, ada yang kurang senang melihat pakaian Fazura yang dikatakan agak seksi, pada malam pelancaran filem Ayat-Ayat Cinta 2 di Jakarta sehingga ada yang menggelarkan Fattah Amin suami dayus apatah lagi Fazura baru sahaja pulang dari mengerjakan ibadah umrah.

Terbaru, Fazura tampil dengan imej yang lebih sopan pada malam tayangan perdana AAC 2 serta sambutan ulang tahun yang ke 45 Manoj Punjabi iaitu CEO bagi MD Entertainment Indonesia.

Rata-rata netizen memuji kejelitaan Fazura memang terserlah dan beliau kelihatan cukup anggun sekali.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto Fazura khas buat tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : optimusarfi

140 responses to (10 FOTO) Berpakaian Sopan Dan Kelihatan Anggun, Fazura Dipuji Netizen

  1. Anonymous says:

    Ayu nyer faz….x nampak pon faz tu tua dari fattah,cam sebaya jer…luv you both

    71

    0
  2. Anonymous says:

    Semoga ist

    0

    0
  3. mak tiri pajurah says:

    Ada tgk gambar lama pekjura kat ig jasmin hamid. Tak ingat renovation klu banding gambar lama. Batang hidung pun kemek skrg hidung tinggi. Ini sebentuk kepalsuan pujaan peminats pekjura. Har har harunnn

    11

    44
    • miss onion says:

      aah la, miss baru tgk jugak.. lain betul.. hidung bibir semua lain.. byk renovate tu sampai jadi cantik mcmni.. jasmin hamid lagi cantik …

      8

      25
    • Nita says:

      Tu la terkejut i tgk. I nmpk yg sama dgn skrg kening dgn gigi je. Kulit dulu pun kusam je, skrg pink2. Hidung la paling ketara. I igt dia ni natural face.

      9

      26
    • Anonymous says:

      ni mesti nabila ke amera… org keling ni tak abis abis lapar batang hidung… dah koleksi laki ke2 pon asek haus batang ngadu kt mak tin ko lah sane…

      16

      7
      • Ori says:

        Keling pun hidung mancung ori noks. Tak payah renovate batang hidung cam fauxura. Hahahaaa

        11

        23
        • Anonymous says:

          memang dia buat hidung pun. cuba tgk dlm cite kayangan. ketara. fan fazura

          14

          11
        • Anonymous says:

          fazura tak buat hidung lah… sama jer batang hidung dia… cuma teknik makeup & perubahan umur buat fazura kelihatan makin cantik… bukan mcm keling lopa family makin tua buruk desparate batang mcm kakak dia ni… asek batang memanjang… dah ade batang shahnaz pon masih gila batang lain..

          8

          18
        • Anonymous says:

          Percubaan fan bodoh fattzura menipu. Tgk je movie kayangan, hidung pesek kemek, mcm mana mekap naikkan batang hidung? Tgk dari tepi boleh nampak batang hidung dah ditinggikan. Muka palsu, perangai buruk, ada video blowjob, sekolah tak grad, nothing to be proud of. KimK je lebih.

          8

          23
        • Anonymous says:

          gigih aibkan org… lopa failed degree nk ckp org lain sekolah tak grad… nk menipu tokok tambah pun tgk aib sendiri dulu lah…

          15

          2
        • Anonymous says:

          Failed degree tp 10A spm kot. Takde video blowjob. Bill Gates pun takde degree. Kah kah kah.

          4

          14
      • Just Sayinh says:

        Biar hidung kembang pun x apa. Wat so great about hidung mncung? Muka pakistan byk kat bangladesh.

        6

        0
    • Anonymous says:

      Anak dia nanti klu ikut gen dia hidung kemek tu nanti….hewhewhew

      1

      9
    • Anonymous says:

      Kesiankan korang.
      Hati harus x senang, penuh dengan hasad.
      Hidup mesti xde life sibuk ngan hidung org, dah xde urusan lain ke?

      9

      0
  4. Anon says:

    Pn zura still simpan lg ke spender nenek2 yg dia pki dlm video tumblr? Musykil sgt.

    9

    14
  5. Anonymous says:

    teringat rosyam noor cakap selepas normala samsudin fazura wanita melayu tercantik.. bukan kacuk2 keling mat salih bagaii…

    31

    4
    • Jenny pelajar law says:

      nak muntah aku…fuxzura tu muka plastic surgery.
      kak lofa lebih cantik lah natural beauty wajah ala2 pan asian..

