Written by AbangNara | November 15th, 2013

Wow. RM200,000. Memang satu angka yang banyak. Pasti majlis perkahwinan Zain Saidin dan Rozita Che Wan akan super-super-super grand punya. Fuh ~~~ Confirm jadi wedding of the year. Kahwin pun bukannya buat selalu, jadi kalau ada duit lebih, apa salahnya berbelanja sakan untuk majlis sendiri. Tak gitu?

rozita and zain

Namun Abang Nara agak pelik apabila Zain memaklumkan bahawa tarikh dan lokasi belum lagi dapat dipastikan. Bukan apa, time Abang Nara kahwin dulu, wife Abang Nara buat majlis kat dewan. Nak buat tempahan dewan kena setahun sebelum. Mungkin selebriti-selebriti ada kelebihan atau cara mereka sendiri. Kata Zain kepada Sinar Harian:-

Saya dan Rozita sudah belanja lebih RM200,000 untuk majlis kami ini. Setakat ini, saya dan dia mengeluarkan RM100,000 setiap seorang. Kami masih tidak dapat tarikh dan lokasi yang sesuai lagi, sebab sekarang, musim cuti sekolah.

Jadi kebanyakan keluarga dan kawan-kawan kami bercuti ke luar negara, jadi ia akan menyukarkan mereka untuk hadir ke majlis perkahwinan kami. Kalau boleh saya ingin mencari lokasi yang luas dan besar supaya tempat itu mampu menampung lebih ramai orang yang datang ke majlis kami

zainPada pandangan Abang Nara, mungkin Zain dan Che Ta sudah ada tarikh dan tempat tetapi masih mahu merahsiakannya. Tak apa, kita tunggu sidang media pengumuman mereka. Pasti tempatnya “grand” sangat-sangat. Diharap Zain jangan lupa jemput Abang Nara. Bolehlah Abang Nara merasai kemeriahan majlis perkahwinan yang dinanti ramai ini.

rozitaP.S: Terbaru!!!De’ countour adalah penyelesaian kepada masalah berat badan, kulit bermasalah, keguguran rambut. Marine kolagen adalah jawapannya. Mampu bertindak sebagai suppliment kesihatan yang terbaik pada masa yang sama. Ramai yang telah berjaya. Jom cuba hari ini, dapatkan segera di www.azaleadenaturale.com

103 responses to Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan

  1. aina says:

    pape jek la….asalkan korang bahagie..sudah….

    0

    0
    • kudin says:

      gila kaya mamat ohmyEnglish ni.. tp sayang.. melabur ke arah pembaziran.. kan baik akad nikah je.. ko tu dah la kawen brg terpakai..

      0

      0
      • 6 bulan akan datang............... says:

        Zain Saidin & Rozita Che Wan jatuh muflis gara-gara RM200,000 untuk majlis perkahwinan

        0

        0
        • Neeolga says:

          La, tak kawin2 lagi……bosannnn…

          0

          0
        • Baby AA says:

          200 ribu untuk kawin dgn nenek. Baik aku melabur dlm ASB dan ternak ikan keli. Dapat jugak hasil…kan?

          0

          0
        • CELUPARS says:

          bersederhana tu kan lebih baik.. perlu ke nak jaja yg korg dh perabis rm200 ribu kt public? kena culik baru tahu.. tp ada ke yg nak culik che ta? kang tak pasal2 semput pulak minah tua ni.. hahahaha..

          0

          0
        • Nona says:

          200 ribu…baek aku pergi honeymoon keliling dunia atau mekah. Tetamu balik rumah habis selesai majlis, kutuk2 jugak.

          Kalau anak dara tu lain la. Ni dah kubur kata mari rumah kata kau tua makin menjadi-jadi. Tak malu ke ha?

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          propa rahhhhh…perlu kaa mentioned berapa dah habis…pastu bila kuar majlis grand2, kata “majlis ini kami buat pakai duti sendiri..bukan sponsor” kononnya banyak duit..puii padahal sponsor semua tu…hani wachaaaaaa!!!

