Written by AbangNara | July 17th, 2011

fida bang bang boom

Ok rileks. Kalau anda tengok episod pertama Bang Bang Boom di mana Zuan meminang Fida secara olok-olok, memang anda akan panas hati. Tetapi anda kena tengok episod 2 jugak. Dan sila tengok sampai habis. Pasti korang akan puas hati tengok apa yang terjadi pada Zuan. Pandai sangat nak pekena orang. Amik kau.

EPISOD 1

Secara jujur, benda-benda bab risik, nikah, pinang dan kematian nie tak payahlah buat main-main. Memang tak sesuai dengan orang kita. Buat malu diri sendiri je. Apa-apa hal pun, Fida memang terbaik punya reverse psikologi.

EPISOD 2

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

101 responses to (VIDEO)Zuan Melodi Nak Pekena Fida, Namun Akhirnya….

  1. Izza says:

    Betul, tgk epi 1 rasa panas hati. Sudahnya part 2, terbalik. Rasain !! Ada plak buat main benda2 mcm ni

    0

    0
    • aku hanya nk mencaci says:

      Bangsat tol zuan n bang2 bom..ape ke bodoh n xberilmunye kenakan org cmnih..bodo tahap lembu..tgk 1 ke tgk 2 ke,aku tetap bara!!

      0

      0
      • baby says:

        kesimpulan dia 1 jah. BBB n zuan ni BODO !! agak2 aa nk wat mlawak pn.kalo ppuan slut ko nk wat cmtu xper gk.kalo kena kt mak ke kak,adik ko, ko angin x zuan?!! otak tadak ka?!!! seb bek fida boleh trima, kalo x?!! alasan sbb fida cabar. kalo fida cabar ko bunuh diri , ko nak bunuh diri la!!? ap daaa. wat malu malaysia jah!!

        0

        0
        • peace says:

          zuan – ko ni tak matang lansung reporter utk attitude artis itu ini…tp ko pe citer nih
          fida – byk lg lelaki luar sana yg lebih matang dan mampu membimbing awk ke kebaikkan buatlah keputusan dgn bijak
          bang bang boom – dah kering sgt ke idea klu dah tak de idea baik bt program ilmiah byk manfaat

          0

          0
      • momoe says:

        apsal korang sume panas dgn zuan ni. memang yg plan awal2 zuan, nk kenekan fida, tp aku rasa pihak BBB da bgtau fida yg zuan nk kenekan fida, fida da tau hal sebenar dia akan di prank, so sekarang fida dgn BBB yg sebenarnya yg kenekan zuan dlm rancangan ni. Buktinya, masa zuan da bjaya kenekan fida, mana ada malaun beruk tu kluar. biasanya malaun tu kluar bila si mangsa da berjaya di prank. lagipun fida da gelak2 kt dapur tu dgn si malaun melompat2. so aku rasa korang sume ni da salah faham. kesimpulannya fida yg prank zuan 2 kali.

        0

        0
        • momoe says:

          bang nara da salah wat statement la. xpasal2 c zuan ni kne sembur.

          0

          0
        • comei says:

          kot ye pun zuan yang kena, tapi zuan tetap salah coz:
          1. dia sahut cabaran pinang fida tapi boleh plak olok2.
          2. langsung x minta maaf bila tengok fida nangis.boleh plak kata x perlu rasa malu.kalo aku yang kena pun, aku malu beb..ntah2, putus kawan.

          To Fida plak: anda juga bersalah andai anda tegar main isu ni. langsung x sensitif sbg gadis melayu & tahniah juga kepada anda kerana lakonan anda bkesan menusuk kalbu sampai sume org salahkan zuan.

          To BBB: len kali, isu sensitif macam ni jangan dibuat lawak. banyak lagi benda lain boleh diprank.

          0

          0
        • Zamri says:

          Tak kira sapa prank sapa,pgrm mcm ni mmg xpatut diteruskan.tak membina akhlak n sakhsiah lgsg…buatlah pgrm yg ilmiah n boleh membina akhlak dan peribadi.

          0

          0
    • kering says:

      kesian kering dah idea BBB….sebab x ramai dah tgk tv..tgk youtube…keh3

      0

      0
  2. prince says:

    terkena btg hidung sndri..tapi episod pertama mmg sedih tgokj fida mgalir air mata..

