Written by AbangNara | January 23rd, 2013

Nampaknya kesunyian Raja Azmi ketika tidur seorang diri di atas katil bakal terubat tidak lama lagi. Menurut portal Murai, Raja Azmi telah membuat pengakuan yang dirinya kini sedang dilamun cinta dengan seorang pemuzik yang jauh lebih muda daripadanya.

raja azmi

Untuk makluman, umur Raja Azmi pada tahun ini mencecah usia 53 tahun. Sementara itu, kekasih baru Raja Azmi berumur separuh daripada umurnya. Ini bermakna umur jejaka tersebut sekitar 27 tahun. Hebat jugak teknik Raja Azmi mengorat lelaki muda ini. Kata Raja Azmi:-

Gosip tersebut benar. Yes, I’m In Love With A Young Man dan apa yang saya suka tentang diri dia adalah kerana dia seorang yang sangat matang. Malah, dia juga seorang yang benar-benar caring. Walaupun saya lebih berusia daripada dia, tapi dia tidak pernah buat saya rasa diri saya ini tua. Sebaliknya, dia selalu buat saya rasa diri saya ini masih muda. Dan, dia pulak yang carry diri dia macam orang tua. Dah macam terbalik pulak.

raja azmi

Walaupun usia percintaan mereka baru masuk sebulan, bagi Raja Azmi yang penting adalah perasaan yang dikongsi oleh mereka berdua. Romantik juga kata-kata yang dituturkan oleh Raja Azmi. Boleh buat ayat mengorat kalau anda mahu.

Sesetengah orang mungkin akan beranggapan bahawa hubungan kami ini masih terlalu baru untuk dinilai. Namun, bagi saya, cepat atau lambat itu bukanlah isunya. Yang penting di sini adalah perasaan yang dikongsi kami berdua. Perkenalan saya dengan bekas suami, Jalani Sidek pun tidak sampai sebulan juga. Lepas itu, dia terus meminang saya. Hasilnya, rumahtangga kami mampu bertahan selama 28 tahun. Dan, bercinta dengan lelaki muda juga bukanlah sesuatu yang baru buat saya kerana Jalani sendiri sebenarnya muda 5 tahun daripada saya

Tak kisahlah muda ke, tua ke atau sama umur kerana cinta itu sememangnya tidak mengenal usia. Yang penting kebahagiaan dapat dikecapi oleh Raja Azmi dan kekasihnya. Tak gitu? Semoga hubungan ini akan berakhir ke jinjang pelamin akhirnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

167 responses to Yes, I`m In Love With A Young Man – Raja Azmi

  1. Txgrizz says:

    Roslin hashim kot

    0

    0
    • sayang salmah says:

      sapelah young man yg malang tu… tak pasal2 kene jadi tua…

      0

      0
      • perempuan tua tak sedar diri says:

        ‘young man’ tu pn bebal sgt ngape??? ape yg di carik nye kat pompuan tua gediksss ni?? bangang btui.. puiiikkkk

        0

        0
        • missa says:

          geli geleman plak aku mendengarnye…tak sesuai ngan umur…. hehe..

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          geli lah weh. nenek2 mcm style org muda. semakin tua semakin gatal. apa kata dekatkan diri dengan tuhan, sudah2 lah enjoy2 mcm org muda ni, rumah kata pergi, kubur kata mari, pls sedar diri raja azmi

          0

          0
        • tata says:

          dah sampai tahap lapar batang dah nie ..
          x abis2 dgn statement jijik ..
          puiiiihh !!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          hati2 mengata kt org…hukum karma di bayar karma..takut terkena kt diri sendiri

          0

          0
        • Ko Kesah says:

          ewww jgn dpt laki pisau cukur udah la ye akakss propa.

          0

          0
        • kiki says:

          ada org ckp kaler kelabu psycho, tp yg mana satu psyco nya, ramai kt sini kaler kelabu hahahahha, knpa panggil kaler kelabu psyco, dia buat apa…???? someone tolong jawab..!!!!

          0

          0
        • ckp jer says:

          sebaya abg aku kott..yang dia sebaya mak aku..
          mmg la xleh nk pertikaikan jodoh, tp serius aku geliiiiiii
          ewwwwwwwwwwwww ==”

          0

          0
        • samad says:

          yg perempuan bukan main lancang lg mulut, kot ye pun muda..kalo esk dh tua gersang mcm ni jugak mana tahu, masa panjang lg..mungkin masa ni kau kata hodoh2 kt org, esk2 laki ko tinggal padan muka, jadi janda gersang lah ko

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          Semoga ko berbahagia laaaa raja oiii..n lelaki tu,semoga ko dapat didik BAKAL wife ko ni ke jalan yang di lurus…sbb aku tgk cam berbengkang bengkok jalan si raja ni sblm ni…~

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          makcik ni mmg gatal

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
        • MAK JEMAH says:

          persoalannya!!sipakah gerangan si “young man” ituwww??
          so ewwyuuu la si RA nie.
          taste na tinggi je!! nyampah mak negoknyerrr!