          0

          0
        • Kat Atas says:

          elehei, ada jugak peminat cik ta nak backing nenek yg tak sedar diri neh. yucks. hampeh..

          0

          0
        • keledek says:

          haih,,,, aritu post cerita merisik, then post nara tentang che ta kat paris pun bukan satu, tapi dua tiga. cerita kawen nya mana?? pung pang je korang ni kawennye idok. ye la even wartawan tanya pun, tak salah sekali sekala jawab je no komen. certain artis ok je cover kisah cinta. tup2 dah kawen. korang ni, pong sana, pong sini, pang sana, pang sini, nikah belum lgi. low profile la sikit der…

          0

          0
        • Naddy says:

          who is she ?? she’s so beautiful and for real she got a nice body

          0

          0
        • Big bob says:

          So??!!! X kesah pon….

          0

          0
        • bosan du says:

          Xperlu nk bgtau hbs berapa…tgk cam fizo diam ja tup2 bg hntaran mas sekilo, dpt plk mtr ducati…ke nk fight dgn fizo n mwr nk lg grand lg kt huhu

          0

          0
      • Betik Ranum Tua says:

        alahai, kalau niat nak kawin, besok pun korang boleh kawin.
        x payah nak beri alasan ruang tak cukup, coti sekolah dan nenek nak beranak pelbagai. kawin harus disegerakan. tak ghito???

        0

        0
        • Harian Metroll says:

          tul tul tul, kawin je kat dataran merdeka ataupun airport, mesti cukup ruang.
          aku nak masak bubur lambuk. penat melayu dua ekor ni. k bye.

          0

          0
        • One Direction says:

          biar lah che ta nak sexy. yg ngko sibuk sgt apehal. dasar babun giler orang2 kat sini. layan blog gosip mengumpat tak pe pulak.

          0

          0
      • Godek says:

        200k utk kahwn dgn cik ta??baik pegi mekah ngan duit byk2 cm tu..ntah2 propa jer kot..xkan xde org sponsor kot…retis ni jrg btol nk kwen guna duit sndri..ape2 pon,semoga perkahwinan uolls kekal sampai akhir hayat!!bukan takat 2-3 tahun je hokeh..?????

        0

        0
      • SCHA AL YOYO says:

        SAPE TD YG TANYE SIBUK NAK TAHU TARIKH KAHWIN DORANG??DORANG DAH LAME DAH PUN KAHWIN CUME NIKAH JE BLOM NOKS..TGK TAW DAH DORANG KAHWIN LAME DAH..INGAT CHE TA TU TAK GERSANG KE LAME DAH MENJANDA???TGK PAYU DARA TAW DAH KENA RAMAS DI ZAIN SELALU…

        0

        0
    • ENAK BANGAT says:

      ZAIN SARDIN NI BERLAKON APE SGT..WATAK HERO PON JARANG,,SELALU WATAK TAMBAHAN JE DLM DRAMA, FILEM JAUH SEKALI DPT BERLAKON..PELIK JUGAK MANE DIE DPT DUIT BYK TU UNTUK BELANJA KAHWIN..MUNGKIN DUIT SI TUA TU LA KOT SEBAB SI TUA TU LA YANG BERIYA2 SGT NAK KAWIN GRAND2 NI..SI TUA NI PUN TAHU DAH ZAIN BKN LA BYK DUIT SGT, BKN ANAK VVIP PUN N BERLAKON PON SUAM2 KUKU CUME DIE TERGILAKAN ZAIN TU SEBAB ZAIN TU MIX N MUDE..DIE KAN PERNAH BG STATEMENT NAK BERANAK SORANG LAGI ANAK DGN ZAIN SEBAB DIE CKP SAPE TAK NAK ANAK DARAH MIX KAN..TAPI TAK TAU LA BOLEH TAK LAGI NAK PREGNANT UMUR 40++ DAH PON..RISIKO CKIT LA..