    [ Lawak ] Syarikat Majalah Rugi Kerana Justin Bieber
    Gempak : Bergurau/Bermain Dengan Buaya( 7 Gambar )

    0

    0
  3. lololo says:

    dah basi la pasai ni~!!!!

    0

    0
  4. ano says:

    tgk gmbr bwh tu dorg mcm ade iras la pulak ;)

    0

    0
  5. adellshukor says:

    hahaha, macam2 perasaan timbul pabile aku tgk video dua episod nie,
    sebak ada, kesian ada, sedih ada, suke ada, terharu ada, hahahaha. siot btol.
    ada lagi ke pempuan camtu bile kite dtg pinang, trus accept jek? wahh bole cube! hehe :p

    0

    0
    • zuan stupid says:

      bab2 pinang ko buat main zuan?? akai xdak ka? mana fida nak letak muke..fikir satu jee….fida terima maybe jauh disudut ati fida suke zuan…tp zuan da buat mcm ni aku harap sampai bile2 fida tayah terima si zuan bengap ni…cabaran pun tayah sampai nak pinang2….kesian la fida…biat malu melayu je laa mcm xde bende lain ko nak buat gurau

      0

      0
  6. muhd al muqri says:

    kot ye pun nak sambut cabaran, x payah la sampai nak heboh satu malaysia..memang x wajar langsung..bukan budaya kita org melayu…apsal, macho sgt ka buat mcm ni?gentleman? hurmmm pikirlah sendiri…

    0

    0
  7. elis says:

    fida, ko jgn la nak jatuh hati kat zuan bodoh ni plak lepas niiiiii.. bende2 mcm ni pun nak buat kelakar.. otak letak kat lutut.. x lawak langsung!

    0

    0
  8. max says:

    kasihan fida diperlaku begini,she’s a wonderful malay girl

    0

    0
  9. eein says:

    ak rse kan yg 1st epsd tu mmg real..then tuk tbus blik mruah fida tu die bt 2nd epsd..

    0

    0
  10. cik mah says:

    mmg kurang ajao ranc ni kenekakan org…buat malu jer.Kot nya pun jgn sampai buat lwk pasal merisik ni…kesian fida

    0

    0
  11. NewBeeFM says:

    Mohon share entry nie ye bang nara.. Hehe.. Kelakar giler laaaa..

    ~admin NewBeeFM~

    0

    0
  12. shah says:

    fida sila jaga value u sebagai wanita..kisah kehidupan yang peribadi seperti ini bukan bahan jenaka untuk di persembahkan, fikirlah semasaknya lelaki itu semangnyaa tidak sesuai untuk anda.kalau saya jadi anda saya sudah lantik peguam untuk menyaman lelaki tersebut.maruah anda sudah tercalar sebagai wanita seolah tidak laku..sehingga dimainkan begitu.

    0

    0
  13. satu rumpun says:

    pundekkkk…sian fidaaa….malukan dia kt TV….p mati la kau zuan! btol ckp fida..bnda ni bukan org leh wat memain…

    WTH dia ckp dah plan, fida tak perlu malu??aiyooo…whatever it is…pls la..ini bukan melodi la!

    0

    0
  14. lala says:

    gile ke ape si zuan tu. producer rancangan ni pun sama aje, x berilmu. cube org buat kt adik prmpuan ko, kakak ko, malu ke x malu. mane letak maruah, otak korang hah? pikir terdahulu akibat buruk nyr sebelum berbuat sesuatu perkara. ni satu malaysia tgk tau. meminang ni dh terlalu peribadi. kalau setakat acah2 bende lain boleh la. apela nk jd ngan industri hiburan m’sia ni. dah x de modal sgt. jadikan ini sebagai teladan, jgn ulangi lg.

