Written by AbangNara | July 18th, 2011

yasmin hani

Daripada gaya gambar di atas, memang terserlah bibit-bibit cinta di wajah kedua-dua insan. Abang Nara doakan mereka berdua bahagia. Tak salah bercinta sebab kedua-duanya pun dah bujang kembali. Semoga cepat-cepat ke jinjang pelamin.

Mesti ramai yang kecewa hati Yasmin Hani sudah dimiliki kan? Teringat dulu kecomelannya semasa program Wachaa. Rindu pulak rasanya nak tengok Yasmin Hani mengacara lagi. Senyap semacam je semenjak kebelakangan ini.

66 responses to Yasmin Hani Semakin Rapat Dengan Shahrin, Bekas Suami Ida Nerina?

  1. prince says:

    xpe..yg pntg dah bujg..tapi cptlah berkahwin..tkot tmbul plbagai spekulasi lak nty..:)

    Mati Ketika Berzina ( Merogol ) Ikan Pari

  2. tok batin says:

    atok 1st..haha

    • mayangsari says:

      apa khabar ida nerina yer? dah boleh jalan ke belum

      • april may says:

        a’a….senyap sunyi ida nerina tu…dgn cerita dah xboleh berjln…xde crite die ke bang nara oiiiii…

        • haha says:

          da lama taw la. dorang memang couple pun. bercuti sana sini. kat forum cari aritu pun bertepek gambar dorang. .bang nara ketinggalan bas hehe

    • dah gaya org putih dah kedua2 pasangan ni. oo lupa, Malaysia kan always summer :P

      • whateverwillbe says:

        eh dlu minah ni ngan ex husband haflin kan??ni ngan ex husband ida nerina lak..before tu ade jap gosip ngan yusry kru..gugugug..apekah persamaan kesemua lelaki di cni?? :D

  3. Minah says:

    Muker yasmin nampak tua………

  4. if yea tak pun, dok pegan2 tue haram..

  5. Xoxo says:

    Dah lama gak diorang ni brcinta kn,cuma xbrapa nk dgr crita psal diorang je.low profile agaknye.cepat2 la kita doakn yg terbaik utk diorang ni ye.

  6. cikocoki says:

    elok sgt la b’gmbar mcm 2..moga cepat2 la ke jinjang pelamin……

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eleh….setakat bergambar macm tu tkde ape2 lah!!!!! minah jambu kalau bergambar minah jambu suka pozing cium mulot biar terserlah kejambuan minah jambu ! ni yeh ellehhhhhhhhhhhh setakat gitu2 pn nk hebohhhhhhhh

      • Tengku Zawyah says:

        Minah, nak tak ikot TZ ngn huby baru g honeymoon..?? dekat jew.. kat sourabaya.. pastu kite g madura.. ;)

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          boleh boleh boleh…minah jambu suka tu…bile tu TZ????? kt sana banyak jantan jantan jambu tk??????? jangan lupe bawakan minah jambu baju yg TZ janji tu baju LUT SINAR untok minah jambu pakai nanti…pasti GEREK SEHHHHHHHH !!!!!

        • tora dtg lg says:

          ko syer jer laki TZ tu

  7. da princess says:

    bukan ke laki ni kaki pukul,yg kes ida nerina kononyer jatuh tangga tu..atau sya yg silap…peace!

  8. Pramugari says:

    MCM LAH YG MENGOMEN NI BAIKKKK SGT.KO COUPLE TAK PERNAH PEGANG TGN.HAKTUIHHH

    • lady says:

      im 10000% agree wif u Pramugari~majoriti skrg nie couple mmg skit sebanyak bertutup litup pun ttp akan pegang or terpegang tgn punya lah…so sblm mengata org fkr2 n cermin diri sendiri dlu…:)

      • Norma Jean says:

        Saya berkapel dulu, saya taknak pegang tangan. At last, the guy tinggalkan saya sebab dia kata boring. Haha…tak rugi punn… =)

        • aptb~ says:

          artis kan..kate ikon,tnjuk la cnth yg elok skit…lau couple pon perlu ke b’gmbr cmtu??pmnt or org rmai tgk kn~~

        • cis says:

          Wah, sangat baguslah awak. Okay la tu tapi lagi manis kalau tak berkapel. Hehe, sebab fitnah tu lagi kurang. (:

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          elehhhhhhhh setakat pegang tangan nk kecoh ! bukan nye rengan rengan pnnnnn !!!!!!!! tk gerek la kalau jalan ngan mateair kalau tk pegang tangan ! macm jalan ngan MOMOK la pulakkkkkkkkkkkkk !!!!!!!

