Written by AbangNara | December 28th, 2010

Buat peminat dan para wartawan semua, tontonlah video penjelasan Shahir tentang kehilangannya di atas. Diselitkan jugak penafian Shahir tentang gosip yang katanya dia memintak bayaran untuk pergi photoshoot. Semua itu dusta belaka kata Shahir. Apa pun, welcome back kepada Shahir.

Apa pun pesanan kami ialah, menyanyi menyanyi jugak, kesihatan harus dijaga. Kalau tak sihat macam mana nak nyanyi kan? Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi. Malaysia boleh!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to (VIDEO)Shahir Sudah Kembali, Beri Penjelasan Tentang Kehilangan

  1. ProfHariz says:

    Semoga Shahir Akan Kembali Nanti :)

    0
    0
    • Farah says:

      dah banyak sgt artis skrg ni. kalau shahir takde pun takpe. kalau ada lagi maju kot?

      0
      0
    • pisau cukur says:

      tak luak kat mana2 pun samada shahir ada atau pun tak aaiihhh…

      0
      0
      • miza says:

        hang jeles ka…..

        0
        0
      • Lipstick Hijau says:

        Shahir x muncul selama lamanya pun i x kisah……ape sgt la dia tu dah la suka kwn pondan…kot2 pondan…wakaka

        bertimbun artis kat m’sia yg lagi best dr shahir..

        ini la artis mee segera….

        0
        0
        • hanny says:

          lipstic hijau…mulut ko apsal lahar sgt..ko ingt ko tu bagos sgt ker…g mamposla ko…!!
          1 yg aku nmpk psl ko ni…suker sgt point finger kt org…
          kalau ko jd artis lg teruk gaknye…bodohhhhhh!!!

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          aku x ingat yg aku bagus….aku lupa da…kah kah…

          Hello??? aku jd artis??? xde maknenyer…..

          aku punya mulut aku punya suka la…yg ko sibuk sgt apesal hah????

          aku point finger kat shahir ker..kat mawi poyo ker…kat lubang idung ko ker..tu aku punya pasal la…..

          jari aku…bukan ko…bahlol!

          0
          0
      • pisau cukur says:

        miza, aku tak perlu jeles pada benda2 yang takdak paedah lagu ni…lau ahli ulama yang hilang baru aku akan rasa jeles sebab orang2 bijak pandai agama makin pupus berbanding gan artis yang takdak paedah tu aaiihhh…

        0
        0
      • no offence says:

        0
        0
    • arnamee says:

      Yes, insyaallah:)

      0
      0
    • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      dunia artis ni banyak pancarobanya, setiap hari mesti ada orang berusaha untuk menjatuhkan kita, bersabar lah…

      0
      0
    • ewfew says:

      wow ,this is a great article !
      **Rich ‘ Flirts. ??M
      .If yo want discover the best approach to finding your perfect match and find compatible local singles in your area! –maybe you can try ——-**Rich ‘ Flirts. ??M-**—— is meant to be the place to connect with beautiful and successful people. Check it out and flirt with those wealthy, handsome or beautiful! love means more !
      @@@@@
      Toth is an agent for Creative Artists Agency. Witherspoon is a CAA client but is represented by another agent.

      0
      0
  2. Ikhwan says:

    Lama tak nampak. Mana tercampak?

    0
    0
  3. miss_pinky says:

    BAGUS LA CMTU, NI MAIN HILANG JE.
    PAPE PN, SEMOGA SEMBUH DARI SEGALA PENYAKIT YO.
    :)

    0
    0
  4. upss says:

    ingtkn da mrajuk

    0
    0
    • non says:

      majok ngan rozita kot.huhu..hebat penangan janda meletup tu

      0
      0
      • Lipstick Hijau says:

        ape sgt la rozita tu…setakat pukee basi pun nak heran…..ada aku kesah….pukee aku pink….aku suka cecah ketupat kat pukee aku then ketupat tu aku makan…..nak rase???? jgn harap!

        0
        0
        • ana says:

          pathetic pnye komen…

          0
          0
        • missmydirtylittlesecret says:

          Teruknye bahase minah lipstick neh…mcm xsekolah….

          0
          0
        • hoho says:

          ap ar si lipstick hijau bodo ni…ckap pkai lutot…gle hape…ngok ngek pnye org…loser!!

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          aku ckp guna mulut…bukan lutut…mna ada lutut bercakap….bengap!!

