Written by serenity | October 10th, 2013

Ramai rupanya yang mahu BeautifulNara.com menulis tentang Zara Zya. Untuk tidak menghampakan pembaca, kali ini ditampilkan gambar-gambar Zara Zya untuk tatapan peminat BN. Sememangnya Zara comel orangnya. Nama sebenar pelakon ini ialah Zainurul Razia Mohd Zainuddin, berusia 28 tahun dan pernah membintangi beberapa drama dan telefilem sebelum ini.

Antara drama yang pernah dibintanginya ialah Tanah Merah, Puisi Cinta Rubiah, Supermak, Tiga Budak Botak, Selipar Jepun Suria, 3 Janji, Enigma, Wasiat Huda, Barat Ke Timur, Kisah Benar, Kudrat, Janji Kita, Suaramu, Kenduri Sakan dan Bujang Sepah Lalali Tamplom.

 photo ZaraZya16.jpg
 photo ZaraZya14.jpg

Selain drama, Zara juga membintangi banyak telefilem seperti Sumayyah, Haryati-Haryati, Ais Krim, Roti dan Gol, Kitab Rindu Terindah, Kampung Jaguh, Gerimis Yang Calar, Bilik No.13, Gila, dan Now And Forever.

Seperti Azlee, Zara juga sudah lama dalam bidang lakonan, cuma tidak memegang watak utama yang menyerlah sebelum ini. Beruntung gadis ini kerana berpeluang membawa watak utama dalam drama Love You Mr. Arrogant melalui Slot Akasia di TV3 yang membuatkan namanya dikenali.

Kami kira anda pasti setuju yang Zara patut mengelakkan dari bergambar seksi selepas ini. Ternyata kini dia dikenali kerana bakat dan bukan gambar-gambar seksi yang pernah diambil sebelum ini. Lagi 15 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


MyGempak II anjuran JKKN dan RTM kembali dengan uji bakat Zon Timur 10 -14 Oktober ini. Hadiah lumayan menanti pemenang peringkat akhir. Individu berbakat di Terengganu, Kelantan dan Pahang adalah dipelawa untuk menyertai ujibakat bagi Lantai Cilik, Planet Joget, Mimpi Ke Bintang, Fun Dance dan Ikon Siarawan. MyGempak – Lebih Gempak, Lebih Meriah!

 photo ZaraZya13.jpg
 photo ZaraZya15.jpg
 photo ZaraZya10.jpg
 photo ZaraZya11.jpg
 photo ZaraZya12.jpg
 photo ZaraZya7.jpg
 photo ZaraZya9.jpg
 photo ZaraZya8.jpg
 photo ZaraZya1.jpg
 photo ZaraZya2.jpg
 photo ZaraZya4.jpg
 photo ZaraZya5.jpg
 photo ZaraZya3.jpg
 photo ZaraZya6.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

182 responses to (17 GAMBAR)Zara Zya Curi Perhatian Melalui Love You Mr. Arrogant

  1. nonononnoooo says:

    firstkah?

    0

    0
    • blurkk says:

      ketinggian dia 153cm.. nora danish pun 160cm.. kirenya dia ni lagi comey.. kiut miut

      0

      0
      • hassan says:

        nara.. apa motif ko? dah elok org minat dia sebagai pelakon terus cancel disebabkan gambar mcm nak bogel kt entry ni.. motif? ko buka aib org erkk? dosa nara.. dosa!

        0

        0
        • lagak says:

          ko nak tahu motif nara?motif dia nak bg tahu la yg perempuan ni bertudung tak setanding bini dia..perempuan ni seksi, bini dia sebaliknya..

          0

          0
        • Ustaz Din says:

          astagfirullahalzim.. pedih mata ustaz tengok gambar ni.. pedih..

          0

          0
        • Pengedar Susu Kambing says:

          ketiak dia hitam la kat gambar yg pakai baju putih tu.. gosok la dgn susu kambing.. pm me for price :)

          0

          0
        • zarara says:

          boleh tahan seksi juga yer si zara nih..ingat innocent jer… apa2 pun lakonan dia mmg bagus dan mmg berbakat.. sexy with talent.. klau seksi jer tp lakonan ke laut mmg kena kutuk la kn.. mcm org tu..

          honestly.. bila dia pkai sopan2 mmg lawa and manis, tp bila pkai ala2 berkemban tu.. alahai cekeding jer..tak menarik you..

          0

          0
        • mrs says:

          sapa lelaki yg jd cousin irham dlm citer tu ek? ensem jugak wink wink ;)

          0

          0
        • kitty cute says:

          setuju!! mcm la tak ada gambar lain dah nak letak …apa2 pun suka dia berlakon..

          0

          0
        • N9 says:

          x cantik mana pon..

          0

          0
        • onew says:

          org len yg seksi nara lak yg bdosa…kih..kih…yg menatap konpom syorga lagi….

          0

          0
        • amoi says:

          aku taw aku kolot…aku trs down bila tgk gmbr minah ni…real life dia aku jd x minat..just minat watak dia je sbg Zara dlm luv u mr arrogant..huhuhuu

          1

          0
        • izzy says:

          ooo..mentang2 la korg minat kt dia, comel la… kenapa nak letak gambar dia seksi la..
          cuba kalau artis yg korg x suka, bagai tak cukup ruang nak mengutuk, apatah lagi kalau nampak ketiak itam!

          0

          0
        • aku says:

          setuju. abg nara tak patut aib kan.

          0

          0
        • is typing... says:

          Tajuk entry x tele dgn isi entry. Frankly speaking xfaham mcm mana u cari rezeki dgn cara cam ni Nara.. Kesian dia, br nk naik da kene mcm ni.. pic short dgn perut je.motif? if org crop pic ur wife serupa tu u kesah x? p/s: jgn terlalu taksub mencari keuntungan sendiri smpai sanggup korbankan maruah org lain. ~salam jumaat~

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          Sape ni dah la tak cantik..
          ketiak hitam..
          klik me pliss..dah la hensemm..

          0

          0
        • Aku yang kecewa says:

          Bila bukak jee pages nie, rasa frust sgt2..tp bukan frust dgn si zara nie..dah nama pun pic lama kan..kt xtau realiti diri die yang sekarang..mungkin lebih baik..rasa frustt sgt bila blog BN nie semakin tidak bermoral..membuka aib org..menjatuhkan org yg sedang naik..cerita pun bnyk copy paste dr blog lain..kot laa dh xde modal sgt nk publish cite, jgn laa jaja cerita n gambar mcm nie..dibuatnye si zara tue dh berubah, ko yg berdosa nara oiii..ak dah lama xbukak blog nie sbb semakin xsuka post n cerita ko yg terlampau..bila bukak jee hari nie, mmg sgt menyesal rasanya..idup laa ko dgn pendapatan yang mengaibkan org..semoga ko dirahmati..!

