Written by AbangNara | March 20th, 2012

Buat anda yang terlepas menonton Propaganza pada hari Ahad yang lepas, Abang Nara bawakan kepada anda video bulan madu Yusry dan Lisa Surihani yang sangat romantik. Terasa nak ajak wife Abang Nara gi honeymoon kat Europe plak lepas tengok video nie. So sweet.

Serius best kan?

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 responses to (VIDEO)Yusry Dan Lisa Surihani Berbulan Madu Di Eropah

  1. dadu says:

    ok not bad

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • jengjeng says:

      japgi ada la yg akan komen ntah apa2….
      mesti ada yg kata cite psl diaorg lg..
      pemandangan yg cantik..couple yg sweet…perfect…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 17
      • Anonymous says:

        erkk suppose aku yg komen mcm ni, bukan tu je, kat bwh2 ni mesti ade je komen, dh jadi isteri pun aurat xnak tutup, xtakut dosa ke.. konfem ade.. komen klu x cliche x boleh..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
      • correction says:

        rsnye bukan komen cliche, tp maknenye dorg x jemu2 bg peringatan. bagusla mcm tu kan. pk positif je la ye.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        kalau bg peringatan alhamdulillah, tp klu terselit kat hati nak kondem org,nak kutuk org, kau fikir la sendiri..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • 2cents says:

        siapa lah kita nak judge niat org….itu urusan dia/mereka dgn Tuhan… kita sangka baik pun ok pe….(juz my 2cents) :)

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • sayangku jangan kau persoalkan siapa di hatiku….
        terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu…..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • x jelas…tengok astro ria la…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    • ingin memuji dan mendoakan kebahagiaan mereka. tak suka pakai nick ‘ntah apa apa’ dan komen out of topic.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • Wow says:

      ok la,nampak bahagia..

      tapi cikit2 dah la menayangnye,retis lain pn kawen juge.
      melebih-lebih ni x brapa nak bagus la wlaupun dieorg ni retis..

      semoga bahagia

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 6
  2. kasut putih says:

    Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tau!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  3. filla says:

    xsabar plak nak kawin rase die..huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  4. nunu says:

    Xde apa yg boleh sy ckp melainkan alhamdulillah.. Semoga jodoh kalian berkekalan hingga alhir hayat =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 4
  5. christina says:

    dh tgk dh kt propaganza . . Sweet . . N best main salji . . Moga kebahagiaan dan kegembiraan yg mereka kecapi akan berkekalan ke akhir nyawa . . Amen !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
  6. abah ko says:

    x abis lg ke cter psl dorg nie..next story please..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 27
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Ntah…. yer la aku pun minat jugak Lisa ( tapi tak minat Yusry )… sikit2 dah la… Yusry bayar ko ke Nara?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 20
  7. yusry geli! says:

    nara,ko jeles eh aku dpt lisa.ko asyk publish cite pasal kitaorg je?kot ye frust pun xyahla nk tnjuk sgt.xbek utk kshtan wife ko tu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 19
  8. smile ;) says:

    best nya men salji..:) :) :) :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
  9. lih sang says:

    B.O.R.I.N.G…….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 14
  10. xxx says:

    xhabis2 lagi ke bang nara ooooi… bkn ke hari tu dah janji xnak publish citer dorang aje… hehehehehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 17
    • d says:

      biarla…blog die kot..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 7
    • Aku yg paling cantik. Ko ada? says:

      Hari c gg berterabur ne janji xkan publish gmbr kawin jer. Bukan gmbr hanimun…

      P/S aku mg cantik dan anggun. Banyak lelaki mahukn aku. Tp aku jual mahal. Ada aku kesah?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
      • cikgu tuisyen says:

        Boleh taip elok-elok tak? Macam syaitan yang direjam jer aku tengok kau ni.. mengeja macam tak pernah gi sekolah..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  11. rocket says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 48
    • Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dorang ngan dorang nye pasangan masing2 yg kau ni sebok cakap lisa lagi cun dari fasha fazura scha tu pesal ? dh biol !! lagi pn jejai tmj awal rocket dorang mana sama ! dorang tk macm kau rocket senget !!!! huh !!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 5
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        betul..betul.. Minah.. kali ni aku sokong akan dikau.. walaupon kau selalu sewel, tapi kali ni hujah kau bernas!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  12. lynn says:

    motif post video?? Hurmmm pasnie aku p mana pun nk post video tp malangnya aku tk popular…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 5
  13. cikjoyah says:

    Cube bayangkan norman n memey wat camni.hahahhahahahahahhhahahhahhahahhhha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 2
  14. Ako says:

    bila laki aku nak ajk gi honeymoon europe neh..huhuh..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  15. semua nak tayang kat org says:

    so sweeet….(sambil kedua2 tangan atas bahu muka ke tepi)huhu…udah2 le..dh g honeymoon 2 g je la..nk menunjuk2 kt org buat apenye..apsal x tunjuk yg atas katil skali kn senang..dh semua nk share sgt kan..huh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 16
  16. mak wardah says:

    Doa saya mereka berbahagia sehingga ke akhir hayat…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  17. Anonymous says:

    lisa nie x sesopan yg disgka la..we all know who is lisa actually..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 14
  18. Rin says:

    kisah cinta ‘ulg tyg’ ..zZZZzzzzzzzzzz
    plot sume dh bleh agak dah (sori to say lahhss kat pminat lisa+yusri)

    1) gossip / bcinta / publisiti besar2an
    2) pkwinan / publisiti besar2an
    3) bulan madu kat bbrapa negara luar (mmg Eropah jek negaranya) gmbar2 di sebar2kan scra besar2an + di hebohkan oleh pminat & kenalan
    4) smbut bsday / annvrsary / publisiti besar2an
    5) ada kuar or tebitkan buku / majalah / cd / lagu / drama atau rncangan yg bkaitan
    6) perpecahan / tidak sefahaman d sbb kan ‘org ketiga’
    7) bcerai di tahun ke3 pkwinan…..
    8) tidak mengumumkan pceraian / ppisahan scra besar2an spt mula

    Sekiaaannnn ~~~

    sori yer mak x jelesz! ckp yg benar ajerrrrrrrw

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 18
    • Anonymous says:

      rin siapa yg brcerai di thn ke3 prkhwinan tu??

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • cikgu tuisyen says:

      Rin ni spesis tipikal macam Minah Chat dalam majalah Remaja tu… dah bertahun-tahun orang tak main dah IRC pun dia duk main IRC lagi… skang dah tukar dah jadi nama lain kot..
      Rin, kurangkan baca majalah Mangga yer…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      aku sokong ko cikgu tuisyen, spesis2 loser yg dengki tapi x mengaku dengki!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. liza says:

    Publisity kawen ni pun dah over sgt2! Udah2 lah tu.LS tu pon bukannya aktress hebat mana pon. Ramai peminat kat FB je. Dpt duda kaya. Klu duda tu xkaya, ntahlah!! Kita tunggu lak the next couple fofular iaitu Fasha sendat & partner, Scha & partner serta couple yg aku kira paling2 glamer & yg akan menewaskan couple2 di atas iaitu, Fazura & anak rajanya. Tunggguuu……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
  20. [...] Buat anda yang terlepas menonton Propaganza pada hari Ahad yang lepas, Abang Nara bawakan kepada anda video bulan madu Yusry dan Lisa Surihani yang sangat romantik. Terasa nak ajak wife Abang Nara gi honeymoon kat Europe plak lepas tengok video … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. naik bosan ngan crita nih says:

    asik2 crita diorang nih… bosan betul. cukup2lah… dah tak nak tau pasal diorang lagi dah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  22. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    naik penat minah jambu tengok si lisa ngan yusry ni asek2 holidayyyyyy je lah ! bukan jeles tapi minah jambu hepi tengok kemesraan laki bini ni…… terserlah kejambuan si lisa ni lov uuuuuuuuuuuuuuuu lisaaaaaaaaaaaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
  23. holaaaa says:

    knp BN balik2 psl lisa & Yusry..benda yg sama jer..lama2 jemu gak..knp tak kuarkan kes anak rozita che wan lari dr rmh, kisah Zaquan (laki ayu raudah) yg ada wanita misteri, kisah neelofa dgn Hans Isacc ker, kalau balik2 ceta bulan madu dia org ni..apa org nak komen lg?..akhirnya kutuk dan mendoakan supaya rmhtangga mereka jahanam..hahaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
    • Minah senget disengat tebuan kat kemaluan says:

      What? No no no… Retis mcm rojita cek wang, jakuan n betina gg senget, n neneklopak pun dah boring ok…yg paling boring neneklopak dgn rojita n anak ikan tu…..ape punya idea la ngko ne.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      ape kata nara buat post pasal final ‘adik2ku insyaAllah boleh’ pulak.. they all sgt talented ok! lagi bgus bt cerita pasal diorg..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      hola, ko ni meroyan erk??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. wawa says:

    sdh2 la tu..minta puji betul..suma pn mau d share..boringggggg

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  25. UstazahTerlampau telahpun insaf says:

    Tuah manusia Allah yg tau..hua hua…. Kawen org kaya boleh la jalan2 oversea.. G golek2 atas salji…mcm i kawen dgn penjual sate rock, golek2 jer la atas katil dgn laki.. X mampu doh!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  26. Dato minah jambu makan taik sendiri says:

    Brlakon mcm kayu. X realistik! Harap toto jak yg agayo..cis

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
  27. watever says:

    motif post video??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  28. xbole blaa says:

    to yusri, kalu tersekat2 speakong, better xpyh la.nek rimas plak tggu next words.n to lisa, sweet.just sweet.nothing speacial pon.ape2 pon hope u ol bahagia.xsabar nk tggu fazura, fasha kawen!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 16
    • Manda says:

      Haha bodo gile. Kutuk yusry speaking tp sindri eja ‘speacial’!
      Mcm ni baru teserlah kebodohan seorang manusie dlm english.
      Tu lah lenkali nak kutuk org, selak dulu kaki tu ade kudis ke x.
      Kan da maluu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  29. jeles sampai xbole blaa says says:

    aku lagi heran bab tak pandai puas tgk lisa and yusri..mang romantik la mreka ne sweeettt sgt smpai byk org nek jeles hahahahaha
    P/s mang xble blaa la..jeles la tu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
  30. mamat suka makan sambal belacan mak senah says:

    meluat je c PELAT ni. tak minat langsong!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  31. semut merah says:

    aku asal nara jgn kuar citer si kemek sememeh 2 dah ok la….org g hneymoon dyer pn kcoh nk pblish gak

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  32. malisa says:

    alamak..terlalu menunjuk2 la plk.. dulu dgn erra pun mcm ni.. dari bercinta sampai ke honeymoon tunjuk2 kebahagian..walhal x sebahagia mana.. tahun ke 3..bercerai x mau publisiti.. lps ni dgn lisa thn ke berapa plk?? dalam islam itu disuruh besederhana… itu yg terbaik ..jgn menunjuk2 nanti ramai org dengki rumahtangga hancur lebur…mmg propa..jgn lps ni memek pun propa keluar video sudah la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
    • Kurus says:

      mak ai…
      komen paling ”beran..” uuu…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • naora says:

      Islam juga suruh kita doakan yang baik2.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • naora says:

      doakan je lah yg baik2 sesama muslim kak oi..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • kertu says:

      kalau nak nasihat tu boleh, tapi kau ni dah la nak guna nama agama, islam, ceramah bagai, tapi bahasa ko tu tak menunjukkan apa yang ko nak nasihat kat orang. baik ko g beli cermin dulu k!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      ha ni la ustazah bn, dlm islam suruh bersederhana konon, cara percakapan ko ni sederhana ke? loser!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
      • hannibal says:

        ko nie anonymous….ko la yg bodoh…..orang tegur 4 kebaikan bukan nak kutuk2…aku pon naik menyampah ceta psal dorang nie!!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. PuteraDegree (Hons) Human Resource Management says:

    asyik g eropah je cer g afrika ker ole la tangkap gambo ngan haiwan daratan kat saner x pon g panjat gunung klimanjaro ker hahaks…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  34. fasha sendat says:

    ntah…mcm ler diorang jer yg mampu gi honeymoon kat eropah tu..
    org lain pun gi gak tak ler menunjuk2…..MELUAT!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  35. q says:

    Aslmkm Bang Nara. Sye agk hairan kenape perlu nak meletakkan video berbulan madu dlm internet nie. Kan ni riak jer sifatnya krn nak mengatakan yg mereka dah berkahwin la, dah sah la. Kpd Yus dan Lisa, sudah2 la post video. Seluruh rakyat dah tahu yg kamu berdua ni dah kawen. Ntah2 kang video “berbulan madu” yg “hangat di pasaran” klr ala2 sex tape nanti baru tau or kalau bercerai berai nanti kan semua org mengata “dulu kasi tau sedunia yg dh kawen melalui video bulan madu lah apa lah”. Tak salah berkongsi tapi berpada2 lah. Ambik la contoh yg baik melalui kwn2 artis yg lain contohnya Ashraf Muslim. Ckp jer syrt kawen trs diam low profile. Kn bgs mcm tu. Tak perlu nak exploit video bulan madu. Sye bkn ape Bang, dah meluat dh tengok dlm astro dan juga dlm blog ni. Video Yus & Lisa lagi. tak pandai habis ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
    • menyampah tahap cipan citer yusry dan lisa says:

      aku pun dh meluat sgt…abg nara mcm biasa la sembang kencang tak nak publish bler org tgk wat loyar buruk lawak basi…artis lain kawen pun x kecoh…ayat klise happy couple padahal nak menunjukkan riak..klu x da riak nyer x der la g publish video la apa la segala bagai..ayat klise..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
      • menyampah tahap cipan citer yusry dan lisa says:

        ye lah tu sgt berkongsi kegembiraan…terpulang la masing ada penilaian sendiri..nak dengki wat apa pun..aku dengki apa plak aku dpt..klu dengki aku dpat lisa ada gak paedahnya..stkt g honeymoon eropah ada duit pegi x da duit kat dlm malaysia pun ok byk tmpt menarik..cuma bila over expose org dari suka jadi x suka..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  36. lovelime says:

    Sweet couple…kpd korg yg dengki nie xyah jelous or komen lbh2 sgt dia org dah SAH sbg hubby n wifey pun:D anyway BN dah remove pics fazura lah…hehe good job sebab bahaya ooo…lg2 klu buka ruangan komen nanti tak pasal2 bro nara kena SAMAN~~~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
  37. aNJe says:

    lisa+yusri ni bakat xde ler ke mane pn, c lisa bakat ke laut cuma fan fb jer yg byknye n c yusri dsbbkn $$$$$ org kenal ler nko… dr aku x kisah ape2 hal nkorang sblm kawin dulu la ni aku btol2 rase meluat tahap cipan bila x sudah2 nk bkongsi itu ini ngan peminat nkorang… kot ye pn nk bkongsi jgn ler over sgt smp org naik boringgggg! xde maknenye aku nk jeles wokehhhh~~~ cuma aku nk ingatkn nk buat n kongsi ape2 pn jgn nk melebeh2 sbb semua org ada lbh n kurangnye ALLAH bg… so esk2 klu dh bbln blk dr honeymoon still ‘kosong’ jgn nk lari2 dr wartawan or kitaorg wokeh… wassalam…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
  38. mail lambung says:

    klau video bulan madu yg 18sx punya mesti ramai yg nk tengok

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  39. Triple_j says:

    sebagai seorang islam, sudah tentu i mendoakan kebahagiaan mereka berdua. dan lantak la diorang buat apa pun asal tak melanggar batasan agama dan undang2 negara (wpun lisa tak pakai tudung, but thats another story la).

    tapi berdasarkan pembacaan, sembang2 dgn member dan pendapat i sendiri, mcm terlebih sudah sampai tahap video honeymoon pun nak tunjuk. rata2 org just share moment perkahwinan, akad nikah dan persandingan. tapi sampai honeymoon, baik gambar ataupun video mcm terlalu sangat kot. psl benda tu kan private moments u berdua. nikah dan sanding share2 dgn famili , friends and fans faham la.

    especially kalau something berlaku kat perkahwinan u berdua (god forbids), lagi org dok ngata, dulu sampai nak tunjuk honeymoon, la ni bergaduh. wpun harap2 tak berlaku sedemikian.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  40. merah inai di jari..suka tengok!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  41. Bini Orang says:

    senyum tak perlu kata apa-apa

    senyum tak perlu kata apa-apa

    lets sing eberibadi ..

    toksah la kite nk menjeles hatta mendengki2 sesame kite,
    jeki die dh dpt yusri kite doakan je la yg terbaik ,
    tuah ayam nampak di kaki, tuah manosia hanya Allah yang tau

    kalo tanak tengok vid yang berkaitan dgn dorang lagi

    tak payah nk bukak BN, kan kojo sonang yooooo tuuuu …

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  42. ZaNNa Hotgurl says:

    Setuju dgn Triple…..Over sgt la LS dgn Yusri nie….yelah LS 2 kn budak2 lagi…..dia riak la dpt kawen dgn org kaya…..sape yg xnk kawen ngn org kaya oii…….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  43. bibi says:

    cam bdk2 ja aku tngok dorang ni..t’golek2 atas salji..sakai tul..p sna trus speaking org putih kunun..over n minta puji sja lebih..boring..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  44. Reena says:

    Canteknya Lisa!! Semoga berbahagia lah kedua2nya..kalau tak bahagia pun keep it cool jgn gegaduh cam some couple sampai satu malaya tau.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  45. amoi says:

    semoga mereka berkekalan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  46. show says:

    bila ditunjuk2, jadi percakapan orang. jadi bandingan. nanti pula jadi perlumbaan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. kak ain says:

    dah muak lah, banyak sgt publisiti pasal bulan madu pasangan ni, macam over reporting pulak…. kenape tak buat berita pasal pasangan artis lain yg jugak baru berkahwin & mungkin sedang berbulan madu? kenape asyik pasangan ni je?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  48. nz says:

    aku suke tgk tp lepas nie xpyhla lisa n yusri tjuk lg video dieorg..ape kate bersederhana jer.xelok selalu cerite pasal umah tgga, nti mcm2 org kate.aku nk tggu cerita lisa prgnant jer.citer khwen n hnymoon nie udah2 la.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  49. errrrrrrmm….nak ikut jugak..hehehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Naziman says:

    sweet nya..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  51. pink_lady says:

    ermm BORING nye..lame2 da basi artis ne

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  52. Anonymous says:

    jemu la bace kisah dieorg ni..nmpak sgt dh berlebihan..serius ckp mule2 dlu suke tgk n bace tp lame2 BOSAN..mcm la dieorg je yg gi honeymoon..camner bahagia pun kite jgn la tunjuk2kn sgt..sok2 ln jdnye..so boring…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  53. kelisa says:

    KORANG SEMUA NI MELAYU KAMPUNG GILA!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  54. chelin says:

    handsome yusry tanpa misai dan jambang…macam zaman muda2 KRU dulu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  55. nyah says:

    that video. ada haku kesah????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. please lahhh says:

    R.I.A.K

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  57. PAi says:

    Europe memang benua yang cantik, tidak ada siapa boleh menafikan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. suzi comey says:

    ntah la..dulu masa kwin ngan erra..wat bkn men grand2…skang kawin ngan lisa sebok tayang gambar dan video honeymoon…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      kmu jelus ni knpa
      skit ati kmu?? biarla tu d orang berbulan madu d luar negeri d orng kn ada duit kmu x ada hnya pendai ckp sma d orang yang bukan2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      suda lah era to kan ex wife dia suda..,kw cerita psal ere dan yusry tuk apa? Lisa to kan skrng Wife dia wjr lh klu dia kc tngok to gmbr d orang..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. kulibatok says:

    semua bnda nk tjuk kt org..then bila peminat & wtrwn duk tnye sesuatu yg peribadi, kata privasi plk..x fhm aku..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  60. xsuke lisang surihoney says:

    “alaa abg yus yg nak post..lisa xnkla…” (smbil tgn ke bahu pndg atas)”

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  61. Aku says:

    Bestnya tengok diaorang, nak-nak yang masa Yusry & Lisa berguling-guling tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  62. saya says:

    Xsgka lak rmai org alim2 yg komen2 di atas baca beautifulnara.hahah funny.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  63. Anonymous says:

    yusry & Lisa cheers up…, congrTulation;)
    u r so beautiful sweet couples/… semoga perkwinan kmu orang
    sempai ki akhir ahrat..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  64. mia says:

    Lisa dan Yusry pdan lah saya suka sangat sma kmu orang;) itu orang yng d Luar sana jangan Lah kmu coment yng tdk trtentu ok.. klu kmu x suka sma d orang jangan tengok atau tutup telnga kmu orang atau berembus on this page…psanan dri saya yusry dn lisa smga dapat Anak pda tahun ni hehehe wish u Both Good Luck;)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. juley says:

    lisa n yusri sweet sgt2…moga kekal hgga ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. story says:

    i luv them both

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Anonymous says:

    Smlmt yh lisa dan yusRY

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0