Written by AbangNara | August 2nd, 2013

Macam filem Hollywood. Memang padat dan penuh dengan aksi. Tengok trailer pun Abang Nara dah teruja. Memang tak sabar rasanya untuk menonton filem KL Gangster 2 yang bakal ditayangkan pada 3 Oktober ini. Terbaik!!!!

kl gangster

Patutlah Syamsul Yusof mengambil masa yang lama untuk menyiapkan filem ini. Kualitinya memang sangat memuaskan hati. Tak percaya? Sila tengok trailer di bawah.

Gua dah tak sabar nie bro!!!

100 responses to (VIDEO)Trailer Filem KL Gangster 2, Bakal Tayang 3 Oktober 2013

  1. bosan says:

    bosan dan bising

    0

    0
    • Cimamantaro says:

      Ini lah filem terbaek.. Trailer dah dpt menarik perhatian. Xsabaq nak tunggu 3 Oktober ni.. Walawei!

      0

      0
      • mizz says:

        hairan..setiap filem ganster perlu ckp ala2 chinese ke untuk tunjuk diri tu ganster? huhu….dr awal smpai akhir trailer pun duk cakap loghat chinese malay……. haha

        0

        0
        • zura lafny dicsy says:

          balak ngko org awam memang r ngko hairan..lol

          0

          0
        • betol gak tu says:

          sokong..jalan cerita menarik..tp gaye ckp mcm ni rimas la..gangster betol2 pon tak ckp mcm ni..

          0

          0
        • ............ says:

          zura lafny dicsy:
          balak ko bkn org awam ke….. ke memg balak ko cakap pelattt cam trailer tu ke? kesian kan….dulu masa kecik2 tk sempat belajar bahasa melayu….. bodoh punyer statement… macha agaknye ko nie… haaha

          0

          0
        • zura lafny dicsy says:

          takyah la tuka nama kpd “……” sgt…pki jela nama mizz taik ko tu..bajet nak menyamar jd anonymouse ..podahh

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          harun aziz ayam tua tu bila nak berhenti berlakon? menyemak je, yg lain2 semua ok

          0

          0
        • nemo says:

          byk pelakon chinese ada dalam malaysia.. nak jugak perasan diri tu chinese yang berkulit tan…

          0

          0
      • keledek says:

        oh… dah tengok trailer, yg ni cerita lain ek.. ingatkan sequel dari KL gangster 1. terkejut tengok zizan ada dlm trailer sbb dalam KL gangster 1 zizan mati. ke zizan cedera je, tak mati dlm cite lepas?

        0

        0
        • ayam jepun says:

          Yg aku baca ntah dari mana , KL gangster2 , dia punya story throwback before KL gangster 1 , so nie macam nie dulu punya story , after that baru KL gangster 1 .

          0

          0
        • Opah Hang says:

          Ini di gelar prequel.. kalau sambungan sequel.

          0

          0
      • K.A.A says:

        cerita ganas sgt… rambut syamsul yusof ntah pape.. rambut tahun bila la dia pakai tu,…

        0

        0
    • Komen Aku says:

      x nak bosan & bising pie duduk dalam gua kat zimbabwe la weh…

      0

      0
      • anonymous says:

        kau bermasalah hati & iman laa..org lain ada pendapat dan citarasa sendiri..kalau dia rasa bosan n bising, hak dia lah nak rasa apa pun..yg kau nak reply mcm tu apasal? masing2 ada hati ada perasaan, masing2 punya sukalah..tak payah lah nak condemn org..kalau kau suka pun, itu suka hati kau la..takde sapa kesah..so, bawak2 belajar hormat pendapat org, dan hormat org lain agar org lain jugak hormat pada kita..tak susah pun kan..

        0

        0
    • Freeze says:

      The only filem GANGSTER yang ada kualiti. Tidak dapat di nafikan lagii.

      0

      0
      • sokong says:

        betol2..satu2 nye cerite aksi kat malaysia ni yg berkualiti n menarik..cume kadang2 rase rimas ngan gaye ckp yg terlalu nk digangster kan..

        0

        0
    • feedingfish says:

      boleh laa….(tgn ke bahu..mate ke atas..mulut ketepi..)

      0

      0
    • kha019 says:

      lancau betul..aku komen pasal slang cina sikit terus block aku dari post comment

      0

      0
  2. gigi emas says:

    Cerita Melayu teramat bodoh dan tak ada quality….jangan buang duit dan masa anda….