          0

          0
        • hidayah says:

          salam BN…

          ye, saya seuju dengan apa yang hassan komen… dah kata org suka sebab bakat, pergi post gambo seksi org ni dah kenapa? tau dak bila buat gini dah kira aibkan org. ok, mmg salah Zara Zya sendiri tapi, janganlah aibkan dia lagi…doakan dia diberi petunjuk. org Melayu yang tentu dah keIslamannya ni bukan takde basic agama cumanya nak mencuba aje benda yang dikatakan TAK BOLEH… tapi bila Allah dah beri petunjuk, tengok sekarang ni makin ramai yang bukan saje artis pon dah semain berubah… tutup aurat bukan hanya BERTUDUNG ye… semuanya sekali perlu ditutup (untuk wanita) kecuali tapak tangan n muka…lelaki hanya dari pusat ke lutut…jangan pulak tak berbaju yep… banyak benda kita boleh buat selain dari mengaibkan manusia lainnya. kasihani manusia sekeliling kita. sekarang dia seksi, mana kita tahu sau masa nanti dia berubah…malah lebih baik dari kita? lagi satu nak tegur BN kalau benda tu kamu kata gosip, dah kenapa nak post jugak? gosip tu sama jugak dengan khabar angin…kan? ke bukan? benda belum sahih, jangn dibesar2kan. semua benda orang buat memang ada sebabnya. mmg la zaman sekarang ni apa wartawan beritahu semua tu memang akhirnya benar la jadinya…sama ada mmg benda betul tapi org tak mengaku atau pon..dah ko nak sangat jadi mcm ni kan? haaa, ni aku nak tunjuk kasi betul…jangan buat orang dok pk jahat kat artis ni… Artis Pun Bertuhan…kan? Allah itu Maha Adil… jangan kita miskin di Akhirat… kaya di dunis tak menjamin kita di alam barzakh nanti… marilah kita sama2 kurang2kan buat gosip atau cite tak betul yang tatau kesahihannya. dari orang tak tau, orang jadi tahu dan terus nak ambil tahu. terus buat tuduhan ikut apa dia rasa seangkan hakikatnya Allah je yang tahu. kita ni Khalifah di bumi Allah…apa sumbangan kita pada Islam?

          maaf ye, saya bukan artis atau orang seni…saya cuma manusia biasa macam kamu semua. tapi, saya sangat sedih bila baca gosip ni semua. kesian dorang semua. cuma masukkan diri kita di dalam hidup dorang… jangan suruh orang bayangkan susah kita.

          sekian dari saya…sorilah banyak sangat menulis. dari nak komen terus jadi karangan. saya dah lama nak tegur tapi macam tak jumpa masa n ayat yang sesuai. jadi dah setuju dengan ayat komen org sebelum saya, jadi skrg laagaknya masa yang seuai, mungkin? semoga jadi iktibar atas apa yang dah jadi pada artis yang kita minat tu…benda yng baik patut kita contohi…

          salam maaf dari saya yang meluahkan rasa sedih ni…memang la kalau tak suka jangan follow atau jangan like kan? but, banyak juga info yang BN bagi kat kita semua. tang gosip tu je tak berapa nak best. benda yang baik, Alhamdulillah and terima kasih BN sebab mudahkan keje2 orang disekeliling (untuk papepon post yang bagus2 n baik2).

          0

          0
      • cintan says:

        comel kiut miut ke? sape rase zara ni kiut miut sila like. kalo rase erk? tak kiut pun! sila dislike… hahahahaha

        0

        0
      • sabun ketiak hitam says:

        kenapa hazab sgt gambar yang pakai topi tu..
        hahahaha cute ke nara..ahhaha lawak giler

        0

        0
      • suka zara says:

        I ska sgt zara zya. dia berlakon sgt real. suma character dia kan kan real kan kan. selamat maju jaya.

        0

        0
      • OLGA says:

        Muka biasa ajer, kau orang perasan tak hidung dia besar.Hidung Olga lagi kembang macam bawang.

        0

        0
    • kikilala says:

      hmm menurut pemerhatianku dia suka pakai singlet. tak cun la. kalau pakai tutup aurat macam dalam cite i love u mr arrogant tu lagi cunnnnnnn

      0

      0
    • Olga says:

      DAH LA SEKSI,XLAWA LANGSUNG,HITAM BERKERAK MACAM NABILA HUDA!

      0

      0
    • Afyeanda says:

      Lbh sukakn zara yg dlm Love U Mr Arrogant….Yg tu lbh sweet dan sedap mata memandang…. :)

      0

      0
    • najihah says:

      kita just doakan hati kak zara terbuka utk pakai tudung yer……..AMIN……….

      0

      0
  2. Dupa Cendana says:

    wow cekci… lakonan dia dupa minat lah.. tp bab pakaian dia dupa x tahu nk cakap cm bluurrr..

    0

    0
  3. minah jawa says:

    comel…

    0

    0
  4. dot dot says:

    uiii seksinyer…malu lahhhh!!!

    0

    0
  5. mizz nurse says:

    rupa2nya pompuan ni sgt seksi. semua baju berkemban. semoga dia diberikan hidayah untuk menjadi seperti ZARA AMIRAH. sgt cantik kalau dia bertudung :)

    0

    0
  6. apeponxbleh says:

    Xperlu la abg nara kuar cerita2 mcm ni.. nak bagi pelakon ni kena kutuk ke? kdg2 cara ni sperti mjatuhkan org yg tgh nak naik dlm bidang lakonan..

    0

    0
    • xsukegmboseksi says:

      kenapa mesti letak gambo2 seksi ni?
      dah tau dia blakon btudung, xperlu la nk ltak gambo dgn pakaian setan ni…
      apa la nara…

      0

      0
      • jate nara bodoh says:

        tah, bodohkan si jate nara ni.

        0

        0
      • semut api says:

        dah empnya badan yg bdoh x yah nk salahkn nara…..dah meme blog gosip…..len la letak gambar wardina k diana amir k masa seksi 2 logiklaaaa berdosa…..x minat minahhhh nie

        0

        0
    • Ubi kayu says:

      aku suka sgt ngn citer ni.. watak zara mencuit hati. tp aku tgk gmbr2 dia yg mcm ni sikit2 jad tak suka la plak kat minah ni, terlalu seksi…mudah mudahan diberi taufik dan hidayah padanya.. tutup aurat itu indah .

