Written by AbangNara | November 20th, 2009

wann bosanova

Rasanya ramai kot yang tak kenal dengan penyanyi Wann nie. Mari kita bukak buku sejarah balik ye. Dahulunya penyanyi Wann nie tersangatlah femesnya dengan lagu Bosanova. Ala yang lagunya lebih kurang begini:-

Bosanova. Irama sungguh merdu. Mendengarnya. Hilanglah rasa pilu. Menarilah ~~ Bosanova ~~

Ha dah ingat dah? Kalau anda tetap tak ingat maknanya anda taklah setua kami. Orang-orang umur baya-baya kami nie jer kot yang kenal Wann. Tahniah kerana umur anda masih muda. Tapi nak ceritanya si Wann nie dah buat comeback dan siap buat video klip kat Bukit Bintang lagi. Agak old school nampaknya video klip yang akan keluar nie. Iyerlah, mana ada orang buat video klip style amik-amik kat tepi jalan lagi dah. Semua skang dah trendy dah.

Apa pun Wann nie masa zaman kefemesan dia memang terkenal dengan keseksian dia. Nampaknya sekarang pun masih agak seksi jugak. Untuk pengetahuan korang, dia nie selalu jugak terlibat dengan pengambaran gambar-gambar basah dalam majalah Mangga. Mungkin tak lama lagi keluar la balik gambar pose istimewa Wann dalam Mangga. Sama-samalah kita nantikan.

Lagi gambar Wann semasa pembikinan video klip dia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber dari forum Cari.

wann bosanova

wann bosanova

wann bosanova

wann bosanova

wann bosanova

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to Wann Buat Comeback, Mari Menari Bosanova ~~

  1. weiya says:

    salam..ade org tak

    0
    0
  2. awekcun says:

    MORNING…..1ST
    XDE SESAPA NK JOIN KE…

    0
    0
  3. paperjer says:

    per cter?

    0
    0
  4. paperjer says:

    basanova…

    0
    0
  5. weiya says:

    knapa bn tak kuar cite pasal belia contoh kena tangkap basah tu yer

    0
    0
  6. awekcun says:

    APE2 AJE……

    0
    0
  7. pEnArI pOcO2 says:

    azwan ali…masa tue cam macho…

    0
    0
  8. cili says:

    aku suka sgt dgr lagu2 wann ni. mmg best n jiwang gitu wlpn dia nyanyi meneran nk berak skali.

    0
    0
  9. pening says:

    A’ah..dia ni kalau nyanyi mmg suke meneran…cam nk berak, tp nape dia nk wat comeback..dia da solo blk ke?? Pic yg last tu dgn Azwan Ali ke??…

    0
    0
  10. ammey says:

    kak nara xda ker cite artis yg kna tnkap bsah lari blut dgn tirai ja…

    0
    0
  11. ammey says:

    bosanova ni pe mksd dia kak nara??

    0
    0
  12. tOmEii says:

    hahaha….
    poyo gler azwn ali mse muda….
    tpny thn la lg drpd skrg nie…..
    huhuu……
    insap2……

    0
    0
    • pinkapplejuice says:

      katanye nk insaf si azwan ali ni tp bila sya buka blog dia n baca, tetap jugak mengata org, entahlah…..

      0
      0
  13. fello says:

    wann…. apa plak cerita adik dia ek? Si hawa tuh…

    0
    0
  14. [email protected] says:

    ADER ORANG X

    0
    0
  15. GurLLy says:

    minat lagu2 wan tuh je…

    0
    0
  16. darina says:

    azwan seblm kekwat …. ada lg wan nie, tk berubah pown

    0
    0
  17. ladybird says:

    minat kat lagu. tp dia ni dah tua , pakaian mcm remaja lak. bila nak btaubat.

    0
    0
  18. Zaza Muhammad says:

    aku ingat…(dah tua rerupanya aku, ohok ohok)…
    tu lagu cover version… yg paling latest lagu dia ‘Aku dalam teka teki’ tahun 1991 (form 2)… pastu dia ilaaanggg, MIA.

    …dalam cahyaku mencari , bagai teka teki, di manakah cinta…menerangi jiwa yg gelap gelita, membuai aku yang terlena, pesona antara yg nyata, hadirlah kau hilangkan rindu, dengan wajahmu di mataku biarlah bersatu……..

    0
    0
  19. Geli Hati says:

    Ensem ler pulak si Azwan masa muda2 eheh. Wann nak buat comeback eeee udah2 la tu Wann oooiii kalau setakat nyanyi pun teran semput aku mendengarnya.

    0
    0
  20. Dize says:

    nama aku wann :p mak aku bagi masa lahir dulu

    0
    0
  21. Marin Kimak says:

    Hi! I identified your website by accident this morning, but am actually pleased that I did! Not only is it entertaining, but additionally straightforward to make use of compared with lots that I have viewed! I was attempting to discover what theme you had employed, – anyone have any clue? I’ve utilized a similar overall web page layout myself, but uncover that your world-wide-web web site loads a lot more swiftly, though you seem to have an awesome deal further materials. The only concern I’ve had is with the header, which appears much less wide that the actual page in Opera v8.0, even though it seems Okay in IE and in firefox… possibly it’s time to swap! Outstanding world-wide-web website, unbelievably tidy career, as well as a superb inspiration for my straightforward try! I’ll be searching to increase my own online web site and will absolutely pay a visit to again soon!

    0
    0
  22. adersajerr says:

    Yes.. Wan kembali.. yum yum yum…

    0
    0