          0

          0
        • PELIK??? says:

          anonymous.nko ni kan.hipokrit sgt la.pandai nar menegur org pasal bab2 hukum ni.cuba review balik semua komen2 nko sblm ni.x payah nak jd org baik kat sini.aku kenal sgt dgn kome2 dusta nko tu.puih!!

          0

          0
        • Anna Sui says:

          youngman ke,oldman ke ,superman ke,kluangman ke,postman ke,,ape2 pon klau in luv jgn showoff sgt kat media,,klau kena tangkap khalwat kang nanti yg trbabit lembu,kucing,hanjing,ikan jaws smua kena tarik dlm menangani masalah makcik raja azmi!satu punyer masalah seluruh haiwan terbabit sama!xfair mah,,

          0

          0
        • pak long says:

          kamu jadi wanita dlm dunia nih mulut tu tolong jaga cikit,kemain lancang mulut kamu semua!hishh,buruk benar.suka jaga tepikain org laen!

          0

          0
        • jazmine says:

          to PELIK???… betul arh apa yg anon tu ckp..yg ko sentap sgt knapa, ko ada buat benda jahat kt org ker,…cara komen mcm lah knl anon tu sape, ko klau ada sakit hati dgn anon, jgn org lain jd mangsa sebab sesiapa jer blh jadi anon kt sini

          0

          0
        • To..Pelik??? says:

          kepada saudara pelik???u nie ada masalah ker hentam orang xtentu pasal dlm blog nie?pelik binte ajaib u nie lah!saket hati yer?dengki yer?apa yang u dapat?dah puas mengutuk mencaci orang lain?xpuas hati lagi?muntahkan lah byk2 penyakit busuk hati u tu ye?

          0

          0
        • saya suka gosip says:

          payah la kalo dok rse mude..kalo rse tue, biasenye org cpt sket insap..kalo dok rse mude je, cmno..

          0

          0
        • siput sedut says:

          kpd PELIK???

          kau ni knape. ke sentap sebab dia ckp hukum karma dibayar karma.. kau ada buat benda xbaik kat org ker smpai marah sgt? org bg nasihat kau kutuk, abes tu kau baik sgt lah, mcm xada life kau ni iri hati dgn org lain

          0

          0
        • rock kapak says:

          nenek semakin tua semakin gatal?kepala hotak kau!dia nk kawin yg kau sebok mencaci c raja azmi ni pesal?kau ada utang ke dgn raja azmi?ayat kau xde pemikiran yang matang.penyakit busuk ati kau ni

          0

          0
        • tak ada nama hehehe says:

          bimbang takot laki tu main2 kan mak cik ni jer…haiyooo mak cik tua2 still bernafsu ker..tak malu ket org ker

          0

          0
        • Anonymous says:

          eeewwww….org tua ni memang dr dulu lg nampak gersang, hr tu ckp sunyi malam2 sebab tu cari peneman, org kalu dh tua wat cari tua lah

          0

          0
        • aku bukan monster says:

          yg si pelik??? ni emo sgt asal?ni kan ruang untuk smua org komen?toksah lah nk ngutuk..setakat beri komen pong kena tibai..cuba la buangkan sifat amarah tu..kalau kau nk sgt blog ni utk komen kau jer kau ambil lah…????

          0

          0
        • guitarist says:

          xsalah pe raja azmi cari yg muda.cuba jgn sibuk dok menghina wanita yg berumur dari kamu buley?biadap komen kau!pls respect respect respect the adult faham!?

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          @aku bukan monster :
          excuse me, ko nak tibai org lain…ko x payah guna nama aku monster, aku x tau apa2 pun soal tu

          @rock kapak :
          ko ckp komen aku ker….knapa salah ker aku komen cm tu…?? dlm ramai2 knapa pulak aku yg ko sibuk…? ke ko ni PELIK??? .aku dpt rase ROCK KAPAK DGN PELIK??? org yg sama….komen ko kena flag jgn salahkan aku…aku langsung x tau hal tu

          ps: knapa sejak akhir2 ni…ada jer org buat kacau kt blog ni, sbelum ni x pulak mcm tu ok jer….dah lama dh aku perhati…hari ni tiba2 sabitkan aku pulak, sorry lah brader ko tak puas hati jiwa kacau…ko jiwa kacau sorang2…aku x nak ambik tau

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          @aku bukan monster
          best ker guna nama monster gaduh2 dgn org lain…?