    0

    0
  15. Nina says:

    Zuan : kalau yer pun nk prank orng, Bab2 merisik2 neh. jangan laaaaaaaaaa dibuat main… malu laaa.. siap depan2 tuh cakap disebabkan di cabar terus msuk minang.. perempuan ader maruah beb.. nseb bek ada siri ke2.. kalau xda? mau malu si fida tu… jangan disebbkan di CABAR, terutama bab2 merisik2 ank dara orang neh, jgn laaaaa sesekali di bwk main. orang kita ada adab sopan.. so.. jagala.. jangan semua kau nk sapu BIKIN PANAS…. yer… sekadar teguran.. peace!

    p/s : Allah memberikan kiter AKAL. Gunakan SEBAIK MUNGKIN dalam membuat sesuatu perkara..

    the end~

    0

    0
  16. toman says:

    Kepada rancangan Bang Bang Boom, jenaka tue boleh tapi biarlah bertempat. Hal2 macam meminang nie mana ada orang buat main-main. Tak heran la kalo ada pelajar ukm tu buat komen kat akhbar Berita Harian pasal benda nie. Aku setuju dengan pendapat Mohd Saipuddin Suliman tue. Cuma amik pengajaran la n jgn ulang lagi. Tak kesah la sape yang kene bang baik fida ker atau zuan. Tapi budaya tak usah la buat main bro.

    – Toman-Pangkor ///

    Kredit kepada :-

    http://www.bharian.com.my/bharian/articles/RancanganBangBangBoom_hinabudayaMelayu/Article/index_html

    0

    0
  17. lalang says:

    suka ati jer main2 bab tunang. em

    0

    0
  18. toman says:

    Kepada rancangan Bang Bang Boom, nak berjenaka tu boleh, tapi biarlah kene pada tempatnya kawan. Hal-hal tunang ni mane leh buat main. Tak kesah lah sape kene bang baik fida atau zuan. Tak heran la kalo ada budaq ukm buat artikel kat bharian online Rancangan Bang Bang Boom! hina budaya Melayu. Aku rasa pendapat Mohd Saipuddin Suliman tu ada betulnya jugak. Jadi, amik pengajaran dan pasni nak buat episod lain, kene fikir dulu la bro. Jangan main langgar jer. ok? Chau.

    toman – Pangkor ///

    0

    0
  19. bibir mungil says:

    zuan ni kembar azw*n al* ke??wlupun ak x la scntik fida ni kalo la zuan ni pinang x hingin ak!! da la laki kaki gosip!!

    0

    0
  20. jimmy says:

    terasa sekarang gak aku nak pi pinang fida ni..
    hii bodonya zuan ni

    0

    0
  21. insan nak bodohkan zuan says:

    bodohhh zuannnn……daripada ko main2 baik ko buat betol2 trus…..aku mmg nk bodohkan ko……

    0

    0
  22. azie aziera says:

    dorank nk kenekan zuan sbnarnyer,,,,
    lau pkirkan xkan smpatnyer fida nk plan ngan BBB… mmg dorank da plan awal2 da nie…

    0

    0
  23. zuan gemok bodoh says:

    hek eleh azuan ni tah sape2 tah..aku tak kenal die langsung..kalau die x bgtau memang aku tak kenal la..dah lah gemok bodoh hodoh pulak tu

    0

    0
  24. minah arab says:

    Ya Habibi Ya Maulana..apakah ini?klo ana ditmpat fida ana bkn saje ngis malah cmpak itu brg hntaran ke muka ante..bru sesedap rasa..sungguh berani ini lelaki..

    0

    0
  25. siti Raja says:

    kalu aku dapat jantan mcm ni..aku rodok perut dia ngan parang ..bengong~~

    Bila otak di tapak kaki…akal xde!!

    0

    0
  26. emma says:

    sedeynya ep1 tu..nmpk mcm real je..huhu tah2 ep2 tu nk cover fida:(

    0

    0
  27. anti lawak bodoh says:

    apekejadah nyee bodoh sgt lu ni zuan..gua tgk epi 1 gua rasa panas jee ngan kesian kat si pompuan tu. tp bila gua tgk epi 2 gua rasa pompuan tu pon main2 jugak..DAH X RASA KESIAN TP MENYAMPAH PULAK..APA LAA BANGANG SGT OII LAKI POMPUAN SAMA JEE..BBB NI CITE BODOH NAK MAMPOSS LAA

    0

    0
  28. s says:

    ehh,tak nak bagi kat aku jela fida tu

    0

    0
  29. gadis melayu says:

    zuan zuan… ko ni buta adat ke? ko ngan BBB sama jer x sensitif dgn budaya melayu ni… org perempuan ni ada maruah tau… kot yer pun ko nak rating melonjak tinggi salah sama skali strategi korang nih… cuba korang baca suma komen2 kat atas ni duk kutuk korang termasuklah aku… dr nak naikkan rating… terus rancangan BBB ni kena boikot…. itu la, lain kali pikir dulu tindakan kita…sekiannnn….