          0
          0
        • bodo2 je says:

          lipstck ijau gile…ketupat 2 ko mkan ar sorg2….xd spe yg nk….eeeeuuuuuwwww….ckp merpek…

          0
          0
        • wan says:

          ala, lipstick ijau ni laki sbnarnye…x pon glongan2 yg x de akal yg waras… saje je dye anta komen2 camtu, dye pon nak gak publisiti murahan, malangnye BN x nk siarkan psal dye, tu yg dye sebok at stiap citer ltak komen2 lucah… sume tu juz untuk org sbot2 psal dye.. cube x de sape amik kesah, grenti dye snyap..

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          amboi…..ingat i kemaruk ker mcm artis murahan nak kan publisiti…..xde maknanyer smua tu….

          hello??? x kisah la aku ne pmpuan ker, lelaki ker, kura2 ker, rambutan ker..tu aku punya pasal la…yg korg sibuk tu apesal…??? aku x suruh pun korg baca komen i n i x suruh pun korg ambik peduli….bahlol..

          anyway..my pukee is my pukee la…ape korg kisah…???

          0
          0
        • hahaha says:

          jgn layan org gila mcm dia..kemaruk nak publisiti murahan..tu dia komen ntah pape

          0
          0
  5. laranur says:

    takde maknanya si shahir nie..perasan bagus je.
    ada tak untung, tak ada pun tak rugi.

    0
    0
    • non says:

      tau takpe.ak pon heran nape org heboh benau dgn shahir ni..lantak ler die nk g mane pong.kiter sokong die die dpt duit beli kete, accident beli lagi..fuh..keter bukan calang2..

      ermm..pade yg nk kater ak jeles.eskusmi.mak tak jeles langsung.hoho

      0
      0
    • Lipstick Hijau says:

      tu la….harap jer gigi besi…..ceh!

      0
      0
      • non says:

        kahkahkah..ko ni lipstik. dari td ko sebut sal besi d gigi die..besi2 tak bsalah.yg bsalah diri die.hohoho

        0
        0
  6. dede says:

    g0 shahir…x ksh la 0rg ckp ap…jnji shahir taw ap yg shahir lakukan..pmnat akn sntaiasa sk0ng shahir…che amad..h0i3

    0
    0
  7. tah le tak perasan pon dia takde…hari-hari aq layan @15 tengok video klip sahir..anak aq minat….

    0
    0
  8. zian says:

    Hidup shahir! jgn mudah menyerah kalah. semoga sihat hendaknya. amin…

    0
    0
  9. Kuku besi says:

    Boooo!!!! Inilah yg di katakan pure GILA PUBLISITI, CARI PUBLISITI MURAHAN.. Bakat pun ala kadar jadi inilah strategi untuk hidup dlm industri seni.. Buat menyemak je.. cheap sale taraf chow kit.. boleh BLAH!!!

    0
    0
    • non says:

      nak tompang boo….

      bo pjg.bo0o0o0o0…
      bo pendek. bo

      0
      0
      • sue says:

        poyo la..bajet gan muke skema g tu..ko dapat pengaruhi org ka??lansung xder jawapan yang kukuh mane die ilang..pui!!!!
        keahagian dalam perpisahan kunun~!! nk tarik perhatian la tu..mentang2 bawu masok final lagu tu..da bagi jawapan tajuk lagu~!! promosi la sangat!!

        0
        0
    • Lipstick Hijau says:

      wakakakakaa…….gigi besi kena boooo….yay! i like…i hate shahir…tp x tau la knp aku benci dia…mungkin cinta i x terbalas…..

      0
      0
    • SWEET says:

      xde gunanya fanatik dgn artis
      nak beriya iya sokong artis
      Pada hal artis perlukan sokongan peminat
      Semata2 nak penuhkan poket diorang je
      Yg kayanya artis
      Bila dah kaya dpt berjuta2
      Ada diorang hairankan peminat

      0
      0
  10. […] video buat AF Talent & terima kasih Beautiful Nara. Ada tips? E-mailkan kepada kami atau Twitter @rotikaya atau BBM PIN 21BB610F. Eat This […]

    0
    0
  11. hehek says:

    ade i kesah ke..? bkn popular pown..

    0
    0
  12. gangsta princess says:

    bajet best la tu

    0
    0
  13. semut says:

    i luv u shahir!

