Written by AbangNara | January 7th, 2011

 shaheizy sam

Terasa macam Azwan Ismail pulak apabila Abang Nara ber”yabedabedu” apabila Shaheizy Sam menjelaskan yang dirinya masih single mingle. Terima kasih kepada rakan media kami, OhBulan yang berjaya mengambil kenyataan Twitter dari Shaheizy Sam ini.

Maka kepada gadis-gadis di luar sana, Abang Nara mahu anda mengelap air mata yang tumpah apabila membaca entri adakah ini gambar kekasih Shaheizy Sam baru-baru ini. Peluang anda kini sudah kembali cerah. Shaheizy Sam atau nama manja-manja kucingnya, Sam masih single dan available.

All the best kepada anda yang mahu mengoratnya ~~ Abang Nara doakan kejayaan anda.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to Yabedabedu ~~Shaheizy Sam Masih Single Mingle Lagi!!!

  1. situt says:

    yeke panggilan manja die sam. tp suka pggl dia shaheizy tros. wakakakaka.

    0
    0
  2. Liyana Lunia says:

    kan gua dh ckp dalam entry

    SHAHEIZY SAM LUM BERTUNANG / ada awek lagi la

    BANG NARA APPROVE KOMEN NI PELIS HAHAHAHA ;p

    0
    0
  3. sha AN-JELL says:

    Alhamdulillah..tp klau ya pn alhamdulillah jgak…janji,jgan sampai ada gosip2 yg menyakitkan hati pminat…

    0
    0
  4. apsal bro nara lak yg hepi smcm ni?~~~

    0
    0
    • Lipstick Hijau says:

      eeerrrrrkkk..Lipstick ragu2 dgn kejantanan Abg Nara…wakakaka…gurau…

      0
      0
      • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

        wakakakaka kantoi plak he3…..

        0
        0
  5. nana says:

    Single ke, Laki org ke, Tunang org ke… ADA AKU KISAH??

    0
    0
  6. Haha…aku dah agak dah…
    Anyway…mesti ramai yang nak cuba nasib…huhu

    0
    0
  7. Lipstick Hijau says:

    mantap!

    0
    0
  8. sha AN-JELL says:

    pe hal pn…sam d best…

    0
    0
  9. sue says:

    ade haku kesah die gan sapa???

    yang haku kesah..pesal dalam drama Adnan Sempit die belakon sedikit kayu!!!

    mcm xsyok jek dlm drama..beza gan Adnan Sempit Movie!!!!

    0
    0
  10. bilis goreng says:

    lega msih single…hope akn btemu calon yg lbih sopan…n dr kturunan yg baik2…

    0
    0
  11. makcikbedah says:

    suka makcikbedah aih dia ni single lagi…huhuhuh

    0
    0
  12. mot2 says:

    bestnye

    0
    0
  13. zaia says:

    ok.noted.mlm ni aku nk hebahkan kt makcik2,kakak2,adik2,nenek2 sedara yg “Sam masih single dan available”.
    ramai jugak peminat dia skg,minat brjangkit smakin merebak,itupun sebab dia berbakat ape..dh brbakat pastu dpt filem yg bagus,meletop saham naik la pe lg..

    0
    0
  14. Qistina Merican says:

    single,,nak usha boleh?minat giler kat ni..pada lakonan jer la…hahahahaah

    0
    0
  15. sheila says:

    wow…single lg…tp,ade ku kesah??bkn aku bleh jd awek die pon..lainlah law bleh…mmg aku kesah r..hahaha!!^^

    0
    0
  16. Faizah says:

    Aiyo korag!! saya ni tak minat sangat tapi hubby saya tu suka gilerr kat die nih!!! hopefully dia akan sukses mukses dengan kerjaya dia!!

    by the way jangan salah fahan ok. my husband straight tau!! hehe

    dia minat lakonan sam JER! tak lebih……

    0
    0
  17. budak baik says:

    tapi kalau single mcm ni pun tak best jugak..

    dh brp ramai la pmpuan yg dia peluk cium bagai..
    single mcm dh x single..

    =P

    0
    0
  18. MisstauruS...MisspocO says:

    ok la tuu still single n available…

    sape nak isi form, sila kaaann…

    aku dh isi form lain dah…hehe… :)

    0
    0
  19. Lynn says:

    hehe comel jek pengakuan sam nih.

    0
    0
  20. Saya lelaki…so saya tak rasa ape2

    0
    0
  21. hyde says:

    YES!!!! tak sabar nak tengok KONGSI….!!!

