Written by AbangNara | December 14th, 2010

twitter zizan nin dan gambitz

Kami jeles dengan kemesraan yang ditunjukkan oleh Zizan Nin dan Gambitz melalui Twitter. Bukan senang untuk kita mempunyai seorang kawan yang boleh dibuat lawak macam nie. Kami pasti Zizan Nin dan Gambitz adalah kawan yang rapat dan baik. Dan sudah tentu memahami gurauan yang cuba dibuat.

Jangan fikir yang bukan-bukan. Kami percaya 100% yang ayat di dalam Twitter antara Zizan Nin dan Gambitz adalah gurauan semata-mata. Kami pun biasa buat gurauan sebegini dengan kawan-kawan kami.  Apa pulak pendapat korang?

P.S: Aneh sungguuh pokok ini

103 responses to Zizan Nin Bergurau Manja Dengan Gambitz Dalam Twitter

  1. ejam says:

    harap2 xde wartawan yg buta twitter bleh plak kluarkan statement yg cam bodoh…hehe

    0
    0
    • apa2ler says:

      betui3…lau mmg takdape nape lah kluarkan statement gini…kan peminat2 boleh pikir yg negatif laupun mmg diorg saja gurau…heran2….

      0
      0
      • haiyaa says:

        diorg gelak2 dlm tu pun peminat dh paham dh.. kau je yg tak reti nak paham. abis kalau jadi artis takleh begurau? dorang pun manusia biasa kot..

        heran aku!

        0
        0
    • gilo says:

      la…dorang tau benda ni mesti kena listing punya..saja je tu..aku tak sentap pon!!!

      0
      0
      • mitchie says:

        eerrmmm…ye la..juz grau jer mreka bdua 2.jgn mlebih plak yer..tak psal2 plak nnti danggap G##..

        0
        0
        • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

          bukanlah nak merujuk kepada artis di atas, tapi secara nyata terdapat ramai betul golongan sejenis di zaman ni, x tahulah apa puncanya…..=( dunia akhir zaman kot kan….

          0
          0
    • Kasih says:

      ejam, wartawan mesia ni xbuta.. yg buta glamer ni hnya artis2 yg mencr publisiti murahan sj :D

      0
      0
    • mak vogue gittu says:

      ejam, haa.. mak stuju kau cakap.. reporter ni kdg2 manipulate story.. klau berkepit dengan lelaki, dia kate gay.. pening mak.. kite ni pembace duk nganga mulut msk lalat pecaya semua… mak x suka ok…! awwwww~

      0
      0
    • bewokkabut says:

      gambit kan dah bunuh si zizannin???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      0
      0
    • opah itam says:

      skrg nih byk wartawan bodo..murahan sgt..membesarkan benda yg kecik..boooo zubir ali

      0
      0
    • opah itam says:

      i hate zubir ali..jahat cm setan

      0
      0
  2. jonkerwalk says:

    Biasa je..x de pape prob pon!

    0
    0
  3. prunews says:

    yeppp .. btolll …….. nk cari informasi politik datang le ke web page saya na …..

    0
    0
  4. mamanyabudi says:

    takpe yg penting i mmg minat ngan zizan…..

    0
    0
  5. perindu misssukamasak says:

    biasa jek..
    gurau2 manja jerk…
    no prob maa

    0
    0
    • Miss pocO says:

      (PERINDU : KOPIPES KAT PAGE REBECCA)

      lah perindu, jgnla balas komen2 camni… niat ko kan baik so watpela nak naik hangin kat diorg ni…

      biar jela diorg tu… ape yg penting misi ko berjaya dan terus berjaya…

      janji kita tak kaco diorg kan kan kan…

      janji intenet tu bayor x pakai duit diorg kan kan kan…

      janji PC, KEYBOARD, LAPTOP tu ko yg punya kan kan kan…

      TERUSKAN USAHA KO PERINDU…kami tetap sokong ko… :) :) :)