    0
    0
  14. kamarul zaman says:

    salam..mai ler lawat blog sorg pompuan nie…
    SIMPLE SWEET LIFE, carenye.taip teholimaupanas…guna google searc ea, then cr SIMPLE SWEET LIFE NETWORKED BLOG, then click kt adress mis-ida.blogspot.com, then u ollz can see how this women insult muslim girl especially when they r wearing full hijab, and tutup aurat..this women actually has lost her identity, she is graduated from USIM.she became culture shocked and i just try to gv my opinion,she slam n insult me in her entry…

    0
    0
  15. Mat Pintu says:

    tak sehat? kena buat dek orang ke mamat ni? hish

    0
    0
    • nita ta ta says:

      siann budak nie….dh la sakit,kena kutuk lagi pulak….tp yg best,sbb dia dpt pahala. Yg komen boo tu pulak nampak sgt memperbodohkan diri sendiri. Lu pk la sendiri….kekeke

      0
      0
  16. http://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2010/12/kerajaan-syaitan-2-segitiga-dunia.html says:

    hmmm…xpyhla nak xplain aper shahir..xberkenan den dgn budak sorg nie..org lain pun glamour n juara gak..tp xla mcm ekau..malas nak dgr pape..

    0
    0
  17. Puteri Sejinjang says:

    “…kucari damai di hati…”

    0
    0
  18. miza says:

    go sahir go..korang yang xberkenan tu jeles sebenarnyer…dia kan hensem..korang ape ade…..jgn la tunjuk sgt kejelesan hati yg busuk tu…hahahahah

    0
    0
    • non says:

      motip sgt nak jeles..dulu ak peminat mawi sbb die bawak napas baru pd industri muzik.tapi skrg pe ceter dowh?die ngan ikin mnyedap hasil undian d sokongan kiter.

      ak bkn dengki or cemburu tp kan ak takmo pisang berbuah 2kali.hohoho

      0
      0
  19. tak terasa pon kewujudan dya… haha…

    0
    0
  20. CT says:

    g lah mana yg ko suka..
    aku x kisah…

    0
    0
  21. Guest says:

    JAHATNYE MULUT ORANG MELAYU. KORANG TIME KOMEN TU TAK BAU HATI KORANG BUSUK KE.

    0
    0
  22. non says:

    yelah.hati ko je mangi…..

    0
    0
  23. SwEeThEaRT eRiN says:

    All d best to shahir..smoga cepat sembuh n bebas dri all the gosip yg xbenar..harap shahir byk bersabar..biasalah org akan mengata abg shahir coz ur popular and the best now..harap2 abg shahir suceed always..fans will always support you..

    ps : kepada yg mengutuk shahir..cerminlah diri anda 2 sebelum anda mengutuk org lain because kehidupan kite niey bagaikan roda and what goes around comes around..jgnla tandakan dosa ngn memfitnah org lain..baik g sembahyangla..tambahkan pahala jauhkan dosa k..

    0
    0
    • ishhhhh says:

      boooo

      0
      0
    • Kuku besi says:

      Pirahhh..Apa korg ingat Si Mamat ni dewa korg ke sampai x leh nak kutuk2.. Kalau dah seorg artis hidangkan dgn produk x berkualiti mestilah org akan kutuk..kalau x mau kutuk just LEAVE dunia seni.. setakat artis mcm ni adoiyaii..bersepah…

      0
      0
    • non says:

      bukan kutuk bodo…tapi kritikan membina.artiskan suke kritikan mbina untuk dorg bagi yg terbaik kepada peminat.tak gitu??.hukhukhuk

      0
      0
  24. lolyat gang says:

    shahir suka publisiti murahan

    0
    0
  25. AaBa says:

    Semoga shahir akan terus memperjuangkan lagu2 yang best

    0
    0
  26. aku says:

    ntahla…dl aku suka gk tgk dia ms kt final af….skg ntahla….x kisah pun dia ada ke x de…….kalo ada pun xpe…xde pun xpe….

    0
    0
  27. kantora says:

    artis macam dia ni lebih baik singkan saja, baru ada nama sikit dah nak buat hal/fael. Suaranya bukanlah sedap sangat

    0
    0
  28. Kuku besi says:

    Betul tu..ada ke tak de ke punye pasal ko la.. tak rugi ape2 pun industri ni.. Sengal betul…everything bout him is fake..dari attitude, muka, gigi, suara..you name it.. Aku harap tahun depan takde lg dia ni dlm industri seni ni.. Ingatlah..industri seni di Malaysia tak perlukan artis yg produk low class dan mencari publisiti murahan..

    0
    0
  29. maria says:

    alahai shahir….ramai yg kutuk ….kesian pulak….tapi nampak muka memang muka org sakit yg baru nak sembuh…get well soon….apa yg sebenarnya berlaku hanya shahir yg tahu…harap tabah…when the going gets tough, the tough gets going….kawan i mat salleh cakap..

