Written by AbangNara | November 18th, 2008

Pernah dengar tentang Wonder Girls? Jika anda rakyat Malaysia, masih boleh dimaafkan sekiranya anda tidak mengenali kumpulan wanita paling popular di Korea buat saat ini.

Diketuai oleh 5 gadis manis, cilik, bersuara mantap dan pandai menari, Wonder Girls mula memperolehi populariti di Korea dengan lagu hit album pertama mereka, Tell Me. So Hot pula meneruskan kehangatan mereka dan untuk album kedua mereka, lagu Nobody ternyata meletup sehingga menjuarai hampir semua carta lagu di Korea.

Nak tengok gambar-gambar mereka dan video YouTube Wonder Girls? Baca artikel ini sepenuhnya kalau anda berani untuk menjadi addicted kepada kumpulan ini.

Youtube Lagu Nobody Wonder Girls

Video YouTube Lagu Tell Me Wonder Girls

Video Youtube So Hot Wonder Girls

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Wonder Girls, Group Wanita Paling Popular Korea

  1. chantek says:

    ermm…memang tak kenal pun…

  2. ni says:

    samelah ….x knal jugak

  3. flower says:

    mmg popular la..
    tgok la lawa je sume..

  4. wonder girls fan says:

    kenal la cecangat….
    memang addicted giler la ngan group nie…
    xpcially ngan lagu nobody..
    FYI,diorang dah dianggap korea little sisters..n diorang baru jew wat konsert kat bangkok….hehe…suk glr22..huhu..

  5. mywgfave says:

    yeah….
    wonder girls..
    da best…

  6. Who am i says:

    macam wonder pet je tapi cume lebih 2 org

  7. amano says:

    hai wonder glirs aza-aza frihting………

  8. SNSD x Kara says:

    Aku lebih suka kumpulan Kara ngan SNSD jer (girls generation). setahu aku, tahap populariti WG dah menurun sejak kebelakangan ini disebabkan meningkatnya populariti SNSD, Kara dan 2NE1.

  9. honey honey says:

    so hee~

  10. zawiyah bte abu kasim says:

    lagu wonder girls memang best terutama lagu nobody….. love wonder girlssss

  11. nurul says:

    wonder girl sangat mantoppppp!!!!!!!!!!!

  12. elle says:

    aku kenal sgt group ni…,dah berjaya dah kat USA…tggal sana lgi tu…best jugk bangingkan gan artis malaysia..huhuu

  13. Jay Ar says:

    aku kenal wander girls ni sejak lagu nobody popular, lagu dia orang ni memg best giler….

  14. guy says:

    Worldstage Tickets for sales. Normal Passes.
    Ticket LIMITED as the sponsors are not giving it for free anymore. First come first serve.
    Line Up: WONDER GIRLS, Katty Perry, Tokio Hotel, Bunkface.
    31st July 2010
    Sunway Lagoon.
    Interested contact me at 0172585615.

  15. aril says:

    hahahaha

  16. fmeow says:

    kenal tapi tak minat pon.
    dah cuba dengar lagu2 dorg. tapi semua tak menarik.
    SNSD/Girls Generation lagi best.
    menari pon pandai.
    muka pon lawa-lawa.
    lagi best dari Wonder Girls.

  17. herni natasah says:

    kmi mmang mnat wonder girl cz dye cntik he……….

  18. kmi mnat wonder girl cz cute mcm kmi jgk bduh sapa x mnat wonder girl nie heee…………

  19. ilAa zuLl says:

    aq shuke cgt lgu nobody 2..so nice..

  20. ecahh sky-cah says:

    wonder girl meletupppp punye.harap2 dtg laa..kt malaysia..sye tuggu 2222222

  21. Exercises for Better Sex-Sex is a physical activity so naturally getting and keeping fit will greatly improve your love-making skills. Here are some exercises for better sex.The pubococcygeal (PC) muscles

  22. The muscles you use to stop urinating midstream are called the pubococcygeal (PC) muscles. If you’re male they’re also the muscles that contract when you ejaculate. You can learn to build control over them and prolong ejaculation by doing an exercise called a Kegel. Start by doing a short clench of your PC muscles, relax, and then try to do a longer clench for about 10 to 15 seconds. Repeat ten times, at least three times a day. The more you do the better control you will have.Kegel exercises are good for women to do as well. By practicing them you will have more control over your vaginal muscles. You’ll get more sexual satisfaction and a reduced chance of vaginal infections.Pelvic lifts-Lie down on your back with your knees bent and your hands by your side. Lift your pelvis up and down as if you were having sexual intercourse. This is a great exercise for the doggy-style position. It’s also my favorite exercise for better sex.

  23. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

  24. Legalsounds says:

    Wow!, this was a real quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I keep putting it off and never seem to achieve anything

  25. yana tomey says:

    wah,,
    da besar nanti nk jdi cm dieowg r,,
    mesti bez kan???

    • sofea says:

      saya x suka wonder girls saya lebih suka girl’s genarations & super junior saya x suka kau org sebab x lawar

  26. budak baek says:

    snsd the besshhhhhhhh……

  27. rini chrictopher says:

    i like this group……