      0

      0
      • doremi terlajak laris says:

        BILE PLAK AGAKNYE SI NORA DANISH N NEDIM TU NAK KAHWIN..AKU
        NAK TENGOK BRAPE PLAK PEMBAZIRAN DORANG NI NAK BUAT MAJLIS KAHWIN NANTI..NTAH2 BERJUTA2 PON TAK TAHU MAKLUM LA SI NEDIM TU MAKAN HASIL DUIT RAKYAT..SEDAR LA RAKYAT MALAYSIA…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

        0

        0
        • Timbaktuu says:

          Ntah apa istimewa c Zain ni pd Che Ta.Agaknya dia kepingin nak laki mat salleh dpt yg celup pun jadilah!

          0

          0
      • mak mentua says:

        hahahahaaaaaaa…….lawak bai nama Zain Sardin

        0

        0
    • zorro says:

      rumah kata pergi kubur kata mari
      come on cik ta teruskan ‘mendada’ bila brgambar n posing asik blah tepi je….i likeeeee…..puihhhhh

      0

      0
    • leo says:

      wanita high maintenance…

      perlu ke nak bagitahu kat media berapa dah perabih…

      0

      0
    • Mashi says:

      semua mulut jahat.. tau mengutu orang je.. dorang tu nak kawin.. da cukup baik dah.,.. bagi aku 200k tu tak cukup byk dengan wedding artis lain sampai berjuta tu..
      and 1 lagi.. maybe yes, or maybe not dorang di sponsored.. tapi dorang tak guna pun duit korang… just keep your mouth shut dah laa..

      kalau semua artis korang nak kondem…pun tak boleh gak,, typical commentator

      0

      0
  2. Anonymous says:

    sakan..
    xpela, kawen sekali seumoq idop kan che taaa.eh

    0

    0
    • Kawin La Cepat2 says:

      macam nak minta disponsor bunyi ye ……. rimas dgn gossip diaorang.
      kawinnya tidak !!!

      0

      0
      • One Direction says:

        hoi bodoh. dorang buat pre wedding tu dorang nak kawin lah tu,. perlu ke bagi tahu ngko bila tarikh nya. kalau dah rimas tak payah tengok.

        0

        0
        • Kawin La Cepat2 says:

          OD,
          hoi bahlul, yg ko nak sibok pe hal. ada aku mintak duit wi-fi opah ko ke? ko terasa pe hal. ko mesti cam cik ta jugak. tak sedor diri.

          0

          0
        • liya says:

          onde direction ni meroyan apa ni???!!!..yg ko plak over tu knp??..ntah2 ko ni RCW @ anak beranak dia kot…

          0

          0
        • scha al yoyo says:

          @liya

          Kalau dilihat dari tarikh n masa komen anda iaitu November 15, 2013 at 7:09 pm adalah waktu maghrib..Maghrib di kl n kwsan yg sama wakyu dgnnye adalah puku 6.58 pm..7.09 pm adalah dlm lingkungan waktu mghrb lg..sempat lg nk bergosip n komen masa tu..nmpk nau dtg bln sbb tu tak solat..btl tak?

          0

          0
    • cepot says:

      che ta nk masuk 2 kali kawin dahh sakat hidup nii

      0

      0
  3. Zaineta says:

    adeakukesah??!!

    0

    0
  4. gigi says:

    pembaziran! mcm la ko kawen dgn anak dara..

    0

    0
  5. aku says:

    alahai che ta oi…next please!

    0

    0
    • One Direction says:

      cakap jelah ngko nak first tapi takut kena baham kau cakap next. LOSERRRRR ngko nih. penakut

      0

      0
  6. saya.. says:

    xyah gtau sume tu xpe kot…

    0

    0
  7. apakausibuk says:

    hahahaha kalah anak dara siuttt…..mlm pertama lari da kot bila tgk wajah sebenar cik ta ni…hehehe =P x perlu la bgtau ko da abis brp ratus ribu pn…ko yakin ke cinta ko ni smpai ke jannah?aduiiyaaiiii….