      4

      49
      • Anonymous says:

        ramai lagi dah muntah tgk lopa & family yg busuk hati biadap pakat dgn fans buruk kan fazura…

        29

        1
        • Anonymous says:

          Tak siapa burukkan dia, tapi dia mmg buruk perangai… Skrg berlakon je, sbb dah mmg dia pandai berlakon nk bodek in laws…klu perangai baik takde sorok nikah…. Bila dah kantoi gigih acah sweet…Elok diboikot mcm shilalat amzah…potong kuku laki? Skill gundek ke tu…

          3

          30
  6. Hater, so what says:

    Kapel ni kemain hari tu bertunang nikah semua sorok. Tak taula nk sorok apa. Skrg kemain geletis tayang sweet sana sini mcm tak tau malu sampai hal jamban pun nk cerita kat org. Taraf toilet betul.

    10

    45
    • LadyB says:

      da halal nokss..ko org dah halal nk bising2..yg blom tentu kawin tu xnk pulak ko kecam..apedaa punya orang

      41

      1
      • Nyah cantik says:

        So what kalau halal gigih nk cerita pasal kisah jamban? Alang2 boleh cerita posisi kat katil sekali. Halal khuennn

        7

        25
        • Anonymous says:

          ada sesape rasa benak,muak,menyampah tak tengok video kemesraan fattzura ni? kalau ada tu maknanya hati anda dipenuhi syaitan,hanya syaitan yg membenci. hati busok tiada ubat.

          26

          3
        • Anonymous says:

          Org lain pun kawen juga. Tp tak over tayang sawit. Fauxura mcm baru first time honeymoon padahal ntah berapa kali honeymoon ntah. Yg pelik, bernikah hari tu sorok mcm takut kena serang. Takut family patah tau pasal video tumblr spender nenek2 kew?

          9

          15
    • Anonymous says:

      Semoga 1 hari nanti Tuhan terbalik kan hati ko tu. Ingat!!! Hati perasaan kerja Tuhan. Benci jgn berlebih, sok2 makan x habis…
      LOL

      2

      1
  7. kikiki says:

    jap…akak kopek kecik kt tgh tu sape..hahahahha..kopek kecik tu ada hati nk tunjuk…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    serius buruk la baju ni. taktau mana yang lawanya. fazura pun tak cantik dalam gambar ni. bukan tak cantik, tapi biasa saja. nothing special. yang kat tengah tu Bunga Citra Lestari.

    6

    22
  9. Anonymous says:

    fazura ni sopan jer dr dulu.. gila2 gegirl geng dgn lisa surihani & sazzy falak.. pakaian sesuai imej tak over… hajah lopa mcm terperangkap dlm kain guni dgn pakaian dah makin seksi pastu sendat.. buat majlis bergelek seek for attention..

    17

    3
    • Geng phuket says:

      Sopan dr dulu? Gambar tayang lurah… pki bikini tu? Skrg je pki mcm sopan nk cover dpn mak mertua…i pernah nmpk dia gi phuket pki bikini juga. Rokok dah benti isap ke?

      12

      7
      • Anonymous says:

        ko fitnah org bakal terbuka aib ko nnti…
        fazura tu perangai sopan lah ngok…. bukan mcm lopa si biadap

        10

        12
        • Anonymous says:

          Fitnah apa plak. Kalau u google pun blh jumpa gambar fazura pakai bikini, i mmg pernah nampak dia ngan kawan2 dia berpartay kat phuket pakai bkini top, pastu pakai cardigan dgn seluar pendek….i saw her smoke too…masa tu dia baru kena reject dgn tmj

          14

          8
        • Anonymous says:

          dia baru kenal fazura agaknya hahaha lawak, baru minat fazura 2, 3 hari ni. hahaha

          32

          1
        • Anonymous says:

          Jenis org mcm ko ni mmeng x maju kan, sibuk ngan cerita lama jer.
          Apa nak kisah sgt kalo dia fake pun, ko ingat rating LOPAK ko akan naik ke ngan menjatuhkan air muka org lain? Makin ko hina, makin buruk org tgk LOPAK…

          Akhirnya, ko jugak la yg dpt balasan bukak aib org x habis2. Kifarah beb, kalo x reti pe tu kifarah. Karma, kalo bengap jugak. Nasib lah!!!

