Written by AbangNara | January 7th, 2012

Siapakah yang tidak terliur apabila melihat Volkswagen Polo berwarna merah seperti di bawah? Meleleh jugak air liur Abang Nara dibuatnya.

celcom

Terliur kan? Dan kini Volkswagen Polo di atas boleh menjadi milik anda dengan contest Xpax Call Me Tone a Thon yang akan tamat pada 12 Januari 2012 ini. Bukan kereta sahaja, malah anda boleh memenangi wang tunai sehingga RM7000 setiap hari. Syaratnya senang sahaja.

celcom

Sambil rakan-rakan anda bergembira mendengar lagu menarik setiap kali menelefon anda, sambil itu jugaklah anda berpeluang menjadi kaya dan memiliki sebuah kereta baru. Cara nak join pun teramatlah senang.

celcom

So takkan taknak join lagi kot? Kereta Volkswagen Polo kot boleh jadi milik anda.

celcom

More info di laman web TheCube.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Volkswagen Polo Untuk Dimenangi Bersama Call Me Tone a Thon

  1. zuan says:

    perghh sapa xnk polo an.. peluang baik ni

    0

    0
    • ade aku kesah says:

      takkan dapat peluang pye… walaupun aku pengguna tegar celcom… to celcom ape kate klu harga kereta atau hadiah lain2 ditukar kepada wang tunai dan diberikan secara same rata kepada semua pengguna celcom…

      0

      0
  2. Queen.Of.Goldfish says:

    red<==============peberet color…

    arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~ jeritttttt

    nara…sila buat satu entry khas utk pembaca2 setia ko~~~

    hahahhahahhahaaahahhahahah

    category2 y ak suggest…

    pengomen paling celupar….

    pengomen paling vogue…

    pengomen berhemah….

    ~~~lalallall juz 4 fun maaaa

    0

    0
  3. eyraa says:

    takdo duit lagi. hee. Abang nara belanje sebijik ! gurau2 . =)

    0

    0
  4. Syarih says:

    Aku memang minat polo nih…tapi ter beli proton persona…tapi masa memandu anggaplah seperti memandu polo …huh best…

    0

    0
  5. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Bersama, call, Dimenangi, Polo, Thon, Tone, untuk, […]

    0

    0
  6. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    huh !!! nyampah !!!

    0

    0