Written by AbangNara | September 24th, 2009

#Sila skroll ke bawah untuk gosip terbaru

Xpax

Kami kompem korang berabih banyak duit untuk hari raya kan? Sebab kami pob sama gak. Beli baju la, kasut lah, tudung, songkok, baju melayu, belum kira duit raya anak buah lagi. Semuanya menggunakan pulu$.  Tapi ada satu perkara yang korang boleh buat tanpa menggunakan duit, tapi ini dikira HADIAH hari raya untuk diri korang sendiri.

Hadiah ni memang best ; ada gaya, apa lagi kalau bukan Xpax Blackberry Curve 8520. Korang cuma perlu pre-register sekarang tanpa perlu bayar apa-apa. Bila Xpax launch Blackberry Curve 8520 ni, korang akan jadi orang terawal yang dapat tahu tentang harga & pakej yang bakal ditawarkan kepada pengguna prepaid Xpax.

Kenapa kena jadi orang terawal?? kalau register lepas Xpax launch pon boleh kan? Kami tahu mesti soalan ni bermain-main dalam kepala korang. Burung yang keluar sarang awal akan dapat cacing dulu. Begitulah bak pepatah orang putih (early bird gets the worm). Katakanlah korang ada hati ngan Xpax Blackberry ni tapi korang nak tunggu dulu, nak tunggu launch laa..nak tengok dulu lah. By the time korang nak beli, habis. Haa, camne? Menangis tiada guna.

Oklah, cuba kita tengok lagi kelebihan Xpax Blackberry Curve 8520 ni….

  • Hardware/Processor : 512Mhz processor
  • Dimensions (mm) : 109 x 60 x 13.9 mm
  • Weight (g) : 106 (ketupat pon tak seringan ni)
  • QWERTY-Keyboard
  • Navigation Key : Trackpad macam laptop
  • Memory Slot : microSD/SDHC, up to 16GB  (boleh letak lagu raya)
  • Wi-Fi boleh layan BeautifulNara sambil minum kopi sedap  Starbucks, penuh gaya
  • Camera 2.0 Megapixels dengan Max. Resolution 1600x 1200   boleh korang jadi paparazzi kalau jumpa artis jgn lupa amik gambar pastu hantar kat BeautifulNara OK….

P.S: Nampak tak ada “Undilah BeautifulNara” kat tepi tue? Untuk pengetahuan anda, kami telah dicalonkan untuk 2 kategori dalam Nuffnang Blog Awards iaitu Best Entertainment Blog and Most Influential Blog. Memang terharu gila-gila sebab umur BeautifulNara tak sampai pun setahun lagi dah dapat pencalonan untuk 2 kategori. Jadi kami nak mintak jasa baik korang semua, undilah kami di sidebar tue setiap 2 jam. Tapi kena vote untuk semua kategori baru la boleh submit vote anda. Mintak tolong ye ^_^. Thanks a a lot.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 responses to Xpax Blackberry Curve 8520

  1. kira-kira says:

    aik…xde org ke??

    0
    0
  2. @yula : tabahlah di hari raya. hehehe

    0
    0
  3. pingkypanthers says:

    cam best jerk phone ni…
    tp aku x minat dianya design ar…

    0
    0
  4. pingkypanthers says:

    msti hrganya mahalkan….

    0
    0
  5. harga dia akan keluar minggu nie rasanya. so kena sabar ye. tapi sebabkan dia guna XPAX prepaid. jadi harga mesti berbaloi dan agak murah jugaklah. kita tunggu nanti

    0
    0
  6. Penari Poco2 says:

    salam…
    kira ok lar hp nie…lg ok kalo diorg bg free kat aku…
    yeeehhaaa…

    0
    0
  7. aries_april says:

    alo…..
    slmt ptng smua…

    0
    0
  8. Penari Poco2 says:

    aiiii yula…panas lg ker…???

