Written by Bella | June 14th, 2016

Sebelum ini, timbul desas-desus dan khabar angin bahawa Wak Doyok sedang hangat bercinta bersama bekas personaliti TV3, Azrinaz Mazhar Hakim lebih-lebih lagi selepas mereka sering memuat naik foto bersama di akaun Instagram masing-masing. Malah, Wak Doyok dan Azrinaz sering dilihat menghadiri pelbagai majlis berdua.

Terbaru, Wak Doyok mengakui beliau agak rapat dengan Azrinaz tetapi hubungan mereka hanya sekadar teman sahaja buat masa ini. Walaubagaimanapun, beliau tidak menolak sekiranya ada jodoh dengan Azrinaz.

Kalau ditanya tentang status saya dengan dia kami masih berkawan, cukuplah saya katakan dia kawan paling rapat dan paling baik dengan saya.

Tidak salah kami berkawan kerana masing-masing tidak berpunya, kalau ada jodoh kami, sampailah kad jemputan kepada anda semua (media).

Namun, Wak Doyok sedar jurang antara beliau dan Azrinaz amat besar kerana wanita itu merupakan golongan VVIP dan merupakan bekas isteri kepada Sultan Brunei.

Dia bukan orang sembarangan dan saya pula hanya orang kampung sahaja, rasa macam tidak padan pula. Tapi bagi saya untuk memikat seorang wanita perlu memikat kedua-dua ibu bapanya dahulu.

Kalau ada jodoh apa salahnya. Jika soal status itu, kami rasa Wak Doyok pun bukanlah orang yang “sangat” susah dan berduit juga. Lagipun, kasih sayang itu yang lebih utama daripada harta di dunia.

Sumber Berita : mStar Online

39 responses to Wak Doyok Akui Rapat Dan Tidak Tolak Jodoh Dengan Azrinaz Mazhar Hakim

  1. miss kepahb says:

    hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahhahahhahahhahhahahahhhahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahhahahahhahaahahhahahhahahahahahhahahahhhahhahhhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahhaahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahhahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahhahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahaha ok…..puas dah gelak…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Wak doyok ni makin lama macam makin huduh pulak. Mentang dah melekat dgn Azrinaz, penampilan terus tak jaga. Wak ni asalnya selekeh ni.

      0

      0
    • Anonymous says:

      gila

      0

      0
    • Anonymous says:

      mslhnya wak doyok punye tu kecik cinonet jek…mampu ke nak puaskan azrinah tu huhuhuhuhuhuhuhhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh

      0

      0
  2. Mak iti says:

    Semoga ada jodoh ..mmg sepadan masing2 x berpunya.

    0

    0
  3. Biskut says:

    takde laki lain ke selain wak doyok ni?

    0

    0
  4. melati says:

    hahaha..Dressing cam Gampang..!! misai Dato K lg menarik……..kikikiki

    0

    0
  5. SoulFly says:

    azrinaz nampak lebih manis dan ayu bila berbaju kurung dan bertudung.

    0

    0
  6. aku tetap aku says:

    geli aku tengok wak doyok ni. bagi free pun tak hingin

    0

    0
  7. tecit says:

    eeeeeee yekkkk. lelaki misai cukuqqq. ini same spesis dgn si arja lee. hidup dgn jadi sugar baby. tunggang sumar mummyy

    0

    0
  8. Anonymous says:

    memikit pon boleehh Bella..

    0

    0
  9. unknown says:

    cik puan azrinaz ….u exwife sultan brunei kot…come on la..wak doyok bkn ur standard la..

    0

    0
  10. lalala says:

    bkn org sembarangan?dh bekas pn..culture shock je lebihh..bwk2 laa dia kwin..ke nak kumpul duit nafkah lma sikit lg~oopss…jgn kecam saye..wakakaka

    0

    0
  11. Anonymous says:

    hadap jugak si azrinaz ni pada wak doyok.nama glamer pun wak doyok cheh

    0

    0
  12. ery says:

    untonglah dapat celop bekas sultan…untong2 bersalut emas 24k dlm tuh….keh2……….

    0

    0
  13. Lomo says:

    Wak nie ansem gak sbnrnya cuma tertutup dgn misai dia tu jer..wak nie mmg kita nmpk kosong xde apa..enth sape2 la dia nie..tp sbnrnya dia agak tkenal d seluruh asia dlm bidg fashion.orgnya pon bgus..dr budk susah xde apa kje mekanik dia bangkit jd mcm skrg.

