Written by AbangNara | March 20th, 2012

Buat anda yang terlepas menonton Propaganza pada hari Ahad yang lepas, Abang Nara bawakan kepada anda video bulan madu Yusry dan Lisa Surihani yang sangat romantik. Terasa nak ajak wife Abang Nara gi honeymoon kat Europe plak lepas tengok video nie. So sweet.

Serius best kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 responses to (VIDEO)Yusry Dan Lisa Surihani Berbulan Madu Di Eropah

  1. dadu says:

    ok not bad

    0
    0
    • jengjeng says:

      japgi ada la yg akan komen ntah apa2….
      mesti ada yg kata cite psl diaorg lg..
      pemandangan yg cantik..couple yg sweet…perfect…

      0
      0
      • Anonymous says:

        erkk suppose aku yg komen mcm ni, bukan tu je, kat bwh2 ni mesti ade je komen, dh jadi isteri pun aurat xnak tutup, xtakut dosa ke.. konfem ade.. komen klu x cliche x boleh..

        0
        0
      • correction says:

        rsnye bukan komen cliche, tp maknenye dorg x jemu2 bg peringatan. bagusla mcm tu kan. pk positif je la ye.

        0
        0
      • Anonymous says:

        kalau bg peringatan alhamdulillah, tp klu terselit kat hati nak kondem org,nak kutuk org, kau fikir la sendiri..

        0
        0
      • 2cents says:

        siapa lah kita nak judge niat org….itu urusan dia/mereka dgn Tuhan… kita sangka baik pun ok pe….(juz my 2cents) :)

        0
        0
      • sayangku jangan kau persoalkan siapa di hatiku….
        terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu…..

        0
        0
    • x jelas…tengok astro ria la…

      0
      0
    • ingin memuji dan mendoakan kebahagiaan mereka. tak suka pakai nick ‘ntah apa apa’ dan komen out of topic.

      0
      0
    • Wow says:

      ok la,nampak bahagia..

      tapi cikit2 dah la menayangnye,retis lain pn kawen juge.
      melebih-lebih ni x brapa nak bagus la wlaupun dieorg ni retis..

      semoga bahagia

      0
      0
  2. kasut putih says:

    Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tau!

    0
    0
  3. filla says:

    xsabar plak nak kawin rase die..huhu

    0
    0
  4. nunu says:

    Xde apa yg boleh sy ckp melainkan alhamdulillah.. Semoga jodoh kalian berkekalan hingga alhir hayat =)

    0
    0
  5. christina says:

    dh tgk dh kt propaganza . . Sweet . . N best main salji . . Moga kebahagiaan dan kegembiraan yg mereka kecapi akan berkekalan ke akhir nyawa . . Amen !

    0
    0
  6. abah ko says:

    x abis lg ke cter psl dorg nie..next story please..

    0
    0
  7. yusry geli! says:

    nara,ko jeles eh aku dpt lisa.ko asyk publish cite pasal kitaorg je?kot ye frust pun xyahla nk tnjuk sgt.xbek utk kshtan wife ko tu..

    0
    0
  8. smile ;) says:

    best nya men salji..:) :) :) :)

    0
    0
  9. lih sang says:

    B.O.R.I.N.G…….

    0
    0
  10. xxx says:

    xhabis2 lagi ke bang nara ooooi… bkn ke hari tu dah janji xnak publish citer dorang aje… hehehehehe

    0
    0
    • d says:

      biarla…blog die kot..

      0
      0
    • Aku yg paling cantik. Ko ada? says:

      Hari c gg berterabur ne janji xkan publish gmbr kawin jer. Bukan gmbr hanimun…

      P/S aku mg cantik dan anggun. Banyak lelaki mahukn aku. Tp aku jual mahal. Ada aku kesah?

      0
      0
      • cikgu tuisyen says:

        Boleh taip elok-elok tak? Macam syaitan yang direjam jer aku tengok kau ni.. mengeja macam tak pernah gi sekolah..