          @rock kapak
          dlm ramai2….apesal komen aku yg ko sibuk…? aku dpt rase ROCK KAPAK n PELIK??? org yg sama…komen ko kena flag jgn salahkan aku…aku x tau apa2 psal tu..ko x puas hati jiwa kacau…ko jiwa kacau sorang2..naper sabitkan aku pulak

          0

          0
      • ckp jer says:

        ewwwwwwwwwwwwww

        0

        0
        • Juliana Banoss says:

          geli owkeyh dah tua2 caka cenggitu

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          WAHHH… SORANG LAGI WANITA 40 SERIES YG SUKA KAT YOUNG MAN! SAMA MCM KAK CHAM.. XPELAH SESEKALI KITE “BELANJA” YOUNG MAN KAN…

          0

          0
      • Glamer Gilerrr says:

        Bertuahnyer young man tu!!!! dpt status nenek wat bini… parents young man tu tak fikir utk future anak dia ke??? Ntah2 parents budak tu pun lebih muda dr Raja Azmi..ermmmmmm

        0

        0
        • Akus says:

          x pe kejap je jdik bini..bile dh dpt harta ditingglnyer ahh..pstu br cri yg bergetah plak..pstu kuar statemnt tiada jodoh..

          0

          0
      • n says:

        geli lah dgn statement dia ni…suka yg muda2 lah,sunyi lah apa lah..tak padan dgn umur..malu lah dgn anak2..

        0

        0
      • Olga says:

        NAMA BUDAK MUDA TU HAFIZ! SEORANG GITARIS!

        0

        0
      • AKU YG MUDA says:

        YOUNG MAN KE RUNNING MAN…WAHAHHA

        0

        0
    • Nona manjur says:

      apo pulak roslin hashim..dia dah ade bini n anak..

      0

      0
      • Habesah Hassan says:

        Raja Azmi kan VOGUE , CANTEK , KULIT TEGANG , KURUS , SOPAN SANTUN , TINGGI , mesti la ramai yg sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<3<3<3

        0

        0
        • Noor says:

          Mmg la dia ‘cantik’ pd umur yg mcm tu tp x sedar diri… mcm bohsia tua gedik jer statement dia. Sepatutnya umur mcm tu dekatkan diri dgn Allah… ya Allah jauhilah diriku dsn keluargaku dr jd mcm Raja Azmi. Minta simpang malaikat 44.

          0

          0
    • winter sonata says:

      ayat raja azmi berbunyi,”dia juga seorang yang benar2 caring!!tak boleh carry ayat2 tu!tak boley angkat kak oi,,u take care!LOL

      0

      0
    • Mulut Sudu Sentap nak Mampos! says:

      PLEASE!!!!!!!!! TEsemburrrrrr air dari mulut aku x pasal-pasal habisssss melekat cendol kat muka kawan!!!! ko ni dah kenapa Raja????? Buang tebiatttt!!!!! Tolonglahhhhhh ko jgn nak buat aku kene strok!!!!

      0

      0
      • Aunty Rosetta says:

        Nasib baik cendol…. Aku ni kahak terlekat kt muka member tersedak bc kisah ni…. Kecian kawan aku tu…. Sorry fren, u salahkan la si raja azmi ni…. hukhuk…

        0

        0
      • Jejaka Hensem says:

        aku yg tgh buat sex ni x jadi nk pancut….potong stim betul c nenek ni..

        0

        0
        • bumblebee says:

          aik, tgh buat sex sambil layan BN?? pun bolehhhhhhhhhhhhhhhh……..

          0

          0
        • Anonymous says:

          wakakakaka…xdpt ku bayangkan de jgak spesis bermasalah..buat sex sambil layan BN..mcam2 style ek!!?waahahahahaha..adoyaiiii…lagi masalah dasyat neh!!!

          0

          0
        • cybertron says:

          uhuk2,ahak2,ape da sambil menyelam minum air der,bolih gitu?aksi ganaz kau buat tu,,aku nk komen cikit jer.. kuku c makcik ni.. di cat2 camne makcik ambil wudhuk eh?

          0

          0
        • Mael Lombong says:

          Ntah2 ko mandul kot bro?

