Written by AbangNara | July 18th, 2011

yasmin hani

Daripada gaya gambar di atas, memang terserlah bibit-bibit cinta di wajah kedua-dua insan. Abang Nara doakan mereka berdua bahagia. Tak salah bercinta sebab kedua-duanya pun dah bujang kembali. Semoga cepat-cepat ke jinjang pelamin.

Mesti ramai yang kecewa hati Yasmin Hani sudah dimiliki kan? Teringat dulu kecomelannya semasa program Wachaa. Rindu pulak rasanya nak tengok Yasmin Hani mengacara lagi. Senyap semacam je semenjak kebelakangan ini.

Baca Yang Ini Pulak:-

66 responses to Yasmin Hani Semakin Rapat Dengan Shahrin, Bekas Suami Ida Nerina?

    • Cincin Bik Mama 73juta says:

      wtf la ko ni..
      mcm gampang promote blog

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
      • aku adalah bee florian says:

        ramai beno yg nk jdi pakar motivasi agama ..mcm sial lah ..bosan..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  1. prince says:

    xpe..yg pntg dah bujg..tapi cptlah berkahwin..tkot tmbul plbagai spekulasi lak nty..:)

    Mati Ketika Berzina ( Merogol ) Ikan Pari

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. tok batin says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 29
    • mayangsari says:

      apa khabar ida nerina yer? dah boleh jalan ke belum

      Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 8
      • april may says:

        a’a….senyap sunyi ida nerina tu…dgn cerita dah xboleh berjln…xde crite die ke bang nara oiiiii…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
        • haha says:

          da lama taw la. dorang memang couple pun. bercuti sana sini. kat forum cari aritu pun bertepek gambar dorang. .bang nara ketinggalan bas hehe

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • dah gaya org putih dah kedua2 pasangan ni. oo lupa, Malaysia kan always summer :P

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
      • whateverwillbe says:

        eh dlu minah ni ngan ex husband haflin kan??ni ngan ex husband ida nerina lak..before tu ade jap gosip ngan yusry kru..gugugug..apekah persamaan kesemua lelaki di cni?? :D

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • idam says:

          depa tu semuanya duda., yasmin suka duda kot.. pengalaman lebih

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  3. Minah says:

    Muker yasmin nampak tua………

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
    • along says:

      mmg dia dah berumur skit pun, cuma lum ada jodoh nk kahwin…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • bintang says:

        byk artis umur 32thn sebaya dia ni tp x pun nmpak tua mcm ni…. dia ni mcm nak masuk 40 thn aku tgok

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  4. if yea tak pun, dok pegan2 tue haram..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  5. Xoxo says:

    Dah lama gak diorang ni brcinta kn,cuma xbrapa nk dgr crita psal diorang je.low profile agaknye.cepat2 la kita doakn yg terbaik utk diorang ni ye.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • sos says:

      a’ah tgk kat fb dah in relationship.. g holiday ke thailand bersama bukan main lagi…. g lah tgk… pic xprivate pun..pas2 uols leh judge sendiri

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  6. cikocoki says:

    elok sgt la b’gmbar mcm 2..moga cepat2 la ke jinjang pelamin……

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 33
      • Tengku Zawyah says:

        Minah, nak tak ikot TZ ngn huby baru g honeymoon..?? dekat jew.. kat sourabaya.. pastu kite g madura.. ;)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 17
        • tora dtg lg says:

          ko syer jer laki TZ tu

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  7. da princess says:

    bukan ke laki ni kaki pukul,yg kes ida nerina kononyer jatuh tangga tu..atau sya yg silap…peace!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
  8. Pramugari says:

    MCM LAH YG MENGOMEN NI BAIKKKK SGT.KO COUPLE TAK PERNAH PEGANG TGN.HAKTUIHHH

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 21
    • lady says:

      im 10000% agree wif u Pramugari~majoriti skrg nie couple mmg skit sebanyak bertutup litup pun ttp akan pegang or terpegang tgn punya lah…so sblm mengata org fkr2 n cermin diri sendiri dlu…:)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 17
      • Norma Jean says:

        Saya berkapel dulu, saya taknak pegang tangan. At last, the guy tinggalkan saya sebab dia kata boring. Haha…tak rugi punn… =)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 7
        • aptb~ says:

          artis kan..kate ikon,tnjuk la cnth yg elok skit…lau couple pon perlu ke b’gmbr cmtu??pmnt or org rmai tgk kn~~