        0
        0
  11. rocket says:

    the best celebrity couple. far better than fasha-jejai, fazura-tmj, scha-awal. romanticc & sweet
    lisa jauh lg cun dr fasha, fazura ngan scha btw

    0
    0
    • Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dorang ngan dorang nye pasangan masing2 yg kau ni sebok cakap lisa lagi cun dari fasha fazura scha tu pesal ? dh biol !! lagi pn jejai tmj awal rocket dorang mana sama ! dorang tk macm kau rocket senget !!!! huh !!!!!

      0
      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        betul..betul.. Minah.. kali ni aku sokong akan dikau.. walaupon kau selalu sewel, tapi kali ni hujah kau bernas!!

        0
        0
  12. lynn says:

    motif post video?? Hurmmm pasnie aku p mana pun nk post video tp malangnya aku tk popular…

    0
    0
  13. cikjoyah says:

    Cube bayangkan norman n memey wat camni.hahahhahahahahahhhahahhahhahahhhha

    0
    0
  14. Ako says:

    bila laki aku nak ajk gi honeymoon europe neh..huhuh..

    0
    0
  15. semua nak tayang kat org says:

    so sweeet….(sambil kedua2 tangan atas bahu muka ke tepi)huhu…udah2 le..dh g honeymoon 2 g je la..nk menunjuk2 kt org buat apenye..apsal x tunjuk yg atas katil skali kn senang..dh semua nk share sgt kan..huh

    0
    0
  16. mak wardah says:

    Doa saya mereka berbahagia sehingga ke akhir hayat…

    0
    0
  17. Anonymous says:

    lisa nie x sesopan yg disgka la..we all know who is lisa actually..

    0
    0
  18. Rin says:

    kisah cinta ‘ulg tyg’ ..zZZZzzzzzzzzzz
    plot sume dh bleh agak dah (sori to say lahhss kat pminat lisa+yusri)

    1) gossip / bcinta / publisiti besar2an
    2) pkwinan / publisiti besar2an
    3) bulan madu kat bbrapa negara luar (mmg Eropah jek negaranya) gmbar2 di sebar2kan scra besar2an + di hebohkan oleh pminat & kenalan
    4) smbut bsday / annvrsary / publisiti besar2an
    5) ada kuar or tebitkan buku / majalah / cd / lagu / drama atau rncangan yg bkaitan
    6) perpecahan / tidak sefahaman d sbb kan ‘org ketiga’
    7) bcerai di tahun ke3 pkwinan…..
    8) tidak mengumumkan pceraian / ppisahan scra besar2an spt mula

    Sekiaaannnn ~~~

    sori yer mak x jelesz! ckp yg benar ajerrrrrrrw

    0
    0
    • Anonymous says:

      rin siapa yg brcerai di thn ke3 prkhwinan tu??

      0
      0
    • cikgu tuisyen says:

      Rin ni spesis tipikal macam Minah Chat dalam majalah Remaja tu… dah bertahun-tahun orang tak main dah IRC pun dia duk main IRC lagi… skang dah tukar dah jadi nama lain kot..
      Rin, kurangkan baca majalah Mangga yer…

      0
      0
    • Anonymous says:

      aku sokong ko cikgu tuisyen, spesis2 loser yg dengki tapi x mengaku dengki!

      0
      0
  19. liza says:

    Publisity kawen ni pun dah over sgt2! Udah2 lah tu.LS tu pon bukannya aktress hebat mana pon. Ramai peminat kat FB je. Dpt duda kaya. Klu duda tu xkaya, ntahlah!! Kita tunggu lak the next couple fofular iaitu Fasha sendat & partner, Scha & partner serta couple yg aku kira paling2 glamer & yg akan menewaskan couple2 di atas iaitu, Fazura & anak rajanya. Tunggguuu……

    0
    0
  20. […] Buat anda yang terlepas menonton Propaganza pada hari Ahad yang lepas, Abang Nara bawakan kepada anda video bulan madu Yusry dan Lisa Surihani yang sangat romantik. Terasa nak ajak wife Abang Nara gi honeymoon kat Europe plak lepas tengok video … Continue reading → […]

    0
    0
  21. naik bosan ngan crita nih says:

    asik2 crita diorang nih… bosan betul. cukup2lah… dah tak nak tau pasal diorang lagi dah..