    0

    0
  8. INA says:

    cerita da BASI..haha..lantak kome la nk abes berape pon

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Si zain ni menggelabah bila che ta kena gossip ngan pelakon singapore tu dulu… cepat2 melamar. Ko nak che ta sebab nak jadi winner ke cinta. Che ta jgn over ler. Meluat .. jgn malam pertama zain cabut lari bila tanggal korset tgk semua brg gayut dan kedut

    0

    0
    • Anonymous says:

      Shah Iskandar tu kan playboy, tak dapat mengorat che ta..berjanji manis dgn orang lain pulak, ahaks !!

      0

      0
    • megan says:

      anon…ayat ko x ble blah..wwkwkwk

      0

      0
      • SCHA AL YOYO says:

        @megan

        Aku tgk komen kau tarikh November 15, 2013 at 7:12 pm..Waktu mghrib tu..Nampak nau tak smbhyg mgrib..hormat la sikit mgrib klu nak bergosip pun..

        0

        0
        • megan says:

          @scha..maaf lah ye kalau menyinggung perasaan awak..lain kali alert lagi yer

          0

          0
        • MULUTJAHATGILER says:

          @scha

          KO NIH TAK ADA KEJE KER NAK STALK KOMENTAR2 KAT BAWAH?
          MATA KO NIH NAMPAK JE ORANG KOMEN PUKUL BAPER..
          AT LEAST MUNGKIN DIA SEMAYANG DULU PASTUH DIA BOSAN2 PASTUH DIA MAIN KOMEN2 KAT SINI..
          Zzzzzz….

          p/s: aku supporter megan.. haha~

          0

          0
  10. cikaki says:

    xheran akan datang zain akn lebih tua dr usia sbb terlalu memikirkan jalan nk cari duit lebih tuk puaskan hati cik ta..lau x, ranap lg la rumah tngga..wlpn lelaki tu juga artis, tp itulah risiko yg perlu ditanggung oleh lelaki yg berkahwin ngn artis…sume kn $$$$..lau xde $$, ko leh berambus, datuk akan dtg pd aku..kuikui

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      itu sememang Nye harus kena cari duit untok bini…tk kira bini tu artis atau bukan artis laki nk kena kasi duit untok bini bulan2 ..jangan nk pandai dudok goyang kakiiii aje kt rumah jadi jantan pemalas !! kalau dh kawin nk kena tanggong jawab ngan bini….kalau tk sanggop takot membeban kn jangan kawin paham !!! jangan nk pandai sondolllllll aje nafkah bulanan mesti mau kasi..

      0

      0
  11. mangkuk says:

    crita propa pondan reza kahwin xder nara

    0

    0
  12. mak jemah says:

    pembaziran yg terlampau.. majlis diorg kat setia city convention centre je. kt setia alam. area klang –> shah alam tu..

    0

    0
  13. minami says:

    che ta…nape larr perabih duit smpi cam tu….. hurmmmmm….

    0

    0
    • scha al yoyo says:

      @minami

      Tarikh n masa kau komen adalah pd November 15, 2013 at 4:22 pm..Masuk waktu solat asar di KL n kwsan yg sama wktu dgnnye adalah 4:22 pm..Tepat dgn masa kau komen..Kalu ya pun, hormat la azan tgh berkumandang masa tu..Kau duk cbuk taip komen plak tgh azan..Tahu la period sbb tu tak solat asar..

      0

      0
  14. bilakakjemahmenulis says:

    kalau mampu, silakan. dengan harapan kekal hingga ke jannah. jangan jadi mcm Kim K sudah.

    tapi tu la. bila fikir balik. kan elok duit tu simpan untuk hari tua. kot sakit pening. tapi mmg pun si RCW dah tua pun. anggap je la dia guna duit EPF dia. kuikuikui

    0

    0
    • scha al yoyo says:

      @bilakakjemahmenulis

      Kau lg sorg same spesis dgn @minami masa n tarikh komen kau,November 15, 2013 at 4:27 pm..Asar kat KL 4:22 pm..Kau masih ada masa taip gosip masa ni..sepatutnya masa 4:27 tu kau dah ada kat tikar smbhyang dah menunaikan Solat Fardu Asar..Sampai bila lah aku perlu menegur kelalaian manusia sorg demi sorg..aku pun penat jgk..mintk sume alert sendri la bnda2 cenggini..hrp maklum..