          0

          0
    • HIHIHI says:

      “Nampaknya kesunyian Raja Azmi ketika tidur seorang diri di atas katil bakal terubat tidak lama lagi”>>> Amboi!! Nara kalau bab sindir2 ni kan mmg nombor satu tau

      0

      0
    • kak timah says:

      siapa lah pemuzik tu kan . . mesti jantan tu nk duit je kan . .awwww geli dgr dah mcm anak ngn cucu je . . tebiat nak mampos agaknyer raja azmi ni

      0

      0
    • Anonymous says:

      Geli mat mat mat!

      0

      0
    • Fikri Adhiey says:

      Kejap.. kenapa aku gelak baca artikel ni, fitrah semulajadi manusia ke?

      0

      0
    • milah says:

      x kisah la sesapa pun semoga boleh bertahan 28 tahun seperti dgn jalani dulu.. hehe…

      0

      0
    • Glamer Gilerrr says:

      Alamakkkkkk !! Baju raja azmi yg gambar no 2 tu corak mcm tudung aku laaaaa… sama weyhhhh… hahahaa…. pakai kain murah… hahahaa…. tkejut aku tgk tudung aku dia wat baju hehehehe

      0

      0
      • Makcik Petir says:

        ko silap kot.. mungkin kain lebihan baju RA tu orang buat tudung ko plak… sebab tu orang jual murah2 je.. hehehe…gurau2 k…

        0

        0
    • kucing hutan says:

      young man ke old man ke kluang man ke postman ke,klau da jadik laki jga betoi2,jgn nk melalut ade scandal kena tangkap khalwat nanti kucing,lembu,anjing,ikan jerong terbabit sama kena tarik dlm masalah kamu ni!

      0

      0
    • acik acik bukak pintu says:

      aiyomaa nenek… malu la sy dgn nenek ni..nenek ni suke yg mude2 sbb nk nmpk mude kan? duit habis pun takpelah..janji batang bergetah..kan kan..isy nenek ni… sudah2 la cari batang mude..carilah yg sebaya nek…malu cucu…

      0

      0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      eh roslin kn dia dh kawin kan ????? tkde jantan lain ke nk sebot ???

      0

      0
    • kaklily says:

      Roslin hashim pemuzik ke?

      0

      0
    • DMH says:

      x mungkin….. sebab x da dengar cita pown anyway umur ROSLIN dah berapa dah…. yang aq dengar “young men” nie baru 27 tahun (UMUR AKU)

      0

      0
  2. Apa nak jadi says:

    Kesian nenek gersang ni..pinggang dah nak tercabut..pegi ingat Allah lah..

    0

    0
    • Kak Gee says:

      OHHH! Pleaseeeeeeeeeee lah! sila la sedar diri

      0

      0
      • perempuan tua tak sedar diri says:

        ‘young man’ tu pn bebal sgt ngape??? ape yg di carik nye kat pompuan tua gediksss ni?? bangang btui.. puiiikkkk

        0

        0
      • Juliana Banoss says:

        geli owkeyh

        kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

        0

        0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        ape salah nye kalau dia nk kawin ngan jantan muda !??? salah ke ???? dlm islam salah ke pompan kawin ngan jantan muda ??? dlm Al Quran ada menyata kan yg pompan lebih tua tk boleh kawin ngan jantan lebih muda ke ? pelik nyeeeeee orang2 sekarang niiiiiiiii eeeeeeeee ape yg kepala hotak korang pikir kn niiiiiii eeeeeeeee…….korang ingat janda kalau nk kawin ingat untok nk menyondollllllll je ke !!! kalau tk kawin pon boleh sondol kalau dia nk ! tapi nk buat ape buat perkara yg bukan2 !!!!! asal kn jantan tu betol2 nk kawin ngan Raja A tkpe lahhhh…..soal umr muda tu bukan masalah yg penting jujor dn iklas antara Raja A ngan BF ……..pompan nk kawin ngan jantan muda je suroh dia sedar diri kenape ? dh tebiatttt !!!

        0

        0
        • adek syg kak ratu minah jambu,,,, says:

          setuju sgt adek dgn komen kak ratu minah jambu,,betul3..sayangg akak ku!!M.U.A.H.H.H..hugs!

          0

          0
        • roy says:

          well said ratu minah jambu.harap2 yg mengutuk tu sedar lah diri kamu tu.kamu yang patut sedarkan diri kamu..kubur masing2 jawab ler.jgn nak sibuk kubur orang laen yer!

          0

          0
    • tikzz says:

      lah… knp pulak lah nak kutuk² dia. dah tentu dia ni mmg dah single.. klau dah jodoh dia dgn org lebih muda. So what ??? Kau ada ??

