Written by AbangNara | July 1st, 2009

yasmin hani baru

Yeah. Berita baik kepada lelaki-lelaki di luar sana. Yasmin Hani dah buat pengakuan yang dia tak jadi kawin tahun nie. Dan yang pastinya dia dah clash ngan pakwe dia. si Don tue. Kitorang dulu ada kongsi gambar Yasmin Hani berparti bersama Don. Sila baca jika anda belum baca.

Bile tengok gambar terbaru Yasmin Hani kat atas tue, sapa sangka umur dia sekarang dah 30 tahun. Muka nampak muda. Dan yang penting tak nampak dicucuk ngan botox macam sesetengah artis. Comel pun comel jugak. Jadi buat lelaki-lelaki di luar sana, silalah hantar resume anda untuk try jadi pakwe Yasmin.

Kriteria lelaki pilihan Yasmin Hani adalah seperti berikut:-

[note]Saya tidak memandang paras rupa. Asalkan dia boleh menghormati saya, berdikari dan matang, itu semua antara kriteria yang memadai buat saya.[/note]

Mudah kan? Silalah try kalau anda berani. Ada satu lagi gambar terbaru Yasmin Hani dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Putih jugak gigi si Yasmin nie.

yasmin hani seksi

91 responses to Yasmin Hani Putus Cinta, Cari Kekasih Baru

  1. bukan nama sebenar says:

    asyik fesyen nampak ketiak jer….klu tak silap aku, dia nie orang kuala selangor kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ada nama sebenar says:

    aku raser ketiak panas kot..la nie kan musim panas..ape kata wanita di luar sana

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      armpit dier jer kot yg x thn pns…
      armpit aku ok jer…
      wlupun d tutup…stil putih gaks…x gaks hitm2..
      muahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Lovelyvic says:

    kalau aku jadi lelaki…
    aku takkan pilih dia jadi isteri…
    kalau wat geli2… ok la kot.
    :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Tarbiah ler dia sampai pakai tudung labuh lagiii…hihihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      hye Lovelyvic..long time x chat ngan korang2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        hi bahulu…
        aku pun bz gak lately…
        ni pun curi2 masa gak masuk blog nara

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          aku pon ni ngah lunch ni..xkuar mkn pon semata2 nk layan blog ni..rindu kt korg2…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          huisshh…x lapo ker? nti perut berbunyi kan…. hehehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aku sokong ko love…
          pakai seksi2 camni laki mane yg nak…
          dier nie artis sosial…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. aku"still"cun says:

    artis skrg biasa ler…klu xtayang body…xsah…..lg 1, mesti tayang ketiak..nsb baik putih…yg penting lurah longkang xdilupakan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      lurah longkang biasanya berbau busuk sb byk sampah…
      wakakaka…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ada nama sebenar says:

    ada ke artis mesia kiter kiter tayang ketiak tapi ketiaknya hitam atau berbulu..stahu aku, BCL ada la kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      xpe…BCL tu artis indon..pesyen artis indon tayang ketiak berbulu..ahakss..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      euwwww….
      giler aper…nk tyg2..pastu x trim langsung?…
      huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        ader…tp artis nie langsung x glamer…cume suke interprem jer…
        ko nak tau saper…???
        adik sepupu camelia dari swak tue…ari tue ader artikel pasal dier mengangkang…
        ketiak dier ler ade kaler hitam…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          yeke?…aku pun nmpk gak pic tuh…
          tpi time tu aku punyer bz poco2…
          tu yg sempat terjeling kat pic tu jer..
          yerla pasal dier mengangkang mcm tu..
          maner aku x terjeling kat pic dier tu…
          tpi x pasan plak armpit dier hitam…
          jap nk p tgk sat…huhuhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. jal says:

    apa cerita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ceplos says:

    da peluk pakwe lame pastu nak cari yg baru. kepala hotak kau… aku pon x hingin pompuan camni!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      ala ceplos,emosi nyer ko nie..ko try jela anta resume ko dulu…kot2 dpt panggil intvw ngan yasmin ni..tapi aku rase awal2 lg yasmin dh reject resume ko tu sbb name ko ceplos..hantu..mana hantu..ada hantu..mana mana…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        tengok pun tau dah…
        habis dah ni…
        lunyai!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          apasal xdek cite pasal rita ngan laki die erk…dh nk meletop tu..dgr2 cite adik rozita che wan si ayu pon cinta ngan abg ipar rita erk…kecewa nyer aku…ko x kecewa ker..nara cite la pasal derg…tol ker derg couple..aku org pertama frust..mamat tu ensem..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ceplos says:

          ‘bahulu’ aku rs ko pun patut anta resume kat zaquan tp kau pun msti kna reject sbb 2 la die pilih ayu raudah..hoho… kita serupa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ceplos says:

          sbb ade name hangit kot..2 psl kna reject oleh zaquan..hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          pehhh!!! ayat ko Love…dasat, lunyai terus ko kate… a’ahh yg kite nmpk terang2 depan public dah tahap2 ringan…so harap2 xde yg lebey2 berlaku (xble tuduh2, dose, just PKlah sendri, tu je)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aku tgh berpikir nie…jap…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    bhulu lma x nmpk…

    tyng la apa yg ada…
    nnti xleh tyng dh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      dh lame ketinggalan dlm BN ni…dh x tau nk komen ape..bace jer komen2 korg post..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        aiii sibuk lg ker…
        anta lar sikit2 kuih bahulu sjung kat aku sini…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. nang nak says:

    hahahah..org jeram jer..atas sikit dari klang kan..ntah2 kg bkt kuching…biler dia lik kampong, ko ader jumper dia ke pim.amacam dress dia klu lik kmpong?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Zaza Muhammad says:

    clash!!!! teng3x… ari tu kemain posing siap kua lam rancangan apa erk yg dia Hani jadi pengacara ngan Sazzy Falak tuh…. tak jadi gak. Seksi sesgt tekponggg.. org lelaki ni mmg nk cari yg canteek pun nk dia sorg je tgk..utk tontonan umum…apa daaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nang nak says:

      pandai pon ko zaza, pilihan byk dh..klu dh season (smua org dh tgk) ilang la kecantikan tue..rancangan tue ria sentral la..laki nk cantik, tp dia sorang je yg leh tgk tp klu cantik smua org dpt tgk..buat geli geleman jer la..dh season, cabut arrrr……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        HA!!! Ria Sentral….btul3x…lupe che’…. hmmm nasib baik org paham apa yg aku nk kate, tertinggal satu perkataan tu… ‘bukan untuk tontonan umum’ ;D

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    xpa la bhlu…
    mai la kta sma2x cmmnt…
    bt dosa skit…
    :-)
    jngn bnyk sngt…
    nnti tmbng, brat sblah lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      aku start komen…
      aku kureng minat ngan minah nie..dlm cite duyong pon bese jer la ngan minah..ko rase cun ker..kering jer aku tgk tp breast die dlu besar apasal skrg dh kempis…mkn hati leh kempis erk breast…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Jojio says:

    Jom kita pi makan…pas tu sambung…cit cet….hihihi….taberu desu ari masss…..yadaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aries_april says:

    aries pn xmnt lgsg kat dia bhlu…
    that y aries ckap biasa2x ja…
    :-)
    tpi smua orng cmmnt best jer kat dia…
    aries tkut kna hntam lak…
    bhlu dh msuk…
    brni skt la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      haha..bahulu pon xminat die ni.jd pengacara pon xbest..tau nk pkai seksi jer….whatever la yg melibatkan diri die..mmg xbest lgsg..mai kite hentam die..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    ok aja…
    si sazzy tu pn aries xmnt…
    mmg xpes…
    ank buah aries sllu nk tngok movie dugong tu…
    nk nyanyi lgu aspalela….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Akak Leen says:

    perrhhh…menyeksakan betul….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. labyrinth says:

    fasha sandha kena tmpar ngn minah mat saleh..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. labyrinth says:

    Heboh dan terus sensasi. Kali ini melibatkan artis yang manis ditambah dengan penuh kontroversi nya di mana-mana, Fasha Sandha kali ini ditampar oleh minah Salleh. Bukan oleh orang Melayu tapi menerima tentangan dari orang luar lagi tue. Apa cerita? begini ceritanya, bermulalah al kisah…

    Ada seorang informer ni mengatakan yang kawan dia ni ada lepak-lepak di kawasan Bestari Hartamas. Lepak punya lepak, tidak disangka kawan-kawan dia nie terserempak adegan tampar menampar antara artis Fasha Sandha dengan minah salleh yang didakwanya ternampak.

    Sebelum adegan tampar menampar itu berlaku, ada sebuah kereta jenama mewah, Bentley berwarna hitam masuk ke kawasan tu. Terperanjat apabila yang keluar dari kereta itu, adalah Fasha Sandha. Yang memandu itu pula, adalah, jeng2, Rizal (bekas suami Nora Danish). Rizal selepas itu melakukan aksi reverse keretanya (parking) dan hampir-hampir nak langgar 3 perempuan minah salleh.Seorang minah salleh tue pun memberi saound kepada Rizal dengan tindakannya itu. Fasha yang tak tentu pasal, dengan nada yang melenting dan Fasha kemudiannya menolak minah salleh tu. Apa lagi, minah salleh tue pun menampar lah Fasha dengan gaya penamparan kewanitaan. Kiranya ada juga pergaduhan kecil yang berlaku selepas itu.

    Fasha yang asik heboh yang dia naik kereta mewah Bentley (kiranya mahu menunjuk) selepas itu, perempuan minah salleh tu pun tidak mahu mengalah dan sempat didengari perkataan yang dilemparkan oleh minah salleh tue dengan berbunyi,

    “who cares about a bentley” sambil siap carut2 yang ntah apa-apa ntah selepas itu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. labyrinth says:

    ntah apa2 jek fasha sandha tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    labyrinth COPY KAT OHBULAN KER?
    then paste kat sni…
    dh bca la…..
    save jri ya?
    :-)…xyah taip bnyk kli….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. huda hashim says:

    xbaiknya fasha, sian nora n anknya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    actually, time study dlu…
    minah ni ok ja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      o…kat cni rupenya ko aries….blk……….
      mak pgl bt kueh….huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      aries 1 sek. ngan pasha ker..cun x dolu2..seksi cm ni ker dolu2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    kuih pg esok…
    ptng ni..
    mak sruh net2x ja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      blk…mak dh pgl tue…jgn dgil n jd ank derhaka…muahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    mak tk mrah la…
    krng nenek ja yg mrah…
    :-)
    hahaaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. jed hijau says:

    lagi satu alkisah…

    heboh diperkatakan rumahtangga Lisdawati dan Fauzi Nawawi retak….tapi BH hari ini telah menafikan dengan keluarnya gambar mereka begitu romantis sekali…kenyataan Lisadawati mengatakan bahawa dia tidak boleh hidup tanpa Fauzi Nawawi…dalam maksudnya tu… seorang lelaki yang egonya tinggi dan keras kepala boleh jadi tunduk mendengar luahan hati nya itu…….

    tunggu berita selanjutnya kerana bos aku dah sampai…kejap lagi aku sambung….hahahahahehehehehoohohho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      ………..sambungan

      jadi dari dasas desus yang mengatakan perkahwinan mereka itu retak bagai telor dihujung tanduk…hehehe..adalah tidak betul sama sekali.

      Dari kenyataan Lisdawati itu menunjukkan betapa dia memerlukan Fauzi Nawawi selama hidupnya.

