Written by Bella | January 18th, 2016

Sebut sahaja nama Will Smith, siapa yang tidak kenal bukan? Popular menerusi filem Men In Black, I AM Legend , Bad Boys dan banyak lagi.

Hari ini peminatnya di Malaysia cukup terkejut apabila mendengar khabar Will Smith kini berada di Kuala Lumpur selepas foto beliau di  Mid Valley tersebar luas di media sosial.

Dalam salah satu foto yang menjadi viral, Will Smith dilihat berjalan bersama rakan kongsinya, James Lassiter, Ketua Pegawai Ekskutif iflix, Mark Britt dan Pengerusi iflix, Patrick Grove.

Will Smith juga tampak sungguh ceria dan tidak sombong ketika melayan peminatnya yang cukup teruja dengan kehadiran beliau.

Berikut antara foto yang tersebar di media sosial.

54 responses to Will Smith Berada Di Kuala Lumpur?

  1. r i ta. says:

    yo, nak spender…please bro.

    0

    0
    • enot says:

      dia datang nk jumpa kak mah tu. kak mah kan idola dunia..
      menabung sejak kecil.

      0

      0
      • Dafi Nurgayah says:

        Klu retis malaysia jgn harp la mcm ni..budget bgus tp nan hado..tgk peminat nk bergambar buat muka..sory tak hadap retis mcm ni

        0

        0
        • zeera says:

          artis2 msia kekwat sbb tahu diaorang tak kemana. ambil gambar pun buat penat je.

          0

          0
        • Anonymous says:

          selamba…che ta siap bawak photographer. pegi london haram saper x serbu..huhuhu.

          0

          0
        • pekerja lobby says:

          artis bollywood paling berangan dtg msia. dah le ketiak busok. eeeee.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Betul tu… lepas tu bawak man kajang sebagai macai jaga anak dia…. bawak photographer… lepas anak beranak gi shopping macam “BATAK gila jenama”…usung shopping bag berjenama kehulu hilir…

          Lepas tu brag kat reporter nak beli apartment kat london…. lepas tu nak beli kan anak dia kereta mewah lepas SPM…

          Tu lah korang…. gi tengok drama dia lagi…hadap lagi muka cucuk botok dia…. dia jual minyak wangi macam perfume “Impulse” RM3.90 sebotol pun korang jugak yang bayar RM50 sebotol. Lepas tu korang kutuk Che Tah kaya raya…. korang jugak yang terlopongh tengok anak dia Mr. Bean pakai branded items,,,hahahaha

          0

          0
    • Anonymous says:

      Artis kelas A ..cayalah..artis malaysia..tak da kelas pun sombong. Porahhh!

      0

      0
      • Anonymous says:

        artis2 msia, pergi award show pun pasang bodyguard.
        lucu betol…..

        0

        0
        • kuikuikui says:

          siapa tu artis malaysia yang pakai bodyguard ?

          0

          0
        • Anonymous says:

          awie, jamal abdillah, anuar zain, byk lah…konon takut peminat serbu. perasan taraf michael jackson dan madonna.

          0

          0
        • Anonymous says:

          nedim bf si nora ketot pun camtu gak….turun kelab pasang pengawal, padahal kerja apapun x pasti. tak pon org serbu.

          0

          0
        • anonymous says:

          kalau nedim pasang bodyguard aku xheran..sebab dah biasa tengok anak bos pangkat tan sri balik sekolah pun bodyguard amik..tapi kalau artis pasang bodyguard tu aku pelik

          0

          0
    • Kak Vida says:

      Relaks je dia. Yg artis Malaysia berlakon 3-4 filem konon nk privacy xnk layan fans. Kejadahnyer….

      0

      0
      • Anonymous says:

        sama jugak dgm rajnikanth kan..
        very low profile..walaupun ade bodyguard, tapi layan peminat same rata je.
        bodyguard tu perlu gak..sebab takot jadi ape2 yg tak diduga..tapi jgn lah poyo sgt sampai nak bgambar kejap atau bsalam pon kena halang kannnn..
        biasa2 sudah..down to earth

        0

        0
      • shamil says:

        owhhh…sebut pasal privacy teringat sorang artis nie yang kemain hangin bile peminat upload pic anak die.kunun nak jaga privacy anak

        0

        0
    • kona says:

      will smith hero antarabangsa ni pun tak menyombong.. jumpa SRK dekat airport dgn guard keliling, muka sombong tahap nak kena lempang.. blaaahhh la

      walau aku suka tgk dilwale, tp aku tetap tak leh ingat muka SRK yg mcm nak mintak kena sepak dkt airport tu..

      0

      0
      • Anonymous says:

        hagak2 la..klu baru turun flight mesti jetleg..klu ko pun muke ketat

        0

        0
      • Kurus says:

        rasanya masa SRK kt airport dulu tu, bila sampai dia terusterbaca muka depan akhbar bila beberapa artis Malaysia membidas SRK datang menerima pingat datuk. masa tu dia terus patah balik India ambil flight..
        beberapa bulan kemudian setelah keadaan agak reda barulah SRK datang semula

        0

        0
  2. Anonymous says:

    relaks je…yg si zul poyo tu..berangan.
    peminat2 x layan. podaah.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ni baru jangan sado…mesti 7 inchi. yg ko muka jawa..harap lengan je besar..4 inchi pun belum tentu.