          4

          3
        • Anonymous says:

          kah kah kah org tgk lopak makin buruk? pasal lak? benda buruk yg zurap buat apsal lak lopak yg nampak buruk? klu lopak nmpk buruk takde plak air asia, tony nandez amik sheouls jd ahli lembaga pengarah khuenn. zurap jugak tah ke mana, bukak butik hidup segan mati tak mau, jual pil kurus, jual mist, jual pil putih (padehal sendiri pegi suntik putih tak malu), dgn wartawan pun bergaduh. aku tak minat langsung si gedik lopak perasan beriman tu, tp dia ok lagi berbanding zurap. zurap nama busuk sebusuknya dlm industri, org byk kesian je tgk tp berlagak kan main. dgn budak2 baru kenal internet bolehla dipuja2, once org tau? hewhewhew

          4

          3
      • kami tak lupa says:

        sopan..?? cuba google kes dia tumbuk surirumah kat disco tu..?? sampai jadi kes polis.. lupa ke..?? fazura mabuk kena tahan ngan polis pun..?? lupa ke..?? belum tgk video lucah fazura hisap batang lagi pakai spender mcm nenek2..?? cari je kat google berlambak ada.. dia dan TMJ bercuti berdua kat negara omputih pun, sopan sungguh la kan…???
        hahaha.. baru kenal fazura tahun ni je kot.. kesian..
        * bkn fitnah, google je berlambak bukti

        12

        26
        • shifa says:

          Dia cuba berubah jadi lebih baik, kontroversi pun dia dh kurangkan. xperlu la susah2 pandang masa lampau orang lain. Cek dulu masa lampau diri sendiri, Jangan sampai nanti terduduk sebab aib diri tersebar dan Allah bukak bagi orang lain tahu.

          47

          0
        • mak tiri kami tak lupa says:

          kesian kau kan “kami tak lupa”
          mesti hidup kau tkde kemajuan langsung, sebab asyik mengenang kisah yg lalu.
          PAST IS PAST LA.
          smua org buat silap, mcm kau tu perfect sngt!
          gigih betul kau burukkan dia, mcm dia ada buat dosa dgn kau.
          Kau dgr sini, dia tu dh pergi umrah, mungkin dia dah bertaubat.
          Dosa dosa dia antara dia dengan tuhan , kau sape nk judge past dia tk abes abes.
          Kau tu muhasabah diri sikit, hati busuk sangat !!
          Move on la sikit !
          Get a life!

          40

          1
        • ina says:

          tak penting di mana & bagaimana dia bermula. yang penting, di mana dan bagaimana dia berakhir. syukur alhamdulillah dia dapat yang lebih baik untuk hidupnya kini. kita? bagaimana?

          39

          0
        • Anonymous says:

          Dah dpt lebih baik? Baik ke pattah tu? I rasa dia tak sejahat fazurap tp dia tak baik. Klu baik, dia takde dlm industri penuh maksiat ni, gi ngaji jd ustaz la klu baik. Pencapaian? Hero remaja je pun. Setaraf kamal adli je.

          5

          9
        • Just my 2 cent says:

          Xpayah nk buka aib org sgt. Gigih nk suruh google aib org. Bawa istigfar.

          6

          0
        • Bluetick says:

          Artis ni hidup penuh kepura-puraan je..pelakon biasalah jgnla terpedaya depan kmera je baik lifestyle dorang jgnla dicontohi..pminat kat msia ni mudah betul kena tipu dgn artis pujaan dasar bodoh

          2

          0
        • semua fans adalah bodoh says:

          Bluetick: BEST COMMENT EVER!

          1

          0
      • Anonymous says:

        gambar2 lama lofa kau google skali tak?

        26

        2
        • Anonymous says:

          fazura sangat bitchy! hari tu ingatkan dah berubah masa pergi umrah, nampak baik je. tapi lepas kawin, sama je makin menggedik.

          4

          17
        • Anonymous says:

          gambar lopa lagi bitchy.. dgn costume cabaret pon ade.. dh pakai tudung lagi bitchy perangai

          6

          4
        • kami tak lupa says:

          sama je dia ngan lofa.. kenapa nak banding ngan lofa pulak..?? lofa yg reject fattah, so dia tak berkudis pun hal kemesraan depa ni, fattah bkn level lofa pun..

          acctually sama naik je fazura ngan lofa bab seksi la, cuma lofa takde la kes polis bertumbuk kat disco, mabuk keterlaluan dan video lucah hisap batang bagai.. cuma lofa kalau bercakap ada bongkak dlm diri..

          11

          3
        • hahaha says:

          bitchy lofa pun takde video lucah hisap batang jantan

          10

          6
        • hiu says:

          Gelak jee bila korang cakap lopa reject patah. Dia reject, dia sendiri meroyan siap buat video true love buuuuuu. Ajet2 xnak patah jual mahal sekali ambik kau lopaaa, andalusia dah la bukan stkt andartuuu. Fazura buat video lucah ke apa, takdak la mcm lopa kau cium mulut laki marian counter tu. Nak sgt bkk aib fazura kan, nah stepek aku bg.

