Written by AbangNara | May 24th, 2011

Perghhhhh. Cair terus diri ini dibuatnya. Sekian terima kasih.

P.S: 29 May ini bertempat di One Utama, kita bakal mengetahui perisa susu Dutch Lady yang manakah telah diundi oleh rakyat Malaysia. Jom datang beramai-ramai sebab ada hadiah wang tunai sehingga RM15,000 untuk dimenangi. Event akan bermula daripada jam 9 pagi. Jumpa anda di sana ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to (VIDEO)Serious Gorgeous, Fazura Berlakon Bertudung Sepenuhnya

  1. 1malaysia says:

    drama sangatt ~

    0

    0
    • khalis says:

      setakat ni semua pelakon menghayati lakonan berdasarkan skrip dan lakonan.. sebab ianya bagi mereka adalah punca rezeki..semoga mereka ingat siapa pemberi rezeki sebenar..

      singgah di sini

      Kenapa ustaz ustazah ramai anak??

      Senarai hackers cun dari seluruh dunia?

      0

      0
    • semoga Allah memberi hidayahNya kepada kita semua..susah nak jumpa perempuan cantik bertudung sekarang ni..

      my recent post…ustazah yang cantik

      0

      0
      • Aku says:

        Ramai je wanita cantik yg menutup aurat sempurna kt luar sana. Cuba tgk dgn mata hati, bukan nafsu. Kalau tgk dgn nafsu, semua wanita tu korang ckp xcantik…

        0

        0
        • Gorgon says:

          lepas ni klu drama nurfazura yang dapat hidayah pakai tudung tutup aurat takper la…. jangan nanti ada yang pakai tudung ter,admire nurfazura ni plak yang bukak tudung dan pergi clubbing macam dia ni………….

          0

          0
      • yume says:

        semua wanita bertudung itu cantik sekiranya pakai tudung dengan sempurna… janganlah buat statement tak ada otak dan ikut nafsu… bertudung itu menutup aurat. dan menutup aurat itu wajib bagi wanita islam. kalau kau kata banyak yang tak cantik, nanti ada yang otak pendek rasa diri tak cantik pakai tudung..

        0

        0
      • singgah says:

        ramai jer pompuan cantik bertudung cuma diorang xmekap macam fazura bila pakai tudung. cuba diorang taruk mekap, kalahla semua artis.
        bila pompuan yg bertudung ni bukak tudung, artis mekap 7inci pun leh kalah. yg xpakai tudung tu sebab dia huduh, xkonfiden bila pakai tudung…

        0

        0
  2. xxxxxxxxxx says:

    wow pajura!! i luv u babe !! :P

    0

    0
  3. Jabun says:

    aku suka bibir fazura cumil

    perghh..ciom cikit bestnye..

    0

    0
    • NObody says:

      woit.berani kaco awek aku!haha.aku yg nasihat kn de pakai tudung.haha

      0

      0
    • Amier says:

      Relax! Take a deep breath. Permulaan memang ciuman yang normal tak begitu lembut tak begitu aggresive.Pejamkan skit mata dengan kegairahan kemudiannya French Kiss.Cuma kena pastikan si Fazura tak pakai pendekap gigi.

      0

      0
      • kamalhassan says:

        ceh! pandai ko amier hehehe..ko dah cuba kt minah jambu 24 jam ke? angau si jabun nanti kang..

        0

        0
      • cokotopmekdi says:

        woit, orang yang pakai braces la akan beri french kiss yang terbaik. Ko x penah try kan? kesian!

        0

        0
  4. kun says:

    fazura manis bertudung..

    0

    0
  5. cantik bertudung says:

    mcm mn nak tgk tv alhijrah ni abg nara…

    0

    0
  6. mioww says:

    wow miowww

    0

    0
  7. bukan masta says:

    lawa fazura ni klu aku ejas ntah la dpt ke tak

    0

    0
  8. sukalike says:

    wahh…depa berlakon kat Aceh..

    0

    0
  9. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    OOOOOOOOO kt sini kau amier eh ! puas minah jambu cari kau ! kau asek merayap je ! minah jambu memang puji si fazura ni dia memang jambu ! cuma satu je silap si fazura ni tentang hidong dia tu….kalau sikit mancong fuh mesti jambu habisssssssss betol tk bang naraaaaaaaaaaa

    0

    0
    • Amier says:

      Hidung mancung bukan saja nampak lebih cun melecun tapi boleh juga dijadikan penyangkut baju.

      0

      0
  10. luqman hakim says:

    cantik la fazura…suka!!heeeee

    0

    0
  11. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kepala hootak kau bedengong lah amier uh !!!!!

    0

    0
  12. talerq says:

    teringat masa 19 may aritu… kat masjid klcc, masa tu ada interview… sedang nak solat zuhur, tiba2 nampak fazura bertudung berlakon.. rupa-rupanya filem ini…

    0

    0