      0

      0
  7. afina aulia says:

    ok, fine…… lbih manis pakai tudung dan tidak hipokrit…. next…

    0

    0
  8. Lolita says:

    Tak baiknye..org tu baru je nak naik..letak la gmbr elok2 sikit.. ko letak gmbr ni nara saham dose dpt kt ko separuh bang nara oi..

    0

    0
  9. mata biru says:

    drama2 , filem2 yang abg nara sebutkan..satu pun aku tak pernah dgr…
    So…famos kah…

    0

    0
  10. guest says:

    nara kalau gambar gambar macam ni laju je…

    0

    0
  11. layann aje la.. says:

    eeii x ssuai la die seksi.. adeh.. x knl pn die ni sblm ni.. ingtkn mula2 memg b’tudung.. then time die bukak tudg,bru t’pk upenye pki utk cite ni je.. tp x sngka pulak seksa gile cmni.. very the x ssuai.. tp suka lakonan die dlm mr.arrogant.. n suke sgt azlee tu… weehooo.. tp zara ni cara die blakon n bercakap mcm azreen azminda (klu x slh eja).. sape setuju??

    0

    0
  12. Anonymous says:

    igtkn dia bertudung dn bersopan..rupa2nyaaaaaaaa..betullh lakonan semata2

    0

    0
  13. tipah tertipu says:

    aiyaa..aku click juga cerita ni walaupun tak kenal kedua2 org dalam gambar tu..nama pun tak pernah dengar..bila nampak gambar pertama yg bertudung, sejukkkk mata pandang..dalam hati terdetik “makin ramai pelakon pakai tudung, alhamdulillah”..tapi bila scroll bawah, alamakk..hilang terus semua rasa tadi tu bila nampak gambaran sebenar dan rupa sebenar adik perempuan tu..hmmm..alahaii..tertipu rupanya aku..tipah tertipu!

    0

    0
  14. yanto says:

    Die ank dato’… skrg da pkai tudung sepenuhnya…abg nara xpatut letak gmba lama die.. saje nk jatuhkn rating drama ke ape

    0

    0
    • huk alohh says:

      apa kaitan gambar2 budak ni dengan issue dia anak dato ke tan sri ke anak president zimbabwe ke? pangkat dato pun nak heran ke?

      0

      0
    • dena says:

      tahun bila plak die pakai tudung sepenuhnya… dlm cerita tu kan die bukak tudung kt rumah… kau menaip konfiden gile…

      0

      0
  15. laukku cukup masin says:

    suka tgok dia berlakon dlm love you mr arrogant. .pndai gila bawak watak. same goes to azlee khairi. for me la, citer ni lg best dr cinta jannah. walaupun zara ni xdikategori antara perempuan yg lawa, tp muka dia sweet and she’s so talented! nilah nama rezeki dia..dah lma berlakon, bru diberi kepercyaan bawa watak utama.. dia ni mcm nelydia senrose, dh lama berlakon, baru org nk knl skg… tp I prefer zara lg..hehehe…betullah kata org, bakat xmengenal rupa… cuma dia agak seksi la.. kita doakan dia berubah supaya jd wanita yg lbih solehah.. Aamiiin .

    0

    0
    • blurkk says:

      tapi gua dah nampak nely start drpd dia berlakon cite Spa Q lagi.. hehe

      0

      0
      • cik leen says:

        yeppp…sy kenal nely dr spa Q lg… suke dye dr time tu lg dah… huhu…. mereka2 yg x mengikuti spa Q sje yg x kenal nely… n zara zya… siyesss x kenal lgsg… 1st episod sye tertny…spe dye ni… cmne leh pgg watak utama… sdgkan hanez suraya dan anzalna lebih dikenali..?? sye smp gugel nk tau siape zara ni… tgk dah lme dlm dunia seni… tp,.. x brpa dikenali… n mmg dye cekci… model.. trkjut gak.. sbb igt mmg bertudung… then, x heranlah.. dah nme nye pelakon.. ape watak pun leh dilakonkan… xpe… bak kata nara,…” Kami kira anda pasti setuju yang Zara patut mengelakkan dari bergambar seksi selepas ini. Ternyata kini dia dikenali kerana bakat dan bukan gambar-gambar seksi yang pernah diambil sebelum ini…”…..doakan sje yg terbaik utk dye… moge2 terbukak pintu ati dye nk bertudung plak pasni… in sha Allah…

        0

        0
        • milo beku says:

          kite penah tengok dia ni berlakon dalam filem azura. alaa.. yg si nelopak ngn shezel tu blakon… huhu,,,

          0

          0
  16. lin says:

    Mula2 minat gok tgk crita nie, tp lps tgk gambar nie rasa mcm dah x best crita nie..

    0

    0
  17. cik teratai says:

    perlu ke nara ko post pasal zara dgn gambar2 lama dia yg mcm ni? ape motif ko sebenarnya? nak raya haji ni tolongla elakkan Zara Zya ni dr menerima kutukan k?!

    0

    0
  18. si oren says:

    drpd minat trus x minat lgsg..

    0

    0
  19. hamba Allah says:

    naper la beautifulnara ni upload gambar macam2 ni.. saja kan nak bagi dia jatuh kan.. teruk betul beautifulnara ni..

    0

    0
  20. Uglynara says:

    Nara x rasa brsalah ke bg ank bini mkn dgn duit jual maruah org? semua 2 kn gmbr lama…pndai nara korek kn..klau bab nk jatuhkn artis pndai pula nara cari sndiri tp klau gosip hal lain nara copy paste je dr blog lain….makin mnyampah la pulak dgn blog nara ni…

    0

    0
    • ehh says:

      kesian nara dan staf2 jurutulisnya..jgn kerana duit kita gelap mata nara ye..Tuhan bg nikmat byk sgt pd awk nara..

      0

      0
  21. shaz says:

    abgnara nii..betul2 tak elok la buat mcmniii..dia baru je nk naik.dari org taktau terus jadi tau.kot ye nk negur,jgnla sampai aibkan dia..kita sama2 doakan semoga dia berubah ke arah yg lebih baik.teguran utk diri sendiri sama :)

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Anak didik khabir bathia. Ada berlakon drama puteri malam kat tv9 sebagai pelacur yg dipaksa… terbaik

    0

    0
  23. Pleasenara says:

    Tak payahlah tunjuk gambar lama2 dia nara! Dia takde pom nak tunjuk.. Nara pulak pi cari.. Ingat berdosa buat orang mula benci orang lain… Orang suka tgk dia berlakon.. Alih2 kene maki sebab pic dia.. Kalo orang lain nak tahu biar dorang google sdiri jer…okeyh…

    0

    0
  24. dena says:

    pelakon lama dah dia ni..tapi tak glamer sbb selalu jadi extra n watak2 jahat je… aku pernah tengok cerita puisi untuk rubiah tu…lakonan die mmg ok

    yg korang kutuk2 ni knape? nk cakap pasal die tak pakai tudung? mase tgok tv tu agak2 ade tak kutuk mcm ni? tak payah kutuk2 orang sgt lah..cermin diri kita dulu…yang kat dlm tv tu 20% je pun yang bertudung..

    orang kita kalau jumpe ruang komen mmg suka sgt2 lebih2 lagi kalau boleh mngata orang..mcm diri tu xde dosa..

    bukak aurat tu dosa..tp jgn lupa mengaibkan orang, mengata org pun berdosa..