      0
      0
      • Kasih says:

        ya btl tu perindu… kami ttp sokong usaha ko jejak miss :)

        0
        0
      • perindu misssukamasak says:

        ko ni poco selalu buat ak terharu
        sob sob sedih ar
        misi pertama ak dah berjaya
        miss dah muncul
        misi kedua lak nie
        ngurat miss.
        dia mcm xlayan jek
        ke dia geli ngan aku
        adoi
        xpe
        aku akan dapatkan dia gak
        poco ko nie baek la
        suka ak dapat kawan bn cam ko
        kasih dear
        usaha aku nak jejak miss dah berhasil
        tapi skang nampak cam xdapat respon yang baik jek
        haha
        xpe
        aku xkan putus asa
        jatoh plak airmuka aku kan
        dah propa lam bn lau miss xlayan.haha
        kasih arini dia xjenguk lagi bn kan?
        dan poco dari semlam lagi aku tnya
        ko keje pe ek?
        cikgu ke??

        0
        0
        • miss suka masak says:

          cukup2lah 2 encik perindu oi…

          sigh~~~

          poco n kasih ni pon mcm support jek encik perindu 2…

          miss ke encik perindu 2 kawan baik u all??

          sedih nie…hurm…

          0
          0
        • Miss pocO says:

          miss suka masak…

          perindu ni baik orgnye la…niat dia bagus…

          hehehe… bkn sng org nak minat kat kita syg oiii…

          tul tak kasih…?

          0
          0
        • Kasih says:

          tak kenal pon,… tp niat baik org tu trima jer la xsalah pon….

          0
          0
        • miss suka masak says:

          poco n kasih……..

          comment kita kena dislike .kihkih…

          miss okay jek tp ntahla…..ayat dia 2..seram

          0
          0
        • Miss pocO says:

          DISLIKE DISLIKE LAAA… AKU PEDULI PE…

          0
          0
        • Kasih says:

          dislike lah, ada aku kesah…. bkn dok memaki hamun org atau mencarut pon…. benda baik kita sokong apa salahnya….

          0
          0
      • Kak Nam says:

        Kau orang nie selalu salah salah bual @ larik topik..tak habis2..potong stim betol…! Enough is enough..

        0
        0
        • Jangan jadi lalat says:

          Betoi…asyik2 nama paling atas muka2 minah tak sudah ni Poco, kaseh, missuka masak giler glamor…you all kalau nak borak mengumpat..pegi jauh2 ..orang nak bergossip cara berhekmah nie…rimas lah mak, you ols !

          0
          0
        • Mulut Puaka Mistik says:

          Kefahaman mesti dapat ‘F’..kan mak?

          Jangan marah girls.. :)

          0
          0
        • Miss pocO says:

          hurmmm…sendiri punye lappy, xpela kan… ape yg korang kesah sgt…?

          dripd mengumpat artis x tentu pasal baikla lari topik…

          0
          0
        • Pak Din says:

          entah apa2 lah diaorang ni; dah 2 hari asyik cakap benda sama. Penganggur tegar kot. Aku nak post pun jadi bantut gak.

          0
          0
        • Kasih says:

          jangan jadi lalat, sila bc elok2 ya manada kami dok mengumpat spt yg u katakan tu….

          maaf kami xperlu istilah2 giler glamor ni pon, as long kami komen gan btl dan xgunakan ayat2 kasar serta lucah tu dh kira ckp berhemah sbnr nya…

          0
          0
        • miss suka masak says:

          jangan jadik lalat..

          nape erk cam sakit hati sgt ngan miss

          0
          0
        • littlemia says:

          iye la ape tah prob dorg ni…..menyemak je gossip tah pe2 kat cni…ni mesti kalu wut assgmnt lecture bagi slalu dpt F coz asik kuar topik jer….

          0
          0
        • Makan Cili Pedas says:

          Tak payah lah Kak Nam stress..dia orang bukan perempuan betol pun He He He

          0
          0
        • Tulin Bang says:

          Dr Rozmey mesti suka minat2 rempit ni.

          *La la La la*

          0
          0
        • miss suka masak says:

          kak nam agak over ye ayat u 2…

          0
          0
        • miss suka masak says:

          nie sbb miss r kan poco n kasih kena tempias..

          maafkan miss erk korang~~~

          0
          0
        • Kak Kiah Congo says:

          Betul kata Kak Nam, nak sembang pasal bab lain masuk aje FB..ini gossip artis.

          Kacau daun je lah..Aku pun dah malas nak masuk BN..asyik2 muka ultraman lalat kat atas..lepas tu Kiah Kasih then MissSukaRebus. Komen dah le suam2 kuku je….tak hangat pun.

          0
          0
        • Miss X says:

          minah-minah Poyo ni semua adalah pengundi-pungundi hantu. Yang memangkah ‘dislike’ tu semue kerje geng2 mafia kampung pisang diaorang lah..

          Tak caya…kita lihat ..

          0
          0
        • kurus says:

          eh.. kawan aku cakap best la..hantu mak limah balik rumah tu..sikuel kpda zombi kg pisang..

          0
          0
        • Kasih says:

          miss x, xkoser aku nk klik pun like atau dislike tu…. aku hnya baca komen dan tlis komen jer… bab2 nk klik tu x prnh aku klik pon…. ntah2 ko yg sllau wt cam tu kan sbb tu ko tau…. :D

          0
          0
        • miss suka masak says:

          lantak korang lah nak kata apa pon…

          yang penting miss kenal sape kasih n poco 2..

          they all org baik2 dan xpenah mengeluarkan kata2 kesat sepanjang miss lam bn nie..

          whatever la u all..

          xjadik kudis pon kat miss…

          0
          0
  6. Miss pocO says:

    ishhh3…bio betul statement nih…!

    0
    0
  7. HAHA says:

    gegurau manja je… itu biasa..

    0
    0
  8. RiRi says:

    hahahah…nmpk sgt bergurau…lg2 zizan yg mmg suke bergurau…heheh

    0
    0
  9. princess says:

    heheh… bese je… gurau2 senda..

    0
    0
  10. sya says:

    waa….aku yg tmpang bca pun rasa best

    0
    0
  11. ct strawberi says:

    haha… mende bese la gegurau cenggini.. even I do so with my girlFRIENDS… just dont take it seriously.. V peace

    0
    0
  12. Kasih says:

    mmg gambit jenis yg suka gurau2 cam nie.. dh biasa pun…. sbb i kakak angkt dia… dan zizan pun jenis yg suka layan2 hehhehe….

    0
    0
  13. x-po says:

    yeah, itu sememangnya gurauan..hanya laki je yg mengtahuinya..haha

    0
    0
  14. eliz says:

    dengan besfren la kita nak lawak over2
    sbb besfren yg tau kita macamane :)

    0
    0
  15. SyuQ says:

    aduhai abg nara… ini pun boleh jadi isu?

    :-)

    0
    0
  16. Mizz Dieza says:

    euww… lain mcm jerk…

    0
    0
    • kodiang says:

      nTah ap2 depa ni aihh
      CemuiH aku lah
      gurau2 xbapa nak ingat doniala..
      depa kan artis dah tau mesti ap
      yang depa wat oang dok tgk
      oang dok kata oang dok pikiaq
      ha nt mula la kuaq statement xbp nk masuk
      akai..adoilah tuuudiaa yang aku xbp nk suka nih.
      #peAce#

      0
      0
  17. yunmi says:

    lor…biasa je kalo cmni ngn mber2…hehe..no issue

    0
    0
  18. Gulaipanas says:

    biasa la.. klu tak gurau, tak ceria la hidup ni kan…

    0
    0
  19. toti says:

    oh my gambit ahahahaha

    0
    0
  20. ikuP ayaS raseB says:

    kalau betul2 mesti hot!

    0
    0
  21. 2cent from me says:

    gurau dgn member2 je pun. perlu ke kuarkan bende ni disini? kita pun boleh gurau syg2 dgn rakan sendiri xkan mereka ni x boleh? simpati kepada mereka

    0
    0
  22. perindu misssukamasak says:

    gurau2 ma
    dont take serious

    0
    0
  23. zuanzuan says:

    ……biasa lar tu…kat twitter!

    0
    0
  24. kurus says:

    misti apa bila derang p otstesyen pasnih
    derang pakei suor jeans ketat2..belt gedabak

    0
    0
  25. haiyaa says:

    entry mcm ni pun nak kluarkan? abg nara ni isu lain byk lg kot

    0
    0
  26. lily says:

    mgkn gurauan bermaksud kot,,,,,
    hrp2x zizan insaf lps kahwin….
    yg the past history takut nanti wartawan korek pulak….
    dh jadi laki org buat cari dh berbini …opssssss

    0
    0
  27. AbangNara says:

    abang nara keluarkan sebab nak pastikan tak keluar kat suratkhabar kata diorang berdua ada hubungan sulit

    0
    0
    • lily says:

      bgus tuh….tp for me zizan suppose nak bergurau mcm tu based on his past history or experience…..lainlah kalau awie ke…amy search ke…rosyam noor ker…bergurau sh…sah2x org tau ketulenan mereka….
      tapi zizan bergurau ..ala2x bermaksud….biasalah…gurauan adik2x….
      harap2x gambit tak cair opsssssss

      0
      0
    • daydeck86 says:

      Biasalah la guro cam tu
      belum guro dengan tali barut kak ina lagi
      eehhehehhhehehee

      0
      0
  28. eyda says:

    hanya mereka yg tau apa yg mereka guraukan….pada akak x apanyer…..

    0
    0
  29. intanizani says:

    lelaki sama lelaki nak bergurau ape salahnya
    tanda sayang sbg sahabat ;)

    0
    0
  30. dR HOUSe says:

    normal kah aku kalau terase seram sejuk & meremang bace gurauan2 berbentuk tue??? geli-geleman pun ade..tak sesuwai kottt….huhu.

    kalau aku, sbg public figure ni kena elak gurau2 yg boley membawa kpd salah faham umum…krg jenuh menjawab dgn wartawan nanti diorg..

    0
    0
    • kurus says:

      sbagai seseorang yg berfikiran jauh n mendalam, komen tuan doketur ni mmg tepat sekali.

      tentu boring idop jadik public figure.

      0
      0
  31. papejer says:

    zizan n gambit = zigam

    0
    0
  32. AnneDeSilva says:

    kasih kim salam cinta kat gambit ekk..hihihihi

    0
    0
  33. anon says:

    sesuatu sangat mereke berdua…….

    0
    0
  34. Reena says:

    Tak gurau, tak fun lah..asalkan bertempat..

    0
    0
  35. aida says:

    haha..zizan kan mmg suka gurau2 cam tu..bese la tu..hihi =)

    0
    0
  36. eszol says:

    mmg btol dorg ni takkan bodoh sgt nak jujur mcm tu dekat twitter begini

    tapi….

    mana taw dorg mmg serious ke sbb dorg taw org lain akan anggap tu gurauan

    haha

    mana la taw kn

    0
    0
  37. Amoi says:

    Choi…teringat lagu Katy Perry – You’re so GAYYY…dan juga Lily Allen – Not Fair…When we’re go up to the bed you don’t make me scream you’re such no good such a shame…

    0
    0
  38. turn left turn right says:

    jangan layan ah diorang ni, publisiti murahan

    0
    0
  39. mama org says:

    nape zizan guna pic gambit kat twitter tu…
    kat fb gambit guna pic yg zizan guna kn tulh..

    0
    0
  40. hamba Allah says:

    Nie kerja wartawan yg suka buka aib org…bawak bertobatlah…salah org cepat jer nampak…salah diri pe citer…

    0
    0
  41. sundel says:

    wah, kita bertiga seronok2 atas katil macam kereta api best kan?

    0
    0