Written by AbangNara | March 25th, 2015

Nama Zizan Razak tidak perlu diperkenalkan lagi. Rasanya semua orang tahu siapa Zizan. Bermula dari program realiti Raja Lawak, kini Zizan boleh dikategorikan sebagai salah seorang pelakon/pelawak/pengacara/penyanyi yang paling top di Malaysia. Siapa sangka seorang budak kampung kini sudah pun menjadi hero di dalam filem Cicakman 3 yang sedang ditayangkan di pawagam.

zizan cicakman3

Abang Nara dah pun menonton filem Cicakman 3 ini. Ikhlas Abang Nara katakan, kalau tak ada Zizan, memang tak menjadi filem ini. Zizan kelakar tahap gaban. Memang sesuai sangat watak Cicakman dengan Zizan. Lakonan Zizan pun semakin mantap. Bila Zizan sedih, kita pun terasa sedihnya.

zizan cicakman3

Selain Lisa Surihani, Abang Nara juga telah berkesempatan menemuramah Zizan Razak untuk Celcom ESCAPE. Memang kelakar betul Zizan. Sepanjang temuramah santai tersebut, memang tergelak je Abang Nara dibuatnya. Namun ada satu ketika apabila Zizan bercerita tentang kontroversi yang melanda dirinya kebelakangan ini, terasa sebak Abang Nara mendengarnya. Nampak berkaca-kaca mata Zizan. Pasti Zizan sedih.


Ha video kat atas tue hanyalah video snippet sahaja. Itu pun dah kelakar kan? Korang kena tengok video penuhnya di laman web Celcom ESCAPE. Memang berbaloi-baloi lebih-lebih lagi sekarang ini ada contest ESCAPE’s Cicakman 3. Hanya perlu beli mana-mana video yang berkaitan dengan Cicakman 3 di sini dan anda berpeluang memenangi 2 keping tiket menonton filem hebat ini.

zizan cicakman3

Selamat menonton dan jangan lupa layari ESCAPE by Celcom di sini —-> http://imue.tv/18S3UUe untuk melihat lebih banyak klip-klip ekslusif Cicakman 3.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to Zizan Razak Sebak Bercerita Tentang Kontroversi Yang Melanda Dirinya

  1. Anonymous says:

    10 tahun lepas punya gossip ke ni? Huarrgghhh… sorry, mengantuk arr… boring arr dengan dia ni…

    K. Bye…

    0

    0
  2. aku says:

    Sian zizan.Selama ni Allah dh bg byk rezeki kt awak..sekali sekala Allah nk uji jugak dgn kesedihan dan kesakitan.redha..insya Allah nti Dia akn naikkan martabat kita jika kita bersabar

    0

    0
  3. comey says:

    zizan tu baik orgnya..tenang je bila sedih..aku pun tk mmpu klu org hentam aku smpi bjuta..korg jgn main sedap mulut je. even haters aku pun aku tk bls sgt sbb diorg bkn fhm feeling aku gk. peace! tkyh nk hentam aku pulak. just my opinion.

    0

    0
    • niki minah says:

      Tabahkan hati.. Baiki kesilapan.. Ubah kearah yg lbih baik.. Bkn mudah nk puaskanati sume org… Lgipun rmai yg suka tgk awk jatuh.. Tahu knape?? Sbb ramai tak snang tgok org len snang… U go boy…

      0

      0
  4. Anonymous says:

    saya setuju pendapat awak…pendapat org kan berbeza2….kita xyah lah nak membenci kat org ke…ape ke…nanti…org lain akan benci kat kita…

    0

    0
  5. aku says:

    x suke pi jauh2 hahahaha

    0

    0
  6. Aaron Aziz says:

    memang patut pun ABP dapat kat Aaron Aziz. Fans sekarang dah cerdik.

    0

    0
  7. orange says:

    sendiri yang buat kontroversi. sendiri tagih simpati.
    baik aku kesiankan golongan yang tak bernasib baik. ada jugak faedahnya.

    0

    0
  8. pak ali says:

    kau tak ada dalam industri hiburan Malaysia pun tak pe.

    0

    0
  9. nicki minoh says:

    bukan hater ke apa.. cuma meluat dengan kontroversi yang dia sendiri cari

    0

    0
  10. fara lola says:

    Sendiri cipta kontroversi..igt ngetop sgt..bajet sume org suka..sori..x lawak
    .menyampah meluat lagi ada.

    0

    0
  11. Joyah Pok Pek says:

    Tak nak komen sal gosip Zizan..cuma nak komen kenapa poster promosi ala2 copycat cite mat saleh tu..ni spiderman ke apa??? kepala zizan cm di copy paste jek lekat kat cicak man tu..kualitilah sket hasil kerja art and design tu

    0

    0
  12. nara bodek says:

    aku lg sebak tgk ko terkinja2….wakakaka….ko dh x pupular lg…cukup2 la kontroversi…nara,xpyh bodek2….geli i dgr!!!