          11

          4
        • Anonymous says:

          Cium mulut laki marion ada video ke? Nenek fazura la..fazura mmg ada video isap batang. Jelas ternyata lg.

          7

          7
        • huer says:

          Lol patutla fans lopak ni selalu acah2 idola dia suci hahaha. Rupanya diorang xtahu la wei macam mana buruknya lopak zaman dia tunjuk kopek dulu. Sedap mulut mengata fazura ada video isap btg, yg tmj tu direct sound cakap lopak tu betina xde dara. Sooo sama jeee jgn nk cakap lopak suci sgtlahhhh. Yg beza skrg fazura dh brubh tp lopak tu msih dgn pngai buruk sekali kaum kerabat dia wawawa

          27

          6
        • Anonymous says:

          Peduli apa siapa kata apa. Selagi takde bukti, hanya hearsay. Tp video isap batang pajurap tu mmg ada, bukti kukuh. takut kena strok klu family patah menengoknya.

          5

          14
        • Anonymous says:

          gigih betul suruh orang benci fazura. hal berkurun lama diungkit buat modal.

          3

          4
        • Anonymous says:

          dah xde modal. sebab fazura makin melangkah ke depan untuk menjadi manusia yang lebih positif. isu2 terbaru dah xde. lofa plak makin melangkah ke belakang.

          10

          4
        • Anonymous says:

          At least kitorg bg fakta & kebenaran pasal jurap…semua ada bukti. Beruk belaan jurap x abes2 ckp benda tak ada bukti, fitnah, reka cerita nk bg org benci lopak. Tak pernah x bodoh fanstaik zurap.

          7

          2
      • Anonymous says:

        so skrg aib zurap terbukak sbb kifarah /karma keww? maklumlah byk sgt aniaya org. hewhewhew

        2

        0
      • Anonymous says:

        tu baru betul dia nak berubah…dan patutnya kita suka dan support

        0

        1
    • Shame says:

      Bongok je..c sazzy tu kaki mabuk la , sampai laki dia cari dia, kata tkot bini wat hal. Geng betina murah kaki mabuk n kaki isap, faz sazzy, lisa tu jenis belagak sombong dh xleh sebut ?rr?rrrrrrr

      5

      3
      • kelakar says:

        balik umrah insap..?? arini yg dia pakai baju coklat ni mmg sopan.. yg kelmarin 1-2 hari lepas balik umrah pakai skirt pendek kat lutut ngan kuku hitam tu? insap? kat ig insta story asik up video geli2 mcm nak kissing2, insapnye la haiii kan…

        contoh insaf tu mcm irma hasmie, mizz nina, diana amir, baru contoh insap.. bkn fazura ni contoh insaf.. hahahaha

        8

        5
        • Anonymous says:

          sebenarnye ko ckp nak balik haji pun belum tentu insaf mcm si hajah bergelek kan

          14

          0
        • izzlin says:

          tak suka konon. bukan contoh konon. kalau tak suka kenapa tengok ig story org tu? kenapa tak block je org tu? kenapa? kenapa? kenapa nak tengok jugak??? tak paham la. dasar haters.

          4

          1
      • Anonymous says:

        si lopa nak kene lempang dgn marion counter lagi tak… selamba g cium laki org… terdesak nk laki kaya..

        10

        2
        • Anonymous says:

          Cium tak ada bukti. Hater lopak dok ckp tp bukti pun takde. Marion pun deny. But video pazura isap batang mmg adaaa

          8

          5
  10. Tk says:

    Faz nmpak sweet gorge! Tp Minah tgh2 tu org atas dah komen. bila tenguk muka depan cheghen tu kna cek juga kop kop tu bior elok terletak. Tak melondeh. Bertudung labuh or tak bertudung but kop kop kna jaga. Bior smart.

    10

    0
  11. kakikucinghitam says:

    mana ada die sopan dr dlu… tapi ppl can change and i can see Fazura is changing to a better person dari segi pakaian dan tingkah laku

    41

    0
    • Anonymous says:

      aku nampak dia macam berlakon je. fake.

      5

      9
    • doa baik-baik says:

      dia cuba berubah ke arah kebaikan…….bukan secara drastik tapi perlahan2. istiqomah ni bukan secara mengejut. hati manusia ni berbolak balik….ada yg tertudung pon ttba bukak tudung. kita manusia ni jgn terlalu cepat menilai manusia yang lain sb kita pon tak tau pengakhiran hidup kita mcm mana….jgn sesekali bukak aib orng krn kalau Allah nk bukak aib seseorg itu tak akan ada hijabnya. sama2 kita doakan yg terbaik dan Allah pun merahmati kita jika kita doakan yang baik2 sahaja ke atas umatNya yg lain. Wasalam

      1

      1
  12. Anonymous says:

    fazura ni sopan tingkah laku nyer.. lembut jer… always cheerish tuh yg fattah suka.. nmpk he happy & smile always sejak dgn fazura…

    19

    5
    • geng phuket says:

      Lembut ke…tgk kes kimK cukup la. dah la fitnah org tak reti minta maaf. pernah bergaduh dkt kelab malam. skrg kena lay low, perangai buruk semua cover. nanti kena heart attack lak family patah klu tau kisah silam.