    0
    0
  22. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    naik penat minah jambu tengok si lisa ngan yusry ni asek2 holidayyyyyy je lah ! bukan jeles tapi minah jambu hepi tengok kemesraan laki bini ni…… terserlah kejambuan si lisa ni lov uuuuuuuuuuuuuuuu lisaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  23. holaaaa says:

    knp BN balik2 psl lisa & Yusry..benda yg sama jer..lama2 jemu gak..knp tak kuarkan kes anak rozita che wan lari dr rmh, kisah Zaquan (laki ayu raudah) yg ada wanita misteri, kisah neelofa dgn Hans Isacc ker, kalau balik2 ceta bulan madu dia org ni..apa org nak komen lg?..akhirnya kutuk dan mendoakan supaya rmhtangga mereka jahanam..hahaa

    0
    0
    • Minah senget disengat tebuan kat kemaluan says:

      What? No no no… Retis mcm rojita cek wang, jakuan n betina gg senget, n neneklopak pun dah boring ok…yg paling boring neneklopak dgn rojita n anak ikan tu…..ape punya idea la ngko ne.

      0
      0
    • Anonymous says:

      ape kata nara buat post pasal final ‘adik2ku insyaAllah boleh’ pulak.. they all sgt talented ok! lagi bgus bt cerita pasal diorg..

      0
      0
    • Anonymous says:

      hola, ko ni meroyan erk??

      0
      0
  24. wawa says:

    sdh2 la tu..minta puji betul..suma pn mau d share..boringggggg

    0
    0
  25. UstazahTerlampau telahpun insaf says:

    Tuah manusia Allah yg tau..hua hua…. Kawen org kaya boleh la jalan2 oversea.. G golek2 atas salji…mcm i kawen dgn penjual sate rock, golek2 jer la atas katil dgn laki.. X mampu doh!

    0
    0
  26. Dato minah jambu makan taik sendiri says:

    Brlakon mcm kayu. X realistik! Harap toto jak yg agayo..cis

    0
    0
  27. watever says:

    motif post video??

    0
    0
  28. xbole blaa says:

    to yusri, kalu tersekat2 speakong, better xpyh la.nek rimas plak tggu next words.n to lisa, sweet.just sweet.nothing speacial pon.ape2 pon hope u ol bahagia.xsabar nk tggu fazura, fasha kawen!

    0
    0
    • Manda says:

      Haha bodo gile. Kutuk yusry speaking tp sindri eja ‘speacial’!
      Mcm ni baru teserlah kebodohan seorang manusie dlm english.
      Tu lah lenkali nak kutuk org, selak dulu kaki tu ade kudis ke x.
      Kan da maluu

      0
      0
  29. jeles sampai xbole blaa says says:

    aku lagi heran bab tak pandai puas tgk lisa and yusri..mang romantik la mreka ne sweeettt sgt smpai byk org nek jeles hahahahaha
    P/s mang xble blaa la..jeles la tu…

    0
    0
  30. mamat suka makan sambal belacan mak senah says:

    meluat je c PELAT ni. tak minat langsong!

    0
    0
  31. semut merah says:

    aku asal nara jgn kuar citer si kemek sememeh 2 dah ok la….org g hneymoon dyer pn kcoh nk pblish gak

    0
    0
  32. malisa says:

    alamak..terlalu menunjuk2 la plk.. dulu dgn erra pun mcm ni.. dari bercinta sampai ke honeymoon tunjuk2 kebahagian..walhal x sebahagia mana.. tahun ke 3..bercerai x mau publisiti.. lps ni dgn lisa thn ke berapa plk?? dalam islam itu disuruh besederhana… itu yg terbaik ..jgn menunjuk2 nanti ramai org dengki rumahtangga hancur lebur…mmg propa..jgn lps ni memek pun propa keluar video sudah la..