    0

    0
  13. sofia says:

    Tabahla zizan…
    ujian mendatang ni kena bnyk sabar..
    Teruskan dengan sifat rendah diri awak tu…sepanjang jadi pelawak tak pernah sekali pun dia buat lawak yg menghina fizikal org lain..
    terima kasih selama ni bagi akak ketawa terbahak2…ramai yg tidak sokong awak…tapi ingat..masih lagi ramai yg menyokong…

    0

    0
    • jemah says:

      ada ler..masa MLM dia buat lawak pasal org kulit gelap then kaitkan dgn dayang nurfaizah

      0

      0
  14. Anonymous says:

    oke aje tengok zizan berlakon selama ni, cuma untuk watak super hero macam ni macam tak suai pulak, dan juga bosan dengar pasal gossip percintaannya

    0

    0
  15. niki minah says:

    Ni nasihat n pndapat paling iklas dr i…
    1) zizan pnye lakonan blh tahan bagus
    2) pengacara ok… Tp kne timba pngalaman lg..
    3) buat lawak..bagus cume jgn ulang benda sama berkali2..
    4) kontroversi… Jgn fkir sgt psl maembong pnye ank tu..i rse klo u dh nk kawin baik cri gadis biasa sbb rmai yg x suke kt emma.. U deserve better…
    5) nyanyian…ok part rap la…
    I mmg suke u zizang… Cume bile dilanda kontrobasi tu skit sbanyak wt org fedup.. Tp besa la donia artis..ad pasang srut.. Tgk mcm dato ac… Jep..dll pn ad kontrobasi.. Lupakan..buka buku baru.. N klo blh mhon maaf scara trbuka buat sume rkyat msia yg suka or x suka awk… Jika awk ad mmbuatkan mreka trasa n jgn ulang kslahan yg sme… Fokus pd krjaya in sha Allah berjaya… Amiin…

    0

    0
    • ketupat says:

      dulu aku memang suka tgk zizan berlakon.tp skang cam tak rasa nak tgk.bukan aku dengki.mungkin faktor jemu kot.asyik2 dia je kuar kat tv.pehtu gaya sama je.elok zizan ni kurangkan sikit kuar tv.
      mcm makanan gak.kalau hari2 lauk sama…jemu gak walaupun sedap.

      0

      0
  16. Dunia Zumal says:

    Suka sangat dengan lawak Zizan, betul2 rasa lawaknya kan…

    0

    0
  17. niki minah says:

    Lautan mne yg x brgelombang..bumi mne yg x dtimpa ujan… Artis mne yg x kne gosip.. Se ayu-ayu wardina dgn imej islamik tu pn kne hentam.. Se baik2 ct norhaliza pn kne gk sbb rmpas laki owg..
    Nape x skw zizan.. Sbb dia brcinta ssama artis dlu..? Skrg dh putus msti kowg puahati kan.. Sbb dia pkai kete mahal..? Klo kte pn ad duit lbih msti kte nk bli brg yg kte nakkk sgt dr dlu kan.. Ape slh nye.. Bkn kowg kne byo pn bln2… Sbb gaduh dgn pgurus dia ke.. Ad kte taw prkara sbenarnye nape jd gth…tak bukan… So nape lak kite mnusia biasa ni nk hukum dia… Klo u ols x minat duk diam2 je la… Wat tmbah dose je…

    0

    0
    • keh3 says:

      serius aku tak dengki ngan zizan.tp aksi dia yg banyak tergedik2 tu buat aku jemu.
      nanti dah hilang jemu,aku tgk la blk lakonan dia.

      0

      0
  18. Utuh says:

    Kite ni brebut2 nk bnuh cicak sbb nk dpt phala..tp awk ske cicak.

    0

    0
  19. hana says:

    Kesian. Sabarlah Zizan, Tuhan x bagi ujian kita x mampu nak hadapi. Rilex2 je. Ni mulut2 busuk kat sini bila nak taubatnya sah2 apa yg ko taip sebijik2 dpt free dosa…

    0

    0
  20. Who's Your Daddy says:

    Zijang xsesuai jd hero. Sidekick mmg ok, mcm watak Adik Long Faildil dlm KL Gangstir.

    0

    0
  21. me says:

    ape ni abg nara sebut2 celcom pulak. org meluat tau dengar nama celcom kuat menketedarah topup. toksah sebut dah pasni ok. org nk dgr cite psl cicakman pun dah takde selerrraaa

    0

    0
  22. melati says:

    Maharaja Lawak pun terkeluar Awal….lagi org suka ka??? agak2 la…dh nk pupus dh….yg KRU gi temberang Org ramai konon kutipan Juta2 dlm seminggu…takder taktik lain ker nk promosi…pungkok lah..

    0

    0
    • tecit says:

      Kann3.. aku tengok komen kt sini sume komen sebab die peminat zizan je. Xde pon diorang komen pasal cerita ni sendiri???

      0

      0
  23. Mummy amat says:

    Saya mmg minat zizang dr dulu lg…tp sorry to say sejak dia ada affair dgn anak maembung..prestasi dia merudum, mcm perkara buruk berlaku kna saman dgn pengurus sendiri yg sblm ni mmg ngam giler, x dpt anugerah, mengacara mcm kelaut, lawak kurang menjadi….Maaf byk2 pd pendapat sya wanita itu kdg2 blh menjadi satu dorongan kpd seorg lelaki utk berjaya sbgi cth Dato Ac Mizal, Amy Search , Johan dan ramai lg yg berjaya kerana kerjasama dan dorongan isteri. Walaupun sblm ini mcm2 kontroversi mereka hadapi. Tetapi Mawi, Ashraf muslim agk kurang menyerlah walaupun mereka berjaya dgn cara mereka sendiri. Saya mnx maaf byk2 apa pun semuanya adalah ketentuan yg maha Esa. Kpd zizan jgn putus asa, muhasabah diri belajar dpd kesilapan….bwk2 berhijrah tgk org lain bawa diri smpi ke Mekah…mana tau disitu zizan akn hidayah dan semangat baru dengan izinNya jua….ceer up zizan…

    0

    0
  24. E-Starz says:

    Good luck to Zizan Razak.

    0

    0