    0

    0
  30. BumbleBee says:

    rating dh jatuh laa tu smpai terdesak mcm ni… TV3 mmg sker kontroversi… dulu aku ingat lagi hot fm prank budak panggilan hangit dengan hal yg sangkut2 paut ngan pelajaran dier…x silap psal scholarship smpai budak tu real2 punyer kecewa.. ini dh psal risik2 tunang2 pulak…awat x buat psal akad nikah terus?? melampau betul..kter bukan barat ok nk over sgt bab2 prank ni..org timur masih terkenal dgn sensitivity adat dan budaya serta kesopanan ni…bukan main redah kasi pecah jer..

    p/s: biler dh buat minta maaf jerlah kejenyer…tp sebelum buat x nak pikir baik buruk… cuber kasik hukuman sket org2 yg melampau ni..bru next time akal dier jalan sket…

    0

    0
  31. sawariyya says:

    Ehhhh bukan ke si Zuan ni
    dah kahwin ke ada anak 2 orang?

    0

    0
  32. sophie says:

    aku rase nih mcm nk kenekan zuan gemok tuh..cube fikir,,kalau nak kenekan fida,,mestila 1 family fida da bepakat awal2 dgn BBB kn…kalau kite,tak kanla nak bagi adek beradek sanak sedare dikenekan dengan cara ceni.lakonan fida memang baekla sampai zuan pun tertipu tapi kalau memang niat nak kenekan fida sampai buat episod 2 nak cover balik,,mmg x patut wat main adat melayu

    0

    0
  33. lis says:

    part tu rasanya mcm nk selamatkan zuan jer..hmm..bodoh tul la wat gini..kalau lis pun sakit ati..cnfirm x bertegur dah..

    0

    0
  34. ijat says:

    mola-mola aku ingatkan si zuan ni..yg kumpulan senario dulu tu..apa nama ekk selain ilya tu..aduhh bangang la zuan ni..aku sebagai lelaki tak tergamak nak buat gurau bodohh camni

    0

    0
  35. sawariyya says:

    bkan ke si zuan ni dah kahwin
    ada ank 2 org lg?
    mmg menyampah aku ngn zuan melodi ni
    klu tnya soalan kt artis mcm dia syok sndiri je…

    0

    0
  36. ii says:

    entah

    0

    0
  37. meself says:

    episod 1 ke 2 ke..tp orang akan ingat episod 1 jugak…agak2 ler BBB nk wat lawak bodo camnie…leh si zuan nih cakap gurau2 dengan muka toye dier..gie mampos la!!..dia leh ckp..iye makcik pakcik gurau2 je..ingt ape..kita tak ada adat MARUAH ke nk memain benda2 camnie…masuk tv satu mesia orang nengok…aku nengok kesian muka ayah mak..sedara2 fida bila tahu diperbodohkan sebegitu rupa…mmg bagus fida kenekan dia balik…tp aku tettap pandang kes 1..org akan ingat selama2nya..mtk maaf..maaf buleh diterima tapi untuk melupakan tidak sama sekali…aku harap fida jgn feeling2 chenta ngan mamat muka xmalu nih…wat hampeh jer jadik laki!..*emo

    0

    0
  38. 1 malaysia says:

    sebab org melayu SENSETIF nak mampos.cpt malatah.patutlah melayu sinonim dgn melatah,ada tgk mat salleh melatah?haha relax2 sudah arh.menggelabah kat sini apa hal?

    0

    0
    • lyly says:

      x ada soal melayu cepat melatah kat sini….terang2 bbb n zuan tu meletakkan nilai sorang perempuan tahap rendah…ni soal maruah…hal pinang meminang x sesuai dipermainkan..

      0

      0
    • 1malaysia la sgt! says:

      abis kau org ape? org afrika! bodoh mengata org padahal kau yg melatah kat sini.. buduh buduh!