    0

    0
  3. Baa_baa_black_sheep says:

    balik2 filem gangster, lau bukan filem gangster, filem seram… lau bukan seram, filem cinta yg melampau2 cintanya dari novel cintan cintun lemau.

    0

    0
    • ddd says:

      abes ko nk citer ape? citer masak2?cerita skolah2?

      sedeh.komplen je tahu

      0

      0
      • budak_selsema says:

        Elok lah complaint atau comment sbb dr situ baru lh pembuat filem tempatan take note sket. Hasilkan movie yg lari dy filem2 typical tempatan mcm gangster, rempit, seram, cinta. Kate nk jadi setanding Hollywood kononnye. Fashion carpet merah kalah Hollywood, siap ade Lady Gaga Malaysia… tapi filem? Standard local aje lah. But still ade few filem local yg bagus like :Songlap” yg paparkan realiti jenayah di Malaysia. Just to name a few.

        0

        0
        • aizatnaser says:

          Agak2 la kalo nak pkai smart2. Itu Gangster budaya Eropah. Ini Gangster budaya asian. Nak ckp tu fikir baik2 dulu. Gangster Maxico sape tak dgn Gangster Amerika? Lainkan? Pakaian, gaya, cara komunikasi pun lain. Gangster Malaysia, byk dipengaruhi buday Asean, macam gangster Thailand, bertatto gak macam negara kita. Apa la. Lagi 1, yang smart2 badan macam tak berketul2 tu, Mafia, bukan gangster.

          “Songlap” kisah yang berbeza. Tp mmg jalan cerita dia best.

          0

          0
    • ipoh_mali says:

      Gangster kita xde class. xpun low class. Gangster kita gangster kelam kabut. Kecoh. Bising2. Cakap bunyik cam apek cina kedai RM2 tu. Hahaha!
      Cite gangster Italy lah baru best. Ade class. Pakai pun smart.. Pakai tuxedo. Xyah nk bertatoo sampai naik ke muka, xyah nak badan berketul2, xyah asyik nk tunjuk pistol nak tala2 pistol kt muka org je kije…xde tu sume. Hehehe

      0

      0
      • soot says:

        betul jugak tu… tapi manusia ni pemikiran lain2, kita nak film gangster kita pakai smart2… nanti kalau dibuat betul2 mcm tu, ade plak org kata copy la, tak kena dgn realiti org malaysia la. hahahaha. ape bleh buat.

        0

        0
  4. gigi emas says:

    Cerita melayu teramatlah bodoh 7 dan tak ade quality….Jangan buang duit dan masa anda untuk menonton cerita melayu……..Jalan cerita lemah, lakonan teruk dan cerita dah tak da modal…tak cerita gangster, cerita hantu atau cerita cinta…….

    0

    0
    • sayur kangkong says:

      aku nak tengok kau pulak yang buat filem camni,ada kualiti ke??? takpun hancur…

      0

      0
    • Dato' Usop says:

      Dh la tu Razak..ko bikin je la anak mami gengster….bukan pasti tp janji boxoffice 40juta!

      0

      0
  5. cicie says:

    kalau nak tunjuk gangster….mesti ke cakap ala2 cina?….pebendentahnyerrrr….dok bergaduh je tak habis…bosan aku…ce la buat cite yang plot dia pasal survivor ke…yang boleh bg pengetahuan kat penonton?…so…cite ni ape yg boleh bg kat penonton?…nothing…

    0

    0
    • bunga sakura says:

      slalu yg kuarkn movie gengster international dari negara mana? china kn? so, pengarah ambek reference dr movie2 gengster sane la! takkan la gengster nk bg salam, beristigfar ke! tu menunjukkan ISLAM tu bkn GANAS!!! cube la phm ape yg tersirat! jgn terime jek ape yg diberi! cube bg otak tu berfungsi sket!

      0

      0
      • cicie says:

        ko rase otak ko berfungsi tengok cerita mcm ni?…haha…kalau bodoh jgn buat lawak bodoh…menyebabkan ko nampak bebal sgt…sblm ko bg statement…pk baik…aku nk tergelak je dgn org mcm ko ni…

        0

        0
        • bunga sakura says:

          berfungsi la jgk compare dgn otak ko! dh la otak xberfungsi, ati pulak busuk! asyik nk kondem org jek! jari plak mcm mulut longkang! suke2 taip membodohkn org! patut la otak ko xboleh nk berfungsi ngn elok!

          aku xtau la ko org ape! tp aku agak maybe ko org melayu! psl melayu mmg suke kondem org lain! lg2 pulak kalau org tu berjaya!