      12

      17
      • Anonymous says:

        komen gigih buruk kan faz dlm ni adik beradik lobatak… fazura tu dah elok berubah kebaikan… takut skit mengata org allahswt tu tgk.. makin byk aib family lopak dpt nnti…

        21

        2
      • Anonymous says:

        aku pun tak rasa dia tu dah berubah jadi baik sebab nampak fake sangat, depan famili fatah je baik.

        7

        6
      • Nad says:

        Ko ingat family Fattah tu duduk dalam gua ke selama ni? Takde internet? Ko je yang ada internet ye? Mungkin diorang tahu, dan mungkin diorang accept. Biarlah “berlakon” bodek mak mertua pun, daripada orang lain yang sah2 tak hormat mak mertua!

        3

        0
      • Anonymous says:

        ramai je org ada internet x tau video isap batang faz. i ragulah mana2 keluarga yg waras dan bermaruah nk terima menantu ada video blowjob ala poronstar. cuba la tanya mak mertua faz.

        1

        2
        • Anonymous says:

          keluarga fattah tak kisah, ko pulak yang panas meroyan non stop apahal!
          lantak la yang nak kawin pun anak dorang, fazura menantu dorang
          jangan berasa diri dan keluarga dan keturunan ko tu suci mulia sangat.
          dalam setandan pisang ada jugak yang busuk, jangan sampai yang busuk itu ko sudah la anon.. tak abis2 nak mengaibkan orang

          4

          2
        • Anonymous says:

          kalau busuk pun ahli keluarga i layak la dia terima dgn apa yg dia dh buat. semua kena igt, apa je pun, karma is coming. tak kira buat apa pun. baik jurap isap btg, baik lopak gelek, baik i n u fanstaik jurap.

          1

          2
        • Anonymous says:

          ko dah kenapa tak boleh terima hakikat yang most of their fans dan fattah sendiri terima fazura seadanya. kalau kau tak boleh terima duduk diam2 nyampah sorang2 dahla.

          3

          0
        • Anonymous says:

          fattah tu sama je low moral. lopek gedik dumped dia pun sbb ada betina lain, u je yg x tau…. kata fan? and we kesssah ke u terima ke tak? we say what we want. yg pntg we x reka cerita.

          2

          3
        • Fattzura Forever says:

          Lopak dump Fattah sebab perempuan lain? HELLO? Sapa gi holiday dengan RMS on her birthday? Konon bercinta dengan Fattah tapi nak try jugak la kan, kot-kot dapat jadi princess.

          3

          0
  13. Anonymous says:

    cantik..wow.

    6

    3
  14. Anonymous says:

    klasssss….vogue nyahhhh.

    4

    3
  15. Kino says:

    Sopan ke klu.pkai bju sendat kat dada sampai.nampak nenen dua jemput tu? Ala2 nasi.lemak 50 sen…

    8

    11
    • gom says:

      Xpela dia belajar tutup sikit2, xboleh la macam hajah awak. Tutup sekaligus lama2 bukak sikit2 sampai joget sibuk nak tayang kopek leper, bukan stkt kopek 50 sen. Leper terus aku kasi idola kau.

      13

      2
    • Korokmu says:

      Apa kaitan dgn si hajah. Nampak sgt fan kimK x boleh move on asyik meratib hajah kat entri kimK. Butthurt ke?

      3

      3
      • yg benar says:

        A ah of course la kena kait hajah kopek leper tu kat sini sbab si ameera muka bapok dengan kak dia janda xlaku nabila ada komen atas ni kahkahkah.

        6

        2
      • Anonymous says:

        Takde kena mengena lgsg kot. Terimalah hakikat perangai buruk fauxura tu menyebabkan dia ada haters. Ckp org fitnah, tp ko memfitnah. Family lopak busy bisnes juta2 takde masa nk layan fans kimK butthurt.

        6

        5
        • Anonymous says:

          ye ke xde masa? kenapa banyak kali aku nampak komen2 adik bradik termasuk makcik2 lopak tu suka menyindir2 orang. yang paling latest makcik lopa komen kat ig meletop pasal patah. wakkakakakakakakka. aku xsuka pajura and patah tapi aku lagi xboleh blah ngan lopak ni.