      • jas says:

        aku pun setuju..ada tu yg bertudung selain berpegangan tangan siap peluk pinggang lagi..lagi 1 yg girl ni lak aku nampak sorang2 je kat shopping complex but punye terkejut beruk siap merokok lagi..walhal berbaju kurung+pakai tudung..dah x tahu budak2 sekrg nih..

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          tu lahhhhhhhhhhhhh kalau minah jambu komen minah yg bertudong ni gatal mengenyam ada yg tk puas hati !!! ada yg kutok kutok minah jambu ! tapi hakikat nye tengok lah sendiri si JAS ni nampak minah tudong merokok kt shping cnter….minah jambu pn penah nampak ! bukan merokok lagi siap pelok pelok ngan jantan ! tu lah sejarah minah TUDONG……..MINAH TUDONG THE LEGEND !!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA

        • jambu ker says:

          bukan semua ar ORANG BERTUDUNG PERANGAI MACAM TUE minah jambu 24jam mengadap computer OIT!!!!

          JGN NK PANDANG SEBELAH PIHAK JE…

          ORANG YANG TAK PAKAI TUDUNG PUN HEBAK JUGAK….

          SO… ASK YOUR SELF AR…
          NK BERTUDUNG ALIM KE TAK…?
          NK FREEHAIR ALIM KE TAK…?

          KUBUR MASING2 DIK OIT~~!
          TEGURAN HARUS.. DENGAR KE TAK.. JANJI TANGGUNGJAWAB SEISLAM TERLAKSANA..

          PEACE YO!!

        • pas__cual says:

          kalau org tak bertudung pelok2 xda la plik.tp kalo org bertudung tp berpeluk dgn jantan mmg la sgt plik.da tau pakai tdung tu jaga la maruah org pkai tdung.ni lbih truk dr pmpuan sexy.

  9. wartawan bebas says:

    dah lama derang dua ni bercinta, tapi pandai lah derang cover line kan.. apapun moga bahagia lah hendaknya ya walau siapa pun pilihan hati derang kan..

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      betol betol tu pas minah jambu sokong kau…hahahaha ape nk jadi ngan minah tudong sekarang ni eh….

  10. kaki_g0ssip says:

    yasmin hani ni sape2 pun blh “try” !!

  11. ameno world says:

    Woi seluruh rakyat jelata sempena Ramadhan ni marilah kita pakat ramai2 singgah ke Melaka kerana menteri besaq melaka lanjutkan tempoh operasi pusat hiburan sampai pukui 3 pagi…boleh sahur dengan beer… bukan macam kerajaan kedah hamPAS nak tutup pusat hiburan pulak… apa azizan ingat bapak dia ka yang bayaq gaji kat tokey2 hiburan… Awie dengan Minah Jambu mesti suka dengan keprihatinan kerajaan melaka… nanti Murka dan musibah Allah sampai pandai2 la sembunyi dalam mana2 gua.. kat akhirat Allah Taala tanya pasaipa kita tak halang maksiat kita bagitau la RTM dan TV3 tak habaq pun ada pesta kat Melaka??? syioknya jadi orang Melaka.. TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA…

  12. Shuk says:

    Yela… terbakarlah di neraka.. kalau sikap terus mcm ni… semoga diorang bahagia!

  13. siti says:

    x payah nak judge orang..Jika bersua dengan yang jahil, bisik hatimu “Aku tidak tahu bagaimana akhir umurku & umurnya kelak. Dia tentu lebih baik daripada ku.”

  14. Rooooney says:

    Bodoh la korang nih.

    Benda macam ni pun korang nak kecoh and bising.

    Biasa je aku tengok. Nothing is wrong in my eyes seeing 2 couples falling in love and having fun time of their life…..

    :)

  15. putihkaseh says:

    a’ahlah u all semua ni kecoh, dia org artis so semua kesilapan dia org u all nampak, u all semua sapa yg kenal, entah2 lebih dari artis kot hebat nye, semua yg kat sini tak pernah couple ke …. pondan ke tu …… he he he

  16. anony says:

    kalau den..den x mau laki ni…kitekan x tau masa depan…
    tb2 je kite kene mcm si ida nerina tu ke penyakit lain ke…
    dah sah laki tu tinggalkan kite…masa akad nikah dulu..janji bukan main lg…huhuhu..