      0

      0
  15. Red john says:

    Laaa. Xde la hot sgt pn story nih. Zain tu apa la sgt kan.. Semak je la dorg nih.. Kawen ngn zain xde la gempak mane.. Lain klu abg Kj.. Ops! Sori Kj x slera dgn nenek nih.. Huh. Semak!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Apa-apalah Cik Ta dan Zain oi. Dah basi kot. Bosan

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Kapel basi ni …..

    0

    0
  18. macam baguih.. says:

    baguih ar..
    jangan x sampai 2 bulan kawin dah bercerai berai..
    mmg aq doa..
    over expose sangat!!

    0

    0
  19. nani says:

    ok,,,,aku cadangkan ko buat jer kat STADIUM BUKIT JALIL nuuuuu….20 ribu sekali peminat korang bleh masuk….nak masuk mesti bayar tiket….duit tu ko bleh cover balik RM200 ribu yang korang perabih tuuu….kira yang datang tak payah bawak hadiah tapi bayoo harga tiket jer….pastu ko buatlah apa acara yang ko nak…joget lambak boleh….silat pulut boleh…silambam pon boleh….perarakan naik keta kebal pon boleh…pastu jangan lupa ko panggil lah semua rangkaian tv malaysia …luar negara datang…tak lupa rangkaian aljazeera pon ok….biar majlis nikah ko live seluruh seantero dunia…baut sarlas pon ok gak….terbaekkkk…jangan lupa ajak akooo….kui kui kui…ini semua poyoooooooo…

    0

    0
  20. EDDY says:

    Berita tidak selalu sama dengan kenyataan.
    Tidak penting utk tahu harganya, tetapi penting mengetahui nilainya

    0

    0
  21. lenny says:

    Marry a man/woman you love to talk to. As you get older, their conversational skills will be as important as any other.

    0

    0
  22. ROZITA CHE TWO says:

    Mase muda ni retis tak beringat..membazir n buang duit tak tentu arah..sok dah tua kertu n sakit, baru tahu nak mintak simpati kat melodi nak sumbangan derma..mase tu jgn hrp aku nak simpati malah aku berguling2 ketawa ade..pdn dgn muke korang tu..ape2 r zain sardin oi n nenek ita oi..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    nk weding of the year la tu,
    nnti lame2 zain antar umah org tua.
    che ta ni blh dpt zuriat ker??

    0

    0
    • MINA says:

      Ko tau ke ketentuan Allah…
      Jgn sibuk lah tanye bole dpt zuriat ke tak..
      Ingt2 diri sdiri…ko tau ke keturunan ko akn dtg ,cmane…
      Che ta da ade dua zuriat kan dgn hsbnd lame., so jgn ptikai zuriat dia dgn zain…semua Allah yg tentukan.

      0

      0
      • SCHA AL YOYO says:

        MASALAHNYE DIE DAH TUA 40++..BOLEH MMG BOLEH BERANAK TP KESUBURAN TU TAK LA MCM POMPUAN2 MUDA UMUR 2O++..SAPE TD YG TANYE SIBUK NAK TAHU TARIKH KAHWIN DORANG??DORANG DAH LAME DAH PUN KAHWIN CUME NIKAH JE BLOM NOKS..TGK TAW DAH DORANG KAHWIN LAME DAH..INGAT CHE TA TU TAK GERSANG KE LAME DAH MENJANDA???TGK PAYU DARA TAW DAH KENA RAMAS DI ZAIN SELALU…

        0

        0
        • unknown says:

          @scha bukan main lg ko komen org dok komen time maghrib asar bagai… macam bagus… tp cara ko komen.. macam bukan org yg x tinggal solat pun… pemikiran kotor! kalau x betul dah jd fitnah!