      0

      0
  3. Anonymous says:

    yes,im in love with a young man,,,woooo ayat masalah nih…weeeee,,,

    0

    0
  4. siti halijah says:

    siapalala lelaki yg brtuah tu gamaknya ya

    0

    0
  5. Mana2 lah says:

    Yelah…Apa2pun moga bahagia hendak nya ye. Semoga jodoh berpanjangan..

    0

    0
  6. Didi says:

    Nenek! Nak muntah aku baca! Gersang nye minah tak sedar tua ni!

    0

    0
  7. sha says:

    Nara….tolong lah jgn siarkan gosip RA …tak beminat langsung…netxs pls

    0

    0
  8. winter sonata says:

    nampaknyer kaum hawa yg berusia suka cari lelaki muda ek?yg muda terbalik pulak cari yang lelaki yang dah berusia??hmmm~~~~

    0

    0
  9. politik says:

    wow… aku yg muda pon susah nk dpt bf. dasyat2.

    0

    0
  10. mak ayam gersang—-

    0

    0
  11. Ikan buntal says:

    Oh noooooooooooooooooooo!

    0

    0
  12. Takumiyaki says:

    Astaghfirullah… haih lebih baik tingkatkan amal ibadat lah makcik..tutup aurat.. umur dah 53 tue..sudah2 la lalai dgn permainan dunia nie.. tak salah nak bercinta hak kau kan tapi ayat kau tak bleyh tahan kalau muda belia remaja aku tak kisah..ini umur lebih kurg tok sedara aku hahaha..malu la sikit.. hmm tak apa lah boleh doakan je la utk kau berubah aminnn

    0

    0
  13. siti halijah says:

    jalani sidek apa crita dah ada penganti ke

    0

    0
  14. caca says:

    bia betul dia ni!!!

    0

    0
  15. anne says:

    euwww. bawak2 sedar diri laaa raja azmi oiiii.

    0

    0
  16. keledek panas says:

    huuu..kalau semua yg tua nk yg muda, ape nasib kami yg muda ni. Ahakss

    0

    0
  17. kai says:

    Wei.. Listen! Listen! Listen!.. binatang pun ada masalah..inikan pula Raja Azmi.. Listen!!!!!

    0

    0
  18. macik kepottt says:

    mana nyerrrr pic laki tu..tringin macik nak nengok..ntah2 cucu macik kot yg dh becintan ngan r.azmi nih

    0

    0
  19. kak leha says:

    you go girl.. mantap u kak raja bchenta dgn anak ikan skrang uolls.. i’m proud of u kak raja, meh kita buktikan yang wanita berusia ni lebih mantap daripada anak-anak dara yang blagak suci tu sume..

    wanita matang mcm kita ni boleh bagi apa saja kat anak2 ikan tu tapi budak2 perempuan muda tu sume nan ado tu yang anak-anak ikan sume nak berenang2 dikeliling kita..

    kak leha tgh cari2 anak ikan kat bn ni.. ada sape2 nak jadi anak ikan rasmi kak leha? kak leha boleh bagi ape saje, just name it darling..

    0

    0
    • MR F says:

      BOLEH PULAK NAK IKLAN KAN DIRI KAT SINI,KUBUR KATA MARI LAH KAK LEHA..INGAT URUSAN DI AKHIRAT NANTI…JANGAN PIKIR DUNIA JE

      0

      0
    • kak timah says:

      sedeyyy tajuknya statement hakak leha ni… :P mantap ke kak oii.. kalau dh 28 thn kawen.. dh berjota2 kali “sevis” pun ade ati ckp mantopp? umo 50an dh hakak oii.. bawak2 la pndag liang lahad nuhh… wanita matang macam hakak2 RA & hakak leha bole bg apa sj ye hakak…?? bela la hanak ekan bbyk2 ye… sok2 jgn lemas di lautan ciptaan sndiri.. nikmat sesaat, sengsara hingga kiamat… tp x pe, kulit2 hakak2 mcm hakak leha ni tebal… mgkn kebal dgn bedilan DIA di SANA.. all the best hakak leha & RA :)

      0

      0
  20. Tabitha says:

    Bagi I tak kesah sgtlah… yg penting bukan laki org yek… Semoga berbahagia!