          14

          0
        • Anonymous says:

          Gigih pulak kau folo mak tiri, nenek jiran, tukang kebun lopak nk stalk. Semua org boleh tulis apa pun kat ig sendiri. Mark zuckerberg pun tulis kat socmed. Tp nk layan balas komen fans kimK kat blog nara ni mcm sorang fan (atau maybe sedara mara) si kimK dok fitnah kat atas tu? Get real.lah.

          3

          4
        • Anonymous says:

          yang kuat bagi statement mmg slalunya anak beranak lopak..xambek kesah kononnnnnn… entah2 ko anak branak lopa jugak..

          6

          2
        • huer says:

          Sorryyy kami takdak masa aih nak folow kaum kerabat lopa kau tu. Kau tu je ketinggalan xtaw pape mulut busuk sedara makcik lopa tu. Mmg yg latest gigih komen kt ig meletop puiiihhhhhh. Nak folow buat ala diri sendiri tunjuk hati busuk. Busy ape mendeeee lepas beranak meroyan je makcik lopa sekoq tu.

          5

          1
        • gom says:

          Bodo la yg komen ni. Xde masa nak folo makcik lopa gila tu. Mana ada dia komen kt ig diri sendiri, dia p komen dekat ig meletop okayyy terang2 komen dkt post pasal fatah fazura. Takdak org folo makcik lopa yg suryanti tu gila mari melalak. Nak bckup fmli lopa konon komen dkt ig dri sdri, dia sdripun xtaw kerabat lopa tu busuk hati mcm mne. Kesian kena game

          4

          1
      • Anonymous says:

        Gigihnya stalk makcik.lopak kat ig meletop… Still gigih jugak le tu folo..Jangan le plak nak acah tak pedulik.. . Sampai seketul komen kat ratusan or ribuan komen pun nampak. ngaku je la obses….

        Jgn alih topik, ni beruk belaan jurap tuduh adik beradik lopak berbalas komen dgn dorg kat blog nara, takde kena mengena dgn komen kat ig. Dah bodo tu bodo juga. Kalau pandai, bukan fans kimK namanya.

        4

        1
        • Anonymous says:

          bukan gigih follow. sbb dia sorang je komen pelik kat situ. antara yang paling awal plak tu..wakakakakakkakakaka. mak cik tu pon gigih jugakla ye????

          1

          0
  16. Vivie says:

    This is how you represent Malaysia. Sweet, elegant and classy. Good job.

    16

    5
  17. haihh says:

    sy bukan peminat retis2 ni..tpi hal2 yang lalu tak yah la dikenang..baik atau pn sebaliknya..kakak2 kepam oiii..atau yang komen2 hal2 lalu tu memang tak de keje lain..dok selak hal org gune google jer hari2..haihhh..bia la dia nk baik ke jahat ke..kita ni pn tak baik mane pn…entah2 orang lain dok usah2/google jugak hal kite..jgn kecam i uollssss…

    14

    1
  18. Kakfake says:

    Kahkah sopan kekdahnya.malam sebelum pakai tayang betis. Kuku 24 jam hitam. 2 ekoq ni kalau blh time romen pun nak Instastory. . attention seekers . Kita tgk berapa lama blh tahan romantiknya

    Ps .tgk gambar dgn Jasmin beza nau bibir dgn batang hidung penyek . .teknik make up kata fans. .awat time X makeup hidung tinggi blh stay eh

    9

    10
    • doli says:

      Cuba cek muka awak sendiri waktu sekolah, sama tak dengan sekarang? Kan berubah. Lainla kalau muka awak besi, sama xberubah. Lama2 jadi menyampah dengan fans neelofa. Nampak sgt terlalu busuk hati padahal fazura xde kacau diorang. Tapi duk ungkit hal lalu. Memang fans neelofa sangat memalukan. Shame on you.

      8

      2
    • kohkoh says:

      kuku tu kau tak tengok instastory fazura ke? kan dia dah mention, boleh bawak solat punya. mengata orang je kerja nya. adik beradik lopak air lah ni. tak si meera, si janda kawin bujang tu haa. heh

      9

      1
  19. Anonymous says:

    lagi suke tgk fazura… yg dok sibuk aibkan fazura ni tak ingat jaga aib sendiri what goes around comes around…

    9

    1
  20. hiu says:

    Fazura sgt2 cantik! Teruskan la kutuk hidung dia ke apa, dia sedang cuba berubah. Allah pun pernah cakap pintu taubat sentiasa terbuka :) Yang mana duk ungkit hal lalu faz, yup sangat diakui fans neelofa sgt desperate utk memalukan fazura sbb skrg dia dh kurgkan kontroversi. Congratulations fazura!

