Written by AbangNara | December 29th, 2008

gambar terbaru zahida rafik

It’s hard to be a celebrity especially in Malaysia. You have to be young, beautiful and charming in every single way. This is what happened to Zahida Rafik. Look at the picture above, she’s turned into a monster already because of the plastic surgery side effect.

Zahida Rafik is so obsessed with being beautiful until she did a plastic surgery. Look at what happened to her face after the plastic surgery. Once Zahida was a beautiful Malay lady, but now she’s nothing more than a plastic doll.

These pictures were taken in London, United Kingdom. We heard that Zahida Rafik went there with a sugar daddy.

More pictures of Zahida Rafik after plastic surgery in London by reading the full article.

gambar terbaru zahida rafik

gambar terbaru zahida rafik

gambar terbaru zahida rafik

gambar terbaru zahida rafik

gambar terbaru zahida rafik

102 responses to Zahida Rafik After Surgery Latest Pictures In London

  1. rika says:

    minah ni kenapa la bodoh punye umat, dulu buat statement da taubat x nk suntik sakit…skarang aku da tak tahu nk ckp, tunggu la pembalasan allah…sekarang senag cari suagar, bila tua ko cari garam la ye….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
  2. rika says:

    kepada semua umat ni muka bumi ni aku nk nasihat sikit kita sama2 la jgn percaya artis, diorang tak boleh dijadikan duta, menhancurkan umat dimuka bumi… jgn sokong brelebih sgt diorang senang kata pandang mereka murahan je…..aku panggil artis wanita murahan tak kira la nk bg diorang sedar ckit….termasuk la istreri ustaz mawi yg poyo dan plastik tue…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
    • ff says:

      I Sokong 110% !!!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • IdaZyndra says:

      nape la die ni g buat surgery..dah tuhan bgi2 elok2 muka 2 nak lagi cantik,langsung jadi cam monster je..dulu kan dah ok muka 2..takut tua ke?kalo takut tua maknanye die xsuke akan pemberian allah…99% artis malaysia ni sume wat muka.sume hipokrit.tapi pandai cakap…ade 2 pangkat besa pun same je gak..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • mizz rose says:

        dia ni memang dr dulu rupa n body cam bapok… sbb tu g repair tuu… tp makin jd mcm bapok plak

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
        • wan says:

          sy bkn nk bela sesiapa.. dlm hal yg camni, 1 jari kte mngutuk seseorg itu, 4 lg ke arah kte.. semua org prnah lakukan ksilapan.. biar Allah sje yg mnghukum..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  3. natallybit says:

    WOW FANTASTIC !!!!! You so…. PLASTIC

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  4. uglyrabbit says:

    cam maknyah je aku tgk..cam goofy disney pun ada gak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  5. caca says:

    muka dia dulu lg cantik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  6. saloa mambok says:

    mcm si dak cecupak yg buat idong tu gak……muka mcm adik beradik da aku tgk…len kali tiru la MJ….melepak luo n dalammmmm

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  7. whatever!! says:

    dh mcm nenek kebayan pulak aku nengok..adushhhh

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • ni says:

      kih kih

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • KITA TIDAK BOLEH MENILAI RUPE PARAS ORANG ITU NAMANYE MENGUMPAT,!!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • man says:

        kalau pernah belajar agama Islam, ada 7 golongan yg dibenarkan kita mengata, mengumpat atas dasar supaya umat lain tidak mengikuti jejak langkah golongan ini.

        nak tahu? sila pergi berguru atau bertanyakan ustaz2 yang anda kenal. kalau tak dapat juga. saya boleh berikan kitab rujukan dan ustaz yg mengajar saya.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
      • chiara says:

        if teguran dikire mengumpat just shut ur mouth and let those things happen…thats ur mean?

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  8. Ikin says:

    kihkihkih…….nak senyum pun mcm seksa jek….kihkihkihkih

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  9. leez says:

    Sepatutnya kita bersyukur dgn setiap pemberian Allah…….

