Written by Bella | August 29th, 2015

Penyanyi Aisyah Aziz  menarik perhatian ramai apabila mewarnakan rambutnya itu dengan gabungan ungu dan kelabu. Ada yang menyatakan ia menyerlahkan lagi penampilan Aisyah, namun ada sesetengah pihak yang mendakwa ia nampak tidak kena dan membuatkan beliau kelihatan tua sebelum usianya.

Tidak dapat dinafikan, trend menggabungkan dua tona warna untuk rambut memang cukup terkenal di kalangan hipster dan K-Popers tetapi tidak semua orang boleh “masuk” dengan gaya sebegitu.

Walaubagaimanapun, setiap orang mempunyai citarasa yang berbeza bukan? Apa pula pendapat anda? Sesuai ke idak?

23 responses to Warna Baru Rambut Aisyah Aziz Buat Beliau Nampak Tua?

  1. juliet says:

    matsaleh boleh la rambut macam ni kalau kulit/rupa melayu habis tak yah lah

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nk tny satu je, boleh bawak solat x tu.
      K bai.

      0

      0
      • nenekke NGETOP .... says:

        Dapat job acting ke? Jd Nenek Kembayan ….
        NENEK … NENEK … SI BONGKOK 3 … NENEK DATANG CU … HEHEHE …
        Takuttttttttt …… cabutttttttt …..

        0

        0
        • Shakira Gadis Yahudi Terakhir says:

          Nak tiru Kylie Jennab(spelling??) lettew. Pegi la Tiru perempuan fake tu. Kelly Osbon(Spelling??) pon i rasa pelik, tmbah2 perempuan Balkan muka fake yg ckp Kim K tiru style dia tu, apa nama dia ? Jelena Karleusastar ? Dh mcm kicap jalen nama nya. Apa2 pon yg plg cantek dlm Malaysia ttp lah Nur Fazura.

          0

          0
    • Anonymous says:

      Terlebik kreatif sampai nampak tua n x cantik wlupun asalnya muka tu cantik,dah mmg org melayu x yah la berangan nak jd k-pop pula..

      0

      0
    • Lara says:

      Siapa dia ni? Cantik la.
      And yes, kaler rambut macam ni nampak buruk la yang, kalau kat obersi bebudak jalanan, bebudak punk jer yang buat rambut macam ni, tak sesuai la ngan u. try buat curl halus2 macma meggi tu, mesti nampak lebih exotic.

      0

      0
  2. kikilala says:

    sori…x sesuai warna rambut dgn muka…nampak x cantik..

    0

    0
  3. kikilala says:

    sori..x sesuai warna rambut dgn muka..nampak x cantik..

    0

    0
  4. chah says:

    Maaflah…mcm muka org tgh sakit je..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    konon style.. yg beruban sibuk kaler kan perang n itam.. yg itam sibuk nk kaler kan nmpk beruban.. mcm2 ragam manusia

    0

    0
  6. Lynnn says:

    Gorgeous darling ..aishah aziz (lovely)

    0

    0
  7. Lynn says:

    Gorgeous and lovely babe

    0

    0
  8. anon says:

    Mmg lah nampak lbh tua sb nampak mcm rambut beruban je…. Pelik sungguh. Org tua warna rambut nak nampak muda tapi org muda pulak nak rambut mcm org tua…
    Rupa dah cantek, takyah warnakan pun…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Tak pe kaler rambut ..
    Jgn kapoh handphone mcm abg dia

    0

    0
  10. Neng Dayang says:

    Baru perasan tengok gambar2, Panjang gile leher dia nih…..

    0

    0
  11. mamijarum says:

    Nenek kpd nenek kebayan…….. Porahhhhh…. Gila meroyan

    0

    0
  12. anon says:

    kalau org tanya aku wrna ni bg nmpk org tu tua ke, aku akn jwb x tapi klau org tnya aku nak wrna rambut ni aku akn kata ya dan kalau org tnya aku akn bt ke x, aku akn kata x sbb islam xbg n bleh ke bawa solat. even aku yg teringin pun xbt sbb tahu salah =,=

    0

    0
  13. mawar says:

    ingat nenek sapa tadi ni….

    0

    0
  14. naimstar says:

    Only one word…buruk!!

    0

    0
  15. mojo says:

    Hantu filem hong kong..makbapak mesti bangga dunia akhirat dapat anak kaler rambut camnie..like.teruskan usha nampak mat mat salleh sangat.kalau nengok mesti dia kutuk.

    0

    0
  16. anonlaanon says:

    kaler tu cantek aku suker…tapi tak sesuai ngan ko la nok!…carilah kaler yg Nampak vibrant dan komersil untuk muka ko tu…buruk betul…

    dia ni saper?tak penah dengar pun..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    artis luar negara lgi pandai menggayakan rambut mengikut imej dowg. nampak sesuai jer. contoh skang yg aku suke rambut pendek anne hathway n emma stone utk 2015. super gorgeous!! xyah cbuk2 nak wrnakan rmbut dgn sgala mcm kaler. tpi klu dh tuan pnye body kate cntik up to her. duit dia rambut dia. dia pnye pasal

    0

    0
  18. Daya says:

    Suka hati die lah! Die pon masih muda. Muda2 lah kita try banyak benda. Nanti da tua baru nak try, orang panggil tak sedar diri pulak! Orang malaysia nie pandai kutok je!

    0

    0