Written by AbangNara | November 1st, 2012

Masih ingat lagi dengan gambar-gambar kehamilan Zahnita Wilson yang Abang Nara pernah kongsikan tidak lama dulu? Kini Zahnita telah pun selamat melahirkan cahaya mata keduanya yang merupakan seorang bayi perempuan. Tahniah diucapkan.

zahnita wilson

Menurut portal GUA, bayi kedua hasil perkahwinan Zahnita dengan Abdul Zackery Ghouse Abdul Ghafoor ini diberikan nama Zasha. Zahnita telah mendirikan rumahtangga ketika berusia 20 tahun dan mendapat seorang cahaya mata lelaki bernama Zahra Feena yang kini berusia 6 tahun.

anak zahnita

Semoga dengan kelahiran cahaya mata perempuan ini akan menceriakan dan memeriahkan lagi kehidupan Zahnita sekeluarga. Pasti si bayi secomel emaknya. Jutaan tahniah sekali lagi Abang Nara ucapkan.

P.S: Kreatif gila!!! Pensel vs kamera.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to (TAHNIAH)Zahnita Wilson Selamat Lahirkan Cahaya Mata Kedua

  1. Kepologi says:

    Askm..sya y pertama…

    0

    0
  2. wanayu.com says:

    tahniah kepada beliau semoga dapat anak yang soleh dan solehah…
    kalau nak tau dapatkan tiket konsert siti nurhaliza boleh tgk dekat blog wanayu.com

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Assalam..abg Nara,sy rase abg Nara slh info neh…”Zahnita telah mendirikan rumahtangga ketika berusia 20 tahun dan mendapat seorang cahaya mata lelaki bernama Zahra Feena yang kini berusia 6 tahun”
    Ank sulung Zahnita adalah perempuan.

    0

    0
  4. Nani says:

    ape la abg nara ni.. bg salah info.. anak sulung dier lelaki la… baik betulkan blk.. huhuhu

    0

    0
  5. enchanted says:

    tahniah.. moga baby n mummy sihat2 saje. aritu terserempak zahnita n anknya kt ikea.. nmpk dia dok angkut brg2 berat ke but kereta.. sian tgk tgh sarat mcm tu.. hubby dia bz kot

    0

    0
  6. kamariah says:

    TAHNIAH SEMOGA KEHIDUPAN TERUS BAHAGIA DISAMPING SUAMI DAN ANK2 TERSAYANG…..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ABANG NARA ni memang dah selalu sangat dah buat silap..tak silap dua hari lepas pasal HATTAN bercerai dengan arianie pada 1996, sedangkan pada tahun tu dorang berkahwin, bukan bercerai ye..ni ZAHNITA pulak..nama zahra feena tu dah sah2 perempuan abang nara oi..hisshhh main nak cepat je post cite baru..rilex la bang..lambat pun orang bukak jugak blog ni..!

    0

    0
  8. teh_ais_kaw says:

    anak 1st dua pompuan la..abg nara dah nyanyuk ke apa..tgk nama pon tau pompuan..zahra..adoyai~!

    0

    0
  9. budak kampung says:

    abang nara ni jenis kaki copy paste dan tak tengok fakta…nak buat camner kan…

    0

    0
  10. zalia says:

    Ank prtamanya perempuan la..ape salah info abg nara ni..hehe

    0

    0
  11. Thumbelina says:

    Assalamualaikum Encik Nara,

    I check her biodata, her first child is perempuan laa. Nama yang awak tulis tu pun nama perempuan, Zahra Feena. Nama lelaki ke tuu?

    0

    0
  12. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    Bang nara !!!!!! mana anak dia ????? pesal bang nara tk tunjonk gambar baby dia kt sini eshhhhhhhhhhh bang nara niiiiiiiiiiiiiiiiiii nyampah lah !!!!

    0

    0
  13. Presiden Zed Zaidi bakal masuk pilihanraya says:

    skrg ni abg nara dh nyanyuklah….tk bc fakta..kalo nk jadi blogger yg bagus..kena lah research dulu..main hentam jer….

    0

    0
  14. adilah says:

    bukan ke ank pertama die perempuan yg jd iklan dgn die tu…ikln tak nk mkn- nme pn terang2 perempuan zehra mesti abg nara tersalah typing error- hehehehe…

    0

    0
  15. tasya says:

    anak sulung die pompuan la nara oooiiii….

    0

    0
  16. Farin says:

    A’ah la muka zahnita dlm iklan susu tu tak cantik sgt la.. Nampak lubang hidung je lebih! Mungkin make up, sudut camera dan pencahayaan yg kurang sesuai kut! Apahal.. Congrats zahnita semoga jgn merokok lagi walau pun selepas pantang ye! Tak elok untuk kesihatan!

    0

    0
  17. kita peng yu says:

    preggy pn pkai heels ke?isk2

    0

    0