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  10. flower says:

    sume dh ok pon nk buat pembedahan lg ker..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  11. eton(bknnamasebenar) says:

    da mcm burung belatok da aku nengok idung die..cute lg idung aku yg xbrpe nk mncung ni..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  12. Bunga says:

    .: Besyukurlaa ngan kejadian Allah..lama2 tua jgk..:.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  13. […] anda belum melihat gambar Zahida Rafik di London, boleh lihat dan hilangkan rindu anda pada Zahida […]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  14. nisya says:

    buat plastik surgery pun bontot da hancur jatuh smpai lutut

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. sara says:

    kan cantik muka yang asli …lepas plastic surgery bukan lagi cantik bertambah tak cantik adalah

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  16. sara says:

    tapi kak zahida muka yang asli lagi cantik dan ayu tak payah nak buat plastik surgery lagi ye..betul ikhlas wajah zahida yang asli lahi cantik dan manis..apa apa pun good luck

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  17. kal-el says:

    be proud n thankful of wat u been given..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  18. boxer hugo bosss says:

    pegi ngn sugar dady ker?
    kuang kuang..msti ler kalo xsape nk support kos surgery tue kan…zahida dpt muke cntek S.dady die dpt body diee..mntap tue..tp syg sume nyer plastik yekk plsu belake..
    org kate tue mkin dkt kan diri ngn alllah nie x dok dktkan diri ngn jantan2 murahan yg nk body ko jew…huahuahuaa…cntek xkekal lame beb!esok luse busuk sume tuee..yg kekal hanye la kasih syg yg suci dunie akhirat….cobaann!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  19. tyrabanks says:

    muka zahida ni dah mcm alien dah lorrr ni… muke plastik..he..he..he..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. lolipop says:

    udoznye….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. […] Apa agaknya rahsia Dato’ Siti Nurhaliza maintain cun melecun sepanjang masa? Nak kata pakai make up tebal, tak nampak la sangat make upnya. Nak kata pergi cucuk botox, tak nampak pulak kesan suntikan macam Zahida Rafik tue. […]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • kuikui says:

      Siti maintain ke??? korang ghi la compare gamba die dulu ngan skrg…jauh beza laaaaa….nak2 tang idung hakhakhakkk…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. haruan says:

    takut aku tengok
    serammmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  23. pening says:

    semacam lak muke dia ni…rsenye muke sebelum dulu lg cun…ntah ape2 jer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. oldman kopitiam says:

    weh jgn hidung mula cair pipi jatuh sebelah ..tup tup mati..ha ngko jawab ngan Allah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  25. ayeen says:

    bsyukur la dgn pe yg da kte ad..
    ssungguhnya Allah tw pe yg trbaek utk kte…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. anonymous says:

    ni nk senyum pn dh pyh! cam sengal je aku tgk…tu la xpnah bsyukur ngan pe yg tuhan bg..dulu kau tgk die main cite senario lawa je..skg dh cam kene simbah asid jer!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. motetcotet says:

    salam…pe nk jd la sume umat islam nie..x kira la artis or bkn artis makin byk da i tgk yg botok sana sini,yg surgeri sanan sini..kite klu da tua tetap akn tua… ALLAH da ciptakan setiap manusia akan melalui kehidupan dari bayi hingga la ke alam tua kemudian alam kubur..watpela nk ubah ciptaan YG MAHA ESA…bertaubatlah anda sume…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. daus says:

    x baik kt mengubh ciptaan allah..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  29. amry says:

    tempat lain xnak wat ker…takkan kt muka jew…wahahahahaha…untung sugar daddy dia pas tu mesti sugar tu lari tinggal lah salt daddy jew…ahaks..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. hani says:

    cantik ke?nak senyum pun aku tgk mcm payah je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. mama_malaysia says:

    Allahu Akbar … zahida ni masih islam atau tidak? mengubah ciptaan Allah, bermakna kita tidak bersyukur dengan setiap kurniaanNYA…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. bulanmadu....... says:

    rupa asal dah cantik…..
    bila di ubah terus jadi huduh…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. yg korang mrah nie knpp.?
    suka hati mrekalah nak wat apa pn dosa pahala tu kan di tngan allah apa korang nk sibuk..diaorg mati pon nazak ke bkan korang yg susah pown fham..tu duit mreka apa korang peduli bodoh….korang ckp mcm tu sbb jelez sbb mreka cntik drpd korang tu bodoh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • mizz rose says:

      nadia… sebagai ikon masyarakat dia patut ditegur n dikutuk sbb tlh melakukn sesuatu yg menyimpang dr ketetapan islam, jgn main trima kromo je apa mereka buat semata2 nk tunjuk kita ni baik n tak bizi bodi. mengutuk ciptaan Allah tu yg berdosa tp dia ni mengubah ciptaan Allah. kita bimbang dia akan mempengaruhi org2 yg dengkil mcm awk ni…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  34. fikirlah skit org malaysia,hdpu di dunia nie hnya sekali salah ke nak merasa bnda yg berbeza?setau sya x salah kan..korang jgnlah sibuk nak jaga kain mereka…kain korang tu korang tak jaga,mereka nak wat plastik ke pembedahan ke apa korang susah?bukan mereka pakai duit korang pon sesen pn mreka tak minta duit korang kan..suka hati mrekalah..fikirkanlah k..korang tu tak layak bercakap pasal dosa2 pahala,,dosa pahala korang tu mcm mna plak kan..sya nie pon dosa sya dan pahala sya pon saya tak tau saya serahkan pada yang maha esa je lah..biar dia menentukan segalanya jgn korang plak nak menentukan hidup seseorg tu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
    • miss nadia…bkn cbuk nk jage tp kain org la..tp kite sbgi umat islam xleh buat x tao jew..nanti mkin hancur umat islam kter..slagi kter x kutuk dorang ni boleh bwk impak besar kt masyarkt kter..sbb mereka ni pgaruh besar kt malaysia ni..biala diorang nk kutuk minah ni at least diowang smpikan mesej untuk msyarkt kiter…u ni bkkla buku agama cket..nauzubillah…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • siot lu nadia…
      spe ckp xsalah klau wt botox tnpe ad alasan yg kukuh??
      tmbh2 klau niat hnye nk cantik n sbb nk ngurat org tuo yg trlebih gtal???
      atau U sndiri pn wt botox??
      baljar la agama skit..untuk ksempurnaan hidup d dunia n akhirat…emm..pape pn kte sbg msyrakt atau yg mngaku sbgai umat nabi MUhammad nie..kne la sling ingt mngingati…jgn men hentam je klau org bg nshat….ad faham??
      klau xfaham contact je sy…nnti sy kasi lbh fhm…OK???

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. torres says:

    tak cun nak mati

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. K.ina says:

    Photo yg ke 3 nampak Zahida Rafik mcm org tua/nenek kebayang. Nampak muda because of her dressing. Kasihan dia nak muda tapi nampak tua.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. ana says:

    manusia ney an xprnah puas dgn ap y mreka ad…..p xtrkjt r arts zaman skunk,ap2 pn mereka bleh bt coz nak kejar populariti smpai da xingt mane hlal n haram…populariti murahan laa katakn…tobat,tobat la weiiiii!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. online says:

    Terima kasih untuk blog yang menarik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. Wasseetu says:

    ‘muka terkezut” buat selama lama nya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. affa says:

    eeiii, burookkk nyeee!!! yullkk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  41. id says:

    ha ha ha padan muka dia dah terlebih cantik………………. dah nak sama cam badut kah kah kah.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. anaconda says:

    dulu mukanya lagi cun…tp naper la diubah2x…ni la contoh jns mnusia yang tak mensyukuri nikmat Allah…..ubah bukannya bertambah lawa …tp lagi huduh ade laa…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. ginger says:

    plastik…..cam beg plastik kt kdai runcit yg isi barang tu kn3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. shasha says:

    memang gooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffyyyyyyyyyyyy haaaaaaaaaabiissssssss shiot…..
    tapi takpa la kot…mungkin ini akn jd trendmark dia pasni yg nak jd goofy yg mjd manusia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. zahiha says:

    suka hati mereka lar…..takpe biar mereka belajar daripada kesilapan…kita sebagai manusia tadik akan lari pada buat kesilapan….tiada siapa yang sempurna melainkan ALLAH S.W.T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. detective conan says:

    aku rasa muka dia skrg lagi lawa dari dulu..n tak nmpk mcm bapok pun..huhu..biasalah tanggapan org lain2..apa pun jgn la buat benda yg dimurkai oleh ALLAH swt..dia buat dia tanggung.kita tak yah nk maki2..apa perasan kita klu kita wat salah org maki kita mcm ni..mmg dia berdosa sebab buat pembedahan plastik mengubah ciptaan ALLAH SWT tp hal2 syurga neraka dan pembalasan tu hnya ALLAH swt yg tahu..dia yg berhak tentukan hukuman..kita yg manusia ni perbanyakkan la amal ibadat..adios

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Nurul Ain says:

    Semoga dia sempat bertaubat.Amin..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. nia says:

    ya allah ape nk jd la dia tu….tuhan dah bagi muka yg cntik dh ubah lg..smoga dia cpt bertaubt……dulu lg cntik dri skang nie…..sakng dah mcm bapok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. mosabit says:

    aku tengok macam muka mak enon jer…anak sedara mak enon ker dia ni?…..

    tanya jer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nala says:

      masa citer senario tu dia belum buat surgery lagikan ..muka dulu nampak lagi ayu, yg skrg ni nampak sesekali mcm witch!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Baby says:

    x lawa la..ori lagi cantik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. aina says:

    betul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Cindy Ruan says:

    What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Legalsounds says:

    Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. huhu says:

    kenapala zahida ni…muka dulu dh cantik2 ditukar2 nya, skrg nak senyum pun susah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Fyruz says:

    huh..she more beautiful with her natural beauty. No need to fix anything, she should be grateful with what she have.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. Anonymous says:

    eeeeeee….xlawa pun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. makin hodoh adalah. Serius x tipu,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24 mengadap computer says:

      betol tu eizus…minah jambu tengok muka dia bila dia senyum atau ketawa dh macm nenek….., minah jambu lebih suka muka dia sebelom dia botok dulu lagi cantek dari sekarang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aiya says:

    catik o ta ta taw na kta..
    dosa o ta plak…antara dy n allah..
    dri sndiri pon byk kurangnya..
    tp org kta kta sesama mnusia pon plu sling m’ingatkan..
    b’syukur dgan stiap urniaan dr allah..
    tade ciptaan allah y ta cntik..
    suma indah blaka even dlm kadaan kurang smpurna d mata mnusia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. bohjan tua... says:

    nadia xda agama…BODOHHHH!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. insaflah... says:

    BERTAUBATLAH WAHAI NADIA..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. makcik x says:

    kesiannya nadia..dia kata dia xtahu psl dosa pahala..mak bapak xanta sek agama ke kecik2 dulu…simpatinya!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. ACAP says:

    tunggulah azab dari yg MAHA ESA…..huhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. The new mam says:

    Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. nazzue says:

    Anugerah Allah itulah yang maha cantik……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Jeffie Waln says:

    Hi there I am so excited I found your webpage, I really found you by error, while I was searching on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Hi there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Susan Neild says:

    Hi, I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a custom theme or did you customize it yourself ? Either way keep up the nice quality writing, its rare to see a great blog like this one these days.. Thank you, very much.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Hello, I really enjoyed your comments above. Keep up the good work ! Thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Max Carnall says:

    Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely helpful info specifically the last part :) I care for such info much. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. diera says:

    cam muka palsu……..,,,hahahahahah :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Thank you a lot for sharing this with all folks you really understand what you’re talking approximately! Bookmarked. Please also talk over with my web site =). We may have a link alternate arrangement among us

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. TunTeja says:

    apabila seseorang wanita mencukur keningnya…. akan dilaknat oleh Allah.. apalagi merubah wajah seperti ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1