      0

      0
      • lyly says:

        helo…x kan bg teguran pun nak naik angin?…ko pun cepat melatah ye?…bila aku mengata org?…cuba baca komen aku betul2..

        0

        0
      • ntah hapa-hapa says:

        1malaysia -very terover lah kau..kalau maruah dipermainkan…sebabkan x nak dikatakan melayu cepat melatah, kena diam2kan aja lah ye???? apa pun x bley fikir

        0

        0
  39. aku says:

    hahahaha……mmg bikin kopi panas!!!! zuan blik2 jer mnta skong dr macik 2 ;) tau tkuttttt……kahkahkah!!!!! kwin jer btul2……sjuk blik ;)

    0

    0
  40. jabun says:

    fida ko jgn pandang
    lelaki yg kurang ajar mcm zuan.
    dah lah gemok, malas exercise..

    cuba buat kt fasha sandha berani
    ke tak mamat ni…….kecut kot.

    0

    0
    • terrarossa says:

      kalo dia wat kat fasha sandha gituu….KOMPEM dia jadi PANDA kt situ jugak….sbb mata 2bijik tu lebam kene penumbuk….ekekekeeke….

      0

      0
  41. shu says:

    ape yag korang2 kat atas ni marah sgt ngan zuan tu… main2 jer la… fida x terasa pon… aku kenakan kau..kau kenakan aku balik..camtu jer… marah betol korang2 kat atas ni…ish..ish…

    0

    0
    • gadis melayu says:

      tumpang lalu yerrrr…. kitorg marah sebab orang MELAYU sendiri mempermainkan adat orang MELAYU… bukan soal ‘ko mainkan aku, aku mainkan ko’… mmg perkara main2kan orang ni biasa dalam kehidupan kita dan tak dinafikan kita memang suka tgk citer2 main2kan orang jugak kan? tapi bila adat sendiri dimain-mainkan, aku sememangnya berdiri untuk membantah perbuatan diorang ni… kalau bukan orang Melayu yang nak jaga dan pertahankan adat Melayu, siapa lagi????

      0

      0
  42. yen says:

    babi bodoh punya jantan… wat malu org melayu jer…. x payah la pakai songkok tu if x tau nk hormat adab org melayu… betul2 bodohkan diri sendiri !!! dh la muka buruk gemuk ! akal x der….. x der kerja lain kot mamat sekor nie leh buat tuk cari makan… if jpa kat luar aku ludah jer mamat nie bangang !

    0

    0
  43. labuganeh says:

    x bagus buat org mcm tu.. walaupun nak bergurau..
    Penerbit Bang Bang Boom x patut buat mcm tu.. kita bukan ye mcm kat Barat..

    0

    0
  44. Jenna says:

    aku mmg dari dulu tak suke BBB ni…awal2 aku da sound klu aku yg kena BBB ni xkire laa kes ape pun mmg aku kasi saman punye…betol la..Media Prima ni (TV3 ke or ape2 seangkatan dgnnya) sume buat citer syiok sendiri….mcm bodo je aku rasee!!! nak kaver dgn episod 2..tpi klu org tak tgk episod 2 mcmane? akai takde la depa ni…mcm gak mase wat iklan cam krismas dulu..sume pikir konon2 da wat yg terbest!!! bleh blah ngan TV3 dan seangkatan dgnnya

    0

    0
  45. memey says:

    diorg ni dh plan ngan kluarga fida..cuma fida sorg je xtau..nk buat rancangan je..so kluarga fida leh la jd pelakon tmbahan skali..yg part 2 tu mmg nk knakan si zuan blik..tp apa2 pn,kl aku jd fida..aku saman BBB..dpt duit..hahaha…

    0

    0
  46. xxx says:

    budus!

    0

    0
  47. da princess says:

    tak kelakar pun…rancangan prank omputih depa wat benda simple2 je,tp bleh ketawa jer…

    0

    0
  48. emma malini says:

    Mmg bodoh rancangan Bang Bang Boom ke Jen Jeng Jeng
    Tkde idea bgus agknya nak buat….