    0
    0
    • Kurus says:

      mak ai…
      komen paling ”beran..” uuu…

      0
      0
    • naora says:

      Islam juga suruh kita doakan yang baik2.

      0
      0
    • naora says:

      doakan je lah yg baik2 sesama muslim kak oi..

      0
      0
    • kertu says:

      kalau nak nasihat tu boleh, tapi kau ni dah la nak guna nama agama, islam, ceramah bagai, tapi bahasa ko tu tak menunjukkan apa yang ko nak nasihat kat orang. baik ko g beli cermin dulu k!

      0
      0
    • Anonymous says:

      ha ni la ustazah bn, dlm islam suruh bersederhana konon, cara percakapan ko ni sederhana ke? loser!

      0
      0
      • hannibal says:

        ko nie anonymous….ko la yg bodoh…..orang tegur 4 kebaikan bukan nak kutuk2…aku pon naik menyampah ceta psal dorang nie!!

        0
        0
  33. PuteraDegree (Hons) Human Resource Management says:

    asyik g eropah je cer g afrika ker ole la tangkap gambo ngan haiwan daratan kat saner x pon g panjat gunung klimanjaro ker hahaks…

    0
    0
  34. fasha sendat says:

    ntah…mcm ler diorang jer yg mampu gi honeymoon kat eropah tu..
    org lain pun gi gak tak ler menunjuk2…..MELUAT!!

    0
    0
  35. q says:

    Aslmkm Bang Nara. Sye agk hairan kenape perlu nak meletakkan video berbulan madu dlm internet nie. Kan ni riak jer sifatnya krn nak mengatakan yg mereka dah berkahwin la, dah sah la. Kpd Yus dan Lisa, sudah2 la post video. Seluruh rakyat dah tahu yg kamu berdua ni dah kawen. Ntah2 kang video “berbulan madu” yg “hangat di pasaran” klr ala2 sex tape nanti baru tau or kalau bercerai berai nanti kan semua org mengata “dulu kasi tau sedunia yg dh kawen melalui video bulan madu lah apa lah”. Tak salah berkongsi tapi berpada2 lah. Ambik la contoh yg baik melalui kwn2 artis yg lain contohnya Ashraf Muslim. Ckp jer syrt kawen trs diam low profile. Kn bgs mcm tu. Tak perlu nak exploit video bulan madu. Sye bkn ape Bang, dah meluat dh tengok dlm astro dan juga dlm blog ni. Video Yus & Lisa lagi. tak pandai habis ke?

    0
    0
    • menyampah tahap cipan citer yusry dan lisa says:

      aku pun dh meluat sgt…abg nara mcm biasa la sembang kencang tak nak publish bler org tgk wat loyar buruk lawak basi…artis lain kawen pun x kecoh…ayat klise happy couple padahal nak menunjukkan riak..klu x da riak nyer x der la g publish video la apa la segala bagai..ayat klise..

      0
      0
    • Anonymous says:

      riak tu bg ko, bg aku x riak pun, aku rs ok je, dh diorg mampu nak pegi hanimun gah2, so diorg berkongsi kegembiraan, ape salahnye? riak dgn berkongsi ni berbeza, bleh nampak la riak tu mcm mana.. tapi dr ayat ko sah ko dengki! xsyak lagi!

      0
      0
      • menyampah tahap cipan citer yusry dan lisa says:

        ye lah tu sgt berkongsi kegembiraan…terpulang la masing ada penilaian sendiri..nak dengki wat apa pun..aku dengki apa plak aku dpt..klu dengki aku dpat lisa ada gak paedahnya..stkt g honeymoon eropah ada duit pegi x da duit kat dlm malaysia pun ok byk tmpt menarik..cuma bila over expose org dari suka jadi x suka..