  17. Suri says:

    Yasmin, cari la yg serius nak kawen, hang pun bkn muda lg… Asik cr yg suka enjoy, hang pun cantik, mmg la hang open minded, bf dulu pun Ada gak pic g Thailand , cr la laki2 yg btul2 nak kawen…all the best je la

  18. Amier says:

    Ramai dari kalangan artis yang berkahwin tak berlangsung lama berakhir dengan penceraian.
    Lepas dicelup dan mencelup, cari yang lain pulak untuk dicelup dan mencelup.

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dh dasar nama nye lelaki macm gitu lahhhhhhhhh kepala hotak asek nk mencelopppppp jeeeeeee bila dh kena ngap nanti tk boleh tarek baru padan mukaaaaaaaaaaaaaa

      • Amier says:

        Menurut pakar kesihatan senaman yang baik untuk jantung.Mental pun boleh stabil.
        Ehem…….Alat celupan pun bertambah teguh.

  19. redberry says:

    lelaki yg sanggup gugurkan talak disaat isteri dlm keadaan genting dan sgt2 memerlukan perhatian..

    lelaki begini adakah layak dipanggil suami??..no..title suami adalah satu penghormatan dlm perkahwinan dan hanya layak bagi lelaki yg mampu mengasihi isterinya, mampu jd pemimpin pd keluarga n mampu jalankan t’jwb sepenuhnya.

    to yasmin..klu hanya kwn its ok…tp klu kamu nk buat sang jantan ni sbg pemimpin n imam kamu better u think twice..Allah SWT dah beri petunjuk bagaimana dia menjalankan t’jwbnya pd 1st [email protected]…….

  20. gadis misteri says:

    ermm.agak2nya gambar di atas dalam malaysia ke?

  21. minah jambu 25jam ngadap komputer! says:

    HAHHAHAHA..

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh akak ! 25jam ngadap komputer ! mana akak menghilang akak? minah jambu rindu ngan akak tau! ada orang cakap akak gi serawak sebab nk try pakai cawat betol ke? eh pakai cawat ni akak jangan main2 tau ! salah silap akak 25jam ngadap komputer kena sondol nanti ngan orang iban ! hati hati ye kak…lov u…….

  22. Prema Yan says:

    Ada ke jantan yg minat
    YASMIN HANI ni. Muka lawa
    tapi nampak tue lg pula mulut laser. Kalau jd kawan
    pun kejap je. Katogeri haliza misbun dan ogy

  23. basshunter says:

    dua2 soooosial….

  24. lyn says:

    tak habis2 pakwe sana sini

  25. alamaya says:

    Hurm… pakai tudong pelok2 bukan bermakna dan tak semestinya mengenyam atau gatal mintak jantan ‘minah jambu 25jam ngadap komputer!’ … kadang kadang aku baca komen ko ni… suka menngutuk keji orang bertudung… manalah tau yang pakai tudong tu yang dia peluk2 raba2 tu suami dia sendiri? kau jangan nak main sambar je ayat ko tu… ko dah bosan hidup ke? asyik nak mengutuk org keje ko…

    bertudung tu wajib. yang dok meraba menggatal tu… kalau kau rimas atau geli ko tegor cara baik! bukan ko kata diorg yang bukan2… kadang2 aku baca komen2 ko ni.. sumenye macam ko yang buat bende2 tu… ke kau memang bukak pekong dada sndiri?

    hurm.. minah jambu 25jam ngadap komputer! jaga sikit ayat kau.

    • tula says:

      tula..mcm sy ni bertudung n da kawen..kawen muda katekan..jln2 kt shopping complex ke mana2 ke mestila pgg tangan suami..tp msti org slh anggap igt kitorg blm kawen tp menggatal duk pgg2 tangan..kdg2 kte mn la tau kot org tu da kawen ke..

  26. k!cAP says:

    to >>>>pas__cual : hurm xkesah la kai tudung ke xkai tudung ker …asal orng tuh beragama islam semuanya pelik kalo pelok2….xde pn kitab tulis yg kai tudung tuh xpelik pelok2 ..kai tdung pelik lak….sama jea….due2 kne sedar diri…..kne sedar tuh…..

  27. Herb Roden says:

    itõs hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what youõre talking about! thanks

  28. Polonio: ¿Qué leéis, mi señor?Hamlet: Palabras, palabras, palabras. , diego grande alvarez