Written by AbangNara | March 27th, 2014

Yeah~~ Tiada “timing” yang lebih tepat dan romantis untuk Zizan Razak meluahkan rasa cintanya kepada Emma Maembong melainkan di hari jadi pelakon comel itu. Kini berusia 22 tahun, Emma Maembong dikejutkan oleh sambutan hari jadi “suprise” yang dirancang oleh Zizan. Sampai menangis-nangis dibuatnya. Romantis sangat!!!

zizan dan emma mamebong

Tambah menarik apabila Zizan meluahkan rasa kasih, cinta dan sayangnya kepada Emma Maembong menerusi akaun Instagramnya. Tulis Zizan:-

Happy birthday to u sayang..hope happy ngn kejutan tadi hehe..sory wat awak ngis..n thanks all of u guys #beby #ee #nana #baba #riz dan mereka yang terlibat credit tuk #flavours terbaik makanan tadi dan sayang semoga panjang umur murah rezki dan sy sayang awk sangat..love u love u n love u…

zizan dan emma mamebong

Nampaknya Zizan dan Emma tidak lagi bersembunyi daripada para peminat mengenai perasaan cinta mereka. Pada pandangan Abang Nara, mereka berdua memang sesuai, serasi dan sweet sangat bersama-sama. Diharap percintaan mereka akan berakhir di jinjang pelamin suatu hari. Sama-samalah kita nantikan. Apa-apa pun, selamat hari jadi Emma Maembong.

P.S: Nissan X-Gear Facelift dilancarkan pada harga RM89,800

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong

  1. Anonymous says:

    sweeeetttt..;P

    0

    0
    • Bedah says:

      Euwww.. Disgust..
      Bila nak kawen ntahhhhhhh!!! Kawen lah cpt utk mengelakkan fitnah! Bukan tak mampu nak kawen!

      0

      0
      • ANYVN says:

        BEDAH NI TK HABIS HABIS LAGI KE. BIARLH DIA NK KAWEN BILA. BUKAN DIA KACAU DUIT KO PON.

        0

        0
        • Bedah says:

          Kawen kan dapat mengelak dari maksiat…. dan jugak fitnah..
          sekian, terima kasih.

          0

          0
        • Datin K says:

          ala emma.. u ni sangat cute ok.. zizan, sila smart sikit ye. pergi gym bina badan tu sikit. jambang2 misai2 tu, sila perkemaskan. baru la nampak ngam dan ummm bila berdampingan dengan emma. tu secara fizikal la.. but you punye dalaman, molek dah!

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          aku bisa membuat mu jatuh cinta..kepadaku walaupon ko tak cinta…kerna cintaaa…aaaaa…aaa…ehh..sorry2..aku tgk emma ni terus ingat lagu ni…jijang…mung baik nikoh cepak2…tok soh buat malu kaum adang…elok maksiat sikek….berehhh bohh kepok geteeee

          0

          0
    • manusia biasa says:

      Akhirnya ngaku pon kan..
      actualy klu gosip2 ni 89% adalah benar..fakta

      0

      0
    • lis says:

      nampak bangla jua

      0

      0
  2. wanista says:

    ramai atris smbut besday bln 3… rasanya yg lahir bln 3 ni org2 seni… umo baru 22 ka? u looks so matured…

    0

    0
  3. mizz eina says:

    wah!! so sweet hope hubungan korg berakhir ke jinjang pelamin dan bahagia til jannah…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    bang nara…seksinya iklan y pakai bra n spender jer tu…

    0

    0
  5. Yem says:

    pakai tudung semata-mata utk tuntutan drama…kesian!

    0

    0
  6. gebuzzz says:

    sape yg dok nyampah sgt kat si emma maembong ni sbnrnye jeles x segebu emma..mesti kulit ala2 je tu..x pun berkarat..eww…

    0

    0
  7. ella says:

    perempuan cntk x smestinya cri laki hensem.. asalkn byk duit

    0

    0
    • jep sepah says:

      jep: perempuan cantik selalunya tak bijak
      shuib: nape lak
      jep: sebab die suke kat ko..

      kikiki..emma ni x abes blaja kan?

      0

      0
      • CPU PLUG says:

        patut lah English dia kelauttttt..tergelak aku dgr dia speaking mcm budak baru belajar dalam cerita PMS..padahal ikutkan jalan cerita, dia balik dari UK..aduhaii…dan budak perempuan yg berlakon jadi kawan baik Emma, kononnya anak tokey dari Sabah (Pet @ Pat kalau tak silap) tu buruk betul lakonan dia..baca skrip macam baca apa..tak sesuai sungguh! Dan scene kononnya kawan2 Emma di overseas tu mmg memalukan laa..hahaha..Lakonan Emma okay dalam cerita tu, cuma scene2 agak over..tak perlu kot dijadikan scene..org faham kalau pandai digarap..tak perlu aksi2 berbentuk maksiat utk buat penonton faham..

        eh, over sudah..nak komen pasal english Emma Maembong je tadi..hahaha

        0

        0
        • aku setuju dgn kau says:

          Selain english emma maembong yg kelaut, english si pet tu pun kelaut..patutnya producer kena ambik pelakon yg boleh berbahasa inggeris dgn baik laa..barulah menjiwai watak..sbb watak nawwal husna dalam novel tu penulisnya paparkan sebagai perempuan yg banyak communicate dalam bahasa inggeris..byk juga dialogue2 dan monologue nawwal husna dalam english .. tambah pulak dia lulusan luar negara, baru balik UK..kaki travel di Europe, bla bla bla..jadi memilih watak tu biarlah bersesuaian..watak pet tu mmg lawak besar dalam PMS..mcm kartun je..takde sesiapa yg ajar dia baca dialogue ke? cara lontaran dialogue dia alahaiii..even pakaian dia pun kelaut..dressing out..rambut out..dressing & rambut nampak kampung sgt..lakonan tasha eliza sebagai emmalyn dan ikhwan sebagai atai tu okay je laa lakonan mereka..nak kata bagus sgt, tidak..nak kata buruk sangat mcm pet tak jugak..diharapkan pet tu belajar lagi utk jd pelakon yg baik..atau kalau mmg takde bakat tu, pi la carik kerja lain..