    17

    0
  21. Lovi says:

    Fatah ni sbnrnya tau x kisah silam bini dia?
    Psl video…smoking…social life dia…
    Kalau tahu baguslah…mngkin niat fatah nk mbimbing fazura..
    Harap fazura btl2 nk berubah…

    9

    0
    • sicomel says:

      fattah tu dulu pernah berlakon filem dgn fazura as extra.
      rasanya dia mesti tau perangai faz masa kat set dan lain lain.
      of cos ada google kisah silam bini dia.
      fattah tak la kuno tak pandai guna google..
      Pahala dia dpt maybe berganda sbb kena didik isteri.
      Hopefully faz slowly change & settle down career dia.
      Jangan berubah mendadak sbb kawin..
      Biar dia berubah kerana Allah.
      If berubah sebab manusia,mula la pakai tudung makin singkat,baju makin sendat,tudung nampak leher dan sewaktu dengannya.

      3

      0
    • siapa tahu says:

      Mesti fattah tahu plus malam pertama dgn fazura pun mesti dia dah dapat tahu fazura not virgin anymore. Tapi takpelah maybe fazura cuba nak berubah now, siapa tahu? Im not a fan of fazura and lopak. Tapi kita tengok je la huhu

      0

      1
  22. Anonymous says:

    love it…

    2

    0
  23. Idung fazura kembang says:

    Perasan kimk ni. .idung sebenanya bulat je. Comel pe..operate tu ingat lawa.nnt anak kim k kite tgk mancung ke kemek..hahha

    4

    4
  24. nuyu says:

    haha..alhamdulillah banyak benar pahala dapat pada fattah and fazura sbb korang banyak mengata mereka berdua.masing2 ade kisah silam..semua orang layak u berubah..dear haters..smua kisah mereka korang tahu,saya rase haters ni semua peminat tegar fattzura tp xnak ngaku..hehe.saya fan fazura dr dlu until now sbb minat sgt tgk die berlakon.sy x minat neelofa tp x mengata pon die.malas lah nak bagi pahala kat die.hehe,,fikir2kan yeeeeee.

    15

    2
    • Anonymous says:

      Jdla penunggang agama kat entri hajah penuh dgn fans kimK mengutuk hajah. Naik lemak plak huhuhu

      3

      0
    • Anonymous says:

      Rasanya sorang jer nie. Guna id berbeza2.
      Sbb gaya tulis n bahasa mcm sama jer.
      Apa pun untung la Lofa ada fan berani lagi gigih tambah saham neraka.

      4

      0
  25. Anonymous says:

    yg duk gigih mengata faz ni family lopak masuk sini.. keluarga yg byk aib tp suke mengata org..

    5

    0
  26. Anonymous says:

    Aku rs nara tak perlulah nak up citer psl lofa fazura dan fattah…tak abis2 gaduh…

    5

    0
  27. Lol... says:

    Kalau Sam jumpa Fattah tentu dia tersenyum sinis kan…ialah bekas baby baby…kata Fazura sam bekas kekasih tapi sam tak ngaku…panggil baby baby boleh pula..

    4

    6
    • Anonymous says:

      ‘Hah. Bekas saki baki aku je.’ kata sam sambil sengih sinis.

      btw sam reject zurap sbb apa uh. Tak ngaku pernah kapel lg tew ala2 zizik.

      4

      2
  28. Lol...z says:

    Kalau Sam jumpa Fattah tentu dia tersenyum sinis kan…ialah bekas baby baby…kata Fazura sam bekas kekasih tapi sam tak ngaku…panggil baby baby boleh pula..

    4

    7
  29. annone says:

    Kecoh la korang siding fazura n neelofa. Membazir minda. Cantik2 derang pun , dan kita semua juga, jd makanan cacing je dlm kubor..tinggal rangka bersepah

    3

    0
  30. Bobo says:

    Lopa failed degree
    Lopa kantoi comolot laki marion
    Lopa kantoi caras bf fazura
    Lopa stok geli2 hans isaac
    Lopa propa kerabat kelantan nk kt dye
    Lopa propa kerabat slangor nk kt dye
    Lopa high taste reject fattah
    Lopa kaki gaduh dgn anzalna
    Lopa kopek tersmbur google gmbar lama
    Lopa kopek mmbulat pkai inner skg
    Lopa suka tayang jantan. Ank najib
    Lopa menari gelek bgegar aset

    Sekian.