    0
    0
  30. pria kacak says:

    kesian kat shahir…..dah tau x sihat jangan lah muncul selepas ini….buat menyemak dlm golongan artis jer…nama naik sikit dah byk songgeh…berehat lah buat selama lama nya…..perasan popular.bila org call cari dia…handphone x diangkat…

    0
    0
  31. Uya says:

    Its okey Shahir, Just ignore segala kutukan2 ni okey. You ada fans. Tak macam dorang. Hehehe we always always love you and support you on everything. We have Allah to guide and protect us. Just ignore their words! Siapalah manusia mahu menghukum :) ?

    Im not a biggg fan of Shahir. Tapi common lah guys, setiap orang ada cara dan laluan sendiri utk cari rezeki. Jgn tutup periuk nasi org dgn cacian maki dan fitnah. Skrg kita semua sihat walafiat, pastu mudah sekali tuduh bukan2 kat dia. One day kita sakit, ingat balik perkataan2 korang ok. Respect la. Kalau susah nak respect pun, diam saje sudah. :)

    Kalau benar dia tipu, ok its fine. Itu urusan dia dengan Tuhan. :) Sape lah kita manusia mahu menghukum~

    0
    0
  32. Lipstick Hijau says:

    setiap kali i tgk muka shahir, i mesti teringat beruk cacat belaan nenek i…

    0
    0
    • lee says:

      ‘setiap kali’..maknanya berkali-kali…maknanya ko sebenar minat dgn dia….alahai jgn hipokrit lah…shahir antara mamat yg terkacak dlm industri…memang ramai yg iri..lain dimulut lain di hati..cuba jujur dgn diri sendiri

      0
      0
    • ishhhhh says:

      btul3…

      0
      0
    • darila says:

      walaupun ak xske ko lipstick hijau tp ak skong ko….heheheh

      0
      0
      • December says:

        selagi lipstick hijau x menggangu ketenteraman jiwa aku dan tak menguggat keamana dunia…biarlah di komen..
        walaupun bahasa dia 18sxx ……….. tapi lawak dia tu yg
        x tahan….lipstick hijau aku pon sokong ko..!!
        teruskan niat suci ko tu..~~~~~~~~~~~~~~

        0
        0
    • ape nih says:

      kenapa nak kaitkan manusia dgn haiwan? takde apa yg baik pon dgn apa yg ko komen tu… yg nak melalut sgt ni apsal??

      0
      0
  33. dede says:

    x el0k gdh2 n ktuk2..try bygkan k0rg d tmpt shahir ap k0rg ase…ap2 p0n shahir arts 1st yg ak mnt…g0 shahir… che amad h0i3

    0
    0
  34. farra says:

    bang nara..tolong block komen si lipstic hijau ni…
    bangang tahap gaban…mcm xder pegangan hidup…
    mengutuk ciptaan ALLAH sesuker hati dia jer…!!!
    mcm org xder iman..!

    0
    0
    • lee says:

      lipstik hijo tak boleh di kenakan hukuman sebab dia sendiri ngaku kat atas tu yg dia tak berapa waras..harap maklum..

      0
      0
  35. havockerz says:

    come one la… i know SHAHIR…gigolo terpanas dipasaran skg nie

    0
    0
  36. siti_simply says:

    astaghfirullah…

    0
    0
  37. Reena says:

    Mana tak sakit..byk sgt amik show..kena perah kaw2 ngan astro. Tau lah skang ni tgh hot tapi mentaliti ‘sementara masih laku, ambik jer tawaran depan mata’ is not applicable. Kalo sakit, cemana nak perform. Moralnya, jgn tamak. Kalo slalu expose pun org leh nyampah.

    0
    0
  38. hahaha says:

    korang ni tak baik kutuk2 dia..mane tau dia ada penyakit ke ape ke. walaupun aku xbrape minat dak shahir ni.hehe

    0
    0
  39. hamba lemah says:

    erm..aku bkn nk sk sp2 pun..tp bg aku la..xpyhla kita nk tgk kburukan orglain..kita pun mnusia..xpnah lari dr bt silap..knp perlu kita burukkn orglain..smpurna kah kita di pndgan mnusia lain..apatah lg di sisi Allah..so nsihat aku..xpyhla kita burukkn seseorg mnusia krn Allah akn lbih burukkn kita di hdapan skalian umat pd hr pmbalasan nnt…Renung2kn…..

    0
    0
  40. fiza224 says:

    shahir ni kwan adik ipar kwan aku…die bgtau kt budak tu,die bukan nk tunjuk bsar kpala,belagak diva ke ape ke, die sbnrnye dah xnak jd artis. die dah mlas nak hidup kt dunia glemer. tp yg herannye,knp die msuk af aritu? klu first week dah kuar msti skjp je glemer.tp ni juara..

    0
    0
  41. [email protected] says:

    youtube.com/watch?v=punYC6J1344&feature=related

    0
    0