    0

    0
  25. dari orang xtaw jd tao says:

    ntah nye nara ni perlu ke post gmb2 plakon ni yg xbtudung..mcm sj nk bg org kutuk jek..xbek lor gitu..mcm sj bke aib org

    0

    0
  26. macam macam says:

    kesian nye budak ni sbb nara dah caras die…. nara2… ko pon blh pikir logik per..org tu baru ada rezeki nak pemes ko letak gambo2 mcm ni… hilangg la minat org kat die… ko mmg kejam

    0

    0
  27. linda says:

    Nara ni mmg tak baik tau… ayat mula-mula ingatkan gambar dia sopan.. rupanya penuh dengan keseksian… tak baik bang nara ooi.. buka aib orang… kalau betul dia dah pakai tudung sepenuhnya, awak upload gambar lama2 dia… berdosa besar awak… faham lah istilah buka aib seseorang. Ingat.. kita ni ada anak.. esok2 anak kita di buka aibnya… renung-renungkanlah… Selamat Menyambut Aidil Adha…..

    0

    0
  28. che ta plastik surgery says:

    Nara ni mmg takde otak!!byk plak tu gambar2 seksi.tak baik tau..

    0

    0
  29. Adik Kak Ton says:

    Kenapa la banyak sangat pelakon..dalam drama bukan main ayu bertudung segala bagai..tapi realitinya seksinyaaa kak ton…hampehhh

    0

    0
    • ddd says:

      sbb skrip nye mcm tu… kalau cari pelakon bertudung mcm mane dengan scene yg kt rumah yg dlm bilik tidur.. kan cm tak logik nk tidur laki bini bertudung… so dorang cari lah yg tak bertudung..

      aku tak mnyokong…tp realitinye mcm tu la.. yg aku pelik kenapa korang da tgok die dlm tv kejap pakai tudung pastu balik rumah makan dengan family tak pakai tudung. korang masih lg nk fikir dorang ni bertudung kt luar..dah terang2 kot…

      0

      0
      • Anonymous says:

        agree! kalau nak ambik heliza helmi jadi pelakon, tak adalah scene scene yang touch touch ni.

        0

        0
      • Ell says:

        Setuju ddd,
        Orang Melayu ni suka persoal benda2 yg dah terang lagi bersuluh. Dah tau dia tak pakai tudung kat luar, lagi nak tanya ‘pasaipa dia kejap pakai tudung, kejap tidak’ masa dalam siri tu. Aper laaa!!!

        0

        0
  30. Arora says:

    Dear Abg Nara,

    Kenapa perlu post gambar2 dia yang seksi,boleh je pun gambar2 dia yg sopan…ini abg nara bukan nak mmperkenalkan dia,tp menjahanamkan dia…manusia boleh berubah nara,maybe nie gmbr lame dia…abg nara pun berubahla…jangan la buat dosa free,bergosip la secara bersih… tingkatkan prestasi,kurangkan kontrobersi abg nara! tapi kalau yg nie abg nara copy paste dr mane2 laman gosip, copy la secara bijak ! ;)

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul.frust bila terbuka website ni… benda yang tak elok lebih baik disorok kan. kan semua dah bersangka buru n cakap yang tak elok tentang dia.

      0

      0
  31. markonah says:

    Sama spesies dgn Tizz Zaqyah. Dlm drama camtu, tapi kat luar mcm apa je

    0

    0
  32. nutty says:

    nama baru nak naik dah ada kontroversi..acting mmg superb tapi nak buat camno..benda2 mcm ni akan kuar gak..lps ni pls jaga imej you zara lagipon umur pon dah 28..fikir2 lah sendiri..

    0

    0
  33. 101013 says:

    apa la nara ni..ada ke letak gmbar dia yg seksi2
    klau nk letak gmbr pon agak2 la wehhhh…..
    tlg la sesuai kan dgn watak dia tu…
    x salah dia nk seksi..lantak dia la..tp nara ni buat panasss!!

    0

    0
  34. layann aje la.. says:

    korg baru tau ke nara nye prangai? bakal pemakan lendir

    0

    0
  35. manje says:

    NIAT JAHAT DALAM HATI ALLAH SAHAJA YANG TAHU… DI AKHIRAT NANTI KENA BERJUMPA UNTUK MINTA MAAF KERANA MENGAIBKAN MANUSIA LAIN

    0

    0
  36. Anonymous says:

    kecoh la narra..sibuk nak kuarkan gambar seksi2..biarlah orang nak bina nama dulu..apsal nara..kau tak suka dia sebab dia tak berapa cantik sangat ke..kau nak stock2 cam neelofa je ke???

    0

    0
  37. hanis says:

    MOHON ABG NARA TARIK BALIK POST NI..JGN LA BUAT PENONTON LAIN HILANG SELERA TENGOK ‘MR ARROGANT’ GARA-GARA GAMBAR SEKSI ZAARA NIH..CITER NI MELETOP TAU, TRENDING TIAP-TIAP HARI..TAK BAIK LA ABG NARA NIH!!

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Nara ni mcm ad motif suruhh peminat kutuk je??. bg la info yg lebih bfaedah dri tnjuk gmba2 lama beliau. peminat baru nak kenal2 pelakon ni terus kau letak gmba yg mcm ni, xperlu kot. NARA PLEASE FIKIR SIKIT YE.

    0

    0
    • mak peah says:

      nara, ada baca citer dia dia bljr acting dgn fauziah nawi camne nak improve acting dia drp ko jaja citer2 nak menjatuhkan dia..LAGI BERFAEDAH..PAST IS PAST

      0

      0
  39. Anonymous says:

    nara u cuba nak aibkan orang betul x??? kalau nak kenalkan dia sekali pun jgn letak gambar2 macamni….ko suke ke org buka aib ko laki bini???? pikir dulu sblom letak gamba2 macamni…dah elok2 orang tu xde apa2 cerita buruk,…ko sibuk2 nak naikkan nama dia camni..

