Written by AbangNara | July 27th, 2011

Zarina Anjoulie Lavocah ini memang suka buat orang lain terkejut. Kalau baru-baru ini dia meluahkan perasaan kecewanya, baru-baru ini pulak dia membuat status di Twitter yang menyatakan seolah-olah dia sudah bertunang. Terkejut Boboi tau ~~

Lovin my new engagement ring. I aint much but its something 2 me. Love u

Mungkinkah lelaki kacak handsome di bawah adalah tunang Zarina?

zarina

Kalau nak dikatakan ini sebahagian daripada babak drama, nampak agak tidak logik sebab Zarina turut tweetkan gambar cincin pertunangannya.

zarina

Tunang atau tidak, yang penting kita dapat lihat keceriaan muka Zarina di dalam gambar di bawah. Kalau betul-betul sudah bertunang, tahniah Abang Nara ucapkan. Semoga selepas ini Zarina happy selalu dan tidak lagi stress.

zarina

Silalah follow Twitter Zarina Anjoulie Lavocah untuk update terkini artis ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to Zarina Anjoulie Lavocah Sudah Bertunang?

  1. senah says:

    ada aku kesah?

    0

    0
    • Hakim Mahkamah Planet Kejora says:

      Tak relevan pasal dah BARAI! NEXT!

      0

      0
      • Vanilla says:

        Reti pulak nak bertunang dia ni…siap pakai shawl lagi.

        Lifestyle gaya mat saleh sangat

        Tapi elok la kalau ada perubahan…slow2

        0

        0
  2. langkah mayatnya dulu!!! says:

    napa x kawin terus…..kn bgus. pic dia bertunang 2 mcm da ilang seri je, agaknya time kawin nnti berseri x??? btw, congrats la LAVOCAH ;-) ~lawak gila nama dia ni~

    0

    0
  3. Sitty says:

    ohh…ye ke? gitu upenye…

    0

    0
  4. yang says:

    nak cakap yang bukan2 pun tak guna…papa pun congrats n harap berkekalan

    0

    0
  5. papa says:

    kids…

    0

    0
  6. RedGurlz says:

    hrmmmm… no komen.. kejap jahat..kejap baik.. kejap innoncentjew kan.. sah2 pelakon.. wutever la..

    0

    0
  7. kid says:

    tahniah laa zarina kalau dah bertunang.. jangan sorok2.. selamat menjadi tunangan orang.. :)
    Trafik Melampau Aku Dapat!! | Komen di SINI

    0

    0
  8. Fairytopia says:

    lantak la ko pmpuan

    0

    0
  9. NO NAME says:

    Ade jugak keluarga lelaki boleh terima die ni..kalau cakap lelaki boleh terima of cos la ade sbb zaman sekarang ni yg 2nd hand ramai je dah bahagia..dia buat simple je ke?bagus la mcm tu..dh macam2 jd lebih baik mcm ni..jgn jadi mcm pasangan yg paling tak tau malu kt malaya ni mcm si memey ngn norman hakim tu dah laa..ape2 pun tahniah..semoga berkekalan hendaknye..

    0

    0
  10. RoS MeraH says:

    alhamdullilahh..semoga ke jinjang pelamin..amin..

    0

    0
  11. sayabudaklagi says:

    hahah… xde org kumen lg ke?

    0

    0
  12. Hyemi says:

    KNP CINCIN DIA MCM TU?

    0

    0
  13. Kacang Soya says:

    elok la tu. lepas ni jaga la pe’el tu. jaga nama baik keluarga tunang kau tu zarina oiii…

    0

    0
  14. lalala says:

    hensem tunang dye..

    0

    0
  15. yepi says:

    perghhhhhhhhhh….kalo dh jodoh~

    0

    0
  16. OOommggggg says:

    boooOOOOooooooo………..

    0

    0
  17. tak heran says:

    heran pon tidak aku ke minah ni. nak tunang ke, nak kawen ke, nak b’bikini ke, nak buat video porno ke, nak bgado ke. moga hidop ko epy epy sahaja ! eh ! btw, ko ni artis lagi ke ??? blakon cite ape lagi ye ??

    0

    0
  18. Janda Dirindas says:

    Konon2 innocent la tu.. ko ingat ko wat muke ustazah pilihan mcm pic last tu dh leh wat hati org sejuk ke nk tgk… makcik yg sarung cincin tu pn x berani nk interfrem muke dia kt kamera..

    0

    0
  19. choki terperanjat sakan! says:

    Haimaiiigaaaaaaaaaaaaaaaaaadddd!!!!!