          0

          0
      • ipoh_mali says:

        Gangster kita xde class. xpun low class. Gangster kita gangster kelam kabut. Kecoh. Bising2. Cakap bunyik cam apek cina kedai RM2 tu. Hahaha!
        Cite gangster Italy lah baru best. Ade class. Pakai pun smart.. Pakai tuxedo. Xyah nk bertatoo sampai naik ke muka, xyah nak badan berketul2, xyah asyik nk tunjuk pistol nak tala2 pistol kt muka org je kije…xde tu sume. Hehehe

        0

        0
        • key Pop says:

          lain tempat lain gangsternya..

          selagi x tengok jangan la buat kesimpulan citer x best ke ape ke…
          haish….lom tengok lg da nilai yg gitu yg gini..semua la x kena…

          cuba nanti kalau citer ni meletop sampai g hollywood, yg mengeji terus memuji…APTB~

          nasihat aku, tunggu 3 okt nti, tengok baru buat kesimpulan. kalau x nk tengok pn x pe..dok rumah layan citer gangster italy ke..indonesia ke… india ke… bangla ke… haha

          #saya menyokong industri perfileman tempatan, well, ada masanya film yg di keluarkan kurang berkualiti, tapi sebagai penonton KOMEN KITA PUN JANGAN TIDAK BERKUALITI JUGA…komen biar beradab tetapi mesej yg ingin di beritahu sampai kepada pihak yg sepatutnya…

          renung²kan dan selamat berpuasa… peace!

          0

          0
        • aku says:

          lain negara, lain la stlye gangsternye…..
          gangster mlysia makan nasi, gangster itali makan pasta….of course la lain perangainye….
          pe ar ko…..

          0

          0
        • aizatnaser says:

          Agak2 la kalo nak pkai smart2. Itu Gangster budaya Eropah. Ini Gangster budaya asian. Nak ckp tu fikir baik2 dulu. Gangster Maxico sape tak dgn Gangster Amerika? Lainkan? Pakaian, gaya, cara komunikasi pun lain. Gangster Malaysia, byk dipengaruhi buday Asean, macam gangster Thailand, bertatto gak macam negara kita. Apa la. Lagi 1, yang smart2 badan macam tak berketul2 tu Mafia, bukan gangster.

          0

          0
  6. Anonymous says:

    Mesti tgk. Citer shamsul memang kualiti berbanding mig. Macam langit ngan bumi.

    0

    0
    • aiman says:

      kalau filem dapat mendidik dan memberi pengajaran,dah lama sekolah tutup..kekeke….tujuan filem memang nak tambah msh sosial, filem gansgter (makin ramai samseng n kaki buli),filem adnan sempi dan lumba motor lain (makin banyak kes merempek)..contohlah…filem dikatakan utk hiburan mcm dh tak sesuai sbbnya remaja mmg xterhibur tp suka meniru aksi yg terpapar dlm filem…

      0

      0
    • fifi faraj says:

      hahaha kelakar nya filem kualiti….Filem2 yg dah kering idea…kualiti kah?

      0

      0
  7. politik says:

    tengok trailer mmg la semua rasa padat. mcm tgk fast n furious haritu. trailer kemain. tgk cerita bosan jugak. hehehehehe.

    0

    0
    • bunga sakura says:

      fast n furious ko kate bosan? kompem la ko bkn follower fnf nie!

      0

      0
      • ddd says:

        aku follower fnf..tp ngaku je la yg ff6 mmg bosan sket pun…byk sembang… plak tu gisele yg cantik tu mati…frust~..

        0

        0
  8. fifi faraj says:

    Filem kualiti hahahahahahaha kelakar ,filem2 yg kering idea…pastu hebah kat media kutipan juta2 ..cari lah idea lain ..kualitikah itu?

    0

    0
  9. fifi faraj says:

    Zaman sekarang bukan zaman dolu2 lagi nak tipu penonton ,hebah kat media kutipan 3 juta 1 minggu tayangan …kelakarnya baik aku tgk karot komidia lagi class..

