Written by AbangNara | February 25th, 2013

Masih ingatkah anda dengan pengakuan cinta Zul Ariffin terhadap Gayatri Su-Lin Pillai? Pasti ramai yang beranggapan Zul hanya bertepuk sebelah tangan memandangkan tiada maklum balas daripada Gayatri selepas pengakuan tersebut dilakukan.

gayatri

Namun hari ini, menerusi Kosmo, Gayatri mengakui yang dia dan Zul Ariffin kini sedang hangat bercinta. Menurut Gayatri, sikap Zul yang baik, kelakar, seorang yang matang dan amat menghormati keluarga membuatkan dirinya jatuh cinta. Yang menariknya, percintaan mereka telah bermula 4 bulan lalu. Kata Gayatri:-

Zul adalah kekasih saya dan kami dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Sebenarnya kami telah bersama sejak empat bulan yang lalu. Saya mula kenal dia ketika dia berlakon dalam filem Penanggal dan kami mula rapat selepas penggambaran filem Bikers Kental. Soal usia saya tidak fikir sangat. Jika sesuai dengan seseorang dan serasi, usia bukan satu masalah yang besar. Lagipun sekarang sudah ramai lelaki berkahwin dengan wanita lebih berusia, bukannya sesuatu yang pelik.
gayatri

Nampak gayanya Zul dah kena mula merancang untuk mendirikan rumah tangga bersama Gayatri. Cinta sudah pun berbalas. Nak tunggu lama-lama buat apa kan? Apa pun kepada Zul dan Gayatri, semoga cinta anda berakhir di jinjang pelamin suatu hari nanti.
gayatriP.S: Pergh ~~ Nampak birulah Rita Rudaini dan Fauziah Latiff menghiasi muka depan majalah Nona. Kalau korang taknak beli di kedai buku, boleh beli secara online di Emall Karangkraf. Harga lebih murah berbanding di kedai. Dan paling best boleh baca bila-bila masa dan di mana-mana menerusi smartphone iPhone dan Android anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to Zul Ariffin Memang Kekasih Saya – Gayatri Su-Lin Pillai

  1. syakirah says:

    bosannn. -__-

    0

    0
  2. aminah lawa says:

    Minah first!!!

    0

    0
  3. su-lin says:

    awwwww

    0

    0
  4. zul pnye taste ntah hape-hape je says:

    hm,ada kawan aku ni kenal ngn zul ariffin.dia ni dah ade gf snarnya.budak uitm melaka.gf zul ni plak satu course ngn kawan aku.masa dia sibuk kena gosip ngn abby dulu tu,dia sendiri ngaku ngn kengkawan dia yg dia saje je acah2 ngn abby tu sbb nak kasi nama dia naik.tgk la,at last dorg putus.hm,tak mustahil dia acah2 ngn si gayatri ni pulak.sedap la dpt sponsor.hmm.kang tgk la mcm mana kesudahan drama king si zul ni.

    0

    0
  5. shila syg abg,,tp x leh, says:

    sulin ni khunsa ke?coz ade komen kat ats tu ckp depa pasangan songsang?euwww…x kot,,,

    0

    0
  6. aptb says:

    owh pompuan sudah2lah malukan diri sendiri….

    0

    0
  7. zuragone says:

    Kenapa leher rita rudaini nampak lebih besar drp kepala die…failed!

    0

    0
  8. wawa semput says:

    byk a ko acting nanti ye zul..bkaseh dgn produser..

    0

    0
  9. siakap senohong says:

    muke cm bapok laa gayatri ni…..ke dia ni mmg wt pembedahan tuka jantina??

    nara,sila kuarkan citer che ta nk kawen ngn zain sadin…xsabo nk komen pjg2 ni

    0

    0
  10. Anonymous says:

    memg x salah kalau kawin ngan pompuan y lebih tua…tpi zul..kalau nk cari tu cuba la cari y ok skt….ni aku tengok pn x selera la..cam ne la kalau ko nk projek ngan dia nti..x kan la selamanya nk ttp lampu…..

    0

    0
  11. .............. says:

    bang nara…cepat2 bangun la..keluarkn cite pasal cik ta nk kawin…abg nara ni lambat la….

    0

    0
    • lips says:

      abg nara laa org last skali yg akan melapor cerita sensasi.
      i slalu dah tahu cerita tu….tunggu nak comment dekat abg nara yg lambat ni je.

      0

      0
  12. . says:

    ala…cite ni x best mana pn…lain le kalau si zul ni bercinta ngan pompuan y cun melecun….ni x ngan gayatri…x heran langsung pn…bagi free kt aku si gayatri ni pn aku x nk la….

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kalau tengok pic gayatri y kat murai sebijik cam bapok tua muka dia….

    0

    0
  14. amor says:

    tak kenal.n tak pernah terdetik pun zul bertepuk sebelah tangan atau kaki.kisah cinta tanpa ikatan halal ni.tolak tepi tanak ambil tahu. nexttttttt

    0

    0
  15. kim says:

    lepas ni zul banyak la dapat job filem kan~~~~ nampak sangat permainan dia.FAKE.

    0

    0
  16. Mat K says:

    what I can see here.

    cerita teruna + MILF. fine. kendian Nara letak cover mag MILF jugak.

    bijak kau Nara, bijak…

    0

    0
  17. waty says:

    berapa jarak umur diaorang ni? ada sesiapa tahu?

    0

    0
  18. X leh caya lah budak zul ni. Dia ni nak menumpang glamour org jer… harapkan lakonan bukan tera mana punnn… GOSSIP MAU LEBIH!!!!! Apa yang dia buat kat Abby tu dh cukup menunjukkan perangai dia..

    0

    0
  19. lily says:

    xminat zul ni..ppuan ni pun satu percaya kat die wat ape laaa…nak kata xfikir pjg..dah tua dah..

    0

    0
  20. duri says:

    keling pun nak sebat untuk kepentingan diri apelah zul nie…~~~

    0

    0
  21. mrmajidtua says:

    dah tua pun gayatri tu…. dua2 pun aku x minat, mcm bapok tua

    0

    0
  22. minah nnanu says:

    gayatri gaya tua mcm bapok tua zul pun sama tak minatlah sy kat diaorang ni, tak glamour mana pun……

    0

    0
  23. hanz says:

    Zul suka Su li sbb tetek dia besor, mmuah

    0

    0
  24. ex-gf zul says:

    Yakssssssssssss..cetengok..cetengok gamba gayatri

    http://www.murai.com.my/article/default.asp?article_id=14117&c=1&s=1

    0

    0
  25. akakkk lagi hari ni... says:

    ada akakkk kesah.. gayatri ni.. muslim ke? indon ke? mcm dh tua je.. x kenal la akakkk weyyy.. ngaku bercinta pon nk masuk paper.. apa daaa… langsung x jd beli paper hr ni.. sbb ada muka & citer dia..

    0

    0
  26. jane da mie young says:

    Gayatri Su Lin Pillai…macam kacukan cina dan india jer…ada sorang kawan saya…bapak dia india mak pulak cina…muka kawan saya tu…macam melayu.

    0

    0
  27. babi says:

    love u all

    0

    0