    0

    0
    • Kajol says:

      alah 7 inchi pun macam lah Will Smith tu hadap sangat dengan perempuan melayu . Bini dia punya tetek and ass lagi mantap lah dari perempuan melayu . Perempuan melayu.. memang tetek kecik.

      0

      0
    • kuikuikui says:

      jantan melayu bukan saja pendek…. malah tak romantik langsung , kasar lagi ada . Macam mana awek tak lari .

      0

      0
  4. Anonymous says:

    ni mesti nk minta FIMI dari kerajaan Malaysia la tu.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Sedap badan dia. Yg duduk kt Malaysia dah lah busuk..penyangak pulak! Nigeria hauk…dok minta duit dlm Facebook. Choyyy!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Artis Msia jumpa kt luar- tarik muka atau kontrol macho. Pergi mampos!

    0

    0
  7. shaz says:

    dressing pun mcm bukan retis sempoiiiii. cayaaaa laaa bro. retis mlysia pg pasa mlm pon nk bgaya. org hot la kan. hot ker?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    apa jadah artis malaysia nk berangan. will smith tak payah pasang bodyguard/photographer heret segala satu kampung turun padang.
    yg ko pelakon drama pekasam siap heret tunjuk shopping beg segala pergi negara orang. sakai.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    pernah nmpk nedim pergi club bawak crew dan body guard …sungguh lawak org msia.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Teringin nye nak jumpe dia ngan anak dia yg cute tu

    0

    0
  11. intanhj says:

    Dia ni yang sama ugama dengan Tom Cruise scientology… apa entah yang pecaya aliens! Nauzubillah min zalik.

    0

    0
    • whosebadsinbad says:

      Apa kau merepek ni…walaupun dia bukan dilahirkan muslim mcm kita2 ni…muka dia humble sangat, banyak buat amal jariah…kita ni apa sgt duduk x free baca gossip ada hati nak menilai…nampak org mintak sedekah lebih kutuk dari memberi ni lah org kita…jgn sampai dia pulak yg masuk syurga…dah tentu agama tak sama tapi who are we to judge…biarla bukan anak engkau pun

      0

      0
    • anonymous says:

      aku tak kisah agama apa pun as long ada sifat humanity aku respect..even rasulullah pun hidup berharmoni dgn non muslim selagi mereka berharmoni dengan kita..

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko tu confirm msk syurga ke???? don’t simply judge the people

      0

      0
  12. Sam says:

    Tu dia. Retis hollywood dah datang, relax je jalan. Takdela poyos macam sesetengah retis malaysia ni yang acah acah kaya, bebajet urban, and prasan famous. Hari tu aku beratur kat KFC dekat ampang park pastu toleh belakang rerupanya ada artis J. Bajet gila dengan muka tak senyumnya. Aku rasa dia tahu org org dalam kedai tu ada dok nengok dia and mungkin la dia expect org mai mtk autograph. Takde pon, orang just tengok je. Sorry la dik non orang lagi suka tengok ayam kfc tu dari melayan ko.

    0

    0
  13. Kerlassss kau says:

    takyah nak berbodyguard bagai

    0

    0
  14. mimi says:

    Haa…nape xckp nk datang…. aku suke dia …mmg baik sgt…..kalu ada dia filem tu msti best…senyum itu sedekah … sue diaa….simple jek… luv Will Smith..

    0

    0
  15. mimi says:

    Best nya sapa dpat jumpe…minat sgt….luv u Will Smith…
    Aaaaa……huhu…simple n smart lagi…

    0

    0
  16. Kurus says:

    adoiii… retis Malaysia tu pun nak idop mcm manusia biasa lah waii..
    tk yah lah nk kondem sangat..

    0

    0
  17. melati says:

    ooo..dia ni…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    artis malaysia jangan cakap ler.. sombong tak bertempat…sebb tu byk tak laku

    0

    0
  19. Anonymous says:

    auwww dah tua pun fit and handsome .., mana jada , jaden n willow hee

    0

    0
  20. iamlegendtau says:

    even bukan muslim dia ni byk buat charity utk church n mosque… sama gak ngn wife dia jada…Humanity is power!

    0

    0
  21. Yekeni says:

    Ni lah baru orang kaya. Semua orang dah tau dia kaya. Dah jadi normal bagi dia. Tak perlu menunjuk2 branded bag ke, paper bag ke.

    Artis malaysia aje yg jakun, kemaruk. Nak kena tunjuk kemewahan. Kalau tak, orang tak tahu yg dia kaya kan. Brand pun setakat lv, chanel dan lower priced hermes. Kaya lah sangat.

    Tapi jangan compare lah. Malaysian celebrities are no where near them. Dari segi kekayaan dan juga rendah diri. Yg dorang tau, menunjuk2, riak dan perasan diva…. Lawak..

    0

    0