    0

    0
  10. anon says:

    tak mengutuk, tapi mmg tak tgk..even time raya pun tak tgk..sesekali bila teringin aje tgk..cartoon..oggy & the cockroaches

    0

    0
  11. Hmmm says:

    Mgkn aku konservatif..kolot..biarlah..bg aku filem mcm ni akn bg pengaruh buruk kpd budak2 & remaja..terutama p’gunaan bahasa.mgkn skadar hiburan,xda hiburan life akn bosan..hak msg2 utk lyn apa yg minat.tp golongan bdk2 n remaja ni yg buruk2 la yg snang dorg dpt.cma aku hrp akn dtg,phk b’wajib mcm lpfm ketatkan thp klasifikasi filem melayu.bila dah ketatkan tu,jgnlah bg lps ke astro first plak.xda gna klo ketatkan klasifikasi di panggung wayang tp akhirnya smpai jgk ke ruang tamu utk ditonton seisi keluarga.sgt menyedihkan bila anak melayu tp sgt lemah penguasaan bahasa melayu.smpai dlm karangan pn still gna bhs lu,gua,tokk,barai..aku bknla fanatik bhsa,cma aku rsa bhsa melambangkan bgsa.jd biarlah kita seimbang.kita yg dewasa bleh bezakan antara hiburan santai dgn formal.tp x utk kanak2 & remaja.bkn stakat filem berunsur ganas ja,tp filem2 berunsur jalanan mcm rempit,pelacuran n seangkatannya.wpn unsur komedi,tp penggunaan bhs adlh sgt xseswai utk bdk2.stakat letak amaran pemantauan ibubapa diperlukan smasa menonton tu xckup sbb brp org ibubapa yg pantau anak2 menonton tv?krn kita sbg org dewasa lah kita kna b’t/jwb pd kanak2 n remaja ni.klo dah diperketatkan pn still bocor jgk krn faktor lain,nk buat mcm mna.at least kita dah brusaha n cuba.jd risiko tu dpt dikurangkan.btw,aku komen ni pn gna bhs rojak+pasar jgk sbb ni lebih santai,jd hrp lebih mudah utk smpai mesejnya.hiburan tu hiburan jgk,tp lebih baik klo hiburan tu b’manfaat. :)

    0

    0
    • 2kali5 says:

      ko takleh taip penuh ke kalau komen kat internet. letih betul baca bahasa sms cam ni. berapa microsecond ko save tulis akn instead of akan. pastu nak komen pasal bahasa. hark tuih

      disclaimer: aku tak habis kan line pertama pon komen ko. nak muntah hijau aku nengok

      0

      0
    • aizatnaser says:

      Ada benarnya yang kamu ckp. Namun ape peranan kita? Jadi ibu bapa hanya lihat jer ker? Dah tau cerita tu 18 tahun ke atas jerk, jgn la bg mereka tengok. Marah je mereka, bukan ajak sekali tengok. Tak guna la Finas buat pengkelasan filem kalu macam tu. Biar kita marah mereka sekarang, sebelum terlambat. Kita tak boleh jugak nak sekat kreativiti pengkarya. Kreativiti tak boleh dikongkong. Seni tak boleh sama sahaja. Kene faham, filem dibuat untuk ditayang di pawagam. Dah tayang mesti nak untung. Kalau x ramai datang tengok, rugilah. Walaupun mesejnya jelas baik, tapi tak ramai yang tengok ape gunanya?. Cuba tengok filem2 yang bagus tapi tak ramai yang ke pawagam untuk menonton seperti My Name is Khan (Shah Rukh Khan), Slamdog Millionaire (Dapat anugerah Oscar lagi, Laskar Pelangi, Kala Malam Bulan Mengambang. Ianya sarat dengan mesej BERAT namun berguna. Tapi kutipan tayangan sgt rendah.

      0

      0
  12. jejailani says:

    1)king bukan mati ke patutnya kena tembak ngn shark kan?
    2)uyyo abg long fadil dah upgrade la dah berani tumbuk gangsterrrr
    3)ada gangster baru la (rosyam nor)

    0

    0
    • kl gangster 2 ni citer flash back sebelum king mati.. zaman kegemilangan abg long dan king bina empire gangster.. time abg long hati kering x insaf lagi n citer adik dia yg br nk up… sekian..