    0

    0
  21. Ustaz Bentong says:

    Udah..udah le tu Raja Azmi…bawa2 lah bertaubat…Bak kata pepatah..”Rumah Kata Pergi…Kubur kata Mari”…mari2 cik Akak…mari2 cik Akak

    0

    0
  22. sendu says:

    ooo sadis aku mendengor pengakuan raja azmi ni..haku yang muda ni pon susah bebenor nk dapat bf..nk kene amik kelas ngn RA dan aku lepas ni..hak3

    0

    0
  23. TERBACA KISAK AWAK says:

    harap young man tu leh bimbing raja azmi ke jalan yg btol, pakai tudung, Xde celup2 kuku..sbb bekas suami dia dulu dh gagal dlm hal ni..sob3…

    0

    0
  24. beginner says:

    x yah la mengutuk…kalu ade jodoh ape salahnye.. at least dia jujur ngan hubungan tu..terang2 bgtau..tua muda sama je..hrp2 kekal hingga ke akhir hayat.. typical org keliling ade je x betul kutuk sane sini. diri sendiri dah baik sgt ke? pikir pikirkan ye..

    0

    0
  25. nenetBurberry says:

    orang tua tak boleh nak kahwin ker? eeeh apalah korang ni.. ingat sikit yer siti Aishah pun dah berumur masa kahwin dgn Rasulullah…

    aziz satar pun kahwin di usia tua…

    0

    0
  26. nenetBurberry says:

    siti aishah pulak…khadijah laa…ya ampunnnn..

    0

    0
  27. BELOG says:

    ‘young man’ tu Amir I’m sorry…

    0

    0
  28. .................. says:

    sape la laki malang y x beruntung tu hek…ada selera plk tu ngan RA…kalau aku nk muntah le…..

    0

    0
  29. Anak Dara says:

    Kesian lah kami anak-anak dara yg berumur 20 an ni. semua muda belia mak hayam dah kebas…kami tak mau yg tua….

    0

    0
  30. anak ikan mana la dia dpt tuh..

    0

    0
  31. JELITAWAN says:

    HA HA YOUNG MAN TU AKU DAH DAPAT…..AMIR RAJA LAWAK KOTTTT

    0

    0
  32. loli says:

    raja azmi punye qubul da lame xkena celop!!!! berair je!!! tu yg nk kne cr bf.yg mude lak tu.br power kn kak raje.raje azmi umo ko sbaya umo mak aku kot!!! org tua baye ni da xfkir da nk cr bf la nk suami br.kalo ye pon lonely n nk laki cr yg sebaya.awak tu larat nk lyn nafsu org mude ke???awak tu da menopous kot.

    0

    0
  33. lala says:

    RCW, jgn igt ko sorang aje yg hendak. raja azmi yg selekeh tu, budak 27 tahun nak.. Zain dah kira tua la pasal dah nak masuk 30am

    0

    0
  34. Semek says:

    Hebakk arrr mung Raja….. tuo doh tapi napesu mung serakah kaloh org mude heh…nok hok kerahh ajer

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Ckp laki dayus……bkn apa tu…..nak laki yng masih muda…sedar lah….raja azmi…bawa sembahyang…aku mbaca pun geli…tdur katil seorang ani..mbgi malu sja…apakh ank mu inda malu kh tu….

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Malu tak sadar diri

    0

    0
  37. iced mocca says:

    suda la jgn dikutuk mngata,, doa yg terbaek utk makcik nih,,byk komen negative dari positive tak pulak kena padam,,**sigh**

    0

    0
  38. DIA says:

    entah lee, sampai bila lee nak jd macam nee nenek nee.
    baek jalani, dah move on ngan idup baru (dah kawen) ngan teman tp mesra dia tuu.
    pakat2 lee kita doakan semoga nenek nee cepat bertemu jodoh & dok diam2 jaga laki.

    0

    0
  39. anjewww says:

    cer korang dengar nih…dengar jgn tak dengar

    0

    0
  40. cik piNgu says:

    tiba2 rase geli geleman baca statement Raja Azmi.. Ingatkan lps bcerai, byk2kan berfikir psl usia tua ni buat ibadat bebanyak.. tapi… hadoi… tetiba merasakan muda plk!

    0

    0
  41. miss mong says:

    malunya la klu aku jd anak2 dia..

    0

    0
  42. ADOIYAI! says:

    kesian kot kat young man tu…pk betol2 la ye. RA patot nyer kena ada rasa malu utk diri sendiri…

    sy yg dh kawen n still muda lg ni pon kadang2 semput gak nak layan nafsu suami tp seb bek ada energy lagi… cemana plak hang yg umo 52yrs nak layan laki umo camtu? bole ker? kesian kat laki tu kott…pastu dah tal lama lg je nak menopous…itu pon kalu belom menopous. kalu dah menopous lg payah…..byk kena pk…bkn dr segi batin jer….wokeyy!

