(1 GAMBAR)Majlis Resepsi Irma Hasmie Dan Redza Syah

Hiburan

(1 GAMBAR)Majlis Resepsi Irma Hasmie Dan Redza Syah

Kalau tak silap Abang Nara, hari ini telah pun berlangsung majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie dan Redza di sebelah pihak pengantin lelaki. Abang Nara hanya berjaya menjumpai sekeping sahaja gambar pasangan pengantin baru di majlis tersebut. Kedua-dua mempelai nampak sangat menawan dengan persalinan serba hijau.

gambar resepsi Irma dan redza

Advertisement

Abang Nara akan update lagi sekiranya ada gambar-gambar terbaru. Kalau anda ada foto yang ingin dikongsikan, boleh email ke hi[at]beautifulnara.com. Kredit foto kepada Facebook De Classaflora.

UPDATE: Terima kasih kepada seorang pembaca BeautifulNara yang sudi berkongsi 8 lagi gambar untuk tatapan anda. Walaupun gambarnya agak kurang kualiti, namun rasanya masih sesuai untuk dikongsikan bersama anda. Baca entri ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar.

gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

55 Comments

  1. kak Nera

    July 9, 2012 at 9:05 am

    Ni gambar ke ape ni Nara.. Berpinar bijik mata aku..

  2. Penghuni Alam

    July 9, 2012 at 8:50 am

    terkesima kejap;;;;pengantin mau senyum smp ke telinga…happpy dpt kahwin pasangan yang cantik molek belaka….anyways…tahniah semoga kekal hingga ke akhir hayat……..

  3. aisy

    July 9, 2012 at 8:34 am

    tahniah buat kak irma….abg nara sudah2 le letak gmbr k.irma dlm ni… nnt org naik meluat…

  4. bel

    July 9, 2012 at 6:03 am

    Sweetnyer kak irma..even kahwin pon aurat masih ditutup dgn btl…tak mcm sesetengah pengantin skrg…asal kawen je kepala tu msti jd cam bonggol unta..huhuhu…

    • Oxy 10

      July 9, 2012 at 7:45 am

      Dan tudungnya masih tutup dada…Moga aku kahwin nanti pun, aku berpakaian menutup aurat dengan sempurna…

  5. suami irma hensem irma cun gile

    July 9, 2012 at 3:19 am

    kenape bile aku tgk gambar artis lain yg kawin 2012 ni rase cepat muak n bosan, tapi tengok gambar irma kahwin sampai 10 album pon tak kisah…

    btw, semoga perkahwinan irma kekal smpi akhir hayat n dpt anak2 yg sihat comel n beriman

Loading...