Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

10 Artis Wanita Tercantik Malaysia Bila Bertudung

Entri dibawah ditulis oleh Amir Said, seorang blogger makanan terkemuka menerusi blognya, Oh Malaysia. Layari Oh Malaysia hari ini untuk mendapatkan resepi-resepi makanan yang super duper lazat. Jika anda berminat untuk menjadi penulis jemputan BeautifulNara, sila emailkan kepada [email protected]

Jika kita lihat, semakin ramai artis wanita di Malaysia yang mula bertudung. Antaranya ialah Irma Hasmie, Liza Hanim, Catriona Ross, Farah AF, Nora dan ramai lagi. Alhamdulillah, perubahan mereka ini sedikit sebanyak akan memberi impak kepada wanita-wanita di luar sana untuk turut bertudung.

Advertisement

Artis wanita yang bertudung sememangnya nampak lebih cantik dan ayu. Kalau tak percaya boleh lihat gambar 10 artis wanita bila mereka mengenakan tudung yang lengkap.

1. Fazura

10 artis cantik bertudung

2. Tiz Zaqyah

Advertisement

10 artis cantik bertudung

3. Fouziah Gous

10 artis cantik bertudung

4. Erra Fazira

10 artis cantik bertudung

5. Neelofa

10 artis cantik bertudung

– blog resepi masakan dan review tempat-tempat makan menarik di Malaysia dan Australia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

204 Comments

  1. yati yusof

    March 2, 2012 at 1:37 pm

    as salam. Tak baik kutuk fasha. patutnya kita doakan yang terbaik untuk dia bukan kutuk2 cam ni. jadilah insan yang menjadi contoh pada orang lain. gambar mereka bertudung ni pun diambil dalam filem2 yang dorang lakonkan cam maya tu dia cantik kalau bertudung tapi tu kan pemakaian tudung nak sesuai dengan watak dalam ombak rindu!

Loading...
To Top