    0

    0
  40. MasterArrogant says:

    entri bermotif dari mr.nara

    0

    0
  41. sesooka hati says:

    abg nara, tak baik lah aib kan dia mcm ni.. itu mungkin dia yang dulu bukan yang skrg.. mana tau selepas berlakon Love You Mr. Arrogant, dan dpt feedback baik dari peminat dia berubah. kesedaran seseorang tuh dalam pelbagai cara dan bentuk. abg nara ni plak bila lah nak sedar dari cari publisiti murahan? minta jasa dan baik abg nara delete post ni?

    0

    0
  42. laukku cukup masin says:

    dia dah hampir sepuluh tahun berlakon wahai saudara/ saudari. cuma kurang dikenali. ..kira lama tu kan sepuluh tahun… ke kejap… kalo ye pun peminat fanatik nelly, tak yah la nk mngkn si nelydia je yg berlakon lg lama…

    0

    0
  43. cik kebabom says:

    bang nara oiiiiiii….

    ni ambe tak berkenan. bukan main lagi pesan kat si zara elak ambil gambar dengan seksi meksi. tapi terbalik. buat apa masukkan gambar seksi dia? jangan sebab blog bang nara masukkan gambar si zara, peminat tak suka kat dia. sepatutnya tak perlu masukkan gambar macam tu. kalau nak masukkan jugak, tapis mana yang patut. fikirlah.. adoiiii.

    0

    0
  44. mak c kina says:

    aku se gmbr ni time dia nk jd retis dlu ni…gmbr profile utk anta kt production house…zaman nk carik tapak…even free hair,aku harap skrg ni dia xla mcm ni…
    aku pn heran,nape nara amik gmbr yg mcm ni,mmg xde gmbr sopan ke?
    aku xperlukan pelakon yg cntk utk aku lekat kt dpn tv tiap2 hari,cukup la sweet,n mmg boleh belakon..aku rse dia mmg suai utk watak pompuan melayu yg dtg dr kg..xkan nk srh hanez suraya plak kan?…

    dia kan yg belakon dgn beto yg jd jd cikgu ank beto tu?..aku xigt cite apa…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukanlah mak cik kina oi. yang tu nazeera sardi.

      0

      0
      • jas says:

        pd pandangan mata aku zara zya ni seakan2 seiras dgn pelakon puteri mardiana yg berlakon filem santau..2-3 hari lepas tengok citer bersiri 1st episode puteri malam @tv9..watak dia berhijrah ke kl utk jadi pelakon then kena rogol..semoga maju jaya dlm bidang lakonan..

        0

        0
      • mak c kina says:

        ooo…ye ke?…mcm sme je rupe dorg ni…tp aku setuju yg dia ada angle mcm izreen azmida

        0

        0
  45. mama mia says:

    elok zara ni bertudung terus, molek ja, sejuk mata memandang!buat apa nak seksi2, bukannya cantik pun!

    0

    0
  46. layann aje la.. says:

    ade pix yg muke die mcm tiara la..

    0

    0
  47. jen says:

    nara ni mende la…suke sangat aibkan org…
    cari la rezeki berkat sikit nara oi…

    0

    0
  48. Biasa jer... says:

    Byk dah kot blog lain kuar kan pic seksi meksi dia nie…bkn salah nara jer la pun…dah popular sikit wajib laa ramai yg search kt pakcik GOOGLE siapa beliau…huhu…chill jer..tk yah beria sgt kot…

    0

    0
  49. tudung biru says:

    Dear Nara, kot yea pun nak naikkan rating tak yah la mcm ni. dah ckp kan harapan ko tak nak die pakai seksi seksi lagi,, last last ko lak yang letak gambo die yg mcm tu. aptb.

    0

    0
  50. emas says:

    dia ni laaaaaaaagiiiiiiii cantik kalau pakai tudung sbb rambut dia mcm ayam dlm drama ni

    0

    0
  51. entah says:

    sume nak salahkan nara! padahal kowg gak yg tehegeh2 suruh dia wat cite pompuan ni! dah kuar bnyk bunyiiii!!!!! dah pompuan ni mmg seksi n itu je gmbr yg dia ade! addooiiii…. siap bukak pasal agama lah haddoiiiiiii…

    0

    0
  52. zaia says:

    komen untuk abg nara lagi banyak banding komen untuk artis nie..haha..

    0

    0
    • ct oliza says:

      Dan comment kutuk nara paling bnyk dislike bbanding comment kutuk pompan neh..ketahian apekah ini??

      0

      0
  53. kesian kt nara says:

    Incik nara….mne pegi otak awk tu ye…p ltk gmbr sexy zara ni….tgk dh rmai yg mngutuk…kamu tnggung la nnti di SANA :-)

    0

    0
  54. pening says:

    hobi nara ialah bile org ramai dh bg tumpuan kt minah ni…sebab die berlakon sempoi n best giler, nara akan mewujudkan rase benci…tayang gambo2 sexy sbb die tau org melayu ni mmg anti pelakon2 seksi padahal diri x sesempurne sgt…korang x igt fiza elite tu seksi mcm mane dulu…skarang Alhamdulillah bertudung litup pn die…jgn dihine sgt…n to nara jgn buke aib org sgt… (aku x paham motif nak upload gambar seluar pendek tu)… dahla curik gamba tempat lain…

    0

    0
  55. Sirap Limau says:

    macam boleh pergi jauh je nih…. kita tunggu dah lihat…. yeah..

    0

    0
  56. Hamba Allah says:

    Pandai Nara ni nak generate traffic ke blog ye. sekaligus nak generate duit.
    Gambar-gambar ni semua dah lama. Apa motif upload tatkala drama dia tengah hit sekarang? padahal gambar dalam instagram dia pun takde yang macam ni.

    Nara…nara. Sampai bila nak mengharapkan income macam ni? Permainan blogger hiburan ni memang keji la. Lepas tu ada hati nak letak ayat2 insaf di hujung entry… tak tally la dengan objektif asal ko ni.

    0

    0
  57. hunny says:

    muka dia ala2 putri mardiana..
    semua gambar seksi.. xkan la xde gambar yg sopan..

    0

    0
  58. Anonymous says:

    Citer ni best sangat… lepas citer ni hero dan heroin akan meletup.. termasuk penyanyi nomad… bang nara, tolong buat entry pasal nomad penyanyi soundtrack drama ni.. sama macam zara yg dah lama dlm industri tapi lambat terkenal..

    0

    0
  59. Shhh says:

    abg nara sejak 2 3 ari ini sya da nmpak che ta pakai tudung..btul ke dia dh bertudung..please update…atau sekadar fesyen jer

    0

    0
  60. jahhhh says:

    nara oiiiiii. cubelah kau letak gambo elok sikit. ape ghupe gini ni. x manis nyahhhh.

