Written by AbangNara | August 5th, 2011

Memula rasa nak gelak tengok Pakcik Jalaludin Hassan pose macam penyimpan mohor-mohor besar di raja, sekali tue terburai plak perut ketawa di penghujungnya. Memang LOL.

Adakah Johan dan Saiful Apek akan menyelamatkan keadaan dan memastikan kita bakal beraya tahun ini?

Kalau betul raya tak jadi, confirm si Mia Sara yang comel menangis tak ingat punya.

Apa-apa pun, tahun nie raya kalau tak jadi memang Abang Nara terjun KBMall. Nak raya wei ~~~~~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to (VIDEO)Raya Tak Jadi? Biar Betik Pakcik Jalal Nie

  1. aku says:

    cm best je..

    0

    0
  2. hahaha

    raya tak jadi cam best je. takleh blah baju raya sama ngan langsir n alas meja. LOL

    0

    0
  3. redzuan-ridz says:

    mcm menarik je citer ni.

    0

    0
  4. Samad says:

    Aku xkan tertipu dgn trailer LINECLEAR/RAZAK MOVIE, Filem dia mesti ada bunyi sound effeck bodoh. pakai wig, lawak x berapa nak jadi, pukul kepala org, menari hindustan… tapi, aku nak tanya, kenapa filem RAZAK selalu dapat slot RAYA? ini akan jadi nasib yg sama seperti Ratu/4 madu dan filem Razak yg x laku semuanye…

    0

    0
  5. atyn says:

    comei giler mia sarah menangis….;-)

    0

    0
    • mikan says:

      aku suka part dia ketawa last tu lepas dia ckp raya tak jadi, pastu dia buat aksi suka..hehe comel la

      0

      0
  6. hpmurah2u says:

    tak sabar nak tgk….johan the besttttttttttttttttttttttttt

    regards,
    hpmurah2u(jom tengok handphone kat blog sy)

    0

    0
  7. Ms.Butterfly says:

    Hari Raya tu hari kejayaan umat Islam seluruh dunia.Mcm tak ada tajuk lain nak letak,RAYA TAK JADI?.Buat main2 dgn agama sendiri.Komedi yg tak kena tempat.Orang dewasa tengok mmg la ketawa sbb diorg pandai beza mana betul mana tidak,tapi dari sudut pandangan seorang kanak2 adalah berbeza.DiMalaysia ni kalau filem berunsur keagamaan sgt kurang,drama tu mmg banyak.Balik2 kalau tak cerita gangster,cerita hantu tak pun cerita cinta.Org Islam Malaysia ni mmg suka cerita2 picisan mcm ni ek?Apapun,movie si Razak ni mmg no kualiti.Langsung tak membina.

    0

    0
    • elmo says:

      betul tu..raya adalah hari yang diraikan umat islam sempena sebulan kita berpuasa..benda2 camni memang x boleh di buat gurau..

      0

      0
      • mikan says:

        mungkin mksud dia tak jadi dr segi sambutan kot, yelah org kita ni kalo tak pakai bju baru, perabot baru, langsir baru ataupun juadah2 beraneka mcm, tak smbut rayalah.padahal tak perlupun smua tu…tp dr segi konsepnya, raya mana pnah tak jdi..lpas ramadhan, syawal lah kan..apepun aku kalo arahan professor razak ni memang tak layan sgt. hehe

        0

        0
  8. mikan says:

    mia sara ni makan chocolate mcm mkan chewing gum je hehe

    0

    0
  9. leey says:

    aku x kan tgk kalo filem prof madya ni, cam filem dyung macam gah sekali tgk rasa mcam bodoh giler.. cerita suka membodohkan penonton n lawak plastic sgt.. x tau nk ketawa sebab ape kecuali ketawa sebab tengok filem yang membodohkan penonton.. plssssssssssss ler

    0

    0
  10. ajan says:

    arghhhhh..JOHANNN apsal lu berlakon bawah razak1!!.. gua suka lakonan Johan in same time anti filem A. Razak Mohaideen..mau tengok ke tak ni???

    0

    0
  11. andwer says:

    he tidak boleh-boleh marah

    0

    0