    0
    0
  9. aries_april says:

    la…
    td da ja orng…
    p mn lak ni?

    kak nara?
    u stil BN?

    0
    0
  10. Penari Poco2 says:

    korang der baca kosmo semalam tak…
    pasal sememeh ngan norman posing raya…
    kan main mesra lg…
    harap bn siar pic diorg kat sinie…bior kitorang bg komeng camna…
    hehehehe…

    0
    0
  11. yula says:

    korang aku dah msk jng lari lak…
    jom cite pasal raye

    0
    0
  12. Penari Poco2 says:

    mana ko nie aries…
    japs ader japs xder…
    ko keje ker…

    0
    0
  13. aries_april says:

    bnyk la ko happy poco……
    siap kna lakon g…
    pas ni klau kak nara nk msuk kan aries dlm project alpha dia…
    conpon korang x tngk orng lain…
    aries srng ja…
    heheheheheh

    last minute aries mnta p/pone…
    1 ari b4 rya…
    aries p buka pose umah fmly dia…
    then slow talk la…
    that guy xda.
    stil dubai time tu…
    smlm dia dh blik sni…
    this weekend aries p jmpa dia…

    xda aries rla brsuami sorng yg aries x cnta…
    nnt cam tu la aries nk ckp ngan dia…
    heheehehhehee
    hope dia leh fhm.

    0
    0
  14. ANneDeSilva says:

    haloo haloo halo…kopi ke miloo??
    awatnya hangat semacam niee?

    0
    0
  15. ANneDeSilva says:

    lalalalalalal….
    nk demam,…
    tak larat tol nk kumen…

    0
    0
  16. Penari Poco2 says:

    malam karang aku nak bkunjung ke rumah2 di kawasan kpg aku…kuih lapis beraneka rasa dan corak…errrmmm…

    0
    0
  17. ANneDeSilva says:

    guys sume..
    lupa nak bgtau..
    anne dh bertemu dgn eclipse…
    raya ke 3 dia datang umah anne…huhuhuhuhu
    akhirnya blind date kami jadik jugak…..

    0
    0
  18. wahh..siap berjumpa lagi anne ngan eclipse… nie kena wat open house beautifulnara nie. baru leh berjumpa ngan die hard fan beautifulnara. sapa berani nak join?

    P.S: jangan lupa vote for beautifulnara kat sebelah tue

    0
    0
  19. Penari Poco2 says:

    errrmm…x terasa jam dah kul 3, dah raya kelima…
    pejam celik sekejap jerk masa blalu…

    0
    0
  20. yula says:

    out dl
    aku nak pg dating ngan tunang aku
    bye

    0
    0
  21. violet says:

    KAK NARA..
    dh tlg vote..
    nnt law mng share2 taw..
    :)

    0
    0
  22. ANneDeSilva says:

    kak nara..
    anne dh votes k..

    0
    0
  23. grayfox says:

    Tahniah Naf aka Kak Nara…hebat betul blog ni smpi dpt 2 pencalonan anugerah

    0
    0
  24. ottoman says:

    abang nara….boleh tak tolong kirim salam raya saya kat pelakon cilik adik farhana yang ada berlakon dalam drama e-toyol?

    kirim salam raya

    0
    0
  25. ceisa says:

    member ak ada beli hp ni. malam raya aritu kat PAVILION.. huhu… bila la aku nak rasa hp cenggini

    – hasiibharun.com

    0
    0
  26. Motivation is everything. You can do the work of two people, but you can’t be two people. Instead, you have to inspire the next guy down the line and get him to inspire his people.

    0
    0
  27. porno izle says:

    Hi. I just noticed that your site looks like it has a few code errors at the very top of your website’s page. I’m not sure if everybody is getting this same problem when browsing your site? I am employing a totally different browser than most people, referred to as Opera, so that is what might be causing it? I just wanted to make sure you know. Thanks for posting some great postings and I’ll try to return back with a completely different browser to check things out!

    0
    0