    0

    0
  61. sy benci gambar seksi says:

    nara mongok!!!!

    0

    0
  62. Anonymous says:

    nadiya nisaa jauh lebih cantik drp zara zya……..nadiya nisaa patutnya jadi heroin drama love you mr arrogant………..heroin paling cantik jelita ,paling hebat n paling popular sekali kat Malaysia – NADIYA NISAA.

    0

    0
    • nadiya says:

      betul tu. nadiya ada pakej utk berlakon apa watak pun. lgpun muka dia sesuai dgn watak ala kampung ataupun yg berfesyen. cantikkkkk. :)

      0

      0
  63. Anonymous says:

    kesian…. nk survive dlm dunia hiburan begini gayenye… so ternyata ko sexy2 xramai pn yg knl…bile ko blakon elok2 mcm skrg org boleh knl…

    0

    0
  64. Anonymous says:

    gambar ihsan pakcik google ke nara??

    0

    0
  65. new says:

    aku suka giler ngan lakonan zara….dia ada bakat….x kaku….n die sweet…tp ak sedeyh pulak…die baru nk naik tp kluar pulak mende2 mcm2 ni…kan elok post pasal mende2 y baik sket…

    0

    0
  66. BUNKFACE NO.1 says:

    seksi gilosss. mana Zara yg comel tu ?? ni bukan Zara..ni hantu jembalang

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      serious aku terkejut. aku lebih suka Zara yg dalam drama tu…sweet, comel, sopan, kelakar. Zara yg ni memang hazab. dah jadi pelakon utama pergi beli kain pkai sopan sikit, sedih sangat aku tgk…hilang terus Zara yg comel tu

      0

      0
  67. hmm says:

    ble tgk gmbr ni trs krg minat dgn zara..zara zya tlg jgn seksi…pleaseee…

    0

    0
  68. Ifa razyah says:

    Aku bru jer tgk drama ‘Mencintaimu’..dia berlakon jd liza.mmg menjadi lakonan dia.dlm drama tu bf dia kena khwin dgn org lain.cara dia bwk watak tu mmg menjadi mcm real..
    *Mencintaimu..kt tv1 tiap2 mlm jumaat kot.siapa yg minat peraduan leh cer tgk sbb dia ada hadiah utama barang kemas dr habib jewels,melancong ke korea dan mcm2 lg..pelakon beego,faralyna idris,intan ladyana,zara zya,linda hashim dll*

    0

    0
  69. Joyah Pok Pek says:

    Kalau pic x sopan tak senonoh x yah la kongsi..dh cntik image dia pakai tudung semua tu tp bila tgk bwh..ya allah terus hodoh dan buruk ak nmpk..kesian

    0

    0
  70. aku says:

    huh,innocent btol pembaca bn
    ingat dieni pelakon.brtudungke,hajahke irl xsmstinya sama
    nak marah2 ape,die mmg seksi mcmni. pelik aku

    emm,xtgok citeni.so far dr gambar prmpuan ni basic looking,juling air pun iye…

    0

    0
  71. watch group says:

    Thanks in favor of sharing such a pleasant idea,
    post is pleasant, thats why i have read it fully

    0

    0
  72. Nurbisa says:

    Zara Nampak lebih manis bila berpakaian sopan/bertudung. Imej juga merupakan periuk nasi anda. So, jg lah imej seperti menjaga maruah ibubapa.

    Ikhlas dr penonton Love You Mr. Arrogant…

    0

    0
  73. mimi says:

    nak mencelah
    rasanya ni gambar-gambar lama dia kot
    masa awal-awal dlm industry.
    kawan aku masa awal2 nak join industry, terpaksa jd model photog yg bukak npk bdn.
    sebab dia ckp mmg itulah caranya kalau nk masuk dlm industry
    Bila dh ada nama sikit, baru boleh demand.
    dia cakaplah.
    Apapun..sama-sama kita doakan kebaikan dunia akhirat utk semua org.;-)

    0

    0
  74. alahaii says:

    abg nara ni pun.. letak la gambar yang elok sikit.. kut la si zara ni dah berubah ke kan buat malu je..

    orang tu baru je nak naik.. ni dah minta kena maki pulak..

    0

    0
  75. Whiteboardmarkermerah says:

    Elele abg nara takut lettew nelopa dia jatuh saham ditimbus saham zara ni. tu yg kuar gamba seksi meksi so org kembali la suka kat nelopa dia. kan nara kan? hahaha

    0

    0
  76. mrs arrogant says:

    alaaa dia ni ala2 tizz zakiah waktu mula2 femes citer Nur Kasih…ramai org ingat dia bertudund betul dan lemah lembut sekali kat luar dia totally lain…x per zara biasaler tu awal2 org tekejut beruk lama2 nanti org akan terima u seadanya

    0

    0
  77. mrs arrogant says:

    alaaa dia ni ala2 tizz zakiah waktu mula2 femes citer Nur Kasih…ramai org ingat dia bertudung betul dan lemah lembut sekali kat luar dia totally lain…x per zara biasaler tu awal2 org tekejut beruk lama2 nanti org akan terima u seadanya

    0

    0
  78. guli pecah says:

    Zara ni sgt cantik pkai tudung..manis raut wajahnya…sy yg non muslim ni pun tau. klu bertudung mmg cantik dia nih…Suka sgt dia dlm crita nih.harap2 dia pakai tudung sepenuhnya..Amen

    0

    0
  79. kitty cute says:

    setuju ngan nonoi..

    0

    0
  80. ........................ says:

    memg best la dia ni berlakon kol 7 tu…x kaku pn…tpi dia ni lagi cantik bertudung la…x sangka ye dia ni seksi orangnya..tpi mungkin tu pic lama kot..harap2 pas ni zara leh bertudung..tengok mcm diana amir tu…dlu dia bkn main seksi lagi…tpi skg dia leh berubah ke arah kebaikan…harap2 zara pn mcm tu juga ye…

    0

    0
  81. aku dan kamu says:

    betul, igt tiz sopan jgk kat lua..mak aihh kat lua amek ko.. ada skali tu rasa dia ada dlm iklan silky girl tak silap kot. xpe la zara, at least nanti jgn la duk pakai mcm gbr abg post lagi..dh tmbh dosa ko dgn abg nara skali tak gitu?? hehe.. manis aju je zara nih, hope still jaga la aurat nanti..

    0

    0
  82. nonamanes says:

    Pakai tudung lagi manis.

    0

    0
  83. jijan says:

    dia ada rupa, tapi seriously aku tak minat. walaupun aku tak minat, lakonan dia bagus jugak. pandai berlakon la. tak kayu sangat. rasanya cerita puteri malam yg ganti cerita tanah merah pn dia jugak kan? gud luck la dlm industri hiburan tanah air. tak pakai seksi pun takpe asalkan pandai berlakon. kalau pakai seksi2, nanti datuk2 minat nk buat xelok pulak.