    0
    0
  22. edy says:

    ye la tu..artis.baru jumpa dieorg berdua dating kat Cineleisure Damansara. Shaheizy takut org nampak jalan tgk bawah je..lalu depan mata aku, yg perempaun aku nampak clear, mmg perempuan tu…xkan la bf perempuan tu kasi kuar malam2 dengan si sam ni..xlogik2…

    0
    0
    • kodiang says:

      mungkin BF pompuan tu snggah toilet time serempak gn ko.sebab tu ko jumpa depa dua oang ja.
      xpalah.biaqlah janji depa bahagia ok.
      kalu kita beperangsangka baek xsalah kan kan kan..?
      #pEaCe#

      0
      0
  23. teDi says:

    harap sam terus dgn sikap rendah diri dan tak lupa daratan.
    good luck!

    0
    0
  24. ANAK JANTAN says:

    yahooo..auwww…sam..leh la i ngorat u..ritu i hampir2 nak peluk u tau! I gay..i Ok! sam ok?

    0
    0
  25. sara says:

    emmm.. artis biasa la.. cakap kawan tapi tiap mlm tido sama…. aku tau sgt psl ko nie sam…
    yr life sucks !!!!!!! kaki betina mamat nie… kat umah dia pompuan kluar masuk. kluarga dia pun sama…
    insaf lah…. famous kejap jer tu… pastu merempat la nanti. hensem ker???? pendek la lu bai……………..
    awal lagi hensem….

    0
    0
  26. esparanza says:

    dah peluk2 bagai alih2 kawan

    0
    0
  27. CILI PADI says:

    WAHAI KAUM HAWA..

    MUKA SAM TU NAMPAK GANAS..

    TAPI DALAM HATI NYA ADA TAMAAAN….

    :D

    0
    0
  28. haha says:

    pa’e comey! kalo die single pn mcmla aku ade can haha :P

    0
    0
  29. lizz says:

    yabedabeduuuuu jgk (*senyum sampai telinga..)
    …sbb sam belakon sgt best. Komen kat atas tu plg best…peluk2 sakan alih2 kawan…heeee~
    hadoiii kawannye pon lah…tau la sam popular, nk gak menyelit…

    0
    0
  30. ika says:

    wow….sam u are so smart…and u pnye lakonan tiptop la …

    0
    0
  31. Reena says:

    Yo’o jer nak try..hahaha..takpe..tak salah mencuba.. market beb jgn tak market..utk jodoh, kenalah berusaha..ngeee..

    0
    0
  32. Erin says:

    I dont mind if he have gf.. i jus nk dia terus b’karya.
    Hope tdk cm Que. Kawin terus nk kurang b’karya.
    Sam pLz dont stop..!!!

    0
    0
  33. hajimaru says:

    yezzz..raya cina i nak anta pinangan kt umah sam…yabedabedu!!!!..hoyeeeeeeey

    0
    0
  34. mie says:

    yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  35. lely says:

    jgn nanti lam x ngaku kapel tu tapi dah kawen..haha…
    sama kes cam kakaknya…

    0
    0
  36. zieza says:

    Sam punya lakonan yg sangat hebat..Sam pandai menjiwai pelbagai watak lakonan..mmg patut pun dia dpat award..brbaloi dgn hasil lakonannya..Gud job..

    0
    0
  37. haji rono says:

    mesti yang diterima gf dia yanh cantik cun punya..
    cari yang bertudung lagi bagus…

    ……………………….
    Download sekarang:
    Ebook – Tips 15 Cara Memikat Hati Wanita.pdf

    0
    0
    • minah jambu says:

      kalau nak pompan baik nak kena cari yg bertudong gitu? yg tak bertudong pompan yg tkda ugama la gitu? tau la dia nk cari pompan yg mcmana …..pandai2 je sam tu bukan nya budak umr 12 taon..

      0
      0
  38. haji rono says:

    mesti yang diterima jadi gf dia yang cantik cun punya..
    cari yang bertudung lagi bagus…

    ……………………….
    Download sekarang:
    Ebook – Tips 15 Cara Memikat Hati Wanita.pdf

    0
    0
  39. non-stop says:

    tp mesra cam couple…. biasalah artis… kwn baik atau ape2 lah….mmmng kena gmbr mesra2… tak gitu???!!!

    0
    0
    • ain says:

      kawan gambau macam tu

      pastu pompuan tu dah ade bf

      boleh pulak bf dia sabar tgk pelok2 dgn laki lain??

      ish.. kalo ade pompuan bertepuk tampar dgn laki aku pun

      uishh…. siap la

      0
      0
  40. watever says:

    huarghhhhhh…*yawn*

    0
    0
  41. gosipgurl_fea says:

    haha wow~~~~ ^_^

    0
    0
  42. tak kisah le single ke double. gay habis tajuk topik ni

    0
    0
  43. sha says:

    good for his future…best performance!! ter baekkkk… cume nak tau ape bangsa sam ni sebenarnyer yek?… kakak nyer si zizie tu putih melepak…ayah dorang da takde ke?..

    0
    0
  44. arfa says:

    wow best la lakonan sam dalam adnan sempit yg di gandingkn dengan intan ladyana…so sweet sgt and kelakar gilerr..

    0
    0