Written by Bella | August 4th, 2015

Zizan Razak nampaknya sering kali memberikan kenyataan berbelit-belit mengenai  perkahwinan beliau. Ini sedikit sebanyak telah membuatkan ramai pihak merasa bosan dengan beliau dan menganggap cerita beliau hendak kahwin itu benar wujud ataupun hanya rekaan.

Meskipun sering diasak dengan soalan, Zizan bagaimanapun tetap dengan pendirian beliau yang tidak mahu mendedahkan butir perkahwinan beliau meskipun pada awalnya beliau sendiri yang membuka mulut bakat menamatkan zaman bujangnya bersama seorang gadis daripada Terengganu.

Soal siapa yang akan berkahwin dengan saya sebenarnya saya nak rahsiakan. Buat masa ini biarlah ia menjadi rahsia dan kalau sampai jodoh saya akan beritahu. Ia adalah rahsia saya bersama keluarga dan ia adalah bagi melindung privasi saya. Biarlah wanita itu menjadi tanda tanya sama ada dia wujud atau tidak.

Sebelum ini, seorang gadis bernama Nur Edora Diyana Hashim telah menjadi sebuatan ramai yang beliau bakal menjadi isteri kepada pelawak tesebut. Oleh itu, banyak pihak yang ingin tahu status sebenar hubungan mereka.

Namun, Zizan menegaskan beliau tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan berkaitan hal perkahwinan dengan wanita berkenaa seperti yang digembar-gemburkan.

Semua yang pernah dilaporkan bukan keluar dari mulut saya, malah gambar wanita yang tersebar itu pun saya tidak pasti mereka ambil dari mana? Perkara ini tidak perlu dirisaukan kerana apabila sampai jodoh nanti sampailah. Saya minta pihak media dan peminat-peminat untuk mendoakan yang terbaik buat saya dan pasangan nanti.

Pengalaman lalu banyak mengajar Zizan untuk tidak terlalu mementingkan rupa paras seseorang, sebaliknya beliau lebih mementingkan keturunan dan agama wanita itu.

Kalau jodoh saya dengan siapa-siapa pun saya terima asalkan mak, ayah dan orang ramai suka dan saya juga suka kerana sudah tentu saya bangun pagi nak tengok muka dia. Namun saya tak nak cari yang Pan Asia lagi dah dan saya anggap setiap wanita cantik memiliki kesempurnaan dan kecantikan semua aspek.

Tidak kisahlah Pan Asia ataupun bukan ia sebenarnya berbalik kepada diri kita sendiri dan bagaimana kita membawa hubungan percintaan itu. Kalau kita bijak mengatur langkah dan menghargai pasangan kita, semuanya akan berjalan dengan lancar dan inshaAllah berkekalan.

Sumber Berita: mStar Online

19 responses to Zizan Razak Tetap Ingin Kunci Mulut Soal Perkahwinan

  1. aku says:

    tak…yg ngkorang wartawan…blogger ke…sebok2 dia ni kawen ke tak apehal??

    0

    0
    • Ina sapu sampah says:

      Sebab die retiss???

      0

      0
    • berbelit says:

      Jijan oiii.. ko cakap berbelit ahh wey.

      Aku rasa, ko dgn family ko upah nur edora tu utk tutup kontroversi kau jee tuu kan? Biar gosip kau nak kawen muncul, then terus tenggelamkan cerita2 tak baik pasal ko, camtu ?

      Udah udahah weii.. jangan nak mainkan perasaan pompuan sangat.. kau ingat kau hot meletops kebabomm??

      Ahhhh berbelit ahhh kauu ni. Auta !!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    gambar wanita itu pun sy x pasti mereka ambil dri mana?? ko ni dh bole geng dgn jib la zizan.. xnk kecoh hal kwin tpi hari2 cite ko je klua.. pastu aku pnh je nmpk BN ni update gamba ppuan tu siap sebelah ko lg tgh mkn lg.. apa yg ko nk nafikn zizan oo dh terang lg bersuluh kot.. pastu ayah ko pun pnah iyakan yg ko pnh bwk ppuan jumpa dia.. ayooo ko ni..

    0

    0
  3. izat says:

    kalau dah bukan pilihan tapi orang paksa2 mcm tu lah gayanya…cuba mmg pilihan , dah pasang khemah dah kt rumah…

    0

    0
  4. apapuntakboleh says:

    yg aku tau nak book zizang ni i jam 40k
    ko ada
    didie alias 4 jam rasanya 20k
    saleh yaakob 1 jam 10 ribu termasuk bilik hotel (perlu disediakan)
    tak tau la rege skang

    0

    0
  5. Shhh says:

    selama ni ko mesti pikat ppn sebb dia cantik..zizan…cantik tak kemana..ko pun kena sedar diri..ko bukan hensem mana pun…org pandang poket ko pun..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    xyah kunci sgt la zan.xde org nak amek tau pun ahahaha.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    siannya jadi bakal isteri die, macam ginilah nanti suami yang nak jadi imam die…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    tak nak yang pan asian. masalahnya zizan muka ko tu pun takdelah indah mana. tak paham aku memang la kita ni kalau boleh nak yg sedap mata memandang tapi kadang2 taste ko mcm muka ko hensem nak mampos? ukur baju di badan sendiri la weh muka pun tak seberapa.

    0

    0
    • koko says:

      hahaha lelaki yg tak berapa nak hensem mmg gitu… taste dia mesti high abis, tapi kalau laki yang hensem gilaaa tak adela memilih mana.. nak pan asian konon… phuiiiii.. belajar pun tak tinggi mana

      0

      0
  9. tecit says:

    Diam la ko. xde sape tanye. meluat

    0

    0
  10. zaza says:

    tajuk “zizan tetp ingin kunci mulut soal perkahwinan”
    tp realitinya bila wtwn tnya dia jwb bukan main pnjg lebar.
    yg sebenrnya nak kan publisiti. itu je. dh paham sgt dah.
    bkn aritu kata nk contohi fhrin ke?

    0

    0
  11. Gula pasir says:

    Sudah2lah kau zizan. Ckp putar belit! Kasanova btl!!

    0

    0
  12. Anonymous says:

    realiti laki muke bangunan x siap mmg nk kan wanita cntk bkn ape nti ade anak comel laa skit anak tu…tu pun klu ikut muke bini laa klu ikut muke ko 10 org anak pun ttp x comel..hahahaha…siap mention lg xnk wanita muke pan asia..puii..muke ko pun cam bangla jual karpet sesuai dgn wanita pan pasifik je..keh keh..agak2 laa klu ko tu bkn artis rsnye keluar x statement camni dr mulut ko??sbb ko bajet ko artis fufular nk cari wanita cntk je..puiii…puiii..puii…klu ko bkn artis xde mne nyee emma maembong ke juliana evans ke nk pndg ko…education pn kelaut…

    0

    0