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • cis says:

          Wah, sangat baguslah awak. Okay la tu tapi lagi manis kalau tak berkapel. Hehe, sebab fitnah tu lagi kurang. (:

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 32
      • jas says:

        aku pun setuju..ada tu yg bertudung selain berpegangan tangan siap peluk pinggang lagi..lagi 1 yg girl ni lak aku nampak sorang2 je kat shopping complex but punye terkejut beruk siap merokok lagi..walhal berbaju kurung+pakai tudung..dah x tahu budak2 sekrg nih..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 14
        • jambu ker says:

          bukan semua ar ORANG BERTUDUNG PERANGAI MACAM TUE minah jambu 24jam mengadap computer OIT!!!!

          JGN NK PANDANG SEBELAH PIHAK JE…

          ORANG YANG TAK PAKAI TUDUNG PUN HEBAK JUGAK….

          SO… ASK YOUR SELF AR…
          NK BERTUDUNG ALIM KE TAK…?
          NK FREEHAIR ALIM KE TAK…?

          KUBUR MASING2 DIK OIT~~!
          TEGURAN HARUS.. DENGAR KE TAK.. JANJI TANGGUNGJAWAB SEISLAM TERLAKSANA..

          PEACE YO!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
        • pas__cual says:

          kalau org tak bertudung pelok2 xda la plik.tp kalo org bertudung tp berpeluk dgn jantan mmg la sgt plik.da tau pakai tdung tu jaga la maruah org pkai tdung.ni lbih truk dr pmpuan sexy.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  9. wartawan bebas says:

    dah lama derang dua ni bercinta, tapi pandai lah derang cover line kan.. apapun moga bahagia lah hendaknya ya walau siapa pun pilihan hati derang kan..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      betol betol tu pas minah jambu sokong kau…hahahaha ape nk jadi ngan minah tudong sekarang ni eh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  10. kaki_g0ssip says:

    yasmin hani ni sape2 pun blh “try” !!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  11. ameno world says:

    Woi seluruh rakyat jelata sempena Ramadhan ni marilah kita pakat ramai2 singgah ke Melaka kerana menteri besaq melaka lanjutkan tempoh operasi pusat hiburan sampai pukui 3 pagi…boleh sahur dengan beer… bukan macam kerajaan kedah hamPAS nak tutup pusat hiburan pulak… apa azizan ingat bapak dia ka yang bayaq gaji kat tokey2 hiburan… Awie dengan Minah Jambu mesti suka dengan keprihatinan kerajaan melaka… nanti Murka dan musibah Allah sampai pandai2 la sembunyi dalam mana2 gua.. kat akhirat Allah Taala tanya pasaipa kita tak halang maksiat kita bagitau la RTM dan TV3 tak habaq pun ada pesta kat Melaka??? syioknya jadi orang Melaka.. TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 6
    • nans says:

      APEW KEBODO NIE??? koe perli ke hape nie???

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
    • lala says:

      haissshhh..
      elok sgt la 2…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • gula_melaka says:

      dia nak sindir le..

      dalam maksudnya tu.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      komen ameno bodoh n bahlol rabak…….ameno ni mesti kedi ni atau pn nyah BOLONG hahahahahahaha………..ROSAK!!!!!!!!!! hahahahahahaha!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      apeeeee yg ameno ni merepek ni?????? macm SIAL je merepak nye ! bagos sangat ke perkataan2 dia yg macm SIAL tu???????????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Shuk says:

    Yela… terbakarlah di neraka.. kalau sikap terus mcm ni… semoga diorang bahagia!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  13. siti says:

    x payah nak judge orang..Jika bersua dengan yang jahil, bisik hatimu “Aku tidak tahu bagaimana akhir umurku & umurnya kelak. Dia tentu lebih baik daripada ku.”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  14. Rooooney says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 24
  15. putihkaseh says:

    a’ahlah u all semua ni kecoh, dia org artis so semua kesilapan dia org u all nampak, u all semua sapa yg kenal, entah2 lebih dari artis kot hebat nye, semua yg kat sini tak pernah couple ke …. pondan ke tu …… he he he

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  16. anony says:

    kalau den..den x mau laki ni…kitekan x tau masa depan…
    tb2 je kite kene mcm si ida nerina tu ke penyakit lain ke…
    dah sah laki tu tinggalkan kite…masa akad nikah dulu..janji bukan main lg…huhuhu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  17. Suri says:

    Yasmin, cari la yg serius nak kawen, hang pun bkn muda lg… Asik cr yg suka enjoy, hang pun cantik, mmg la hang open minded, bf dulu pun Ada gak pic g Thailand , cr la laki2 yg btul2 nak kawen…all the best je la

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  18. Amier says:

    Ramai dari kalangan artis yang berkahwin tak berlangsung lama berakhir dengan penceraian.
    Lepas dicelup dan mencelup, cari yang lain pulak untuk dicelup dan mencelup.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dh dasar nama nye lelaki macm gitu lahhhhhhhhh kepala hotak asek nk mencelopppppp jeeeeeee bila dh kena ngap nanti tk boleh tarek baru padan mukaaaaaaaaaaaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
      • Amier says:

        Menurut pakar kesihatan senaman yang baik untuk jantung.Mental pun boleh stabil.
        Ehem…….Alat celupan pun bertambah teguh.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. redberry says:

    lelaki yg sanggup gugurkan talak disaat isteri dlm keadaan genting dan sgt2 memerlukan perhatian..

    lelaki begini adakah layak dipanggil suami??..no..title suami adalah satu penghormatan dlm perkahwinan dan hanya layak bagi lelaki yg mampu mengasihi isterinya, mampu jd pemimpin pd keluarga n mampu jalankan t’jwb sepenuhnya.

    to yasmin..klu hanya kwn its ok…tp klu kamu nk buat sang jantan ni sbg pemimpin n imam kamu better u think twice..Allah SWT dah beri petunjuk bagaimana dia menjalankan t’jwbnya pd 1st wife@ex-wife…….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  20. gadis misteri says:

    ermm.agak2nya gambar di atas dalam malaysia ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. minah jambu 25jam ngadap komputer! says:

    HAHHAHAHA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh akak ! 25jam ngadap komputer ! mana akak menghilang akak? minah jambu rindu ngan akak tau! ada orang cakap akak gi serawak sebab nk try pakai cawat betol ke? eh pakai cawat ni akak jangan main2 tau ! salah silap akak 25jam ngadap komputer kena sondol nanti ngan orang iban ! hati hati ye kak…lov u…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  22. Prema Yan says:

    Ada ke jantan yg minat
    YASMIN HANI ni. Muka lawa
    tapi nampak tue lg pula mulut laser. Kalau jd kawan
    pun kejap je. Katogeri haliza misbun dan ogy

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. basshunter says:

    dua2 soooosial….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. lyn says:

    tak habis2 pakwe sana sini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. alamaya says:

    Hurm… pakai tudong pelok2 bukan bermakna dan tak semestinya mengenyam atau gatal mintak jantan ‘minah jambu 25jam ngadap komputer!’ … kadang kadang aku baca komen ko ni… suka menngutuk keji orang bertudung… manalah tau yang pakai tudong tu yang dia peluk2 raba2 tu suami dia sendiri? kau jangan nak main sambar je ayat ko tu… ko dah bosan hidup ke? asyik nak mengutuk org keje ko…

    bertudung tu wajib. yang dok meraba menggatal tu… kalau kau rimas atau geli ko tegor cara baik! bukan ko kata diorg yang bukan2… kadang2 aku baca komen2 ko ni.. sumenye macam ko yang buat bende2 tu… ke kau memang bukak pekong dada sndiri?

    hurm.. minah jambu 25jam ngadap komputer! jaga sikit ayat kau.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • tula says:

      tula..mcm sy ni bertudung n da kawen..kawen muda katekan..jln2 kt shopping complex ke mana2 ke mestila pgg tangan suami..tp msti org slh anggap igt kitorg blm kawen tp menggatal duk pgg2 tangan..kdg2 kte mn la tau kot org tu da kawen ke..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. k!cAP says:

    to >>>>pas__cual : hurm xkesah la kai tudung ke xkai tudung ker …asal orng tuh beragama islam semuanya pelik kalo pelok2….xde pn kitab tulis yg kai tudung tuh xpelik pelok2 ..kai tdung pelik lak….sama jea….due2 kne sedar diri…..kne sedar tuh…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. Herb Roden says:

    itõs hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what youõre talking about! thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Polonio: ¿Qué leéis, mi señor?Hamlet: Palabras, palabras, palabras. , diego grande alvarez

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0