Written by AbangNara | October 11th, 2009

#Sila skroll ke bawah untuk gosip terbaru

Yuhuu!! Kami dah dapat Xpax Blackberry 8520 masa party XBerry semalam. Memang bes betul, eh maksud kami Xpax Blackberry ni lah, bukan XBerry Party tu. Kami mana party, pegi amik Xpax Blackberry aja. Rugi korang tak pergi, harga Xpax Blackberry 8520 masa malam tu cuma RM888. Kalau harga biasa RM1188. Pastu dapat pulak satu bulan percuma access Blackberry. Berbaloi-baloi~~~

Skin gergasi ni contoh Skin yg dapat free masa beli Xpax Blackberry 8520 masa XBerry Party

Kami memang happy tak hengat lah dapat Xpax Blackberry 8520 ni. mantap, bila pakai terus rasa macam artis. sebab kebanyakan artis pakai Blackberry tau, korang jangan tatau pulak. Xpax Blackberry ni macam aksesori branded pada artis celebriti.

Nantikan review kami bila dah guna Xpax Blackberry ni!! So far, memang bes! Kembang kempis  gak aa hidung bila bawak kuar Xpax Blackberry ni time nak telepon. Rasa bertambah hensem pulak.

Haa…baru sekarang korang rasa teringin ek? Takpe belum terlambat, cuba klik sini http://xpax.com.my/blackberry/ . Harga unlimited data sehari cuma RM2.50 , tu harga roti canai + teh tarik je tu~~!

27 responses to Xpax Blackberry Sudah Tiba!

  1. EAN says:

    Bro Nara….Apa specialnya intro package XPAX ni compare dengan HOTLINK ?
    Hotlink – monthly RM 28 (min)
    Dapat free skin
    harga RM 899

    0
    0
  2. lanToK LeW says:

    hmmm….blackberry ni cam beso jew….x minat laa…but leh gtaw x pe kelebihannye antara blackberry ngn hp len….hmmm…

    0
    0
  3. affa_anis says:

    salaam, saya pun da pakai hp ni tpi beli kat agen bb, kene hentam smpai rm1400. skang ni bru kuar dgn pakej lain, murah giler! rase nyesal lak ha. dan inilah bb yg paling kecik antara yang lain2. cantiklah skins2 die. camane nak beli skins sahaja ye? ada jual x?

    0
    0
  4. tina says:

    Aku post komen ni pkai blekberi.mmg kecik tp design xlawa.klo jari korg beso mmg xsuai la haha anyway kat ne nk surf yg free acess blekberi tu leh kasi url x

    0
    0
  5. Simon Seow says:

    Hello bro. Nice meeting you! Ada masa kita pergi TT lol

    0
    0
  6. ras says:

    fuyyooooo…. bes ni……..tapi.nak tengiok balackberry ni dari dekat…………boleh……….hakkk…

    0
    0
  7. damia zahra says:

    besh3x…ader x..ader sgalanyer..hikhikhik

    0
    0
  8. camera dia baper Mega pixel?

    0
    0
  9. rancak says:

    jom semua memeriahkan lagi forum rancak dot org dgn klik nama rancak ni…
    pasti seronok…
    (ooppsss..lpe lak nk ckap tumpang iklan..hehe Jgan marah ye admin)..

    0
    0
  10. lily says:

    bercakap pasal isu gay ni….sy harap nara tak pyhlah guna nama pangkal “kak” di dpn…confuse org…..apa salahnya bang nara atau bro nara kan manis…..jgn mare yek

    0
    0
  11. vivian says:

    Can someone tell me how I can get a Blackberry curve 8520? I went all the way to the maxis outlet to get mine but they told me that there is no stock due to “high demand”. Then when i ask if i could sign up to the service they said no because there is no stock for phones so can’t sign up for service now, must buy the phone first! Please step up! I’ve been using ur service for so long. Don’t give me a reason to switch.

    0
    0
    • Jesh says:

      I wanted to sign up for blackberry service with hotlink but how come i was told that i cannot sign up to the service because i must buy the blackberry curve 8520 phone? I already hv an older blackberry model why can’t i use the service for it? Still blackberry right? Why must i buy a new blackberry?

      0
      0
    • Jessie says:

      Ya right… they tell me the blackberry service is out on the 20th and when i go to get it on that date, it says that the phone will only be available after the launch on 24 October so must wait until then. This Saturday.. and its at pavilion only! Hello! Im not at pavilion! Its soooo far for me! Why make it so ma farn for their loyal customer!

      0
      0
  12. Jeshvina Singh says:

    I went to the Midvalley maxis outlet n they told me they don’t hv the blackberry curve n its only available at the Garden’s maxis center n they told me that even though the maxis website says the Blackberry will be out on 20th, the guy at the outlet sed that it will only b launched this weekend n that it will only b available to the public next Monday! Hello!!!! If that’s the case why u ask for people to reserve and sed that the service will be ready by 20th October? Now its past 20th and still no phone and no service?! Empty promise!

    0
    0
  13. porno izle says:

    Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done

    0
    0
  14. Hey, I can’t view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.

    0
    0