Written by AbangNara | July 24th, 2011

Oh yeah ~~~~~~~~~~ Berita baik untuk anda yang pergi ke konsert Xplay 2010 tahun lepas, Xplay 2011 akan kembali untuk menghangatkan jiwa raga anda. Sila kosongkan tarikh tarikh 30 Julai 2011 sebab bermula jam 7 malam di Opera Sunway Piramid, anda akan dihiburkan dengan artis-artis yang awesome. Tak percaya? Cuba tengok video persembahan Mizz Nina di Xplay 2010.

Awesome kan? Xplay 2011 tahun ini lebih awesome lagi. Kali ini ada kumpulan funky nombor 1 Indonesia iaitu Funky Kopral untuk menghiburkan anda semua. Funky Kopral ini kalau bab buat havoc, buat meriah dan buat konsert jadi mantap memang diorang nombor 1 punya. Kalau tak caya boleh tanya kawan-kawan Indonesia anda.

xplay 2011

Tapi selain daripada Funky Kopral, Xplay 2011 ada line up yang bakal menggegarkan Opera Sunway Piramid. Kalau anda peminat funky muzik, confirm anda akan teruja melihat line up yang disediakan di bawah.

xplay 2011

Teruja kan? Meh Abang Nara bagi korang lagi teruja. Korang semua boleh dapatkan TIKET PERCUMA ke Xplay 2011. Yes, memang betul. TIKET PERCUMA. Tak payah bayar tak payah reload. Free of charge. Caranya tersangatlah senang.

xplay 2011

Korang cuma perlu register diri korang di Facebook Xpax untuk mendapatkan tiket percuma ke Xplay 2011. Kalau belum LIKE, kenalah LIKE dulu Facebook Xpax tue.  Tak payah slogan tak payah buat apa-apa. Cuma isikan borang macam kat bawah dan nantikan email daripada pihak Xpax untuk pengesahan. Tapi korang kena cepat sebab tiket adalah terhad. First come first serve la kiranya.

xplay 2011

Namun begitu, kalau korang rasa nak jadi VIP masa Xplay 2011, ada caranya jugak. Kalau korang buat langkah di bawah antara 22-27 Julai ini, anda mungkin boleh menang 2 tiket VIP ke Xplay 2011. Selain itu korang mungkin akan dapat satu table untuk lepak-lepak dengan 5 orang kawan masa Xplay 2011.

xplay 2011

Dan berita baik untuk anda yang telah mendaftar menjadi ahli Kolony, anda berpeluang untuk memenangi Blackberry Curve 8520 masa Xplay 2011. SO kalau belum daftar tue sila lah daftar secepat mungkin ye.

xplay 2011

Untuk lebih info, sila ke laman web Xpax sekarang jugak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 responses to Xplay 2011 Kembali Menggegar, Dapatkan Tiket PERCUMA Anda Hari Ini Juga!!!

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      manja nye miz nina loncat….comel gituuuuuuuuuuuuuuu…noh tk loncat sekali?????????///

      0

      0
  1. chopper says:

    elok nyanyi la byk2 lg dkt2 bulan posa ni…nak terbakaq biaq ramai2 no

    0

    0
  2. RasaAsli.com says:

    tak payah gi konsert ni pun takpe. duduk rumah ngaji lagi baik.

    0

    0
  3. LAGUbestbest says:

    Hmm.. Zouk lg ke? jom3! Beybeyh!

    0

    0
  4. Cida says:

    org dah nak puasa ajak pi tgk konsert pulak…

    0

    0
  5. permysuri says:

    what the …. inviting your readers (who i presume r mostly malay, muslims) to go n partay during ambang Ramadhan? ayoyo… *geleng kepala*

    0

    0
  6. damn says:

    yang bener aja Funky Kopral GAK FUNKY tuh…. gak laku tuh di indonesia… :)

    0

    0
  7. sjiehan says:

    malam tu bukan dah mula solat terawikh ke? huhuhu

    0

    0
  8. sang_buragas says:

    Adalah lebih En Nara, tarik balik post ni sebab banyak sangat maksiat lately & lagipon nak masuk bulan puasa dah. Jazakallah

    0

    0
  9. fit says:

    nak dekat dekat puasa ni elok sangat la buat benda benda macam ni.. haishh…

    0

    0
  10. zuan says:

    kurang minat

    0

    0
  11. Agus Guntur says:

    Si tukang promosinya menumpang semangkuk juga dosanya.

    0

    0
  12. Lucy Suka Selipar says:

    napa member funky koperal seblah kiri skali tu nmpk mcm ada tetek…seyesly mangggg

    0

    0
  13. Lucy Suka Selipar says:

    apa2pon aku suka lagu yg ni http://www.youtube.com/watch?v=vhk_fWnUpm0

    0

    0
  14. Meon says:

    Lain kali klu nak bt entry tu, jgn lupa tgk kalendar dlu no..

    0

    0
  15. kerani says:

    Konsert sambut bulan puasa ke ? .. elok ler tu ketua dah kena tambat, anak buah liar pulak terkinja2 ..

    0

    0
  16. tzmlt says:

    hahhaaa….ni asl mrh2 ni?…jan lyan je lau xska….xbek mgata2…hihii sory..

    0

    0