    0

    0
  43. bru2517 says:

    dh tua 2 buat lh cara tua..jga ank cucu lg baik. kn bgus ambl air sembyg dn solat..berdoalh dUsia semakin lanjut nii. isk isk isk

    0

    0
  44. mak budak says:

    Nmpknya dayang kene belajar ngan R.A

    0

    0
  45. nadia says:

    sepatutnya bila umur dah tua2 ni lebih mendekat kn diri kepada allah…luangkan masa yg lebih utk lebih mengenali allah. tp apa2 pun semoga b’bhgia la hendak nya.

    0

    0
  46. slay says:

    si tua xsedar diri

    0

    0
  47. Iris says:

    Baca je tajuk aku DÃ¥h rasa nak muntah..tak ingat nak mati ke pompuan tua ni..bajet hot mcm rcw plak..ye r dpt laki muda..yakss teramat jijik bila baca

    0

    0
  48. Izzrafiq Alias says:

    Sebenarnye nara xyah kongsi crita ttg raja azmi ni pun xpe… wat org kutuk dia je… lg 1, aritu mcm ternampak roslin hashim ngan lady n their child together, so xmungkin la org muda tsebut adalah roslin :)

    0

    0
  49. dony says:

    rosnah mat aris pun kahwin org muda…lebih kurang jea umo nye… tapi rosnah mat aris taklah beria bercerita..dan dia juga sembunyikan identiti suaminya… r.azmi terlalu jujur bila berkata2..eloknya diamkan jealh dulu.. bila org kutuk berbakul2 kesian lak..org yg kutuk pun terkutuk gak..hahaha..

    0

    0
  50. Anonymous says:

    kulit dah kedut pun ada hati lg…bwk2 ngucap la…umor 50an ke atas tu dh elok sgt la tu nak bykkan amalan…mana tau sok lusa dah ‘dijemput’…haishh pape je la…mls nk lyn org tua sangap cenggini…

    0

    0
  51. Anonymous says:

    tak payahla nak kutuk2 sgt.. kalau kena kat diri korang nanti dpt bini/laki tua kerepot baru korang rasa.. klu dah jodoh dia, doakanlah yg terbaik.

    0

    0
  52. kin says:

    Bio la dia…jodoh sape leh halang.ok ape dr mnjnda smpei tua

    0

    0
  53. hahahihi says:

    …dgr2 nama budak tu hafiz n seorang gitaris…hurmmm….

    0

    0
  54. tasya says:

    abg nara….. tolong update gmbr pemuda bertuah tu… please abg nara!!!!

    0

    0
  55. jejailani says:

    RA ni dah lah mengada,queen control pulokkk…dalam masterchef terserlah taring..aummmm..lagi satu,sbnrnya bukan ‘youngman’ tu yg jadi tua.tp kau tu yg KONON MUDA

    0

    0
  56. Anonymous says:

    tak malu betul lah RA ni, malu lah sikit kat anak2 & cucu tu, kalau nak bercinta pun diam2 sudah lah.. meluat…

    0

    0
  57. siapa??? says:

    tak malu betul lah si RA ni, tak malu ke kat anak2 & cucu.. kalau sakan sgt nak bercinta tu diam2 sudah lah.. meluat…

    0

    0
  58. gadis sunti says:

    rasenye raja azmi da nk monopouse da..sian jejaka itu..tp apepun jodoh d tgn tuhan..

    0

    0
  59. hamba allah says:

    astagfirullah … cuba renungkan zaman nabi dulu, sewaktu nabi berkahwin dgn siti khadijah … i think NARA u should stop d comment zone ni, bg org tambah dosa n NARA u tanggung dosa sekali, larat ke nanti nak bawa kesana …

    0

    0
    • budin says:

      setuju dgn komen hamba allah nih..byk komen2 yang mengeji..terselah sifat iri hati hasad dengki sesama manusia..

      0

      0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      kau ni dh kenape? ni kan setakat hiburan aje yg kau ni serius sangat ni pesal ?? kalau kau dh tau tempat yg kau masok ni mendatang kn dosa kenape kau masok ?????? gi lah lain tempat ! kan banyak tempat lain yg tk mendatang kan dosa yg kau leh pegi ! kenape kau staaaaaaaaaay je kat sini !!! sempat lagi kau baca orang lain nye komen huh !!

      0

      0
  60. Anonymous says:

    Teman pun getik baca statement RA ni tapi kalau memang dah jodoh dia buat apa kita nak kepoh2. Nak kawen tu dia…. nak org dah dekat expired pun laki dia, boleh je terima. So buat apa kita nak kepoci nambah dosa je.