      0

      0
    • eden says:

      ni namanya sekuel sayang…maksudnya sebuah karya dalam sastera, filem, atau media lain yang menggambarkan kronologis kejadian orang-orang atau kejadian sebelumnya…lebih kurang gini le maksudnya…kemain masing2 kritik filem..sekuel pun taktau =P

      0

      0
      • Prequel laaaa says:

        eden sayang,
        kalau ye pn nk mengata orang,pastikan fakta tu betul dulu..
        tu prequel la sayang, bukan sekuel…
        sekual = selepas
        prequel = sebelum

        0

        0
      • Anonymous says:

        bukan sequel la.. prequel. sequel sambungan selepas filem pertama. prequel pulak kisah sebelum filem pertama tetapi ditayangkan selepas filem pertama. contoh: star war 4: A new hope ialah filem pertama star war yg ditayangkan. selepas tu star war 5: the empire strike back dan star war 6: the return of jedi. episod 5 dan 6 tu namanya sequel sebab sambungan seterusnya selepas filem pertama (star war 4). kemudian baru dibuat star war 1: the phantom of manace, star war 2 dan star war 3. episod 1 – 3 ni dinamaka sebagai prequel sebab episod2 ni tunjuk asal usul anakin skywalker jadi jahat. sekian.

        0

        0
  13. ciksenah says:

    asyik cerita rempit, gangster, tembak-tembak, rempit.. haishh.. nih semua yang menyebabkan kes tembak-tembak kat dunia realiti makin meningkat nih..

    0

    0
  14. Mashi says:

    Malaysia ni da terlalu banyak cerita macam ni, movie cinta da belambak sangat.. teringin nak tengok Malaysia ni buat filem science fiction or thriller or adventure macam citer ironman ke, pacific rim ke, star wars/real steel/resident evil/ national treasure..
    movie man tera by tomok tu pun macam kurang best.. macam ada something yang kurang.. yg buat aku rasa bosan sikit nak tengok..KL Zombie tu..make up tak mcm zombie resident evil/world war z pun.. macam citer lawak je trailer die

    0

    0
  15. ZIOE says:

    kadang-kadang trailer je nampak best…tapi…bila da tgk…hampa…harap tak la macamtu..
    tapi..untuk permulaan ni…kalau nak komen mana yang terbaik…aku puji cameraman diorang…cantik dari segi gerak camera..kreatif…yang lain-lain..aku kena tgk full dlu…x smpat kat pawagam aku tgk kat astro first je…

    0

    0
  16. sfquw says:

    Hmmm… Last kali tu nampak sangat patung duduk atas kereta hummer. HAHAHAHAHA..

    0

    0
  17. JustSaying says:

    Adi Putra..is so cool..cant wait..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Trademark adiputra dlm kl gangster.. rokok kat mulut tapi takda api pun

    0

    0
  19. upin says:

    pasal ada heli tuu …tu yg abg nara kata terbaekkk ….!!! yg sudah2 citer gangster x der heli ….. huhuhu …..

    0

    0
  20. samsul says:

    nanti korang jg yg p panggung tg movie ni kan..xyh hopikrit la der haha

    0

    0
  21. myvitrd says:

    sayok-sayok… hehehe

    0

    0
  22. cik kim says:

    Balik2 cerita gangster.. ape kata Shamsul buat cite ala2 Bourne Supremacy ker.. cite orang tertindas pas tu balas dendam cara berilmu sikit.. baru best orang nak tengok

    0

    0
  23. babaicute says:

    3 oktober ni jum sama2 kita tgk syamsul yusof yg kacak ni di pawagam.lets support our local industry. Peace!

    0

    0
  24. babaicute says:

    3 oktober ni jum sama2 kita pg tgk abg syamsul yusof yg kacak ni. Lets support our local industry. Peace!

    0

    0
  25. jangan besar kepala says:

    Filem ni bagus…ade peningkatan dari yg sebelumnya…lebih banyak aksi dan pergaduhan…tapi satu je yg xbest pasal filem ni…pasal dialog die…sedia sedialah untuk mendengar dialog2 dalam filem ni ditiru dan diulang oleh budak2 terutamanya pelajar dalam kelas nanti…

    0

    0
  26. Dato' Usop says:

    Dalam dok berpelat-pelat cina tu sempat juga sebut Allah bile nk blasah org ye…bgus skripnye….syukur alhamdulillah…. :-)

    0

    0
  27. maria says:

    sumber inspirasi Malaysia Darul Pistol……. Malaysia Darul Tembakmenembak….. adakah ini chenta????