    0

    0
  49. nur arin says:

    saya faham perasaan fida…die tau fida setuju sebab tula die rs seronok kut..kenalla BBB!…klau fida x terima lain cerita…kejam3x…

    0

    0
  50. mismi says:

    aku mmg tak bleh terima lawak mcm ni..maruah org ko bleh wat main2 ye…sial btul..ko ingat fida tak terasa ke?? mmg la dia cover balik..abis ko ingat dia nk buat cam na??bahlooollll!!!!

    0

    0
  51. redcarpet says:

    ish ish xptut btul BBB wt lwk a.k.a mngenakan org ceng gitu..klu ak jd fida ak kasi plempang LIVE jer bru malu sume krew tv3..sbor ler fida amik sbgai pngajaran pasni..

    0

    0
  52. APA2 JE... says:

    aku x pnah tgk BBB nih…lawak tak best lansong..myakitkan hati je nengoknye…baik aku tgk SENARIO…HAHAHHAHA…!!!!

    0

    0
  53. apa2 je.. says:

    aku x pnh tgk BBM..x lawak lansong..myakitkan hati ade lah..x hormat sensitiviti org lain…nak melawak pn kne lah pd tptnye..jgn ekot suke hati diaorg je…dr aku tgk BBM baik aku tgk SENARIO….hahahahha..!!!!

    0

    0
  54. atie says:

    apebende la yg best sgt kalu dapat kenekan org ni.dasar sengal.bab pinang meminang pn nk main2 ke.otak tu ltak kat kpala lutut ape???

    0

    0
  55. anymous says:

    pertunangan td dah dikira sah sbb pihak sebelah laki dah sebut nama n pihak ppuan dah setuju walaupon xsarung cincin. camne tu ek? cane org lain nk masuk meminang fida sbbnye fida dah jd tunangan zuan, die kena putuskan pertunangan dulu baru org lain leh masuk, mane leh masuk minang tunang org, haram tau

    0

    0
    • MissAdaKoda says:

      aah, kan..pertunangan kan ke persetujuan antara 2pihak..dah dua2 pihak setuju cmne? kena putus kn dolu,kn..mana leh biar gitu jer..sama cm olok2 akad nikah dan guna nama dan wali yang sah.

      Hurm..kena minta pndapat ulama nih.

      But seriously, walaupun fida ala-ala redha yang tak berapa nk redha tuh pun still xbaik buat perempuan cm nih, even dr segi adat melayu atau adab dalam islam. ala-ala cm hina perempuan tuh jer..jahat idea nih!!

      0

      0
  56. AKU says:

    hambik……kawinkan je terus memain sgt

    0

    0
  57. effarieza johari says:

    huhuhu…best gila fida..dahla lembut, lawa..si zuan kira bertuahla kalau dpt dia..tapi zuan bukan insan yg bertuah itu..salute gila kat fida..dengan lemah lembutnya mengenakan zuan..hahaha…suka giler!!

    0

    0
  58. CEPLOS says:

    lawak yg paling bodoh yg d tunjukkn pda semua org….

    0

    0
  59. ACE says:

    agak2 la nak melawak pon…

    0

    0
  60. mak aihhhh!!!! says:

    LAWAK PALING BANGANG YANG PERNAH AKU TENGOK!!! da la pengacara BBM 2org tu mcm tolol n bangang2 je.menyampah aku!!

    0

    0
  61. jagamaruahlu says:

    … ahad depan pasti masuk melodi!!

    0

    0
  62. zuanfarker says:

    zuan ni dr zaman dia skola sampai dia jd pengacara melodi aku xsuke gile doh..poyo+prasan bagus..time mengacara melodi dia bajet dia better than nas ahmad..segmen terjah ikut suka makpak dia je treat artist mcm kawan2 n sdara2 sound ikut sedap mulut dia xde respek..bila jalan tangan mesti kepak..bajet superstar

    0

    0
  63. nurul says:

    ala korg relax lah… chill sudah, xyah nk bodoh2kn org sgt… bbb ni ckp je nk kenekan fida tapi aku rase ekceli mmg nk kenekan zuan pon snanye… msti fida dah tau awal2 sal ni… fmily fida sume kan dah tau pasal prank ni, xknlah dorg sng2 nk bgi fida terkena.. atau xknlah dorg nk proceed tanpa persetujuan fmily die… lgpon mane sempat fida nk rancang ngan bbb tok kene kan zuan smule lau prank ni mmg tok fida… hari yg same kot… then beruk itam tu pon kuwa time zuan terkena, time fida terkena die xkuwo pon? haaa so takyahlah emo sgt ye para penonton… peace yo~

    0

    0
  64. cik ratu says:

    kawen kan je..masing2 kenakan masing2..kesian jg nengok..tp korang 2 tu mmg padan..hehe..zuan nampak sgt muka bersalah,,hehe..abang nara, apa kata buat pool tgok ramai tak org setuju klu 2 2 tu dikawenkan,.