    0

    0
  84. kepalakau says:

    AISH, KEPALA BESAR BADAN KECIK…

    0

    0
  85. apadaa says:

    apadaaa Nara…..saja ja..bertujuan sungguh! apadaaaa

    0

    0
  86. mila-milie says:

    ape motif nara publish gambar tang seluar oren tu…. kalau gmbar nmpk muka phm jgk…hish2

    0

    0
    • Hamba Allah says:

      Seluar oren tu terang2 bukan Zara Zya..Tiba2 pulak jadi putih melepak..dengan tangan yg agak besar. carefull ye nara, sblm ko kena saman..

      0

      0
  87. Anonymous says:

    Allah sentiasa tutup aib kita sebagai ummatNYA. Tapi knp kita sbg insan ciptaanNYA pula membuka aib orang? Benda yang lepas birlah lepas, jadikan ia sebagai pengalaman …. teruskan langkahmu Zara untuk menjadi insan yang terbaik dunia & akhirat. Saya sgt suka watak n penampilan kamu dalam cerita Mr. Arrogant. Awak sgt cantik bertudung dan menutup aurat.

    0

    0
  88. layann aje la.. says:

    Allah sentiasa tutup aib kita sebagai hambaNya, bukan ummat. Ummat Muhammad..

    0

    0
  89. layankan ajee says:

    jeles zara salu dpt nek X6 dgn lelaki hensem kt cte tu.. tringin nk jugak. aku biase nek X5 je.

    0

    0
  90. timah says:

    eleh..nara malas nk cari gambar sopan,die copy jela dari entry orang lain..pemalas nara nie..

    0

    0
  91. farisha says:

    sbb apa semua gmbr zara mcm x cukup kain? awat tadak gmbr yg elok sket ka nk ltk kt sni ? publisiti murahan

    0

    0
  92. PuanLisa says:

    pakai tudung lagi cantik..gambar yang lain tu..ehmmm…sendiri mo pikir laa

    0

    0
  93. lagubestbest says:

    Sedang bayang Nara umur 55 tahun, ada jambang, pakai jubah, baru balik masjid cepat2 ngadap laptop update gambar artis. Heheh :P

    0

    0
  94. takbaiktau says:

    Nara..ko buat cmni ko nk masyukkn..ko tau x ko bkk aib org..dr org tak tau ko bgtau…ckup la org tau bile org tu gugle..xperlu ko nk publish..dosa weh dosa…ko nih nara…bygkan nnt ank ko org buat cmtu…

    0

    0
  95. leave a comment say says:

    Suar oren tue bkan zara.. cbe tgk kat ujung siku tue.. ade rmbut blonde minah salleh la..

    0

    0
  96. cukuptidur says:

    Jealous sangat2 tengok zara selalu naik X6..Bila la aku dapat naik kete tu..

    0

    0
  97. saya says:

    ada iras2 misha omar juga la….

    0

    0
  98. Kak Peah says:

    Suka tengok watak yg dia bawa dlm Love You Mr. Arrogant. Dia mmg boleh berlakon. Just nice. :) Dan ya, dia lagi cantik bila tak mekap tebal sangat & bertudung.

    Abang Nara oi, lebihkanlah gambar dia bertudung walaupun di luar sebenarnya dia free hair & seksi. Cukup2lah dia sendiri yg dedahkan diri dia, jangan kita pula tolong aibkan sekali. I know you might not even care for what some of us wrote here sbb ni antara punca pendapatan awak tp kita ni juga yg sama2 nak menjawab kat sana nanti.

    Sama2 doakan Zara Zya dibukakan hati untuk menutup aurat lepas ni & abang Nara kita pun memperbanyakkan lagi cerita yg elok dibaca, insyaAllah… Biar balance saham dunia & akhirat kita ye…

    0

    0
  99. WELL says:

    Apa la si nara ni… x baik tau, org tu baru nk cari makan. Ape kejadahnye kau keluar kn gmbr org mcm ni. Hati ko mmg busuk la nara. Gosip ckit2 sudah, jgn la smpi ko sadis sgt nk popularkan.

    0

    0
  100. tina says:

    serius… xcantik langsung bile makeup tebal & berpakaian seksi….. die makeup simple & berpakaian sopan lebih nmpk manis

    0

    0
  101. perlu ke says:

    Muke macam budak kampung je.

    0

    0
  102. ABC says:

    Nara woi, orang baru nak naik kau dah expose gambar dia macam ni. Kimak jugak perangai kau. Esok kau ada anak perempuan bila orang bukak aib anak kau baru kau tahu. Macam kau perfect sangat.

    Peminat pun satu, dan dan keluar gambar macam ni dah tak suka dia. Ni gambar masa dia tak famous la kot. Feeling nak photoshoot. As long as ada quality dalam lakonan okay la tu. Minat sebab lakonan jelah. Ni emosi nak benci bagai. Typical sungguh.

    Dalam cerita ni, NARA paling sial. Tak baik. Semoga Allah balas semua atas kau. Amin.

    0

    0
  103. fara says:

    dulu aku pernah tulis komen kat nara,aku cakap tak elok dia buat mcm ni. tagline blog dia kemain lagi tulis marilah bergosip secara berhemah. tp ramai2 pakat duk dislike aku. skrg tgk lah sendiri. aku pun xpaham la motif nara nih.

    0

    0
  104. cikakaki says:

    nara sambey uoplod sambey cuci mata….suka sgt duk uplod..phtu bg caption suh berubah, sopan bagai kt gambo seksi…phuiiii.. uplod xhengat dunia…

    0

    0
  105. hnn says:

    sy suka zara dlm lakonan love u mr. arrogant ..
    tp hrp2 zara xseksi sgt lps ni

    0

    0
  106. ZULAINE GIRL'S BOY'S says:

    zara you cuteeee sangat larwh………….?

