Written by AbangNara | December 22nd, 2014

Agak pelik juga apabila Abang Nara membaca mengenai gosip percintaan antara Zizan Razak dan Emma Maembong yang didakwa telah tamat di Metro Ahad semalam. Tambah pelik apabila Kamal Adli dkatakan sudah bergelar kekasih baru Emma Maembong. Fuh, cepat benar putus dan cepat benar jumpa pengganti. Nasib baiklah Zizan dan Emma masing-masing telah tampil menafikan gosip ini. Kedua-duanya masih lagi hangat bercinta.

zizan razak emma maembong putus cinta

Zizan Razak telah menggunakan akaun Instagramnya untuk menulis bait-bait cinta yang agak romantik juga. Kalau Abang Nara jadi Emma Maembong, confirm cair punya. Hehehe.

zizan razak emma maembong putus cinta

Emma Maembong juga turut sama membalas dengan menasihat para peminatnya untuk tidak mendengar gosip yang tidak betul.
zizan razak emma maembong putus cinta

Biasalah itu adat percintaan pasti akan ada gosip perpisahan sebegini. Yang penting Zizan dan Emma tahu hati budi masing-masing. Kalau nak hilangkah gosip-gosip sebegini, hanya ikatan pernikahan sahaja jalannya. Abang Nara pasti mereka berdua pasti sudah merancang untuk bergelar suami isteri dalam masa terdekat ini. Sama-samalah kita nantikan.

P.S: Harga petrol turun lagi 31 Disember 2014

11 responses to Zizan Razak & Emma Maembong Nafi Sudah Putus Cinta

  1. Joyah Bandar says:

    Mengantuknya baca cerita ni. Nexttttt!

    0

    0
  2. Anon says:

    kang tup tup betol dh clash, xtau nk cakap la

    0

    0
  3. sahabar tea says:

    Suka banget lihat penampilan Emma Maembong Di Projek Memikat Suami saya download dari Blog Emmy..siapa itu namanya lupa..

    Pas dikasih ke istri tercinta dia seneng sekali sampai sekarang selalu di tonton berdua apalagi yang episode 9 dan yang terakhir…

    0

    0
  4. l says:

    artis ni banyak yang dah betudung, tapi masih becouple ke hulu kehilir dengan laki, tak nak segera halalkan dengan pernikahan, boleh ke

    0

    0
    • pemerhati jauh says:

      bukan takat artis je..org biase bukn retis pon ramai..ke hulur kenhilir nan laki…pegang sane sini

      0

      0
  5. krepok lekor says:

    Emma tinggalkang zizang sbb zizang doh to ;lawok……hahahaha melawok aje

    0

    0
  6. hipokrit!!!! says:

    aku nk sgt tgok izara nan adib putus!!!

    0

    0
  7. hantu air giler selfie says:

    aku syorkan kalau putus ko couple ngan kaka jer la…sebab korang berdua serasi,perasan suara konon sedap sgt menyanyi….ha!!atau pun ngan Jihan,mesti cute korang berduakan……………

    0

    0
  8. jamal buruh says:

    aku geli.
    cerita bosan.
    booo..sannn

    0

    0
  9. Manjakani says:

    kepala hotak ko la..lantak ko nk melingkup ke apa ke..ada aku kesah ke ko nak putus cinta? duit ko da melambak p la kawin sana, tegedik gedik, yg betina gedik yg jantan pn sama.haishhhh

    0

    0