        0
        0
  36. lovelime says:

    Sweet couple…kpd korg yg dengki nie xyah jelous or komen lbh2 sgt dia org dah SAH sbg hubby n wifey pun:D anyway BN dah remove pics fazura lah…hehe good job sebab bahaya ooo…lg2 klu buka ruangan komen nanti tak pasal2 bro nara kena SAMAN~~~

    0
    0
  37. aNJe says:

    lisa+yusri ni bakat xde ler ke mane pn, c lisa bakat ke laut cuma fan fb jer yg byknye n c yusri dsbbkn $$$$$ org kenal ler nko… dr aku x kisah ape2 hal nkorang sblm kawin dulu la ni aku btol2 rase meluat tahap cipan bila x sudah2 nk bkongsi itu ini ngan peminat nkorang… kot ye pn nk bkongsi jgn ler over sgt smp org naik boringgggg! xde maknenye aku nk jeles wokehhhh~~~ cuma aku nk ingatkn nk buat n kongsi ape2 pn jgn nk melebeh2 sbb semua org ada lbh n kurangnye ALLAH bg… so esk2 klu dh bbln blk dr honeymoon still ‘kosong’ jgn nk lari2 dr wartawan or kitaorg wokeh… wassalam…

    0
    0
  38. mail lambung says:

    klau video bulan madu yg 18sx punya mesti ramai yg nk tengok

    0
    0
  39. Triple_j says:

    sebagai seorang islam, sudah tentu i mendoakan kebahagiaan mereka berdua. dan lantak la diorang buat apa pun asal tak melanggar batasan agama dan undang2 negara (wpun lisa tak pakai tudung, but thats another story la).

    tapi berdasarkan pembacaan, sembang2 dgn member dan pendapat i sendiri, mcm terlebih sudah sampai tahap video honeymoon pun nak tunjuk. rata2 org just share moment perkahwinan, akad nikah dan persandingan. tapi sampai honeymoon, baik gambar ataupun video mcm terlalu sangat kot. psl benda tu kan private moments u berdua. nikah dan sanding share2 dgn famili , friends and fans faham la.

    especially kalau something berlaku kat perkahwinan u berdua (god forbids), lagi org dok ngata, dulu sampai nak tunjuk honeymoon, la ni bergaduh. wpun harap2 tak berlaku sedemikian.

    0
    0
  40. merah inai di jari..suka tengok!

    0
    0
  41. Bini Orang says:

    senyum tak perlu kata apa-apa

    senyum tak perlu kata apa-apa

    lets sing eberibadi ..

    toksah la kite nk menjeles hatta mendengki2 sesame kite,
    jeki die dh dpt yusri kite doakan je la yg terbaik ,
    tuah ayam nampak di kaki, tuah manosia hanya Allah yang tau

    kalo tanak tengok vid yang berkaitan dgn dorang lagi

    tak payah nk bukak BN, kan kojo sonang yooooo tuuuu …

    0
    0
  42. ZaNNa Hotgurl says:

    Setuju dgn Triple…..Over sgt la LS dgn Yusri nie….yelah LS 2 kn budak2 lagi…..dia riak la dpt kawen dgn org kaya…..sape yg xnk kawen ngn org kaya oii…….

    0
    0
  43. bibi says:

    cam bdk2 ja aku tngok dorang ni..t’golek2 atas salji..sakai tul..p sna trus speaking org putih kunun..over n minta puji sja lebih..boring..

    0
    0
  44. Reena says:

    Canteknya Lisa!! Semoga berbahagia lah kedua2nya..kalau tak bahagia pun keep it cool jgn gegaduh cam some couple sampai satu malaya tau.

    0
    0
  45. amoi says:

    semoga mereka berkekalan…

    0
    0
  46. show says:

    bila ditunjuk2, jadi percakapan orang. jadi bandingan. nanti pula jadi perlumbaan.