      Persoalan dan jawabannya disini adalah….sehebat mana badai datang melanda kehidupan rumahtangga…seorang isteri harus fikirkan dahulu perasaan sayang, cinta dan kasih kepada suaminya……jangan biarkan rasa benci menakluki diri….jika ini yang diamalkan setiap pasangan maka tidak akan berlaku penceraian.

      itulah the moral of the story…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        jed…BH for what???Bahulu Hangit ker…or salah taip BN…ko rindu kt aku ker..huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          Berita Harian…..

          aku memang rindu kat kau….lama tak beli bahulu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ko lg ok beli…
          tapi aku lame x makan bahulu…
          aku tgk pic bahulu terasa nak makan plak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aries_april says:

    alah, boss kak jed leh tlak ansur la…
    nnti lik leh negotiate

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      time keje kena buat keje betul2……time main kena main betul2…….hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. labyrinth says:

    bkn kat oh bulan la…ada la kat blog lain..aar save masa la babe..malas nak taip

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    u are right kak jed…
    cam tu nk krja ngan kak jed la…
    nk dri adk ipr kak jed…
    dpt ang ipr skli…

    kat gua ya?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      hang pi peneng… dah balik sini ka belummmm….

      ada beli kaaa chek punya buah pala 2 kilo…

      juh sungguh noo hang jalan2 charie makan…sedap noo makan nasik khandaq peneng….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        bukan ker kg AA ni kt penang..die blk kg sambil makan nasik kandaq laa…kt klang xdek yg kandaq..sume segera…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          adaaaaa…akak duduk klang dik….tapi tak sama macam penang punya laaa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Jojio says:

        Pekena nasi kandaq pas tu teh tarik gelas besaq….fuhhhh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. lilies says:

    hurmm…neway nice curve la..~~lalalala~~~ bout die pakai pe,xde ar sexy mane pon..kn de yg lebey teruk tul x.. lgpn depa niyh artis ape nk heran bkn artis pon sexy gak..huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      betol tu…ade yg bukan artis / islam…pakai mengalahkan yg kafir…smpai kadang2 yg kafir sndiri geleng2 kepala tngok…camano tuh? ho ho ho

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. mamak ajaib says:

    masukkan aje kat lelong.com….tu pun lum tau ade org nak bid….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. trAnsFormeRs says:

    hmmm seb bek ar gf aku x pakai cam ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. YONEXBEST says:

    putus cinta plak..
    putus cinta xpe..
    jgn putus yg lain je..hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. […] Yasmin Hani Putus Cinta, Cari Kekasih Baru | Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. guruh dasyat says:

    dah kene barai ngan si don pastu kene tinggal pulak..nasib baik la si haflin tu kene barai tapi kawin dulu..kira halal la jugak..bagus haflin becerai.rupanya mamat tu kaki kongkek betina..sah la jadi ahli neraka 14 lapisan sok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. sue_anne says:

    bkn ke minah ni rampas don dr haflin? padan muka rampas tapi last2 kena tinggal..huhu. wat goes around comes around

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. dones says:

    biasala tu….dah puas menikmati….tinggalah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. id says:

    murah2… marilah barai aku…waaaaahaaahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. David Villa says:

    AKU KLU DIA AJAK GOJON OK SAJA..BIASA LA..AKU BOLE DAPAT SUPERMODEL LAGI POWER..DAH LA OFFER MENCURAH2 KAT AKU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. aku mau..klu aku dapat hgpa pulak jeles..sial

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. lily says:

    sesuwei sgt dgn muker…..dh lah muka tong sampah….buat tahi dgn wartawan…..sesuwei wat goes around comes around…….
    kalau cantik tapi bau bgkai wat aper…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Don Daniel says:

    emm…. kalau wat lenjan2, geli2, wat gomol2 bleh aa….. kompom ada tulis Don Was Here aaa kat mana2 celah si yasmin ni.. heheheh. Yang pasti Don gak yang UNTUNG hahahah…. nampak tua skit la si yasmin ni…tapi ‘BARANG’ power… kompom selalu kene pam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. cha says:

    mcm hramjdah g kai b ju,ingt lwa bleh wat ska2 bpak dia.bdo pnya orang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. The new mam says:

    I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0