    0

    0
  20. choki terpikir jap.. says:

    errr.. minah nie lakon cita apa?

    nie yg dulu tersebar gambar ‘ehem ehem’ tu kah?

    wahhhhhh…. tak pa.. tak pa… nanti kawin mintak sponsor macam ‘Normiang’… kompom meletop…

    0

    0
  21. mysara says:

    Ooo..baru nk tunang ek?Aritu bukan ke…….
    Igtkan dah………
    Erm, selamat bertunanglah diucapkan..huhu

    *Saja tinggal ayat tergantung. Ko pikirla sendiri apa yg sesuai.

    0

    0
  22. kite suka kat kakak sorang ni walaupun dia mcm sundal!! hahaha

    0

    0
  23. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pes ! hahahahaha assalamualaikum !!!!

    0

    0
  24. 23 says:

    lahh! x jadi dgn syafiq zane ke? shafiq lg hot kot zarina oiii!! baru je jumpa her last 2 mnth. tup tap dah engage

    0

    0
  25. Kiki Lala says:

    Klu korang tgk iklan beras faiza masa break Bersamamu tadi, pempuan yg sendukkan nasik ke pinggan hubby dia tu nak iras muka makcik zarina kita ni. Xtau lah mmg dia ke tak..lam iklan tu pkai tudung ikat blakang. Ngeeee…

    Sape2 yg lum prasan tu, jgn lupa tgk iklan tu mggu dpn k.

    0

    0
  26. EA says:

    HANTU KAK LIMAH,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RUN RUN AWAY!!!!!!!!!!!!!!!!!

    LOL

    0

    0
  27. anjelina tak lucah says:

    sapa die niiii??? x femes puuuuuuuuuuuuuuuun……

    0

    0
  28. ermm says:

    aku dulu satu sekolah ngan minah ni..minah ni memang cun giler…tapi sosial…family die pun sosial..opsss..mak die kahwin ngan mat salleh..pastu mak die ni ade restoran..aku penah makan kat restoran family die ni..mase tu aku nampak, satu family die x kire laki ke perempuan, semuanya merokok..pastu cara hidup pun dah macam barat..no wonder la minah ni teruk..huhu

    0

    0
  29. lembu pakai stokin says:

    mmm..kawen la cepat2…takot title TUNANG tue nnt disalah guna plak…TUNANG bkn lesen besar ok!!!

    0

    0
  30. ghost says:

    Vagina dah kepala org pun leh masuk…….bangang gak laki ni mcm tak pernah tgk gambar dia……

    0

    0
  31. uteh says:

    heran tengok orang la – la ni…bergambo ngan tunang..tapi mcm bergambo dgn tok laki..

    0

    0
  32. uteh says:

    orang la ni bergmbo dgn tunang mcm bergambo dgn tok laki

    0

    0
  33. uteh says:

    orang la ni bergmbo dgn tunang mcm bergambo dgn tok laki..tu yang pas kahwin sekejap dah bercerai..sebab dah lama benor berpeluk..rimas dan panas gamak kot.

    0

    0
  34. uteh says:

    orang la ni bergmbo dgn tunang mcm bergambo dgn tok lak..tu yg kawin tak brapa lama dah bercerai…dah lama berpeluk ..panas dan rimas gamak kot

    0

    0
  35. mak wan says:

    orang la ni bergmbo dgn tunang mcm bergambo dgn tok laki..tu yg kawin tak brapa lama dah bercerai…dah lama berpeluk ..panas dan rimas gamak kot

    0

    0
  36. tak suka zarina says:

    bodoh!

    0

    0
  37. Towkey Talipon says:

    Bro…cinta itu buta, tak kenal dah dara ke teruna ke..kalo sayang nak wat cmne kan?? Kalo dia blh berubah dgn bakal suami dia alhamdulillah..Aku dulu pon pnh wat silap gak, suka kat awek org yg dah xde dara…dah tu pernah gugur kandungan lak dua kali..tp aku tak kesah, sebab aku nak sgt hidup ngan dia, aku syg dia..Tp dia taknak kat aku nak wat cmne….

    0

    0
  38. MiSz NoNi says:

    Zarina LUCAH??

    0

    0
  39. oct1883 says:

    betunang dengan sapa? dengan boipren dia yang begambar dengan dia dulu tu ke? :P

    0

    0
  40. anoi says:

    sorry skit,suka jerk buat cter minahni. tuh memang bf dia tp mak si jantan tuh tk pnh berkenan nk buat dia jd menantu apatah lg bertunang.

    0

    0
  41. Melina Guinn says:

    hello there and thank you for your information – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, since I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective exciting content. Ensure that you update this again soon..

    0

    0
  42. TERRY says:

    @wrmayo i’m two rows behind you. golang, supercollider, perl, c, c++, openframeworks. i’ve worked with the twitter api, soundcloud, etc. etc

    0

    0
  43. radiasi says:

    maria ozawa malaysia

    0

    0