July 26th, 2011

Entri dibawah ditulis oleh Amir Said, seorang blogger makanan terkemuka menerusi blognya, Oh Malaysia. Layari Oh Malaysia hari ini untuk mendapatkan resepi-resepi makanan yang super duper lazat. Jika anda berminat untuk menjadi penulis jemputan BeautifulNara, sila emailkan kepada [email protected]

Jika kita lihat, semakin ramai artis wanita di Malaysia yang mula bertudung. Antaranya ialah Irma Hasmie, Liza Hanim, Catriona Ross, Farah AF, Nora dan ramai lagi. Alhamdulillah, perubahan mereka ini sedikit sebanyak akan memberi impak kepada wanita-wanita di luar sana untuk turut bertudung.

Artis wanita yang bertudung sememangnya nampak lebih cantik dan ayu. Kalau tak percaya boleh lihat gambar 10 artis wanita bila mereka mengenakan tudung yang lengkap.

1. Fazura

10 artis cantik bertudung

2. Tiz Zaqyah

10 artis cantik bertudung

3. Fouziah Gous

10 artis cantik bertudung

4. Erra Fazira

10 artis cantik bertudung

5. Neelofa

10 artis cantik bertudung

Baca entri ini sepenuhnya untuk mengetahui 5 lagi artis wanita cantik apabila bertudung.

6. Nora Danish

10 artis cantik bertudung

7. Lisa Surihani

10 artis cantik bertudung

8. Maya Karin

10 artis cantik bertudung

9. Fasha Sandha

10 artis cantik bertudung

10. Dato’ Siti Nurhaliza

10 artis cantik bertudung
Semoga satu hari nanti akan terbuka pintu hati mereka untuk terus bertudung, InsyaAllah. Yang penting niat kena ikhlas, bukan bertudung kerana ikut trend ataupun sekadar nak dapatkan perhatian media sahaja. Sama-sama kita doakan.

Entri ini ditulis oleh Amir Said, food blogger di Oh Malaysia – blog resepi masakan dan review tempat-tempat makan menarik di Malaysia dan Australia.

204 responses to “10 Artis Wanita Tercantik Malaysia Bila Bertudung”

  1. yati yusof says:

    as salam. Tak baik kutuk fasha. patutnya kita doakan yang terbaik untuk dia bukan kutuk2 cam ni. jadilah insan yang menjadi contoh pada orang lain. gambar mereka bertudung ni pun diambil dalam filem2 yang dorang lakonkan cam maya tu dia cantik kalau bertudung tapi tu kan pemakaian tudung nak sesuai dengan watak dalam ombak rindu!