    0

    0
  14. peha ayam kentaki prait cikin says:

    peha dia lagi besor dari peha ko doyok

    acaner tu

    0

    0
  15. miss lolalola says:

    alaaaa bodohnyer netizen ni semua. Wak Doyok tu sekadar coverline je utk Azrinaz ni. Azrinaz dah ada boyfriend la hensem & kaya bak hang! setakat wak doyok tu just tempelan utk mengaburi mata masyarakat yer.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    sugar mummy

    0

    0
  17. Hormati Bulan Mulia says:

    Wah msh bnyk yg tk jaga pahala puasa yer..asyik nk kutuk hina jer..bawa2 lah beistighfar dibulan baik lgi mulia ini..sesungguhnya kita sedang berpuasa netizen sumer!! INSAF!!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Kalau benarlah Wak Doyok dgn CP Azrinaz ni… memang low class bebenor citarasa CP ni. Patut pun sultan tak bagi anak anak dia tinggal dgn dia.

    0

    0
  19. Cleopatra says:

    My cousin kerja dgn Astana Group, the company was fully owned by Brunei Royal Family berpengkalan di London dan Abu Dhabi, she had a few times meeting and bumped with CP Azrinaz, according to her CP such a poise and kind hearted women, plus down to earth, pernah sekali tuu cousin i nak balik Malaysia from Brunei tapi flight full and kebetulan masa tu CP Azrinaz nak datang KL, she offer my cousin naik Official Royal Brunei Private Jet, tercenggang jugak laa my cousin tuu, but my cousin refused sebab malu and segan dgn kebaikan die, Fyi CP Azrinaz ni byk bukak yayasan anak yatim under her name and byk menolong golongan org susah, siapa yg tak tahu please la jgn cakap bnde yg bukan2, itu fitnah namanya, u guys never know berapa banyak allowance yg CP terima dari Baginda Sultan after her divorce, masa first i tahu berapa allowance weekly yg dia terima, mengucap panjang aq, hahaha, memang boleh hidup senang lenang laa dia, 10 keturunam pun tak habis wei, memang banyak allowance yg baginda Sultan bagi kat CP….but one thing CP nie mmg jenis yg tak boleh tengok budak2 cacat and anak yatim or orang susah, hati die cepat tersentuh since CP pun dulu bukan dari kalangan keluarga berada jugak…kisah percintaan CP and wak doyok i malas nak comment, tuu hak dia tapii my cousin cakap BF CP sgt laa hensem and bergaya plus intelligent ok, wak doyok nie kawan die jela, my cousin cakap lifestyle CP nie mmg kelass, die memang pentingkan kecantikan and quite high maintenance gak but who cares!! , duit dia kann so lantak die laaa kan haha, however salute to this women btw, die pandai bawa diri, dah banyak rumah kebajikan yg dia funding, pelik kan org kita, asal tak pakai tudung je org tuu jahat, kita tak tahuu, maybe one day mereka lagi mulia dari kita…korang follow la Instagram CP, rajin die reply comment follower, bukan macam certain celebrity….

    0

    0
    • lalala says:

      ha ah..sound sikit jgn laa dia tak kwin2 sebab nak kumpul “weekly allowance” tuu..nak mewah boleh je tp dn be too greedy..weekly allowance tu pn aku rase tak muat nak simpan dlm kotak besar megi..klu dh smpai seru,pegi kwin je laa kn..cmisai ni blum mampu nak tanggung lg ke~

      0

      0
    • kai says:

      cp ni blh jumpe anak dia ke..

      0

      0
    • aaakulahhh says:

      mmg la boleh funding…sbb weekly allowance masuk jek goyang kaki pn…aku pn akan fund semua ibu tunggal, org2 tua yg susah, anak yatim etc kalau dpt allowance2 camtu..rumah pn penuh ngan org gaji n tukang urut..bilik spa etc..tp apakan daya…wakakakaka..

      kalau fund senyap2 br btol …kalau fund under her name…tu nak dpt nama n tittle…so that org akan panggil utk kasi ucapan kalau ada majlis apa2…then org akan puji cam ko ni puji di blog2 sume…

      bluwekkkk

      0

      0
  20. X says:

    Wak nie karikatur versi live.kepala besar kaki kecik je.mmg puas gelak kat atas tu.

    0

    0
  21. X says:

    Suka cuci mangkuk,carila mangkuk baru.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Ish bio ke demey le..buat apa nak nyibok nya.. loqatttt…

    0

    0
  23. Sam says:

    HOMG if this’s true….teruknya taste si azrinaz ni!

    0

    0
  24. bodopiang says:

    nama pun wak bodoh … memang bodoh la.. rasa xlayak.. tapi melekat 24 jam …
    kah kah kah..
    stock geli2 ke apa..???

    0

    0
  25. imaydajebat says:

    wak kalau kawin ngan dia boleh x pesan ngan mak awak.. kalau beraye sembunyi la elok elok emas dia tu. nanti azrinaz curi la plak wakakakaka

    0

    0
  26. saw says:

    closet gay.. kesian

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Eeeee standard Apa…. Golf game Vvip ker….??? Tu duly lhhhhh sekarang not anymore

    0

    0