          0

          0
        • wizard says:

          @scha
          better behave urself…~

          0

          0
  24. Anonymous says:

    Berbaloi ke berhabisan sampai beratus ribu . Kalau jodoh berpanjangan tak pe la jugak. Kalau hanya beberapa bulan je …..cam ne? Tak takut ke Zain cari pucuk muda yang lain suatu hari nanti. Tak kan nak berulamkan yang dah kecut je. Zain tu muda lagi… Bila umur Che Ta dah 60 …umur Zain berapa ek?

    0

    0
  25. Anonymous says:

    ishhhhhh riaknya cakap abis beratus ribu….y rugi ttp zain gak sb dapat y second hand…lain le kalau dpt y ank dara..berbaloi gak…anak jutawan y kawin pn x kepochi mcm manusia dua eko ni….

    0

    0
  26. Anonymous says:

    lps kawin nie hope aku mintak sgt che ta ubah la ckit dresssing 2 ye kalu xnk bertudung pn biar la senonoh ckit dress 2 awak 2 bkn muda lg da xde sape nk ngorat pn…..tp kalu bertudung lg cantik….

    0

    0
    • AWAL RAFAEL says:

      Agreed..che ta klu pakai tudung mmg cantik tapi syg ketinggian nilai sehelai tudung tu dipermainkan..bertudung semata-mata sebagai model tudung Padusi iaitu syarikat tudung die n ayu rodah tu then lps tu bukak tudung dressing maut setaraf pelacur siam n bintang porno indonesia..pls hormati nilai n martabat tudung,,jgn dipermainkan sewenang2 nya…

      0

      0
  27. ikan says:

    eloklah kawin.. mendirikan masjid.. semoga bahagia dunia akhirat.
    kite doakan jela.. diorang mungkin berubah nnt. yang mengumpat ni nanti jenuh pulak nak cari 2 orang ni nak mntak mahap.

    0

    0
  28. Zain Sardin says:

    skang dah botak kepala aku, kering poket mana laa nak cekau duit pasni nak byr hutang, ada tak sesaper sudi nak sponsor lagi nih, tawaran masih dibuka….

    0

    0
  29. perlu ke says:

    Over la makcik ni!

    0

    0
  30. budu says:

    ala..baru rm200k?tu baru standard harga wat rambut R****h M****R..muahahaha!!jangan marah haaaa

    0

    0
  31. nona says:

    ramainya yg mncerca che ta. bajet bagus2 sgt la korg. kang org yg ko kutuk tu x maafkn cmne.. huh

    0

    0
  32. GAGIGU says:

    MAJLIS KEMAIN GAH MACAM NAK KAWIN DENGAN ANAK DARA.. BAZIR JE RM200K TU.. BAIK DUIT TU BUAT PEGI HONEYMOON LUAR NEGARA..HAHAHAHA

    0

    0
  33. akakkk lagi says:

    apsal ye.. bila aku bukak tv, tgk muka pompuan ni sure aku alih channel lain.. bila aku baca paper/ magazine.. aku x jd baca bila dh npk muka dia.. bkn cemburu.. tp mcm ada yg x kena je bila aku tgk muka dia.. pelik bila ada org kata dia lawa.. aku nengok besa2 je.. dh la da tua.. x sedar diri plk tu.. ehhh!! malas la nk ckp byk.. buat tambah dosa je nnt.. apa2 pon lantak ko la, nk kawin ke.. nk geli2 je ke.. janji lepas ni ko jgn nk over2 expose kat mana2..

    0

    0
  34. yahoo user says:

    what a poor people…..instead of wishing them well mostly talk rubbish …

    0

    0
  35. safiyyah says:

    Nak cari tmpat bsar? Buat kat padang ler..

    Aku teringat kata2 sorg teman..dia ckp ada org sanggup kawin dgn janda sbb majlisnya yg ringkas dr majlis kawin anak dara.. memang kebanyakan macam tu lah kan..