    0

    0
  61. ape ke heh korang nih? says:

    hak dier ler nak kawen dgn org bujang..yg kamu semua sakit ati pehal?comment2 seperti orang pendek akal!akal sejengkal!otak mati!biar la dier loving2 dgn orang muda..korang ada problem?

    0

    0
  62. Zara says:

    Kiter ni nk kawin nkkan zuriat..abis tu klu umo dh 50an cmne nk ada anak? laki tu nk kawin dia sbnrnya nk apa? harta?? napsu semata2???

    0

    0
  63. kuda hitam says:

    makcik tolong sedar diri.. awak tu dah tua.. malu la ckit dgn anak tu

    0

    0
  64. Anonymous says:

    klau dah monopouse tu…pkai lah KY jelly..puiii..tua kutuk tak sdar dri..

    0

    0
  65. Anonymous says:

    geli bebenor statement org tua ni …..tp rasa mcm sengaja nak tuju kat bekas laki dia ….nak kasi jeles kot

    0

    0
  66. jun says:

    gitaris muda hafiz 27 tahun.. aka ag hujan aka ag koko ker????

    0

    0
  67. aku says:

    betul ke lelaki tu wujud? ke dia saje buat cerita je….

    0

    0
  68. B........ says:

    UNTUNG LA……….IS BARANG BAIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ULANG 10X!

    0

    0
  69. boyish says:

    aku boyish yg hensem n cantik….^_#

    0

    0
  70. opah says:

    msti dia nk yg gagah tuuut***..klu setkt jalani sidik ni dh lembik

    0

    0
  71. ambiganon says:

    Hafiz hamidun ke?

    0

    0
  72. Anak ikan haruan R.A says:

    Hmmm.. cuba tunjuk bukti sket.. kitorang nk tgok gak sape anak ikan awak tu…

    0

    0
  73. MR. T says:

    erm. jaga cucu la weh sibuk mengatal

    0

    0
  74. Anonymous says:

    ye ke matang nti jadik mcm rita mula kate matang lps 2 lain plak jadiknye……

    0

    0
  75. nina says:

    sedap ke nak main kalu dah kerepot camni?? tak bernafsu i…

    0

    0
  76. nina says:

    kalau body mcm anita sarawak…ok gak…ni tong dram. hahahaha

    0

    0
  77. King Kong says:

    Ala tak habis2 propa Kak King ni. Suka buat cover story. Tapi, sorwy yer. Story akak tak pernah “meletup, mengancam, boleh layan” = “Sedapp!” (kata Osman Baku)

    0

    0
  78. Anonymous says:

    BERCINTA BARU SEBULAN TAPI KECOH JE LEBIH….

    0

    0
  79. Cube says:

    Uwekkks!

    0

    0
  80. COMEL says:

    La.. ingatkan dah monopos.. setakat nak kawin dgn org muda x heran la.. sb ramai pompuan kawin lelaki muda. tapi lepas p buat haji x insaf2 lagi ke? kata dah tobat… baju masih melekat d badan..

    0

    0
  81. potpet says:

    laa..baru sebulan kenal dah bgtahu public makcik bercinta? bercinta ke baru nak kenal2? kesian pulak budak lelaki tu..

    0

    0
  82. bingit says:

    hadeeyyyyy yaayyy.. tak heran..dia kan dah lama kesunyian..eeiiiiii geli mak nokkkkss… sape la young man yang bernasib malang ni..

    0

    0
  83. honeywellz says:

    Kenapalah ramai sangat yang sakit hati dgn Raja Azmi ni. Korang duk kutuk dia ape yg korang dapat. Mana2 yg muda kat sini, akan tua jugak satu hari nanti. Entah2 bila tua, korang lagi teruk pd dia. Kalau perempuan tua nak kawin dgn lelaki muda, kita kata yg lelaki tu nak harta dia. Habis yg perempuan muda kawin dgn lelaki tua tu, nak ape??? Kalau lelaki tua tu drebar bas, ade ke perempuan muda yg cantik nak? Double std, kalau lelaki cari pasangan muda kita tak kutuk, tapi kalau perempuan, bukan main lagi kita kutuk. Yg sedih tu kaum perempuan sendiri yg ramai mengutuk. lngat, satu hari you all akan tua jugak…..lagipun jodoh pertemuan sape yg tentukan????

    0

    0
  84. izam291 says:

    Biarlahhhhh…….dah jodoh dia, patutnya sebagai orang Islam,kena percaya akan ketentuan Allah…..apa nak kutuk2…Janji ada ikatan yg sah ,dari segi Hukum.
    Yg.penting kita doakan…semoga dia bahgia hingga akhir hayat

    0

    0