Written by AbangNara | December 9th, 2015

Gulp. Hujung tahun sememangnya masa yang terbaik untuk membeli-belah secara online. Bulan Disember ini pelbagai tawaran, diskaun dan promosi diberikan sampai boleh rambang mata dibuatnya. Yang terbaik sudah tentu ZALORA 12.12 Online Fever yang kembali buat kali kedua. Diskaun sampai 80% tue. Memang confirm Abang Nara akan shopping kaw-kaw punya!!!

zalora 12.12 online fever

Dimulakan pada tahun 2014, ZALORA 12.12 Online Fever untuk tahun 2015 telah pun bermula hari ini (9 Disember) sehingga 12 Disember (Sabtu) kelak. Ada lebih 100 rakan kongsi dan jenama di seluruh Asia Tenggara, Hong Kong, dan buat kali pertama – Taiwan yang bakal memeriahkan lagi acara membeli-belah atas talian terbesar ini. Jenama-jenama antarabangsa seperti Aldo , Dorothy Perkins, Mango, Desigual , Nine West , Steve Madden, Topshop, Topman dan Velocitech diberikan potongan harga sehingga 90% bersempena promosi awesome ini.

zalora 12.12 online fever

Wife Abang Nara sejak semalam lagi dah terpaku di depan komputer untuk membeli baju-baju kegemarannya di ZALORA. Sesekali Abang Nara terdengar jeritan daripada wife yang berbunyi “mak aih murah gila baju nie“. Memang kaum Hawa akan akan bergembira dengan potongan harga tak masuk akal bersempena ZALORA 12.12 Online Fever ini. Contoh terbaik ialah baju rekaan Jovian Mandagie yang diberi diskaun 50%. Kalau tak beli memang rugi sangat-sangat.

zalora 12.12 online fever

Kaum Adam jangan bersedih pulak. Baju-baju, kasut-kasut, jam tangan dan aksesori untuk lelaki pun ada diskaun juga bersempena ZALORA 12.12 Online Fever ini. Abang Nara dah ushar dah baju-baju dari TOPMAN. Mak aih cantik-cantik semuanya. Lagi cantik bila ada diskaun 50%. Abang Nara dah “add to cart” dah beberapa helai kemeja dan t-shirt. Tahun depan makin hensemlah diri ini. Hehehe.
zalora 12.12 online fever

Kalau Abang Nara nak senaraikan satu-satu jenama yang diberi diskaun memang sampai ke minggu depan tak habis. Korang pergilah buka sendiri laman web ZALORA dan tengok sendiri. Nasihat Abang Nara, kalau berkenan tue, terus tekan beli. Takut-takut stok habis. Perlu diingatkan bahawa promosi ZALORA 12.12 Online Fever akan tamat pada 12 Disember jam 12 tengah malam. Silalah bersegera!!! Jangan lepaskan peluang ini.

zalora 12.12 online fever

Khas untuk pembaca BeautifulNara, ZALORA bermurah hati untuk memberikan ekstra diskaun sebanyak 15%. Anda cuma perlu masukkan voucher kod “BNARA12” ketika membuat pembelian. Diskaun ini adalah diskaun tambahan. Maksudnya kalau baju Jovian Mandagie dah diberi diskaun 50% sempena ZALORA 12.12 Online Fever, bila korang gunakan voucher “BNARA12“, maka jumlah diskaun yang akan diperolehi ialah 65%. Awesome kan?

zalora 12.12 online fever

Tunggu apa lagi? Shopping hari ini juga di ZALORA, destinasi fesyen atas talian di Asia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to ZALORA 12.12 Online Fever Kembali Lagi, Diskaun Sehingga 80%

  1. One Direction says:

    handsome nyer model lelaki omputih tu,,,, kalau tepek model lelaki muka melayu confirm nampak hodoh, low class .

    0

    0
  2. Chek says:

    Bang Nara, bg ler lebih skit diskaun tu. 20% ka sedap skit chek nk shopping.

    0

    0
  3. Penny says:

    Apalah,pasal zalora pun Nak masuk beautifulnara..gila!!!!!!!

    0

    0
  4. IVY says:

    Bodoh

    0

    0
  5. Jamban says:

    Kau nk tengok Biji kelentit Kau….nk check apa?Bodoh..bahalol……

    0

    0