    Tapi tak bagi che ta.. betul ler dia mampu.. zain pun mampu.. tapi still mcm over jugak

    Lpas tu aku pelik le che ta x hbs2 dgn pre qeddingnya.. dah le hari tu merisik pun ada..pdhal dah diketahui siapa llaki pilihan che ta.. kot ye pun.. x kan lah smpi buat di carcosa?

    Sorry la bg yg x puas hati dgn my opinion.. sbb takut jer perkahwinan x drahmati dan last2 spend 200k kahwin, x lama lepas tu cerai berai.. mcm.tak berbaloi..

    Apapun aku doakan ianya x terjadi..semoga che ta bahagia dgn zain.sehingga ke jannah..mudah2an zain dpt bimbing anda..

    0

    0
  36. shae says:

    biola..duit depa,asal x minta sedekah dgn org udah

    Aku doakan che ta dan zain bahagia..untungnya dapat bakal berduit,senang hidup..terjamin..suka tgk..mcm2 hantaran,photoshoot oversea..auww…syoknya….moga zain dpt bimbing isteri..amin

    0

    0
  37. Apa2 ja la kta tengok apa kesudahanya. heppy ending ka atau merana jiwa dalam sengsara.

    0

    0
  38. themightydingdong says:

    ajet2 wedding of the year lettew .. whatever la dong ~ bagi aku 200k macam2 aku boleh buat gamaknye..

    0

    0
  39. poket says:

    Dia semart dpat lelaki mudo dan kacak. Tapi kalo dia gunakan duit sendiri buat bende ni semua….haiya…not so semart lah kat tah. Habis gamba2 tu semua di koyak bakar.Dah tengok dah filem ni- hot2 chicken shit jer.. Mamat ni ada darah lelaki Melayu kan – sat lagi mata dia mesti mula melerong syok kat betina lain. Dah dlm DNA. Jenis backdoor/back stabber. Kesetiaan tak ada dalam kamus dia. Kalo masa time perang – bunuh dia dulu…KKKKKKKKKKKKKKK

    0

    0
  40. izz says:

    Kalau boleh saya ingin mencari lokasi yang luas dan besar supaya tempat itu mampu menampung lebih ramai orang yang datang ke majlis kami

    buat kt PICC je la ZS oiii..
    pape je lah kau dua orang nih~

    0

    0
  41. izz says:

    Kalau boleh saya ingin mencari lokasi yang luas dan besar supaya tempat itu mampu menampung lebih ramai orang yang datang ke majlis kami

    buat kt PICC je la ZS oiii ~
    pape je lah kau dua orang nih .

    0

    0
  42. izz says:

    :Kalau boleh saya ingin mencari lokasi yang luas dan besar supaya tempat itu mampu menampung lebih ramai orang yang datang ke majlis kami”

    buat kt PICC je la ZS oiii ~
    pape je lah kau dua orang nih .

    0

    0
  43. peace says:

    assalamualaikum.. sesungguhnya kita bersyukur bukan mengukur bersangka buruk – dosa. perkara baik akan berlaku mereka akan berkhawin. bagi ucapan yg baik bukan ungkapan semata-mata membuka keaiban…. jangan benarkan hati kita fikiran kita jiwa kita bersifat negatif. jangan jadi ahli neraka. hidup di dunia bayangan akhirat. jaga – berbuat baik, bercakap baik kita rasa pun baik. ..kan elok. doakan ya….. doa pd ya esa semoga di cucurih rahmat n sehat selalu…amin

    0

    0
  44. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan (92) […]

    0

    0
  45. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan (94) […]

    0

    0
  46. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan (95) […]

    0

    0
  47. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan (96) […]

    0

    0
  48. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan (97) […]

    0

    0
  49. sapa sapa je says:

    kesian mangsa banjir tu…perlukan duit . ni hang habiskan utk perkahwinan . buat simple2 sudahlah.. haiyooo

    0

    0
  50. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan (99) […]

    0

    0
  51. m.mia says:

    sangat cantik che ta ni la..macam Barbie :)

    0

    0
  52. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan (101) […]

    0

    0
  53. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan (102) […]

    0

    0