    0

    0
  65. hpmurah2u says:

    dahsyat btoll…bek buat lawak lain2 la..buat lawak semut bercakap ke…itik bertelur ke kan bagus…iskh..sambil mengomen kat sini…nak ajak sapa2 kat sini tgk blog aku pasal handphone!!… tq beautifulnara..

    0

    0
  66. Kiff99 says:

    satu benda jer yg aku nak cakap…Zuan kau memang bodoh tahap cipan….puiiii!!!

    0

    0
  67. edicius says:

    padan muka ko zuan…bodoh mcm taik..
    dari hari ke hari aku harap ko kena balik, skrg ko kena balik..serius bodoh ko ni.rambut seciput tu dah xde takpayah nak buat spiky..mcm toncet anak jin je..

    HAHAHHAHA SERIUS BODOH

    0

    0
  68. Gosipgurl_fea1 says:

    i think she like’s the guy haha..:P

    0

    0
  69. waida says:

    pelik la korg ni…comment emo bagai mara kan c zuan tu nape….actualy ni utk prank kan zuan laaaa…fida awl2 da taw…cube tgk smpai abis….ntah pape ar korg….

    0

    0
    • ?(????) says:

      hahahha! tau xpe bro! takkan la diorang sanggup prank si fida tuh smpai nangis2, pastu masuk tv lak… habis la rating show diorang… bingaii toii…

      0

      0
  70. mysara says:

    Gurauan melampau. Si lelaki mmg buta perasaan. Ade pulak benda gini boleh buat olok2..

    0

    0
  71. zuan bodo mcm taik says:

    jgn la buat main bende2 mcm nih deyyy..apesal korang x interview mak dia plak?cuba tny ape mak dia rasa??

    0

    0
  72. anim says:

    hmm rsenyer sumenyer da slh fhm bile tgk BBB ni..yg sbnrnyer…fida dah tau pon yg die nk kne prank…sbb bile zuan ckp fida dlm rncangan BBB, xde pon beruk itam tu kuar….siap fida snyum n ckp nk knekan zuan blik mse die msuk dlm bilik die tu…

    0

    0
  73. miss miss says:

    SETUJU dengan momoe:
    sebenarnye, Zuan yg kene prank dgn Fida. Cube tgk betape kecut muke Zuan mase Fida nanges…haaa ambek ko Zuan….haha

    0

    0
  74. tulip3.... says:

    apalah korg ni….b positive…. sebenornya memang si fida dh tahu apa yg berlaku…produksi dh pakat dgn fida… sbb tu diorg brani buat sbb sebeno2nya diorg nk kenakan zuan…. bukan fida ok….. sian zuan…dia plak yg kena maki…

    0

    0
  75. hehe says:

    alala. sebenarnya dua2 saling suka ni. hi hi hi semoga bahgia ke anak cucu

    0

    0
  76. puteri says:

    aku rs mmg fida nk kenakan si zuan ni…sbb tu dia wat2 cabar suh msuk minang…si zuan ni konon tcabar…pastu BBB plak konon nk bantu si zuan ni kenakan si fida…huahahahahaha..aku ske wei…cam sweet jek mereka ini…ala bkn btul2 pun…ok what…bkn pompuan yang tkena pun..hahaha…fida comei sgt…lekuk gler lesung pipit zuan ek…hahahahahaaha…lawak2…

    0

    0
  77. terkezutAKu says:

    aduh…terkejut aku!kalo aku jadi fida,..haii..tp rupa2nya..hahha,propa jer..anyway nasib baik kedua2nya saling kena mengena..barulah adil… XD

    0

    0
  78. 23 says:

    lagu ni ape title dia he?
    sonok la dengar
    anyone knows?

    0

    0
  79. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :)

    0

    0