Written by Bella | January 18th, 2016

Zizan Razak sebelum ini dikhabarkan sedang rapat dengan seorang pelakon yang memegang status janda beranak dua tetapi apabila berita itu tersebar ramai yang menyangkal dakwaan tersebut  dan  mengatakan sebenarnya Zizan sedang menjalinkan hubungan dengan bekas isteri Datuk Eizlan Yusof iaitu Vie Santie.

Malah,  perkara itu juga disebut didalam ruangan gosip sebuah akhbar mingguan dimana Zizan dan Vie Santie dilihat sering keluar bersama dan mempunyai hubungan lebih daripada seorang kawan.

Walaubagaimanapun Zizan enggan memberikan sebarang komen mengenai perkara berkenaan.

Tiada apa yang saya perlu komen, minta maaf.

Eizlan dan Vie disahkan bercerai talak satu oleh Mahkamah Syariah Gombak Timur pada 16 Februari tahun lalu.

Vie Santie & Zizan

Sejujurnya selepas kami keluarkan artikel mengenai Zizan bercinta dengan janda beranak dua, ada komen yang mengatakan perkara yang sama. Sejauh mana kebenarannya kita lihat sahajalah nanti.

Sumber Berita: mStar Online

74 responses to Zizan Tidak Mahu Komen Gosip Beliau Rapat Dengan Bekas Isteri Eizlan Yusof

  1. minah jambu terlajak habis says:

    kalau rapat pon ape salah Nye dia pon dh cerai ngan eizlan yusof ok pe !

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Tiada apa yang saya perlu komen, minta maaf.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Pilih la yg matang sikit..

    0

    0
  4. Gadis says:

    Okay lah tu. Eizlan Yusoff pon dah keluar dengan pompuan lain. Seksi kemain haaaa.

    0

    0
  5. Iniadalahsahihdanbenar says:

    Hehe.zizan bukan rapat dgn vie jek. Sbny diorg ade satu bisnes group and partner. My cousin is one of the business group.Diorg semua ni mmg rapat biase laa kate business partner.

    0

    0
  6. incikmukaijau says:

    ok jer..setuju

    0

    0
  7. Anonymous says:

    adoiii..hai zizan….muke x de laa hensem mne tp pompuan y ko aim sume cun2….mmg sah ko ni pndg rupa…nk tgk laa sejauh mne nye tu…aritu bkn main lg ckp nk kawen dgn si edora tu…nk cari wanita y tau ttg agama..haarrggtuii….ko tu spttnye perbaiki dri tu dl…bkn perempuan y bimbing ko tp ko y bimbing mrk…

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia bercinta ko yg panas….lucu la.

      0

      0
      • Anonymous says:

        eh…aku x panas der tp klu ko tgk blek statement zizan lps die break up dgn si emma tuh cam die laa laki plg baik dan alim laa konon nya dlm dunia ni…adoiii…..bkk laa skit mata ko tu anon woii….aku tau laa ko peminat tegar zizan….klu kt nk dpt jodoh y baik first skali diri kt kne jd baik dl…aku ckp bkn dkt zizan sorg je tp tuk semua…rata2 y aku lihat realiti skrg ni y si laki sibuk nk cari bakal isteri y bertudung sopan bagai pndai jg maruah abis lelaki xperlu ke nk jg maruah???dh kawen nti laki y bimbing isteri..sbb tu byk terjadi cerai skrg ni punca nya adalah LELAKI X PNDAI JG MARUAH…nk isteri je jg maruah…

        0

        0
    • anonymous says:

      dah lama aku nak cakap benda ni pada zizan..awek yang terjangkit ngan zizan ni sume yang ayu, lemah gemalai, sopan santun..sori la zizan lagi kau tak ubah gaya kangkang kau tu rasanya awek2 ni memang tak lama ngan kau..

      kesimpulannya..nak awek budget macam irma hasmie yang lemah lembut tu kena le berubah jadi gentleman macam redza..ye x???

      0

      0
    • shamil says:

      setuju….takziah pada any perempuan yang dapat zizan.
      sembang kawen je kencang…ape pun tak ada

      0

      0
  8. anonymous says:

    harap kalau betul kali ni tolongla jangan main2kan perasaan orang zizan oii..orang pompuan ni tuk dlindungi bukan disakiti lagi2 ibu tunggal

    0

    0
    • ayoooo. says:

      tepuk sebelah tangan takkan berbunyi. kenapa lelaki disalahkan. kekadang prempuan perangai mengada-ngada bagai, terus jantan potong stim.

      0

      0
      • anonymous says:

        potong stim la sebab pompuan yang sopan santun tu taknak layan stim korang yang belum sah jadi suami..

        0

        0
        • Tepung Talam says:

          Ko ni mesti ada pengakaman kena reject dgn jantan kan. Kesiannn….

          0

          0
        • adoi la says:

          perempuan2 sekrang pon tolol. pantang femes ada kereta besar..semua pakat2 kangkang. bila kena reject…meroyan. :(

          0

          0
    • Anonymous says:

      ni masaalah nya org2 malaysia. dia ke yg nk kawin atau korang? nyibok je lah korang. biarlah dia nk date saper pun. korang jaga laki korang sudah.

      0

      0
      • anonymous says:

        ewww..yang ko nyibok nak reply komen aku pehal..apa masalah ko???biar aku la nak cakap apa pun..ko nak, create 1 komen sendiri kat bawah sana..sibuk je meroyan kt komen orang

        0

        0
  9. Shhh says:

    Zizan ni mmg taste dia ni nak yg mix ke..dia sedar tak diri dia tuh mcm na..hahahaha…aduyai..bukan lah tak suka..dri Juliana evans, emma maembong skrg vie ni pun dia nak..dulu gossip dia dgn budak af ..apa ntah nmnya (skrg dh kawin) dan rafidah Ibrahim tak da plak mcm ni..skali je gossip dorg ni keluar..