          0

          0
  8. nok gebuzzz says:

    hmm..happy besday emma,untung la u….zizan byk support…
    anyway besday i pon bulan 3 jugak…hihi!!

    0

    0
  9. pondan thai says:

    doksoh la emma.. ayoh dok wahi

    0

    0
  10. joe says:

    oh emma.. bahagia lu derita gua

    0

    0
  11. Chico says:

    Aku geli tengok emma berlakon projek memikat suami. Bajet tak sudah2. Dengar suara pun gedik semacam. Tak habis2 buat muka nak nangis

    0

    0
    • Sukati aku nk komen apa says:

      aku ingt aku sorg je perasan benda ni…lg 1 kn aku bosan la tgk asik ema je yg berlakon adaptasi novel. xde muka lain ke. nasib ada 1 adaptasi novel izreen yg belakon.aku bkn xsuka ema tp aku jd muak lak bila buka tv je muka dia. tv3 dia astro dia..muntah siot

      0

      0
  12. nara-nari says:

    hurmm…xpaham sweet kt mana??
    btolla cinta itu buta…emma ni cantik n putih tp zizan biasa2 jer…rasa emma blh dpt lg yg good looking
    TAPI klw dh jodoh nk wat cmne kn???

    0

    0
  13. rahsia says:

    cuba zizan tu orang biasa , duit pun cukup makan je , muka selebet aku rasa tak ada emma pandang der , kalau emma tu aku percaya la kalau die orang biasa ramai mamat kat luar sana minat , die kan cun . gedik je kau emma !

    0

    0
  14. Ammar says:

    Dia dua orang ni memang betul2 couple dah ni.

    0

    0
  15. mahsuri says:

    wekkk… dulu x ngaku… skrg??? nak muntah aku.

    pa2 pon, segeralah brnikah… bye !

    0

    0
  16. Anonymous says:

    bosan ak bdk sebelah ak asyik duk play video emma yg kt instagram tu.. gedik ntah ape2..

    0

    0
  17. qasehdinzly says:

    Ok…..retis mang cm ni ekk suke menipu..bila tnye kang kua la statment bodoh ckp kawan….emmmm kesiannnn……ape yg xnk ngaku sgt pon xtau laaa

    0

    0
    • Pfftt says:

      Ko lah yg bodoh.. Mmg lah awal2 ckp kawan baru hendak berkenalan. Kalau dh yakin dgn keperibadiaan kawan tu n yakin utk fasa yg seterusnya baru lah ngaku. Jgn mcm yg lain tu baru berkenalan dh ngaku hendak meminang p blum sebulan dh putus. Mcm kita bukan artis ne pun baru nak kenen2 takkan nak declare sdgkan hati ckp lain.

      0

      0
  18. MissLenses says:

    Zizan i like
    Emma i dont like
    Zizan + Emma = Tak sesuai…

    Sorry… ini hanya pendapat peribadi saya saja,..!!

    0

    0
    • nida says:

      Emma i like. She’s cute. Not hipokrit. So spontaneously cute & pretty. Love u mucho emmaaa..

      Zizan i dont like (bluekk bajet emsem. bajet rapper. johan nyanyi lagi sedapp macam awie k! Bajet hot. Nak awek2 hot2 je. Kejap2 juliana evans. Kejap2 emma. Nak pan asian je. Idong rupe banglaaaa)

      Zizan + Emma = tak sesuai langgsunggggg!

      0

      0
      • ADAH AKIFF says:

        kalo tk suka zizan pon jangan lh hina ciptaan TUHAN.DAN JODOH SEMUAallah tentukan.

        0

        0
  19. Anonymous says:

    Bila Zizan dengan Kaka nampak macam loving couple. Zizan lebih fokus . Tapi bila Zizan dengan Emma nampak macam main2. Tak nampak serius dalam relationship. Macam adik dengan abang bukan macam couple

    0

    0
  20. pak cik bedah says:

    tapi salute dgn emma ni bab pakaian, buat masa ni tak pernah lagi la dia keluar seksi mcm retis lain.sopan lagi la cara pemakaian dia…

    0

    0
  21. MH370 says:

    emma berlakon adegan2 merapu, terdedah sana sini pun kau nak jugak ke zizang? dapat bekas2 org tuu..tgk gambar2 lama dia pun aku seram..or kau pun mmg species mcm emma gek? kalau sama species, mmg patut laa..sama2 rabak..

    0

    0
  22. ssssss says:

    boring…..next story pls

    0

    0
  23. […] Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong (42) […]

    0

    0
  24. […] Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong (43) […]

    0

    0
  25. […] Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong (44) […]

    0

    0
  26. […] Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong (45) […]

    0

    0
  27. […] Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong (46) […]

    0

    0
  28. […] Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong (46) […]

    0

    0
  29. […] Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong (49) […]

    0

    0