    4

    6
    • Anonymous says:

      zurap sekolah menengah pun tak abis kena buang kes disiplin
      zurap bergaduh dgn surirumah kat kelab sbb berebut jantan muka lombok anak ex-mb selangor
      zurap kena tahan polis sbb mabuk
      zurap himpit kerabat pahang pastu kena dumped
      zurap himpit kerabat johor pastu, jd gundikpastu kena dumped + pelempang
      zurap kena tegur dgn istana johor sbb jaja kisah cinta dgn kerabat tu terus diam
      zurap bergaduh dgn lopak kat twitter
      zurap bergaduh dgn wartawan kosmo!
      zurap pitnah fans sendiri kes kimk pastu kena kecam netizen
      zurap kena dumped dgn sam lepas berbaby2, sam tak ngaku pernah kapel
      zurap pakai spender nenek2 dlm video isap batang
      zurap ada video isap batang, aksi porno propesional yuck

      7

      2
      • twitterjaya says:

        ko luper nk tambah satu menda. fazura pernah gado2 dgn marion kaunter pertanyaan kt twitter sampai libatkan laki kaya dia skali.

        2

        1
      • Anonymous says:

        Wow…kumpul dosa nampak.
        Xperlah saya tambah
        Fazura-
        1)bahagia kahwin dgn Fattah
        2)byk job berlakon dan menyanyi
        3)successful business and jadi duta
        4)cantik dan classy
        5)Ramai fans and friends yg sayang

        Neelofa-
        1)successful business-ratus juta
        2)director air asia
        3)masuk forbes list
        4)paling ramai followers
        5)byk jadi duta produk

        See ada jer benda yg both fans artis mereka that they can be proud of. Masing2 ada kelebihan so tak payah nak gaduh2 atau ungkit kisah lama mereka.

        1

        0
  31. MOLLY says:

    Udah2 la wei…xde guna gaduh sebb retis…diaorg tetap kaya..korang dpt ape?sakit ati?lapangkan dada…abaikan semua tu..kalo korang suka A..xyah la kutuk B…semua org ada kisah silam masing2….semua orang ada peluang berubah….don’t judge a book by it’s cover…kdg2 kita tgk org tu xpakai tudung dan nampak sosial..terus kita label xelok…yg pakai tudung n nampak suci terus elok…jgn stereotaip sgt….hanya tuhan sahaja yg tahu….tq

    2

    0
  32. pelik manusia skrg says:

    gelak baca komen2 kat sini..sebenarnya yg bodoh n tambah dosa ialah peminat lofa n fazura tu sdri..setiap entry pasal mereka pasti ada cacian utk kedua2 artis.
    Yang artis tu bertambah bahagia n kaya..yg peminat ni kesian tambah dosa..pelik2 sanggup keluarkan kata2 hasad dengki fitnah bagai…

    renung2kan lah..bagi sy kedua2 mereka cantik n ada talent sdri…sejarah silam x perlu lah ungkit…doa kan jer lah yg baik2.

    2

    0
    • Anonymous says:

      tahnya abg nara…senang cite toksah la up kisah dua2 ni…letih tengok masing2 bertelagah bukak aib sampai da tak tinggal apa dah

      1

      0
  33. Anonymous says:

    Tgk komen mcm orang yang sama gigih kondem Fazura.
    Sebab bila tengok like dislike ramai yg sokong Fazura…. Lol.

    3

    0
    • Anonymous says:

      sbb fansjurap plg gigih membekap jurap kat BN ni. telan like kat post sendiri byk2 kali sbb hidup sedih keja jilat retis, tekan dislike byk2 kali kat post yg uols x agree. takde life katakan. cuba komen2 ni ada kat open space, org tau pasal video isap btg. agak2 byk ke likes tew.??

      2

      10
  34. koko says:

    Amende laa korang ni weh, masing2 dah dapat bahagian masing2 kan, faz da dpt laki, neelofa makin murah rezeki, yg lepas tu mungkin bley dijadikan iktibar buat diorang n sejujurnye fans xkn lupe sejarah2 silam diorang ni. da nak masuk new year dah ni, diorang pon semakin matang n memajukan diri. xde pon diorang nak perli2 n bercakaran sane sini or luah emosi to public. so korang dah bley duk diam2 n support jela idols masing2.

    1

    0
  35. Anonymous says:

    Selalunya kannn…
    org yang belah rambut tengah ni nampak kurg sedap mata memandang.. tapi Fazura buat rambut gitu CANTIKKKK..

    Ahahaaa..mula la ak nk try belah rambut dpan cermin ni kang.. sobbbsss
    ahahahaaa >.<

    1

    0

Leave a Comment

Optional