    0

    0
    • Anonymous says:

      mmg rata2 muke x hensem tp bajet cam hot…tu y ssh….hahaha…tp kt tgk je laa…

      0

      0
    • Momo says:

      yg AF tu bukan mix pon

      0

      0
      • Shhh says:

        mmg tak mix..bru aku ngat nama dia..nama budak AF tu Leez ..skrg dh kawin dgn vokalis drama band..masa zizan dgn leez dulu..tak da sgt gosip pasal dorg ni..then ada sekejap zizan gosip dgn rafidah..pun tak kecoh mcm na zizan dgn gadis2 mix nya…mmg lah lelaki ..nak awek yg cun..tpi tak sedar muka tuh mcm pecah umah…pastu bangga lah kekonon dpt awek yg hot…selalu gak yg aku perhatikan…kuikukuiii

        0

        0
  10. Anonymous says:

    kak jan pun kak jan lah. baguslah drp emma tu. gambar2 bercium di disko bersepah kt internet.

    0

    0
  11. Ila says:

    sy penah jumpe diorg ni kat Shell Out.. mmg nampak rapat tp diorg bukan keluar bdua je. ade 2 org member join skali.

    0

    0
    • Iniadalahbenardansahih says:

      The others tu ade lah my cousin. Yes diorg just business partner. Tp tulahh name pon gossip. Siang ke zizang ?

      0

      0
  12. ... says:

    tak pernah TAK lawo aweks2 si zizan ni .

    okay la tu dua2 single
    ..

    0

    0
  13. melati says:

    Zizan…selalu malang pasal soal jodoh….aper kater Zizan ko pergi obersi buat pembedahan Hidung…..mesti comel …hihihi..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kah kah kah ni mmg kelakar…hidung tu dh mcm burung belatuk..hrp2 bebird bwh tu xlaa tajam camtu…

      0

      0
  14. kaki busuk says:

    sy pernah tahu dia try amyra rosli lepas putus dgn emma. dtg set amik pakai ferrari. padahal kawan juga tu. last amyra dgr dia ni kaki sental perempuan sana sini terus takut. stay dgn amar.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Harap2 x btul

    0

    0
  16. cik kiah says:

    apa dah jadi dgn budak pompuan yg cantik tanpa mekap tu ek? beauty with brain lah…kononnya…kata dulu nak kahwin..x jadi ke? sori akak baru kuarvdari gua..hehehe

    0

    0
    • Anonymous says:

      kak kiah cite tu just nk cover cite die kat indon tu je…gosip y die langgan p*****r tu….mamat ni mne penah serius nk kawen….blh thn jgk sikap buaya die ni….hahahaha….konon2 nk cari wanita y fhm agama..alahai….diri tu sndri bg fhmkan btl2 bab agama…

      0

      0
  17. periuk says:

    membosankan. retis malaysia ni asyik2 kawin ngan retis or sepupu-sepapat retis. kembang sikit radius radar carik pasangan ko boleh tak. xberkembang, k. nak kahwin gosip pasal org yg sama, nak cerai gosip pasal org yg sama.

    0

    0
  18. MAK JEMAH says:

    ZIZANG CERITA HANG NAK KAHWIN LAGI…..BORINGNYERRRRRRR

    0

    0
  19. cik Kiah says:

    Bosang la nengok Zizang ni, nok hok comei sokmo. Ada duit bolehlah ko tabur sana sini…kekgi job tak de ko merempat pulok.

    0

    0
  20. karipap pap says:

    blum kawin dapat jantan miang….ko bjet ala2 sopan santun….malu malu gitu…..dah kawin kalau tak berubah perangai musibat…mau terpekik terlolong bergaduh…cakar mencakar….lelaki kalau muka cipap ni susah nak berubah…kesian la yang jadi isteri kepada lelaki2 muka cipap ni….yang suka kira cipap…pas satu cipap ke satu cipap….sedey

    0

    0
  21. Cuit Sikit says:

    Geng2 Maembong meroyan kat atas tu..kelakar giler. Dah kena reject buat la cara kena reject. Hahaha.

    0

    0
  22. ema says:

    Cuci mangkuk je…carila yg busuk2 kita punya.bukan lebih2 orang.

    0

    0
  23. enot says:

    dia nk org yg berpelajaran dan berstatus tinggi..biarlah. emma tu apa ada. adik beradik semua xde otak.

    0

    0
  24. anon says:

    Aiikk….no comment? Ni mesti serius ni, Takkanlah zizan sebodoh tu., Wat apelah janda beranak 3, dah borai pun. Hari tu budak terengganu tu kan sweet and muda. Come on zizan, pikir dulu habis2.
    Vie ni pun bukan org baik2, lps satu2 atur laki…. ni mesti kene mandrem.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    janda lebih laris drp budak xde spm

    0

    0
  26. anonymous says:

    asal citer pasal zizan je mesti banyak dislike & back up..nampak sangat zizan yang komen sendiri..xpun penjilat bontot zizan

    0

    0
  27. anim says:

    komen kat sini semuanya bodoh2 belaka, bergaduh pasal artis. padahal diaorg rilex je. aku rasa nanti si zizan ni dah bercucu pun org masih kaitkan dia dengan emma maembong, sebab peminat2 yg bodoh

    0

    0
  28. wondering says:

    tgk taste zizan ni sume muka mat salleh je. juliana evans, emma maembong, vie santi. semua putih melepak muka pan asia. hahaha nothing wrong with that. just saying…

    0

    0