Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(1 GAMBAR)Majlis Resepsi Irma Hasmie Dan Redza Syah

Kalau tak silap Abang Nara, hari ini telah pun berlangsung majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie dan Redza di sebelah pihak pengantin lelaki. Abang Nara hanya berjaya menjumpai sekeping sahaja gambar pasangan pengantin baru di majlis tersebut. Kedua-dua mempelai nampak sangat menawan dengan persalinan serba hijau.

gambar resepsi Irma dan redza

Advertisement

Abang Nara akan update lagi sekiranya ada gambar-gambar terbaru. Kalau anda ada foto yang ingin dikongsikan, boleh email ke hi[at]beautifulnara.com. Kredit foto kepada Facebook De Classaflora.

UPDATE: Terima kasih kepada seorang pembaca BeautifulNara yang sudi berkongsi 8 lagi gambar untuk tatapan anda. Walaupun gambarnya agak kurang kualiti, namun rasanya masih sesuai untuk dikongsikan bersama anda. Baca entri ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar.

gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 Comments

  1. huk oloh

    July 10, 2012 at 10:48 am

    kak irma, takde adik ipar lagi ka? huahuahua..

  2. rojak buah

    July 10, 2012 at 9:16 am

    huhu.. untg la laki irma, dpt irma.. nangis la jando die… tp sian jugak kt janda lama die… dgr2 saling mncintai.. sbb xde restu keluarga je… ok, dun contact2 ex2 janda2 u ok… :)

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      July 11, 2012 at 9:46 am

      tu janda dia punye pasal lah !!!! ape nk kesian2 cari je jantan lain buat laki…..bukan nye susah sangat !!!! nk kesian pn nk buat ape !!!!! nk suroh si redza ni ambek balek exbini dia !!!!!!!! huh !!!!!!

  3. jaja

    July 10, 2012 at 8:59 am

    tk jemunya tgk mereka ni cantik sung…guh…tak pernah tgk perkahwinan yg seindah ini,seri pengantin yg terselah…comeynye….

  4. bila nak post entry Batman ni???

  5. Anonymous

    July 9, 2012 at 10:04 am

    semoga kak irma terus istiqamah dengan apa yg ada skarang…
    barakallah alaikum…
    tahniah kak…cantik sgt…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama