Written by AbangNara | November 17th, 2012

Amboi. Tak Abang Nara sangka Zizan dan Nora Danish suatu hari nanti akan memanggil diri masing-masing dengan nama gelaran “papa” dan “mama”. Terus timbul persoalan sama ada mereka berdua sedang shooting drama/filem bersama-sama atau memang ada hubungan istimewa sesama sendiri. Apa pun, memang romantik habis!!!

nora danish papa zizan

Apa pun di Maharaja Lawak Mega 2012 semalam, hanya Jozan sahaja yang mampu membuatkan perut Abang Nara tergeletek dengan lawak mereka. Yang lain semua agak hambar. Pasti Zizan mendapat semangat lebih untuk membuat persembahan selepas di”papa”kan oleh Nora Danish.

nora danish papa zizan

Bercinta? Berlakon bersama? Latihan skrip? Mana-mana pun tak kisah asalkan mereka berdua bahagia dan tak mengganggu orang lain. Kalau Abang Nara dipanggil “papa” oleh Nora Danish mahu ketar kepala lutut terus. Hehehe ~~ Info asal Forum Cari.

P.S: Iklan Toyota GT86 yang diharamkan.

88 responses to Zizan Dan Nora Danish Ber”Papa” “Mama”, Romantika Gitu ~~

  1. Puan Najua says:

    geli geliman

    0

    0
  2. mak jambu says:

    yeah..no 1!

    0

    0
  3. e says:

    Comelnyaaa :D

    0

    0
  4. Anonymous says:

    ohhh pls lh!!!!

    0

    0
    • bosan says:

      yg penting masing2 tak kacau hak org . nora tak ada kcau suami org smpai cerai berai . opss ada yg terasa ke ?

      0

      0
      • lala says:

        nak wat camna ko.. masing2 berfantasi zizan nak panggil diorg mama kot… typ2 kena kat nora danish yang berjuta kali ganta kiut dari mereka2 yang sadis ni..

        so this is the way la.. kutuk.. heheheh

        sadis and kesian la korg2 yang kutuk2

        korg mcm la time bercinta tegak macam tiang kan?? sure lentok2 manja… menipu la tak mengada and manja…

        so org lain xboleh buat plak sbb korg tak dapat mcm tu kann???

        so LOSER….. (u know who u r… –> semua yang berpandangan negative disini)

        0

        0
      • Anonymous says:

        @lala seriously??? sape yg nk zizan idung besar panggil mama.. kagum la gadis/janda2 kt luar 2 nk zizan pnggil dorg mama.. klu muka hensem mmg jeles tp zizan? cm mat rempit je
        adoii lawak giler ayat ko.

        0

        0
      • lol says:

        seriously??
        muka klu ensem xpela gak nk jeles ni zizan? cm mat rempit x cukup mkn je..
        adoii lawak gler ayat ko.. sape gadis2 yg jeles 2? kagum r

        0

        0
    • lala says:

      haha mcm korg tak penah menggedik cam gini..

      entah2 lagi jijik

      0

      0
  5. aku 2nd says:

    aku 2nd

    0

    0
  6. karina says:

    dua2 org terengganu…kalau betul2 couple apa salah nyer

    0

    0
  7. mak jambu jual toge says:

    yahoo..no 1..!

    0

    0
  8. mak jambu jual toge says:

    yahoo..! No 1!

    0

    0
  9. kamariah says:

    oh tidakkkk….tp ape salahnye klu btl pun…semua yg terjadi adalah telah disuratkan kite hanye merancang Allah yg tentukan…ant manusia hanya dunia yg membezekan tp disana kite semuanya sm shj….so x de la kate x kene la x match la ape la..pd aku ok jer klu hubungan die lebih dr seorg kawan….peace

    0

    0
  10. selitashima says:

    buwekkkkkkkkkk……choyyyyyyyy………

    0

    0
  11. Anonymous says:

    aku ok je…. :)

    0

    0
  12. IzYan Aviva says:

    kalau jodoh x kemane..tunggu n lihat jex..xyah nak pedengki sgt..biarlaa dorg nk wat pape pon..

    0

    0
  13. Awekbulu says:

    Hidup ganu kite..Weolss sokong terr

    0

    0
  14. ncpa says:

    nD mmg suke laki yg klaka…ade jdohh ni….aminnn… *^O^*

    0

    0
  15. Kepologi says:

    Kalau btl apa salahnya…kadang2 dia org tulis cam tu hnya bergurau jer kot…x apa la ND..lagi pb Zizan tu kan bujang n bukan suami org pn…

    0

    0
  16. Sshh says:

    eh…x ada ribut..x ada taufan sado2 dia org bercinta…x kesah la..asal kao rg bahagia sudah la..

    0

    0
  17. Menyampah says:

    x apo la..ganu sama ganu..kalau kelante sama kelante tu cam……..

    0

    0
  18. abu says:

    booooooooooooooo

    0

    0
  19. vida la kopok says:

    biaq la depa nak papa mama ka atuk nenek ka jnji depa x kacau kita sumaa..kita doakn yg tbaek ja utk depa no…

    0

    0
  20. Sshh says:

    ok la tu..zizan pn bujang trang tang tang..bukannya laki org pn..mgkn dia org ni bergurau jer kot sb zaman skg ni walau sdg berkawan pn kadang ada y bergurau panggil sayang la..mama la..papa la..biasa la tu..tpi kalau benar dia org bercinta..sy ok jer…

    0

    0
  21. Geram says:

    bio la ND pilih Zizan…kang kalau ND pilih cam tunang Anne kang semua trlopong plk..msti nti kau org cakap pelik bin ajaib knpa ND pilih org cam tu…lgi kena bambu ada la….

    0

    0
  22. Mr E says:

    Noob la korang nie .. yang reply tu bukannya zizang pun .. tu admin dia .. zizan mana reti main twitter dan dia xde masa nak main twitter .. admin zizan ni memang suka syok sendiri .. sebab aku kena admin twitter zizang ni .. siyes poyo!!

    0

    0
  23. nini cokolat celup. says:

    nara, nara, apa kata kau buat 1 artikel pasal palestin. dapat gak kau pahala.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    i like bebeh

    0

    0
  25. Anonymous says:

    suka sgt2….. so sweettttt…… :)

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Nara.. Nara.. Btul aku setuju tu.. Klu kuar cite pasal palestin sekali sekala kan ok per… Tapi klu bagi makan anak bini guna Pendapatan hasil blog gossip ini macam mane ea…

    0

    0
  27. minah hysys says:

    Seswai la dorang.. Same petite tp tak same size idung..ngeh ngeh

    0

    0
  28. ndfan says:

    semoga berakhir dgn prnikahan.=)
    doa yg baik2 lagi bgs dr brgdh kot=)

    0

    0
  29. ... says:

    gedik.

    0

    0
  30. […] beautifulnara Share this:MoreDigg Pin ItShare on TumblrEmailPrintLike this:LikeBe the first to like this. This entry was posted in Entertainment and tagged Danish, Romantik, Zizan. Bookmark the permalink. ← Rock Oo – RIMBA BARA KEMBALI! […]

    0

    0
  31. pengomen says:

    auwwwwwwww…romantiknyerrrr

    0

    0
  32. Juliana Evans says:

    Abg Zizan, sampai hati you main kayu 3 dengan Nora Danish! I hate you, lelaki miang, I hate you! Nora Danish perampas! Sob3x…. Uwaaaa….

    0

    0
    • zizan says:

      jue u dh lupa ker..? “nate miller” u nk letak kt mana…i lg sedih tgk u naik bot dgn nate miller…ntah kenapa i nak sebut nate miller tu “NATANG MILLER”

      0

      0
      • Juliana Evans says:

        Alaaa abang zizang sayang… I takde pape laa dgn dia… I tumpang bot je, tak lebih dari itu… My heart belongs to you… Ahaks… Please baby… Jangan tinggalkan I for Nora Danish… I panggil you papa ok, panggil you apa pun tak apa… Nate Miller tu hidung tak mancung cam you bebeh..

        0

        0
  33. zan says:

    Terdesak!!! nyerrrr

    0

    0
  34. someone says:

    pe bnde ler korg niyh….biar jele dy0rg nk berpapa mama ker sume…da xkaco idup korg sudaa larh…..ergghhh…sorg2 sengal…yg dok ngutuk zizan muke mat rempit bagai,biar ler……..da tuh kehendak Tuhan……..dye pon xmntak….dye bngge ag de larh de mke cmtuh….korang ade…..???????????????????????????

    0

    0
  35. norazizan says:

    yang meluat tu semua dengki semata-mata..

    0

    0
  36. kepuk-kepuk says:

    Ehiii…senyum sndrk plk aku bila dgr ayat papa-mama diaorg nih. .eheeeee…teringat kisah dulu-dulu..berMummy-Daddy…itu 5 thun yg lpas..tpi tak sngka pula jadi trend psgan bcinta plk dh alaf skrg ni. eheeeeee..

    0

    0
  37. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    sape2 artis yg nk menang ape2 anugerah terbaik sila kan bertudong ye….hanye artis bertudong n tutop aurat je yg di utama kn dulu n leh dapat award yg lain kena tunggu lagi 4 or 5 taon yg akan datang sori lah yeeeee ! terima khaseh thank uuuuu….

    0

    0
  38. resepimudah says:

    heheh mcm2 la diorag ni…btul ke diorg kapel?

    0

    0
  39. kelip-kelip says:

    bia la dowg..tu pon nk jd isu…bkn dowg gngu periuk nasik korg pon…=,=

    0

    0
  40. Anonymous says:

    korang ni..biarla dia..
    korang pun time kapel rsanya xde yg ckp saya awak je..
    yg lebih dr tu pn ada…jgn sebab dia public figure korang sesuka hentam je.
    artis pun manusia gak..
    menyampah aku dengan negative thinker…
    aku dulu pn abang sayang jugak…
    semak je korang ni…

    0

    0
  41. Pelik says:

    erra ni dri dulu memg suka berteka teki orgnya..tpi y pelik apa y d gossipkan tu semua btl…

    0

    0
  42. mak c kina says:

    betul ke x,bg aku xde mslh pn..masing2 single…jgn la ckp ND tu terdesak…jodoh ni kan urusan tuhan…kte xtau kite sape jodoh kte…kte doakan je la yg terbaik…

    0

    0
  43. antibadak says:

    Pompuan yang badan gemok macam badak, gile main facebook, kuat makan/melahap memang suka dengki kat artis comel, cantik dan kaya.

    0

    0
  44. Zizan says:

    I telah berkahwin dengan Nora Danish! Nantikan press conference y’alls…..

    0

    0
  45. aina sweet says:

    x kisah pn….kalow u romantic mcm mnew pn

    0

    0
  46. aina sweet says:

    x kesah pn kalow korang nk kahwen ke nk bercinta ke

    0

    0
  47. arina_sweet says:

    hay,abng zizan…ops,sorry?sye terpanggil awk abng…jeles nora danish

    0

    0
  48. nora danish says:

    spew pnggl zizan….abng ah

    0

    0
  49. BALQIS says:

    HYE,KAK NORA…apew khabar

    0

    0
  50. arina_sweet says:

    kak nora mrah eh…coyyie

    0

    0
  51. glb says:

    Korang ni knapa.. Sharnaaz ngan shila 2 cuma bercinta hati je korang maki dia mcm dia bkan manusia.. Papa mama ni korang respect,gembira plak just because zizan 2 pelawak n ND 2 pelakon cantik.. Tolong la renungkan..

    0

    0