    0

    0
  107. Manusia Biasa says:

    Sbg manusia biasa, kita sendiri xkan terlepas dr melakukn kesilapan. Artis juga manusia, baik buruk mereka kita sendiri boleh nampak or baca kat mana2 media cetak dan elektronik sbb mereka ‘public figure’. Artis2 seperti Wardina, Diana Amir, Irma Hasmie, Azza, Fiza, Abby (maaf, nama2 hanya sbg contoh dan bukan nak mengaibkn) dan yg seangkatan dgnnya pun pernah mengalami zaman2 itu. Tp skg mereka berubah ke arah yg lebih baik, kan. X slh mengutuk tp biar berpada2. Rasanya sya pernah menonton sbhg dr drama2 lakonan Zara cuma x pnh dberi watak utama spt lakonan nya di dlm LYMA n Puteri Malam. Dia pelakon yg berbakat n blh pergi jauh. Gambar2 itu d ambil pd permulaan kariernya dan skg sya rasa dia dh blh berfikir mana yg baik dan buruk demi masa dpn nya d dlm industri ini. Apa yg blh kita buat, kita doakn yg terbaik utk mereka dan moga mereka hindarkn diri dr mlakukn perkara2 yg x spatutnya. Sya mohon maaf andai kata2 sya ini ada menyinggung mana2 pihak, sya x bmksd demikian. Ikhlas, manusia biasa (^_^)

    0

    0
  108. nani says:

    seksi….ayu bila bertudung dan nampk lebih manis

    0

    0
  109. Insan says:

    Padam lar gmbr seksi Zara tuhh,, kesian dia..

    0

    0
  110. wadi says:

    sepatutnya kita semua berdoa mudah-mudahan watak zara amira dalam drama love u mr arrogant membuka pintu hidayah buat tuan punya diri untuk berubah..kita sebagai peminat patut berdua supaya dia berubah..bukan nak aibkan dia lagi..nanti kita pulak yang dapat dosa

    0

    0
  111. KakLady says:

    Semakin byk komen kat sink, semakin berantai ler dosa ko BN! may taknyer, Dr org tak penah nak cari Dan jumpa pic seksi Zara, ari Ni ko hidangkan utk tatapan semua. Ko yg memanjangkannye tau! Mmg LA dulu Dirk empunya bdn yg sukarela bgambo camgitu,, tapi org talk tau pun sblm Ni. Semakin by komen, semakin tinggi ‘kredit’ yg ko dpt.

    0

    0
  112. farah hana says:

    Sy start minat Zara mmg dr Mr. Arrogant. Sebab lakonan dia yg menjadi dan juga she looks super sweet wearing tudung. Suka sangat tgk dia bertudung mcm cantik dan sopan dan comel sangat!! tp dah down bila tahu dia in real life sgt seksi… please stay sweet mcm Zara dlm citer Mr. Arrogant… :)

    0

    0
  113. […] (17 GAMBAR)Zara Zya Curi Perhatian Melalui Love You Mr. Arrogant (158) […]

    0

    0
  114. adani says:

    As salam…sya minat dgn Zara…walapun dia dah lama berlakon namun dlam LYMA sya amat meminatinya…lakonan yang mantap & yg penting gaya bodoh yg ditunjukkan oleh Zara serta ketawa besarnya yg tdk dicontrol…real…i Like it…
    Pasal penampilan…sya doakan agar zara tdk baju tanpa lengan lagi…penampildan dlm LYMA tnpa tudung pun memang cantik sudah….so try buat gitu diluar lokasi ya..
    Moga Zara tmbah rezki dlm dunia glamour nie…

    0

    0
  115. Anonymous says:

    Salam untuk pembaca.
    Saya pon minat Zara Zya ni. Awak cantik mekap nipis + lipstik oren / merah. Sweet sangat. Saya pon agak tekezut tengok image y di atas tu. Saya setuju Zara Zya kalau diberi hidayah kekal jadi mcm Zara Amirah (LYMA). Zara Zya lebih dikenali dengan imej bertudung. Saya doakan Zara Zya akan berubah berhijab sebab anda akan lebih diterima ramai & jangan risau, rezeki anda lagi bertambah lagi nanti sbb sekarang drama & filem berunsur tutup aurat lebih diminati. Tapi, berhijab juga perlu bersekali dengan isi di dalam. mcm Zara Amirah ckp dalam LYMA ‘vitamin rohani’. Semoga Zara Zya success & kurangkan keseksian itu k. Tahniah kerana bakat anda y semulajadi itu.

    0

    0
  116. lao caudal says:

    betol nama zara naik dalam cerita love u mr arrogant ni..sebelum ni mcm pernah tengok tp kat dlm movie mana ya..baru tahu dia pernah belakon citer selipan jepun tu..kawan pompuan yg datang dari kg tu..oo patut la..tp citer2 sblm ni tak naik kan nama dia..tp citer love u mr arrogant ni terus orang google sapa tu zara zya..love kamu punya lakonan dalam siri tu.good luck hope boleh buat lakonan sehebat citer lyma tu..lakonan berkesan ingat ada scene yg kamu ngan suami tengok citer lepas tu kamu takut lompat atas riba suami tu mmg Nampak real mcm suami isteri..love u

    0

    0
  117. Lulubella says:

    aQ suke giLer kat Zara Zya dlm LYMA .seLama ni x KenaL lGsuNg laR puLak.Aq igtkan watak Zara y reaL saMa caM dLm ciTe u. ALih2 disEbabKan MinaT jaDik Tak Sbb TenGok Pic diA kt GooGLe. TkeJut giLa.MoDel uPeNye..RuGi la Zara, kaLo dy x Camtu msTi BeRtaMbaH Fans dia Kan ?
    #Abg Nara stop lha aibkan si zara ni ekk. mana taw dia daa berubah.aminnn. Daebak!

    0

    0
  118. bling bling says:

    Admin Page ni, tak rasa berdosa ke aibkan org then dpt dosa..mkin bertambah2 dosanya bila org lain turut sama mengutuk

    0

    0
  119. sweetnana says:

    dia ni sweet and talented la, kakak zara! i cant wait to see you at RASTA, for final episode of Puteri Malam!

    0

    0
  120. QISTINA says:

    ZARA ZYA NI HARAP JE MUSLIMAH BILA BELAKON. TAPI BILA TAK BELALKON SEXY LA PULAK.

    0

    0
  121. QISTINA says:

    SAYA INGAT KA SHERRY TUSEXY RUPA RUPANYADIA LAGI SEXY

    0

    0
  122. najihah says:

    kita just doakan hati kak zara terbuka utk pakai tudung yer…….AMIN…………

    0

    0
  123. iesya says:

    sexynye zaara .. kne paksa pkai tudung ke dlm LYMA . .

    0

    0
  124. ku belai khan says:

    MUKE KAMPONG!!!!!!!!!!

    0

    0
  125. mu sedap sangat ngata orang mu ingat mu tu perfect sangat ke?Lain kali mu tengok dirimu tu dulu semua orang dalam dunia ni tak perfect

    0

    0
  126. […] (17 GAMBAR)Zara Zya Curi Perhatian Melalui Love You Mr. Arrogant (180) […]

    0

    0
  127. […] (17 GAMBAR)Zara Zya Curi Perhatian Melalui Love You Mr. Arrogant (181) […]

    0

    0