Written by AbangNara | April 24th, 2013

Ok ini memang sangat cute. Video Gwiyomi Nora Danish telah berjaya mengalahkan kecomelan video Gwiyomi Abang Nara. Memang tidak mampu Abang Nara menandingi Nora Danish. Bagai langit dan bumi perbezaannya.

nora danish

Video Gwiyomi Nora Danish di bawah untuk tatapan anda.

Siap ada efek angin menerbangkan rambut lagi. Memang terbaiklah video Gwiyomi Nora Danish.

fer whiteP.S: Dengan pembelian Fer White RM95, anda akan dapat free gift berupa Shiseido mask+eye mask+free shaker+free delivery. Memang berbaloi-baloi. Penggunaan boleh bertahan selama sebulan. Cubalah hari ini untuk kulit lebih berseri. Untuk tempahan dan persoalan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke lorongsetia8@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061.

Baca Yang Ini Pulak:-

70 responses to (VIDEO)Nora Danish Ber”Gwiyomi”, Comel Gila La Wei ~~

  1. adudu kepala hijau says:

    Apalah function 2 orang kat belakang tu. penari latar mungkin. keh3

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
    • lovely says:

      comel giler….. mmg cute sgt…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 11
      • Awekbulu says:

        Gwiyomi yg tersangat2 cute..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 10
        • red says:

          kadang nak tergelak ngan fenomena gwiyomi nie…kalau muka betul2 cute tu bleh gagah la nak tengok pon…nie orang malaysia yang muka nan hado pon dok belambak bergwiyomi kat youtube tu buat muka ala2 cute & manja gitu…terus naik menyampah tahu..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 5
        • korang semua yg macam tong dram suka mengata retis bermulut puaka dan duckface sepanjang masa toksah menggeletis la nak buat gwiyomi macam nora danish. tolong sedar diri sikit.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
        • Nurul says:

          nie baru comel..bukan abg nara jer kalah wawa zainal pn kalah..abg nara mmg dah lame kalah..teringin nk tgok yuna buat gwiyomi pulak..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 6
        • missa says:

          dah kenapa dua orang belakang tu?? bajek comel ke?? org nak tengok nora je weh…. hahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • mutiara says:

      takde ler comel sgt..ok je..belum superb lagi

      Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 15
    • Olga says:

      RAJA AZMI GWIYOMI ADA X?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • abg says:

      NEELOFA GWIYOMI ADA X NARA?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      masa kontroversi adegan ranjang,pakai seksi2,kkemain korang t’masuk akula mengutuk.tp tetiba kua gilomi ni,alololo comel la,kiut la,terus lupa dah semua malapetaka..
      itu yg dia dan retis2 lain duk suka sgt buat benda2 hampeh camtu sbb depa tau one day masyarakat akn time jgak mereka ni walau buat perangai macam harem pun..aduh aii…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 14
    • angel says:

      cOmel gilerrr,lub yuhh ND..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
    • kak timah says:

      NAK TGOK ZED ZAIDI GWIYOMI PULAK BLEH X NARA??????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • Kutu Kiut says:

      cute sudah tentu hidung besAAAAAAggggggg

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. fasha sadha says:

    x bole jadik ni… i pun nak buat.. hmm (mane nak letak baby ni)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 7
  3. ok says:

    not bad! comel je :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  4. Anonymous says:

    comel!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
  5. mizz nurse says:

    nasib baik la nora danish ni comel sgt. org comel2 je boleh buat gwiyomi ni. kalau muka garang semacam, bila buat gwiyomi macam muka nak mintak penampar je.. hahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 9
  6. atas nama je says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 51
    • Anonymous says:

      wawa zainal pn tiru org lain gak. apa daaa

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      2 bukan comel 2 sje nk wt muke comel..ND nie comel semulajadi..wawa zainal 2 bajet je comel..buat muke kerut2..ape kes???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 11
  7. wakwak says:

    wawa zainal muke ketat sgtla..xseswai nk yomi2..muke yg comel boleh jd xcomel lau ketat sgt…comel lg nora

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 9
  8. luv ND... says:

    Gyiyomi Fever Now…Terbaek ar..luv u ND..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 5
  9. atas nama je says:

    ketat? elok je ak tgk, ade lesung pipit.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 11
  10. cikot says:

    x comel pn,cm gedik je..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 29
  11. fiona says:

    mmg cute sgt nora danish wat..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 9
  12. ddd says:

    pembantu rumah die tu kan? cun gak la..mohon jgn ade suami dlm rumah la kalau mcm ni rupe org gaji,,,potensi utk curang sangatlah besar esp ble isteri xde kt umah..huhu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  13. Anonymous says:

    Nora n wawa buat sgt cute…nampak spontan n tk over…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
  14. Anonymous says:

    bnde len xnk plak d ikotnye…bnd2 cmni di ikotnye..siap hafal bagai…tah ppe ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  15. Anonymous says:

    oh nie dia buat,dia rindu kat bekas suami dia nie.
    dan memerlukan kasih saayng seseorang.hahahaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 11
  16. Anonymous says:

    asl laa manusia ske prbodoh kn dri sndri…dgn menda2 cm ni..mudah sgt terikut…pdhal biasa2 je sbb dia artis kan seme org puji la…kalau mak jemah yg buat aku rasa dah lama mkn kaki pembaca blog ni..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
  17. ehh says:

    slps tgk adegan ranjang dia dlm filem dgn rusdi ramli, trus aku mnyampah tgk dia ni.yg comel pn jd xcomel.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 18
    • Ehhehhpondanxlaku says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 12
      • ehh says:

        ko org Islam tak?klu bkn Islam xleh nk ckp ape…klu Islam, mmg komen ko terbaeeekkkkkkk bebbb..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  18. ema says:

    wawa n ND dua2 muka cute.. cute je Gwiyomi diorg.. ^__^.. xover.. kite yang tgok video nya pun senyum je,,,

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  19. apa kata mereka says:

    muke je comel. tp kt lua blagak gile kot. tau la hot, comel. ramai org nk bgambar bile tjmp artis hottttt. tp hampa blagak nk mampos, tk peramah langsung. membe2 ramai bebulu. dr minat gile dlu tros tkminat. yekkk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 13
    • Abangnarailoveyou says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 31
      • apa kata mereka says:

        ko cite layak tklayak ni, lg tinggi ke darjat retis dr ustaz ustazah? ko nk bidas komen pon agak2 la dgn org yg tentu2 agama dia tinggi dr retis cmni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • ehh says:

        kita tgk kt akhirat nti Allah pndang sape

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  20. Cikcumil says:

    Comey la…. Hihi, walaupun ada ank sowg..ttp maintain muda n cun…… LuV ND

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
  21. Awekbulu says:

    dh dtg dh mulut puaka ..Kaitkan nora gwiyomi ngan ex sheols..Nora buat vid ni for her fans request ..Mu tak baca ke title video ni..ada ke dia tulis utk ex sheols..Mu plak yg tiba2 sentap ..Motif?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  22. Betik says:

    nora mmg comel.

    xbleh nafi dah.

    tapi aku still x ske dia sbb kontroversi yg bersepah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
  23. chika says:

    comelnyer nora…best sgt2..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  24. Abangnarailoveyou says:

    Tahu pun kau sape yg darjat tinggi rendah..yang kau mengeletis tahap kera bergayut nk bergambar ngan retis tu apa kejadah nye..Bila retis tak layan ..Mulalah tuduh retis sombong lah berlagak lah..vonggok kau bertingkat2

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. hoh? ape kejadah says:

    x paham aq! x paham aq! dunia dunia! Mende x de pekdah sibuk2 nk ikut nk tiru…hishhh..
    bab AGAMA xnk lak jd ikutan..xnk lak tiru…APE NAK JADI????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  26. apa kata mereka says:

    alahai. suke ak la nk gambar ngn sp pon, nk jd kera ke babun ke. da name retis. tk femes dia klu bukan psl peminat. ak ckp sbb ak minat dia, dia wt cmtu, mestila peminat sedih, ko ingat ak tkde keje lain ke nk tuduh. da mmg btol. yg ko nk emosi lebih np? ko cebok taik dia ke trase sgt . dasar pencacai. bengap ko lg mengalahkn oku. sedih!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Abangnarailoveyou says:

      Aikk..Tiba2 plak tuduh aku pencacai apa jadah wehhh..aku tak adalah nk mengadap retis sampai tahap nk bergambar n beramas mesra alam bagai ngan retis oii..kalau kau tu ialah bila retis x lyan mula lah nk meroyan..kau tu blh mengalahkan beruk kena belacan tau..Dasar attention seeker betoii

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  27. atas nama je says:

    yup2, memang dia sombong pun…Abangnarailoveyou pencacai setia…kesian betul..mesti kau suke tgk maksiat2 ni. hihi

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • Abangnarailoveyou says:

      Ek eleh bajet alim taik kucing plak dah..sudah2 lah nk meroyan sampai ke bab maksiat plk..Kau tu dah comfirm 1001% sgt dh ke tak tgk n lihat maksiat?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  28. atas nama je says:

    yup2, memang dia sombong pun…Abangnarailoveyou pencacai setia…kesian betul..mesti kau suke tgk maksiat2 ni. hahahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  29. apa kata mereka says:

    bukan pencacai eh? ingatkn pencacai tadi. klu bukan pencacai, mst peminat janda. kih3.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. Mak Jemah Bosan says:

    Rambut nora kering dan mngerbang mcm hantu kak limah! Pakai syampoo rejoice 2 in 1 dulu seblum buat gwiyomi. Sekian.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
  31. jijo says:

    NIE BARU BETUL COMEL NARA. BUKAN MACAM KAU BUAT GWIYOMI SEBAB APA NTAH. TAK COMEL LGSG WEH. MEMALUKAN JE NARA NIE :D

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  32. miss dombol says:

    simsimi xsuke gwiyomi!! puiiH!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. ayo gg says:

    Tmpang tny ,.whos got better english ,ND or FS..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  34. Anonymous says:

    song ji hyo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. ikan says:

    ini ke jadahnye giyomi2 yang org dok sebok2 tu.. aku baru tengok harini.. macam bodoh je mendenye.. buang masa aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  36. yaya says:

    bila la emma maembong ngan lisa nak wat gwiyomi gak..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  37. lipas says:

    ekeleh!! tah pape tah ND ni..setakat gwiyomi..nenek aku pun leh bajet bajet comel buat tu..heh, ni nak publisit ni, nampak bebeno terikut-ikut dgn fenomena tah pe jadah ntah..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  38. mulut puaka says:

    nara, ak nak tengok cipan buat gwiyomi.. tolong lah cari kan video cipan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. kepohcie says:

    gwiyomi nazim othman vs faisal ismail…sapa lbih cute???hehe

    http://www.murai.com.my/article/default.asp?article_id=14610&c=1&s=1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. lol says:

    mcm bagus jugak kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. zuzu says:

    Patut la laki ko kahwin fasha dia sume drama ada cualitis bagi org sedih melelh tgk drama dia beb evnt dia perampas ke pape ke tapi cerita movie dia memg ada class n terbaekkk (no offend k nd) 2 sebb la dia bnyak menng award artis 2 artis nie la ni ko nd aku ngok da la xde menng award gedik la plak tua da wei nak buat muka cute anak ko sesuai le ko bis buget ko wat gyomi ni ko le menng awrd youtube tebaekkkk rrrr gedik nak mampos nyampah….xde cualitis cari publisiti murahan…ngok fasha skrg da kaya raya ngan ex ko sebb dia pandai plan future dia x mcm ko buget anak matsaleh sgt r da hidung kembang gedik plak 2 if ko buget bagus lawan r fasha 2 tnjk ko terbaek dari dia bkn buat video gedim xde paedah nie jantan2 kat sini memg suka r tgk muka gedik ko tapi 4 rizal dia nak tgk org yang ada class n ada otak x buat video murah mcm ni…kahahaahaahahhahaah bila la ko nak maju kalah kan fasha x setanding kottttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0