    0

    0
  28. Lengchai says:

    Dah nama pun gangster, takkan la nak cakap bahasa Melayu mcm dlm majlis rasmi. Sekurang-kurangnya ada jugak anak muda yang berani buat filem aksi macam ni. Bosan la cerita Melayu asyik jiwang, hantu, jiwang, hantu. Tak payah nk dengki, komen buruk-buruk bagai. Nak tengok, tengok. Tak nak tengok, sudah.

    0

    0
  29. Tina turner says:

    Rata2 pengomen kutuk care ckp gangster mcm cina. Bagi aku gaya ckap cm tu la buat aku nk tgk KL gangster ni. Kalu nk harap aksi lawan, better aku tgk filem tony jaa atau hollywood. Lagi best action diorg.. Tp keunikan KL gangster ni adalah skript n gaya cakap watak2nya.. Pendapat masing2..

    0

    0
    • aisy says:

      ni lg satu komen mcm org sakai… ade ke patut nk tgk filem sbb nk tgk care cakap mcm cina… hahahahahahahah…. giler x boleh blah dgn reason ko nk tgk filem sbb tu…. semata-mata nk tgk care ckp…. hadoiiiii…. lemauuuu….

      0

      0
  30. Anonymous says:

    terbaikkkkk! serius tak sabar nak tengok! hensem nya lah adi putra dengan syamsul yusufffffff!! ahh cairr cairrrr. adi putra berlakon menjadi gler, santai, sempoi, bersahaja jeee . cairrr. good job syamsul !

    0

    0
  31. hmm says:

    x pernah tgk n takkan tgk

    0

    0
  32. Anonymous says:

    kadang tang trailer jer gempak… bila ke panggong hampeh.. lagi2 kalo sistem audio panggong tu guna era tahun 80-an hehehe ape pun aku akan kepanggong jgk untuk menonton betul ke hebat sngat citer samsoldol poyok koyok ni…

    0

    0
    • tanpa nama says:

      okie la, compare filem melayu lain trailer pun macam hamper apa lagi story line hihi

      0

      0
  33. mommy says:

    filem rubbish…

    0

    0
  34. kak non says:

    hurmm..klu g tgk pon sb ade rosyam nor….

    0

    0
  35. joyo says:

    poyo…poyooo

    0

    0
  36. joyo says:

    bgs ke????????

    0

    0
  37. Anonymous says:

    1. filem filem ada mesej lebih berat sikit n lebih kualiti seperti bunohan/hati malaya/puteri gunung ledang (sekadar menyebut) tu ramai pegi panggung dan mencanak canak ke kutipan dia?
    2. filem filem 70’an dan ke atas pun banyak jugak yang best best macam matinya seorang patriot/fenomena/hati bukan kristal/selubung so mungkin boleh dibuat rujukan
    3. dia buat filem ikut tema yang dia rasa dia tau n dia suka la so dia buat la filem gangster pebenda ni n cara dia sendiri. dah nama pun filem memanglah banyak benda yang tak realistik.
    4. nak cerita pasal kualiti, ada filem yang jalan cerita/sinambungan ke laut, bunyi ke laut pun lepas jugak. sekurangnya yang ni tak la macam tu kot.

    0

    0
  38. Mashi says:

    why not director kat Malaysia ni buat movie macam James Wan buat.. he’s Malaysian, orang sarawak.. boleh buat movie macam the saw 1-6, the conjuring, dead silence..stressful and emotional movie ever..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Xpayah banyak bunyi… yg nk tgk p tgk, yg xsuka or whatever xpayah p tgk/ bg komen yang langsung xmembina. amacam la bagus sgt nk mgkritik.. buat filem pendek xlepas nk kata bagai..huh !

    0

    0
  40. ramos says:

    BUNKFACE NO 1—STATEMENT KUANG HAJO CKP AARON AYAM TUA–EH WALAU UMUR DIA DH UP,MUKA DIA NMPK MUDA MCM 20 AN TAU..KO ADA?MUKA MCM BAPOKKK LA KO KAN

    0

    0
  41. Fifi faraj says:

    Filem yg kita tahu dulu apa akan jadi, macam filem Hindi..

    0

    0
  42. […] (VIDEO)Trailer Filem KL Gangster 2, Bakal Tayang 3 Oktober 2013 (98) […]

    0

    0
  43. saya suka lihat semua filem filem di negara saya

    0

    0