Written by AbangNara | May 15th, 2011

Terbaik. Itu sahaja yang mampu Abang Nara katakan. Kepada peminat Kak Ogy dan peminat AF9, anda wajib menonton video Kak Ogy menjawab persoalan yang Abang Nara kemukakan. Terima kasih kepada Cik Epal yang kiut miut kerana sudi mengutarakan soalan Abang Nara kepada Kak Ogy.

Korang semua wajib tengok kempat-empat video ini sebab korang akan tahu bagaimana industri hiburan kita sekarang.

Episod 2:

Episod 3:

Episod 4:

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to (VIDEO)Kak Ogy Menjawap Persoalan Abang Nara Dengan Awesomenya~~~

  1. senduk kayu says:

    tak suka tengok cik epal ni..mengada-ngada

    0

    0
  2. senduk kayu says:

    cik epal ni bajet comel..dahla banyak menyampuk kak ogy..poyo je

    0

    0
  3. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Uh 24jam mengadap computer pn tk dapat2 lagi 1st ! si kayu ni pulak yg 1st !

    0

    0
    • comei says:

      kesian kat minah.cuba lagi yew..slalunye, yg comei perasan, B.N akan post kul 10,kul 2, kul 5 & kul 10 mlm. so, try la refresh byk kali.kot2, dia tengah post komen yg tbaru. gd luck.hehe… (sori, kalo silap B.N)

      0

      0
  4. oblivious says:

    terbaek la kak ogy…..

    0

    0
  5. ciku says:

    video pasal ape ni? aku xdpat tgok sebab tenet terlalu laju.

    0

    0
  6. Dauspozi says:

    Perghh.. kak Epal dah jadi wartawan temuramah sekarang ni.. go! go! go!.. suka video ni, kak Ogy pun kemain sempoii..

    0

    0
  7. adamnarzuan says:

    wahh3..cik epal dah jadi reporter yer.. bleh lawan ngan michele kat melodi pulak yer.. Cik epal xnak interview adam sekali ker.. hehehe

    0

    0
  8. AbangNara says:

    test

    0

    0
  9. Penerangan Kak Ogy tentang ‘diva’ tu menunjukkan dia seorang yang berilmu.Bukan main ikut2 je apa org lain cakap.

    0

    0
  10. mulut^^suci says:

    sumpah cik apple ni sgt annoying…abg nara, laen kali, klo nk amek reporter,amek akak ni ha…akak lg pandai interbiu org sbb akak budak mass comm!~*suara cik apple sgt teruk pitch nye.sakit telinga akak!

    0

    0
  11. DewiCintaHati says:

    haha mulut^^suci, jadi ko ingat suara ko best sgt la? kalo ko pandai sgt jd repoeter, xpayah ko t’hegeh2 nk mntk org ambik ko keje, k..memalukn diri sndri je..

    0

    0
  12. acu eka says:

    eleyhhhh koe jelez ckp jela jelez…
    ta ya la na ngutok owg uh
    pd ak okey wt dy,..
    ta d ngade cm ya ko ckp pn..

    0

    0
  13. MizPurpleViolet says:

    Ha Ha Ha.. Kutuk org je tahu.. Klu ko tu berbakat sangat, takdalah ko duduk depan laptop tengok Cik Epal interview Kak Ogy. Msti ko yg jd tukang interview tu. Cet! Beri malu je. Terbaik la Cik Epal & Kak Ogy! :D

    0

    0