    0
    0
  47. kak ain says:

    dah muak lah, banyak sgt publisiti pasal bulan madu pasangan ni, macam over reporting pulak…. kenape tak buat berita pasal pasangan artis lain yg jugak baru berkahwin & mungkin sedang berbulan madu? kenape asyik pasangan ni je?

    0
    0
  48. nz says:

    aku suke tgk tp lepas nie xpyhla lisa n yusri tjuk lg video dieorg..ape kate bersederhana jer.xelok selalu cerite pasal umah tgga, nti mcm2 org kate.aku nk tggu cerita lisa prgnant jer.citer khwen n hnymoon nie udah2 la.

    0
    0
  49. errrrrrrmm….nak ikut jugak..hehehehehhe

    0
    0
  50. Naziman says:

    sweet nya..

    0
    0
  51. pink_lady says:

    ermm BORING nye..lame2 da basi artis ne

    0
    0
  52. Anonymous says:

    jemu la bace kisah dieorg ni..nmpak sgt dh berlebihan..serius ckp mule2 dlu suke tgk n bace tp lame2 BOSAN..mcm la dieorg je yg gi honeymoon..camner bahagia pun kite jgn la tunjuk2kn sgt..sok2 ln jdnye..so boring…

    0
    0
  53. kelisa says:

    KORANG SEMUA NI MELAYU KAMPUNG GILA!

    0
    0
  54. chelin says:

    handsome yusry tanpa misai dan jambang…macam zaman muda2 KRU dulu

    0
    0
  55. nyah says:

    that video. ada haku kesah????

    0
    0
  56. please lahhh says:

    R.I.A.K

    0
    0
  57. PAi says:

    Europe memang benua yang cantik, tidak ada siapa boleh menafikan.

    0
    0
  58. suzi comey says:

    ntah la..dulu masa kwin ngan erra..wat bkn men grand2…skang kawin ngan lisa sebok tayang gambar dan video honeymoon…

    0
    0
    • Anonymous says:

      kmu jelus ni knpa
      skit ati kmu?? biarla tu d orang berbulan madu d luar negeri d orng kn ada duit kmu x ada hnya pendai ckp sma d orang yang bukan2

      0
      0
    • Anonymous says:

      suda lah era to kan ex wife dia suda..,kw cerita psal ere dan yusry tuk apa? Lisa to kan skrng Wife dia wjr lh klu dia kc tngok to gmbr d orang..

      0
      0
  59. kulibatok says:

    semua bnda nk tjuk kt org..then bila peminat & wtrwn duk tnye sesuatu yg peribadi, kata privasi plk..x fhm aku..

    0
    0
  60. xsuke lisang surihoney says:

    “alaa abg yus yg nak post..lisa xnkla…” (smbil tgn ke bahu pndg atas)”

    0
    0
  61. Aku says:

    Bestnya tengok diaorang, nak-nak yang masa Yusry & Lisa berguling-guling tu.

    0
    0
  62. saya says:

    Xsgka lak rmai org alim2 yg komen2 di atas baca beautifulnara.hahah funny.

    0
    0
  63. Anonymous says:

    yusry & Lisa cheers up…, congrTulation;)
    u r so beautiful sweet couples/… semoga perkwinan kmu orang
    sempai ki akhir ahrat..

    0
    0
  64. mia says:

    Lisa dan Yusry pdan lah saya suka sangat sma kmu orang;) itu orang yng d Luar sana jangan Lah kmu coment yng tdk trtentu ok.. klu kmu x suka sma d orang jangan tengok atau tutup telnga kmu orang atau berembus on this page…psanan dri saya yusry dn lisa smga dapat Anak pda tahun ni hehehe wish u Both Good Luck;)

    0
    0
  65. juley says:

    lisa n yusri sweet sgt2…moga kekal hgga ke akhir hayat…

    0
    0
  66. story says:

    i luv them both

    0
    0
  67. Anonymous says:

    Smlmt yh lisa dan yusRY

    0
    0