Written by Bella | June 22nd, 2015

Agak terkejut apabila kami terima berita bahawa pelakon vateran, Wan Maimunah tidak lagi bersama suaminya yang dikenali sebagai Makpol Saimon sejak beberapa minggu lalu. Malah, Wan Maimunah juga dikhabarkan sudah kembali ke Kuala Lumpur.

Menerusi portal TV Selatan yang melaporkan berita tersebut, pihak mereka cuba menghubungi pelakon veteran tersebut namun gagal manakala suaminya yang merupakan seorang peniaga Kacang Pool di Johor Bahru ketika dihubungi, hanya tergelak dan enggan mengulas lanjut mengenai status hubungan mereka.

Makpol dan juga Wan Maimunah yang juga merupakan pelakon yang pernah memenangi Anugerah Artis Komedi Wanita Popular, Anugerah Bintang Popular bernikah pada 14 Disember 2013 di sebuah hotel di Johor Bahru.

Sumber Berita: TV Selatan

14 responses to Wan Maimunah Dan Suami Sudah Bercerai?

  1. MakLebai says:

    Nara ni bulan2 puasa pun nak gosip ke? buat letih je puasa pahala dapat ke orang lain.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    mak lebai reply lupa tukar nama ke..kahkahkah

    0

    0
  3. Mr Paparazzi says:

    Tak baik mengata kat orang….bulan puasa ni selawat lah banyak2

    0

    0
  4. minah jambu terlajak habis says:

    kalau dh bercerai tu makna Nye dh tkde jodoh la ..ni semua biasaa aje..balek KL pastu berlakon balek habis ceritaaa tk payah sedih2 sangat cari duit sendiri puas hati..selama wan maimunah kawin ngan laki dia ni dia stay kt mana ? kt Johore ? eeeeee boring Nye stay kt Johore..kt KL kan lebih baik banyak bende yg boleh di urus..ape2 pon u sabar aje ok..umr bukan penghalang untok u berlakon balek ok..lov u wan maimunahh..

    0

    0
    • alamanda says:

      best je duduk johor.. xdela nak hadap jem hari2.. dpd duk KL jadi hamba ToL… wakakaka
      last2 org KL jadi miskin bandar..

      0

      0
  5. ayahanda abdul rani kulup says:

    kpd wan maimunah…hati2 bila kuar duit tu…jgn menunjuk sgt brg kemas..
    peragut ramai..jadikan pengajaran apa yg pernah berlaku..

    0

    0
  6. sweetsawer says:

    korg duk mengata nara bergosip tem puasa?da tu korg yg bace gosip pegi main jauh2 la..xyh bukak blog nara..

    0

    0
  7. donat says:

    kalau betul, takziah.. bukan senang hidup bermadu..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Takziah. Bukan mudah bila berkahwin dengan suami orang di usia emas.

    0

    0
  9. Feredea says:

    Rindu dengan lakonan wan maimunah, saya memang peminat lakonan dia… lebih-lebih lagi yang kelakar. Bestnya.. bila nak tengok lagi ni? ??? Raya ni ada tak lagi wan maimunah berlakon? dah sunyi aja sejak kahwin

    0

    0
  10. anak mak wan says:

    Adoi mak oi… pak oi… tuha2 pun ada gosip mcm ni yerk? Sptutnya bljar untk mempertahankan rmh tangga.. artis2.. buat rumah tangga pun mcm lego… jadi tahun ni beraya sunyi tnpa ex suami lah yerk.. takpoo artis lain bnyk..

    0

    0
  11. saye says:

    rindu nak tengok ibu berlakon.. tapi dulu ibu pernah cakap.. susah dia nak dapat tawaran berlakon.. produser mcm dah x nampak dia dah.. sedih! :(

    0

    0